24 май става официален празник и в Сърбия

Инициатива е на сръбския президент Александър Вучич

Обратно в новината

Коментари - 24 май става официален празник и в Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боят настана?

Аз

За сърбите е нормално да почитат Кирил и Методий - все пак май ще се окажат славяни, в крайна сметка. виж, Българите защо почитат двама от най-изявените анти-Българи в историята, това вече е интересен въпрос. А отговорът опира, както почти винаги, до образованието. Заради братския съветски народ, голяма част от който нямаше нищо общо със славянството, комундетата ни отровиха съзнанието със славянската отрова и до днес дори и най-върлите антикомундета не могат да отхвърлят тази отрова с комунделското си подсъзнание.

Всички, дори и сърбите, разбраха или поне са на път да разберат, че няма силни и богати Балкани, ако България е слаба и бедна. Е.С. е богат и силен , защото центърът (Германия) е такава, обединена, богата и силна.

Браво на сърбите!Браво и на чехите и словаците за добре подържаните паметници на св св Кирил и Методи!

24 май трябва да бъде НАЦИОНАЛНИЯТ празник на България, а другите да правят каквото искат.

Сърбия е рожба на ИРИ за да напада БЪЛГАРИЯ в гръб при войните ни с Византия. База и плацдарм за превратаджиите от новата ни история. Продажна и долна шумадийска сган, а иначе пък произходът им е Български... Въобще „Историята пази своите мръсни тайни в ... гащи с як ластик”

Дойде време всички славянски народи на които братята Кирил и Методий са дали азбуки, а също и техните ученици да разберат, че едно дело от преди повече от 1000 години, трябва да се поддържа.Иначе всички славяни ще бъдат за пореден път смляни от поредните нашественици.

последното да го напомни на Нинова и Радев !

последното да го напомни на Нинова и Радев !

последното да го напомни на Нинова и Радев !

А ще върнат ли кирилицата в Сърбия?

Аз

Кирилицата Е официална азбука в Сърбия. Съвместно с латиницата.

Гадове мръсни

да запазят кирилицата, защото май се канят да минат на латиница...

Едно време сърбите убиваха българите в Македония и Поморавието, заради празнуването на 24 май. Няма ли поне да се извините сръбски палачи?