Коментари - 2018 са новите случаи на Covid-19, броят на починалите отново се увеличи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а вие идиоти още не вярвате че има вирус. ХАхахаахахаах ужас.... уж бяхме умен народ.... а кво стана? Мрем като мухи

Мрем като мухи много преди да има корона и това не е случайно. Ти явно не си попадал в ръцете на БГ здравната система. Ако трябва да сме искренни, в БГ не останаха лекари, които да не гледат на теб като на ходещ портфейл.

когато генерал Мутафчийски каза, че хиляди ще умрат, мимове в фейсбук пускахте. беше прав, а? хайде сега ходете да четете фалшивите новини и се пазете от чиповете и нано роботите. тръгнал някой да ви имплантира чипове при положение, че в главите ви отдавна е интегрирана лампа от руски лампов телевизор.

Сухите съчки се увеличават. Идва зима

Бая антиваксърчета са гушнали букета.

аре докажете

Има ли някой който да вярва още в тия врели некипели? И за малките деца вече е ясно че това е просто куха статистика, която просто няма как да е вярна. А лекарите да не ми минават с номера колко много работа имали... Нали затова ви плащаме заплатите от данъците си бе? Нали за това ви кихат по 1000лв на месец! А ваксинираните да не се обаждат! За тях по закон не трябва да има никакви грижи! Те сами си избраха да си сложат някакви странни течности които не знаят какво правят ама да са със стадото... Еми ок, съгласен съм всеки като иска да се ваксинира, но само след подписването на декларация че в случай на нужда няма да ползва лекарски грижи! Нали е ваксиниран, значи твърди че е безсмъртен!

Наложи ми се миналата събота да направя PCR на баща ми, който е на 81. Какво да ви кажа... в цяла София, само в Пирогов намерих да направят теста и то работеха на 17 часа. Всичко много хубаво, а ма резултата се взима само на ръка, не може да го видиш електронно. А ако си сам и няма кой да ти вземе резултата? Ще ме прощавате, а ма от 2 години я има тая работа и организацията ни е НУЛА. Болести има всякакви, но няма кой да ги лекува и няма кой да се занимава с простите хорица. Ей заради такива неща мрем като мухи.

В държава с 80% дебили умират 93% от тях. Това си е добра новина

мрем като мухи, ама щото народа е прост. Испания що не мрът така като нас а? 90% и повече са ваксинирани....ЩО НЕ МРЪТ ТАКА БЕ ПРОСТИ АНТИВАКСЪРИ?

Идит - отиди на гробищата да видиш какво кихат! Станали са по - големи от градовете!

Тъпако, ТИ умствено си умрял ОТДАВНА ...предстои ти, само грозното ти тяло да заровят!! Наближава и този ден дебиле ПРОСТ !!;)

Ти му предлагаш бронежилетка, а той си вика НЕ аз съм СУПЕРМЕН.... и накрая умира с убеждението че е спрял няколко куршума.

и не се ваксинирате

Въпрос номер 1 е , какво е имало в жълтата торбичка на Рашков !?!? След разпивката със съдиите в кръчмата сердика

Друг тъп въпрос да имаш.

От какво мрем знае ли се? Щото аутопсии никой не прави. Кой и как прави статистиката тогава?

Ти починал от Ковид познаваш ли? Е аз за тебе не знам но аз не познавам дори болен! Аз маска не слагам и ваксина нямам! Е, здрав съм и нищо ми няма, а няма и да ми има никога! Това е грип бе хора, както всеки друг... Какво толкова!

аутопсии не се правеха в самото начало. Вече от повече от 8 9 месеца се правят аутопсий. Спрете да лъжете бе хора

заразен, активен случай с Коронавирус... "Излекуван" - какво влагаме в това понятие?! Починал - болен, заразен, или активен случай с коронавирус?! По-подробно моля с тая статистика! Сутрин ми е настолно четиво с кафето!

Няма по-тъп от този, който повтаря опорките на Стойчо Кацаров. Няма!

И Мутафчийски и той излезна прав. Че яко ще се мре.... ами да прости сте и умирате.

Искам някой да ми отговори: Кои мерки свалиха заболеваемостта в България? /по възможност откровено, без самозалъгване/

и смъртните им случаи са адски малко. Отговор ти

Заболеваемостта беше свалена практически с локдаун на неваксинираните.

Карай. Важното е, че Радев прави 50 лицеви опоро за една минута, пее и свири на китара, а генерал Деси ихрае самодивско хоро. Боли ги оная работа.

и рано или късно и вие троловете ще изчезнете

Хората умират с Ковид, не от Ковид. И да всеки живот е ценен. Нали си се боцнал? Какъв ти е проблема?

на повечето деца от училище присъствено и ограничаването пак за много хора на достъпа до много обществени места. Поради малкото притежаващи сертификат у нас, мярката ограничи много хора. Рано е обаче да се каже дали сме свидетели на приключване на вълната или временен спад. Като гледам кривите със заразените в други държави, особено в Русия където по манталитет и брой ваксинирани ситуацията е най-близо до нашата, не смея да съм оптимист още.

Мерките на Господ българина свалиха заболяемостта в България. Предрекла го е Слава Севрюкова преди 1991 - ва година, преди да почине. Който не вярва, нека прочете в GOOGLE предсказанията й за 2022 - 2025 години от времето на настъпващата "демокрация".

Скандалът в Словения с ваксините № 1, 2, 3 тепъва ще потвърди защо раковите заболявания са се увеличили с 50 %. Понеже съм на лечение от НХЛ, съм болезнено чувствителен за съдбите на "бъдещите ми колеги".

Да не забравяме че господ е този който одобрява пандемията нищо че нищо конкретно не е казал за ковид. Трябва да използваме името му напразно щото сме големи християни.

Ти явно си от онези, които вече вътрешно са умрели. Аз им викам ходещи черупки. Гледаш го човек, но кух, вътре няма нищо.

Никакви мерки не се спазват.

България-20% ваксинирани. От новозаразените-80%- неваксинирани, 20%- ваксинирани. Е? И ваксинираните се заразява точно колкото неваксинираните. Точно те в моментаса най- големите преносители на Ковид 19 с измислените си Зелени сертификати. И каква е тая ваксина? Ваксинираш се , пък пак се заразяваш?

В понятието стЪкмистика се прилага "японската" система НАГО'ДИГО ... политически коректно.

Само-ТРИБУНАЛ И-ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ,МОГАТ ДА СПРАТ-ИЗВРАЩЕНИЕТО!!! ПРЕСЛЕДВАЙТЕ-ТЕРОРИСТИТЕ,НЕУТРАЛИЗИРАЙТЕ ГИ...ИНАТЕ ОРАВО НА-ЗАКОННА САМОЗАЩИТА!!!

CD-ROM

в България и гледай какви опашки ще има за ваксиниране! "Спутник V" - "НАЙ-ДОБРАТА" ваксина в света срещу Коронавирус! Но тогава какво ще правят "търговците на страх"?!

Айде изтрезней, пък после пиши глупостите.

Какаво значи ваксиниран? С 3 дози? Срещу Омиркон ? С 5 дози? Или с 1 доза , чакащи бустрена доза брои ли се за ваксиниран? Ваксиниран преди 7 месеца , след като вече не му важи ваксината , брои ли се за неваксиниран? ТА ТОВА МЕ ИНТЕРЕСУВА. Това значи че почти всички починали са били ваксинирани.

Господ, на такива като тебе ,е приготвил "триъгълен", а не квадратен фалос, за да не се ебаваш с Неговите Дела.

Баси ако съветите от фейсбук и бгмамам не работят и хората пак умират въпреки че са изпълнили всичките им измислици за безсмъртие. Верно беше казал че всичко е за пари. Гледачките, конспираторите и баш християните дето отричат епархията която е за ваксиниране сега им убива от пачките в дюшека. И да, ваксините не предпазват на 100%, но работят по-добре от без ваксини дори и след страничните ефекти. Никой не сяда да се замисли защо има колкото антиваксъри толкова и обяснения на ситуацията.

Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация

Ако ваксините бяха истински щяха да премахнат маските за ваксинираните.

Разбира се, че не се брои. Мене три пъти ме убодоха и сега съм ни жив, ни умрял.

Къде цъфнаха и вързаха със Спутник, че нещо не мога да се сетя? В Русия не са със сигурност.

А къде е Кунчев?

Ако ваксините работеха нямаше да има Локдаун в Израел,Канада, Австралия и Западна Европа. Точно там ВАКСИНИРАНИТЕ са над 80 процента.

Умрял е.