Коментари - 24-годишен варненец изчезна безследно в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може да изчезне някой от място, където има камери на всяка улица?

Лондон хем е голям град, в цивилизацията, но крие толкова много опастности... Надявам се всичко да е наред с момчето и това да е някоя забежка.. ама не ми се вярва :/

Лондон -"цивилизация"??? ,абе я излез на 2 км .от центъра и ще видиш една цивилизация стил Столипиново и Факултета.

Дано е жив и здрав и се отплеснал при някоя девойка за 1-2 дена ,дано !

Давайте, гонете децата си в чужбина заради криворазбраните ви идеи за престиж и по-добър живот. Малцина са тези, които успяват и се вписват в чуждата действителност. Деца на приятели, талантливи и умни, са там и или стоят без работа, или намират нещо като Макдоналдс. Тук плачем за кадри. А моето дете, което остана тук, вероятно, ще ви плаща на всички пенсиите. И още не знаете какво е само да ти пращат пари и да наминават от време на време. Да не успяват за погребенията на баща си или майка си. Внуците говорят български с акцент и не ги е грижа за семейните истории, които им разказвате. Те вече е са българи. Подобряваме чуждия генофонд, ей! Но дано момчето да е добре и да не е някой нещастен случай или тероризъм.

Стига рев за глупости! Това дали децата ще гвортя и разбират български зависи само от родителите и желанието им. Моите си говорят и се радват да са в България лятото при баба и дядо. И моята и на приятеля жените не са родни кокони но понаучиха български малко и също се забавляват като пристигнат. У нас в момента има такава брутална неграмотност сред подрастващите, та е спорен въпроса с "ученето" на Български и кой какво знае. Да сте били скоро из Кържалийския край? Родопите... На доста места там ще ви трябва преводач на нормален български.. Цитирам: "И още не знаете какво е само да ти пращат пари и да наминават от време на време..." Именно, че ако бяха останали, щяха да са някаъде на другия край на България, да им се скъсват нервите и гьона от работа и пак нямаше да наминават, нямаше и пари как да пратят и заради добрите условия като нищо могат дори да ви преварят в отвъдното.. Та който е заминал на ннякъде е направил своя си избор. Същия като да отидеш на село, да се запишеш в университет или да слушаш чалга..

Ако повече грамотни, знаещи и можещи хора бяха останали тук, сигурно нямаше да сме на тоя хал. Заминаха най-добрите. Всеки има право да си търси щастието по света, но... колко от тях са истински щастливи, а не плачат от умиление, когато са у дома? И къде е това у дома? Хора всякакви, някои са по-емоционални, други не. Някои си харесват живота там, други -не. Но факт е за нас, че тук липсват. Просто като бройка, за да са повече свестните пред тоталната простотия.

"Пейу "ме подсети да обърна внимание на БДЖ за следното. Пътувам по ж.п. линията Благоверад- с.Кулата/Петрич. В някои влакове има електронни табла, където се изписват гарите и спирките. По тази линия преди гр. Кресна има ж.п. спирка "Пейо Яворов". На ел. табло във влака е записано "Пею Яворов"" Дикторката също я съобщава, като я изговаря "Пею...." Това е признак не само на слаб професионализъм, че не знаят имената на ж.п. спирките и гарите в БДЖ,а и на не познавене на българската история и литература, и не на последно място- е непочитане на Пейо Яворов, който е български поет символист и революционер, войвода на Вътрешната македоно-одринсканска революционна организация.

Не се трае вече от СТАБИЛНОСТ!!!

Българите са българи, където и по света да се намират. Това семейство в момента се е обърнало към всички българи, независимо какви са, къде са и с какво се занимават, защото в момента този българин - един от нас - може би има нужда от помощ, нека да уважаваме това, че семейството му се е обърнало към нас в този момент и е споделило нещо толкова лично с надежда. Би било хубаво да се уважаваме и да се чувстваме близки, точно защото сме българи, защото другите нации никога няма да ни приемат за свои. Никой от нас не печели от това да се обиждаме и ненавиждаме помежду си.

В лош квартал живее това момче. Черни наркомани под път и нат път в Кройдън. Септична яма

В Ландан се е събрал цвета на утайката от цял свят! Не бих стъпил там, отврат!!

Моля се момчето да е живо и здраво! И съм изумена на злобата и цинизма на някой хора. ! Утре това може да е ваш син, брат и прочие!

Бог да пази момчето и да се появи живо и здраво . Не знам кое е по-лошо : да попаднеш на някоя цветна измет или на местното малцинство жалкобрити... уайт траш ...Цялото мъгливо островче вече е едно смрадливо гето .

Ако не се лъжа Thornton heat беше в близост до Brixton,Croydon? Най - голямата паплач негри,наркомани,убийци гангстери и вдякакви араби не спират да се занимават с глупости там....

отишъл в Лондон пък и на боксьор ще се прави на джагалите чернилки .Явно са му направили главата квадратна.

Бойко осигури на младите и умни хора с очилца средна заплата от 1500 лв, а те се мотаят из европейската част на Пакистан???

Пакистанците имат някои културни особености. Преди няколко години бяха направили млада англичанка на дюнери. Поради липса на доказателства делото се прекрати.

тва по перий канал ли ви го казаха в Рашка Говняшка

Не МЪЖА определя размерите на заплатите в частния сектор, а работодателите.Заплатите в държавния сектор са проекция на това което става в частния.

дреме ми на уя за тоя тъпак избягал от България

Дано се появи жив и здрав. Иначе аз в Кройдън и по светло не ходя...

Живо е момчето. Клати тлъсти а глучанки.

Злобни хора, не си ли задавате въпроса как се чувства семейството му?

Как може да се чувства - щом са прибегнали и до дир-а, трябва да са много отчаяни. А щом са предоставили за разпознаване снимка - 8 пиксела на 8 пиксела (прочее в такива случаи дира никога не предоставят снимки с адекватна резолюция и качество - такива се полагат само на плеймейтките и поп-фолк изпълнителите), вероятно са в шок.

Ти изобщо имаш ли представа какво са 8x8 пиксела ? Taзи снимка е над 500х500 пиксела Що се напъваш да пишеш глупости?

Загубил се е в някоя оранжерия като берач на тикви. ха.ха.ха

Съдейки по селския ти изказ, в твоя двор има тикви.

Дано да се появи!

До колкото имам достоверна информация именно и тъкмо в Лондон са монтирани 550 000 охранителни камери . Може и да се проследи и мобилния му телефон по клетките , и т.н. Вярно е и от друга страна , че именно в Лондон средно дневно биват намушквани по 12 човека. Дано нашенеца да не е сред тях .

Чета коментарите по-долу и се чудя, явно много съм грешал в предишния си животa, за да се родя в тази държава и сред толкова лоши хора, лобен и нещастен народ, бедите не са около вас, а в самите вас, нещастни люде!

Ти от няколко коментара направи генерални изводи за България и българите?! Комплексарче!

Пише се "кукуригу", а ти си кокошка, с толкова ум, де!

Такава е съдбата на предателя.. те се наричат емигранти

Предатели са дедите ти,които навремето срещаха пияните и въшливи съветски изверги с хляб и сол.

А твоите деди ?

А твоите сигурно са марширували с вдигната ръка в прослава на Райха, а? Ех, роби, роби...

Я умна тикво отвори да видиш колко са по официална статистика парите от "предателите" и колко от чуждестранните инвестиции... Но разликата е че вторите са леко завишени а първите не са всички документирани. Разликата е, че има доста млади хора отишли в Германия, Англия, Холандия да учат. Доста от тези които познавам работят и учат. Това са хора които ще видят какво е свят, ще научат нови неща и ще са с поне по един или два езика горница. Такива, ако се върнат ще бъдат управлявани от тиква която козирува на трибуната в ООН и не знае две приказки на чужд език и такива като тебе уважаеми със златен ланец , стар кошник на газ чудещ се в кой мол да си прекарва времето вместо да се хване с нещо полезно , ще ги обявяват за всякакви.. А като погледнеш и Раковски, и Ботев са били на даден етап "емигранти" ама важното е да пишем нали?

Наистина ли сте толкова злобни!? Манталитет!!!.

Говеда,да сте живи и здрави! Идиоти такива! Какво?

Голям град, може да се е загубил човекът. Или пък е повярвал, че там всичко е цветя и рози и е понаобиколил някой имигрантски квартал по тъмна доба.

Дано да не е отишъл при Касем Сюлеймани...

и се е запил

вчера по това време изчезнах, ама днес се появих

Имам информация - прочетох в дира, да звъня ли?

Изяли са го гущерите тя и кралицата и Филип са гущери Илуминати

Е, ние ли да тръгнем да го търсим? Защо ни занимавате с това?

Не е трудно да изчезнеш в Лондон за 4-5 дена. Опитайте същото в Крушаре.

хазяина си иска наема- а той е всяка седмица...

Отишъл да ибе.

Милото момче! Дано всичко е наред с него!

И откъде знаете че е изчезнал. Може да се е научил.

Пукнал е като куче. Полза никаква.

скупени, ти да пукнеш като куче дано

Мъчно ми е за кучетата...