22-годишен българин закла сестра си и баща си в Ню Йорк

Свидетел на екзекуцията станал най-малкият брат на Майкъл Андреев-младши

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Друго и не се очаква от Бота на Пригожин.

Сега човека ще може ли да гласува на изборите , че ни трябва всеки глас на умните и красивите от чужбина.

Тоя е от избирателите на американските мекерета Петков и Василев.

Див народ сме си, откачен

тихо, тихо за вас никой не пише....в момента.

Не сме, просто психическите болести много са се разспространили навсякъде вече.

Пише се Michael, a се пройзнася Майкъл

Статията заблуждава, че трагедията е в Ню Йорк Сити, а тя е в upstate New York, на края на света

Точно, все едно някое сливенско село да го водиш Бургас.

Нормално, като те кръстят Майкъл, да полудееш.

Идиотска статия! DW никъде не пишат циганин с български паспорт, ама нашите идиоти умнички - "българин с американски паспорт".

Подобен акт, извършен от психично болен човек с шизофрения трябва да е новина? Защо не писахте за другите убийства, извършени от психочноболни вчера в САЩ? Те какви националности са? Шизофренията има ли националност? Лайняни дирници!

Нормално, всичко в говедоландия изкукуригва. Промити мозъци. Справка - най-много масови убийци, къде......

Най-много убийци има тук. И няколко канибала... Ако ти се чете... Но е в разрез с политическата ти ориентация. Прочетеш ли го, може да прогледнеш! И не си мисли, че всички руски убийци са събрани в един затвор. Този е само един от четирите с най-строг режим, че в него се влиза, ако си канибал или си убил минимум четири човека. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82_%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%84%D0%B8%D0%BD

Баща му и сестра му не са искали да се ваксинират. Почувствал се е застрашен.

Къш троле от сутрешната смяна.

"Българинът с американски паспорт Майкъл Андреев-младши......" Хайде сега изтрийте си статията! Аз като напиша - "циганин с български паспорт" и веднага триете...

Какво нещо е да си прост?! В паспорта ако пише, че си българин - значи си българин. Понимаеш?

Тоя пищов нямал ли е, че се занимава да коли Американец без пищов е като евреин без гащи

Американец от български произход е правилният израз

Като Джон Атанасов... Ма той е българо-италиански... Освен индиянците имали американец от американски произход

Американец от български произход е баща му. Той вече е чист американец. Те са нация от емигранти и родените там са вече чисти американци.

Не е до Америка. Страдал е от шизофрения, явно тежка. Като онази къде си уби децата. Има много подобни случаи. Жалко,че е не е получил адекватно лечение.

вероятно от ваксината

Няма какво да ги мислим американците. Щом пред къщата си е сложил американското знаме (видно на гугъл стрийт) значи не е българин вече.

!!!

Ваксинираните взе да ги избива на агресия. Покрай ваксинирането са зачестили случаите на диагностицирана шизофрения. Ваксинираните оглупяват и стават агресивни.

Абе тва повече половината българи са идиоти бе

Защо ги намали?Професорът каза,че дебилите у нас са 80%.

Българин от древен антиваксърски род....кръгъл идиот

Когато си в Рим прави като римляните...

Ужас!!!!!

Станал е истински американец и е следвал американсите ценности. Като не ти е ден, убиваш някой.

Ща ме брига ?

Радев и Орешарски са виновни за пореден път. Разединители на нацията - и ето резултата.

Путин е виновен

Естествено,че пак Путин е виновен.И за залеза на слънцето,и за изгрева на луната.И за олигофренията и чалгаджийството на българския народ.

Тази статия е, за да направим дарения за разликата до 75 000 ли? Не ща.

Това момче изживява американската мечта.

Ваксърите са опасни за себе си и близките си.

Да го духаш!

И този е отезил.... с двойни гражданства или селянства ПОЧТЕНИ - НАФУКАНИ - спасители на хората от народа.

Ква е тая простотия детоси написал?В америка се стрелят всеки ден,тоя е действал с нож,явно детето не е билонещо в ред,или му се е натрупал прекалено много стрес!В америка дисциплината е страшна ,нищо че и говорят за свобода,изобщо свобода няма!Има правила!

Е, от трудностите, които е познавал в "бивша комунистическа страна", сега бива заклан от собвствения си, най-вероятно наркоманизиран син, барабар с внучката, в една ДЕМОКРАТИЧНА страна, в която, явно не е познавал трудностите! И той не е виновен - докато държавите толерират наркотиците - така ще е! Има си начин - дилар, спипан на улицата щ, калайката и катафалката, както при Дуерте. Разплитане на престъпните мрежи и вкарване на всички, до ранг министър в затвора. При опит за контрабанда на наркотици - незабавна смъртна присъда, освен ако мулето не е знаело - разбира се лесно, на детектор на лъжата. Но в САЩ могат според сериалите могат да те осъдят ако си сервирал три водки на някой, а той после е избил цяло семейство и е убит от полицията, но дилърите се измъкват. Даже си имат легален град с дрога и проститутки! Ами, честито! Шизофренията е на една крачка! Жалко за загиналите!

Звучиш объркано. Гласове чуваш ли?

В смисъл? Смятам, че е пределно ясно, но мога да обясня ако трябва. Чингиз Хан е казал: "Трудните времена раждат силни хора-> Силните хора раждат спокойни времена->Спокойните времена раждат слаби хора->Слабите хора рабдат трудни времена". Така и със САЩ. Добре, "основателите на нацията" в един момент, след като завладяли де що има, изклали индианците и остатъците натъокали в резервати решили, че е по-хуманно всеки да се бори сам за кокъла и да има конкуренция, а не да третират африканците, които внасяли като роби за стока и ако кораба е претоварен да ги изхвърлят през трюма. Даже били толкова демократипни, че им предложили да ги върнат обратно в Африка ама те, о чудо, не щели! Сега имат Бронкс и гето в Атланта колкото ивицата Газа, където на ден 6-7 излизат с краката напред. Ама евреите са лошите ... не ... те просто следват техния модел ... или обратно, трудно е да се каже. Историята е неумолима. Империи се раждат, развиват се, умират. Това чака Русия, Китай, САЩ. Сащ са като супернова. Това го знаят и "старите кучета". За това очакват сблъсъка. А ние?

Каква е тази злокобна статия и защо си мислите, че е българин??? Къде е роден и с какво гражданство е, а манипулатори такива??

Яд ли те е. Кеф

Българското племе е зло.

Тая новина не знам какво интересува българската аудитория в бг.

Емигранти. Напоследък ни ги навират особено много по разни предавания.

17897 прочита, как мислиш, дали не я интересува, Ганчо?

По бТВ даваха турски сериал и на няколко пъти даваха черна лента колко са заразени и починали. По време на рекламите дават и реклама на ваксините - Ваксинирай се ,прегърни живота. На практика е прегърни смъртта.

ти що гледаш турски серияли? не, всъщност ти защо въобще гледш бтв?

100 процента е ваксиниран в болницата и е получил команда през чипа. Чипа на всеки ваксиниран се вижда на рентген. Който не вярва да провери. Командите се дават дистанционно през 5G мрежата.

tonk11

Така като гледам ти си със стар чип и е дал дефект.

tonk11

Иди на 4 километър да ти обновят фърмуера.

Този убиеца е имал шизофрения. Ти май също имаш. Ходи да се прегледаш.

Америка и мечтата за Америка не на всеки понася. Изперкват.

...ама кажи какво да правим с "българската мечта"?!?

Кофти работа, психическите болести са нелечими. Без значение къде и кой, шизофренията е нещастие за всички около болния.

Затова трябва да изолират доказано болните с опасни за обществото психични заболявания, чиито прояви са многокротно регистрирани,а не да чакат те да се проявят още по-зле и да пеят за човешки права.

Най важната новина на 21то столетие. Нямаше как да не я отразите, идиоти.

Всякакви КРАДЦИ, Трафиканти на Наркотици, правещи бизнес с Проститутки- Митьо, Мангали, Мечка, СИсиньо, черни котки, трябва да бъдат убивани и да бягат надалече, за да НЕ ИЗНЕРВЯТ хората в БЪлгария... АКо някой Предател, Анархист, Ислямист, е за убиване, трявба да го убият, в ТЪМНОТО, без да се разчува.. Не ни трябват луди.. Арабите правят Наркотици за да ПОБЪРКВАТ хората в чужди даржави и да ги завземат. Започне ли някой да вдига ШУМ с аларми или запис на касетофон на кучета котки, трябва да го убият тоя и да му запалят колата.. Трябва ЗАБРАНА за показване на филми на УЖАСИТЕ и Психо-трилъри по телевизиите !! От там тръгват предателите.

Приятелю потърси спешно психиатрична помощ!

"престъпно притежание на оръжие от четвърта степен" - това било кухненския нож ако го използваш за да извършиш престъпление. Всичко, което използваш за да нараниш някого може да мине по тоя параграф. "Weapon by intent".

Изперкал, а? Ако беше ром нямаше да е изперкал, нали?

Циганин искаш да кажеш ? Ми не , коленето по сватби и погребения между роднини си е стара циганска традиция

Нормално е да се побърка в ненормална държава.

Затова в Русия е пълно д такива, от време едно!

Някой пръдни или се изказа?

пича се е нашмъркал с кофти дрога, купена от уличен дилър- мошенник, и звездите са почнали да му говорят. Съвсем тривиален случай там.

Преди много години - Коцето (от Костадин), блестящ математик, изискаха го в ГДР да следва. Гросмайстор по шах. От скука беше започнал да учи йероглифи. Намериха родителите му разфасовани със скалпел. Коцето така и си пукна в Бяла - болницата за луди.

Пази боже!!! Изперкала работа

Сиракуза е град в Италия. В Щата Ню Йорк има град Сиракюз. Е те за него иде реч. Туй все едно да бъркате Букурещ с Будапеща.

Ти както искаш си го произнасяй, но доста градове и села в Щатите са наименувани на италиански съществуващи такива. Та както искаш си го говори то все за същото иде реч. Много се дразня на поправячи. А как е всъщност Джермани или Дойчланд?

А как е по-правилно Иран или Ирак? 'Щото някой му казват така, а други - иначе.

Танче ша та пратим в Каварна вместо във Варна. Кьорава ли си, че не виждаш, че са оплескали града Ню Йорк с щата Ню Йорк добре , че си редактираха статията.

Да, да. В Русия има град Москва, а в Айдахо има град Моско.

'бем ти българина...

Краварлъкът не се отразява хич добре на нашенците...

Тъпак, момчето е страдало от шизофрения.

тепърва трябва да се докаже. От досегашната информация е само предположение.

Не чи ний сми мноу убави, ма туй Американски наркуман ни гу наричайки българин. Той сий американец, те тъй праят.

добре де, колко бяха в университета вчера в Русия ? Че забраих цифрата

По малку са ут Лас Вегас и оня е навалнист и наркуман кат тоя и тебе. Ни са притиснявай пуне 5-6 масуви убийства скриха вчера дет са са случили ф щатити.

да ви имам новините!!!! и вие като БОКО ТВ и ДОМУС ТВ ЧЕРНА ХРОНИКА!!! от сутрин до вечер

Браво пич! Само така! ПО АМЕРИКАНСКИ!