204 втори бустерни дози срещу COVID-19 в първия ден от поставянето им

Втората допълнителна ваксина може да се приложи най-малко 4 месеца след първата

Обратно в новината

Коментари - 204 втори бустерни дози срещу COVID-19 в първия ден от поставянето им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Научно изследване от САЩ показва,че ваксинацията е по-рискова от инфекцията https://ssrn.com/abstract=4125239 Дори без дългосрочните последици, рисковете от тежки здравословни последици след иРНК са по-тежки отколкото намаляването на хоспитализацията от Ковид.

Мои приятели масово се оплакват от силна умора вече втора година след ваксиниране.

Даже един почина на 42 г.

Почти всички мои по-възрастни ваксинирани познати и колеги предадоха богу-дух по неизвестни причини !. Продължаваме.

Както казваше един мой бивш шеф: "Светът ще се свърши, Веско, глупаците - не!"

Защо втори бустер.Обяснявайте ясно за да разберат хората.Втори бустер означава ЧЕТВЪРТА ВАКСИНА в разстояние на година и половина време.

сериалът е с продължение! Публиката вика актьорите на бис!

10000 бустера в гъза на мунчо тиквата и гриндъра

ЧУЖДЕНЦИТЕ- китайци и негри нека се ГЪРЧАТ в мишешка дупка, с ТОРБА на главата. навсякъде, дори и на улицата, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ !! Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България. Негри- маймуни да ходят с ТОРБА на главата навсякъде, дори и на улицата !! Ясно е че Китайските Ислямисти искат да УНИЩОЖАТ Икономиката на България и другите държави по света и така да ги ЗАВЗЕМАТ... Затова и РАЗПРОСТРАНЯВАТ Китайския Корона- вирус, КОВИД и неговите мутации- омикрон, делта... А идиоти, като оня предател Боклук Борисов ЗАТВОРИ българските магазини , ресторанти и всичко в БЪлгария.. Така хората, които изкарваха по 500 лева месечно от Бизнес, ФАЛИРАХА... И разни араби и китайци искат да ЗАЕМАТ мястото им.. Тия от"" Продължаваме Промяната"" трябва да пратят в ЗАТВОРА, пандиза, всички китайци ( китайски вируси, китайски магазини и китайски Ресторанти)... А после да ги ИЗГОНЯТ от България, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайските корона- вируси и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.. Някакъв Китайски Измамник- Пун се е домъкнал в България, по Черноморието в големите градове.. ТОя има няколко милиарда долара като Цветан Василев, който избяга в чужбина.. Обаче Предателя Цветан Василев направи ЗАВОД в Сърбия и дава пари и работа на сърбите.. И ИЗНАСЯТ стоките за продажба в чужбина.. И сърбите ЗАБОГАТЯВАТ.. А Китайския башибозук Нашественик тръгна да РАЗПРОСТРАНЯВА китайски корона вируси, да РАЗБОЛЕЕ българите и след това започнал да прави Китайски Магазини и Китайски Ресторанти, за да ОТКРАДНЕ Бизнеса и Работата на Българите... И така българите стоят ГЛАДНИ и без Пари и без Работа.. Трябва да пратят китаеца Пун, в ЗАТВОРА и да му вземат милиардите долари..

Втори бустер е малко, виж 9-10-ти звучи внушително!

ㅤ

Че има ли още останали овце?!?

Овце да искаш! Щом искат да връщат толупа, дето за 12 години ни направи най бедните и мизерстващи в Европа и ни беше заключил като плъхове по домовете, с КПП-та…, че и искаше да ни пуска от домовете само срещу SMS! А за хилядите останали без работа и фалирани бизнеси да не говорим!

Айдеее Боко се подготвя да се връща и да ни набоде наред, че е обещал.. а и парата е взел, ама миналата година му попречиха!

Да не забравите, как не ни пускаше да занесем лекарства и хляб на болните ни родителит на село и как искаше да ни пуска срещу SMS за лев и двадесет, за 30мин. до магазина!

Браво, тъкмо бях започнал да се безпокоя, че срокът на бустра изтича. Още утре отивам да се боцна пак.

Дира набра пак смелост да пуска инфо за гричето....

Пардон де - грипчето!!!

Антиваксърчета не спите ли? Треска ли ви 5 джито или се мъчите да доказвате, че земята е плоска, ама като ударите две ракии и се закръгля. Голема ви е житейската дилема, виждам.

Откъде изпълзя бе идиот???

Дойде му смелост! Бойко набира сила сред идиотите дето искат да го върнат, че им е готино да им се върти с двеста… та взели са едни пари и имат ангажимент дето трябва да изпълнят… дет се вика, квота за набодени овце имат да изпълняват!

ㅤ

Ти си много глупав, бе! Общото между съзнателния избор и формата на земята е също като общото между краставицата и равноускорителното движение. Я си стой в кошарата и ви млЪчи!

Щом видях,че Путин се ваксинира когато беше разгара на пандемията и ми стана ясно,че тази болес ни е шега работа. И са ваксинирах и аз и фъмълито ми. Слави и Мангъра само дето вдигаха джангъра.Ама ейговна Славито го удари веднъж,чи и втори път май ковида и алъ как взе,че поумня?!

Пак се започна с пропагандата и заплахите ..... аз си мислех,че войната е на мода!

Аз пък си чакам кожената инжекция.

Тази с маймунската шарка ли :D

Никой не пречи на ваксинацията. Който му е зор да се боцка. Само да не занимават,тези, които не желаят да да част от експеримента.

Трагедия сте в България.

Моля те, не се връщай! Не ни трябват хипохондрици!

Тоя грозник?

Правителството даде оставка и доктор "КО" отново започна старата песен с ваксините...

По-леко с белината, плоскоземци

Милите, ще живеят вечно! Браво

Пак ли бе, поне лятото ни оставете на спокойствие... Спрете ги тези био - лаборатории и на море!

Двеста и 4 имбецила не мислят така. Те не мислят изобщо. Дайте сега 204 минуса!

Хайде сега на ехограф, че за много тумори на панкреса чувам...

Специалистът ГЕРБ-аст ,,каза,,.Боцни се чадо и не бой се.А Фънди къде е? И рапона...

Гледам коментари под тая статия са пускали само плоскоземци с фолиеви шапки. Ама, така е, всеки сам си прИценЯ дали да се ваксинирВа или да се хлорирВа. Умната и се пазете да те ви треска 5джито.

Който иска да се боцка аз заради хремата която я имах няма се боцкам.

Преди да хейтите, че има хора със сериозни здравословни проблеми и дори дребни инфекции биха ги убили! Имайте респект към страдащите!

Ама дали те имат предвид, че за някаква си вирусна инфекция не трябва всеки да се боде с щяло и нещяло и да се затварят планини и бизнеси?!

А за маймунската шарка кога ще набиват бустерите на маймуните ? Ще е интересно. Гледайте 12маймуни. Филмът. Едно към едно вървят по сценария ама дано да не им се получи !

Има един британски сериал "Утопия" от 2013-та, горещо препоръчвам и него (има и американски римейк от 2020 мисля, но той не струва). Събитията в него напълно се припокриват с последните 2 години и половина!

Ай кажи и накоя комедия де, стига с тая драма

Новото преброяване на ненормалниците. Заедно с тия,дето се мъкнат по улиците с маски...

Както са казали старите хора: луд не омалява, бие бустер и продължава.

при 30-39 г. са поставени 10 ваксини 40-49 г. - с поставени 31. и в най-смелите си Мечти, Не съм Вярвал, че има над 40 бал ъци в тези Възрастови групи, т.е. това бих определил като младите и тези навлизащи в средна възраст!

След кой номер "ваксина" ще почне да работи?

Една доза след като умреЖ.

О прекрасни КунЧев, бустерирай ме тройно! Максимум два месеца в интинзитета и съм като нов! Спаси ме!

Тия са някакви турбо фанатици. Интересно колко от тях ще оцелеят до пролетта.

Един по един, не се блъскайте!

Някой знае ли какъв им е срокът на годност на тези ваксини и съхраняват ли се по предписание. Че както ги размятваха по паркове и подлези, ... ?

Една година. Ако не го удължат.

Тъпанари, я стига с тия ваксини сред лято.

Които се набодоха. Разбирам и тези, които го направиха 2 пъти. Тези с бустерите не мога да ги разбера. А тези с 4-та по-добре да емигрират.

На всеки, който рекламира и разпространява КОВИД измамата, да му умрат децата. Амин !

Статия от известен израелски новинарски сайт за еврейския принос към ковид ваксините. Стерилизиране и депопулация на гоите, нищо повече. Да, Израел има висок ваксинационен процент, но колко от техните ваксини са били физиологичен разтвор? https://jpost.com/health-science/who-are-the-jews-behind-the-coronavirus-vaccines-649405

Няма да ви мине номера тоя път. Пълен бойкот от всички здраво мислещи Българи на всякакви видове мерки, маски , ограничения и прочее терор. Няма да им мине номера. На война като на война.

204 луди посрещнахте ли ги със осмирителните ризки ама като ги знам сами ще си влезат в кошарката да се пазят от вирусчета...

Дано да са живи и здрави завалийките.

Ама надали!

А бе,ковида сега не е модерен,бре. Войната в Украйна е модерна.

204 заблудени овце са се боцнали. Да видим колко ще са утре

Слагам без да се колебая! Троловете нека вият на умряло!

Поеми и трети бустер коректни момко, поемай и мълчи!

Щом ги биеш тези удивителни, значи не си много сигурен, ахахаха. Не се отказвай от живота все пак.

Елате го кажете това на чичо ми трета доза почна да припада. Никога не е имал проблеми с кръвното , а сега неможе са го овладее и никой незнае от какво припада за няколко минути

Вземи във този хубав ден една бустерна доза от мен...

Луд умора няма