Коментари - 2018 са новите случаи на Covid-19, броят на починалите отново се увеличи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изтекога всичките ви парични потоци които получавате по линия НПО и БИЛ Гъзовите организации за да лъжете и мажете хората 24/7 с цел да ги вкарате в страхове, смъртна опасност и цофрово поробване.

гледах малко статистика и какво да видя . През 2020 от ковид са умрели общо 8554 човека. Тогава имаше локдауни, Борисов и прочие , както и нямаше ваксини. В момента сме стигнали 28769. С други думи казано, за една година без един месец на свобода, където младите,красиви и умни взеха властта са умрели повече от 20000. Да ни е честита промяната и после не се чудете що Радев ще бъде наречен българоубиец.

Дали? След като хора, починали от инсулт ги пишат, че са умрели от Ковид?

Ами щом вирусът предизвиква и тромбози, как мислиш? От какво са починали част от инсултите?

След "Омикрон" идва "Пи", който е 3,14159... пъти по заразен. Докато стигнем до "Омега" моя "дезодорант" вече ще е по аптеките като успешна алтернатива на илачите на проф. Мермерски. От кораба- майка ми идва обаче сигнал, че след "Омикрон" ще дойде злия "Мегатрон" и с надежда ще чакаме Оптимус Прайм с армия от автоботи да ни отърве от тоя бацил.

Ало, антиваксърите, зако мрете бе? Нали сте без химии, препарати и имунната ви система може да се справи с ковид без ваксини?

НАЦИОНАЛЕН СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ Умирания в България по седмици Дата на актуализация: 30.11.2021 г. Вече се вижда в статистиката за умиранията, че ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД от 1988 година буксува и 47 НС от днес започва да прави този процес все по-ярко видим.

Ти като ходиш на ресторант, сигурно крещиш на готвача че си мисли да те убива, въпреки че той въобще не те познава.

Откак започнаха да дават отделно информация за ваксинираните следя статистиката и за да е по точна преценката следя ситуацията за период от 14 дни. Така по-точно се вижда цялостната картина. И вече повече от два месеца при покачване и при спадане на общият брой починали от ковид процента на починалите до 70г. възраст са трайно около 35% от общият брой починали. Починалите до 70г. възраст, които са ваксинирани също толкова трайно са около 2% от починалите от ковид. Следя това всеки ден повече от два месеца. Следя групата до 70г., защото, освен че това са повечето хора у нас, включително аз и повечето мои близки и познати, смъртността до 70г. се влияе повече от вируса и съответно ваксините като противодействие и по малко влияят придружаващите болести, като брой и тежест, както и старческата немощ. Днес при починали за последните 14 дни 1705 човека ситуацията е такава също- 36% към 2,5% конкретно. Очевидно просто нещата са си такива. Ваксините определено работят и предпазват. Намаляват броя на починалите не с проценти, а в пъти. Всички бихме искали да е още повече, но и това не е никак малко. Единствено е необходимо малко благоразумие и ще имаме много по-малко проблема и съответно много повече ресурси да ги решаваме. Увеличението на непукизма, вместо намаляване на проблемите е път към пропаст, самоубийство на цял един народ.

И на някои ваксинирани не им е чиста работата. Например, аз се басирам че доста от антиваксърите тука са същност ваксинирани. Просто обичат да гледат сеир и да правят драма.

Днес липсва една важна новина. Федерален съдия в САЩ е наредил постепенно разсекретяване на документите, които Пфайзер искаше да пази в тайна 55 години. Още първите разсекретени страници съдържат смразяващи данни. Нито една българска медия няма да ги публикува.

Къде да ги прочета?

Нишо не е прочел освен същото написано от някой друг. Документите са всякакви вътрешни на Файзър, които имат отношение към много фирмени тайни и е естествено да искат да ги пазят.

САЩ не е България. Не си опоменал къде си го прочел също.

Аз живея на квартира с двама съпрузи,които се бяха уплашили от вируса в началото и се ваксинираха с астра зенека с по две дози срещу ковид,сега и двамата са зле. Жената получи тромб в краката и стигна до инвалидна количка,операции и ще видим,до къде ще стигне изобщо... Мъжа го удари в горните крайници,ходи на инжекции и някакви наливания в болницата Свети Наум в София,сега и двамата са твърдо против ваксините и ваксинирането,това не са ваксини,а някакви препаратри убийци! А бяха твърдо за преди да ги сполети бедата... И двамата са твърдо против,като биха подкрепили всякакив протести,стига да могат,техни приятели също са против,след като ги видяха,какво им стана,а някой от тях също са ваксинирани и треперят,да не се случи същото и при тях...

Зящо пишете такива измишльотини? Чувствате се по-значим...или просто ви плащат?

Дай им домашният адрес да ги интервюираме.

Е защото сме стари, болни и няма кой да ни лекува защото всички кадърни лекари отлетяха на запад

Локалните доктори ще ти се разсърдят.

Да му мислят тия от новото правителство. Аз мога да предскажа какво ще се случи - в началото на годината, някъде към февруари от ЕС ще ни натиснат за задължителна ваксинация. Още тогава неваксинираните 70% процента ще мразят неистово и ще искат да линчуват правителството. Ще има масови демонстрации, но това ще е само началото. До края на март да речем, всички ще са ваксинирани... и тогава ще стане страшно. Защото броят на умиращите ще продължи да е най-високият в света и безпощадно ще лъсне страшната истина за мизерните ни болници и некадърните ни лекари. От ЕС никой няма да обръща внимание, те ще са доволни, че инатливите българи най-после са ваксинирани. Кирчо и Кокорчо отсега да почват да се молят ЕС да ни помогне да оправим болниците, че иначе пак ще им се наложи да бягат в Канада.

Грешиш. Масови демонстрации, особено на студено няма да има. Ще има няколко платени лумпена, които ще вдигат много шум. Някои черепно-свински медии ще пропагандират, че били милиони. Ако правителството изпрати един жандарм да ги набие, всичко ще утихне за нула време. Неваксинираните ще псуват наум, ще се правят, че са неваксинирани и чинно тихомълком ще се отправят, скришом да се ваксинират. Това оцеляване народът из тия земи го е практикувал това последните 1000 години.

Предстои да поскъпне и тока (за фирмите вече поскъпна в пъти), и парното, а инфлацията вече е факт. Цените на основни хранителни продукти вече са с по 20-30% нагоре. И на хората задължителната ваксинация просто ще им дойде в повече, ще видиш. Колкото до споменатите от тебе медии, нали точно техния собственик е тройно ваксиниран и стриктно спазва партийната линия на ЕС за пропагандата. Жандармите, дето си мислиш, че ще бият, нали и тях насила ще ги ваксинират и ще им е скъпо парното и тока - най-много да се присъединят към протестиращите.

Така стана в Канада миналата зима. 1 към 1. Само дето ходеха в моловете да протестират ама бързо ги спряха щото моловете са частна собственост Уличните протести умряха щото студ.

Подготвя се списък на пострадалите и починали след ваксиниране,който ще се ъпдейтва по същия начин,както останалите статистики за ковид! В Австралия има такъв списък и вече 10 000 души са осъдили държавата да им плаща лечението,за жалост и доста починали има. В Европа също взе да има такива списъци,дори има официално на всеки 2 седмици в сайта на ЕМА,колко са засегнатите от страничните ефекти,засега до средата на ноември бяха 2 800 000,като 30 000 от тях са починали,предполагам на следващия ъпдейт засегнатите ще бъдат минали 3 милиона души... Това е само за ЕС!

Освен че са тролски лъжи и манипулации. Такива "списъци" както и сам си забелязал има. Отдавна. Само че съдържат сигнали от всякакви хора, които са решили, проблемите им са свързани с ваксините. Създали са ги точно хората които плюете. Същите хора са ги оставили достъпни и видими за всички. За да сте сигурни, че всичко се вижда и му се обръща внимание. Освен това тези сигнали се и проверяват. И изводите са все същите. Ваксините са ефикасни и безопасни. А вируса не е. На този фон са толкова смешни теориите за конспирации и заговори.

Кой го подготвят този списък? Къде се подготвя? Кой следи за истинността на този списък? Най-важната информация я премахваш. С ченгели трябва да ти я изкарвам.

Много паника заради омикрона сред антиваксърите, същевременно нито една информация няма казана до момента лош ли е омикрона, безобиден ли е :) Умират ли, оживяват ли умрелите от него! Единствената информация е, че съответните институции са го обявили за щам, на който трябва да се обърне внимание. Обаче антиваксърите се посраха!

Важното е да върви пропагандата да се сипят рубло-центовете.

Жената докато беше бременна си сложи модерна. Нямахме никакви проблеми при раждането. Плода беше добре. Роди ни се здраво момченце. Не сме се разболявали, но и не ходим напублични места. От две години не сме де разболявали нито от грип нито от настинка, заради маските.

Започва епидемията на ваксинираните държави! Започва епидемията на ваксинираните,Омикрон досега е откриван единствено при напълно ваксинирани хора...

Лъжеш, антиваксърче!

Много паника заради омикрона сред антиваксърите, същевременно нито една информация няма казана до момента лош ли е омикрона, безобиден ли е :) Умират ли, оживяват ли умрелите от него! Единствената информация е, че съответните институции са го обявили за щам, на който трябва да се обърне внимание. Обаче антиваксърите се посраха!

Откак започнаха да дават отделно информация за ваксинираните следя статистиката и за да е по точна преценката следя ситуацията за период от 14 дни. Така по-точно се вижда цялостната картина. И вече повече от два месеца при покачване и при спадане на общият брой починали от ковид процента на починалите до 70г. възраст са трайно около 35% от общият брой починали. Починалите до 70г. възраст, които са ваксинирани също толкова трайно са около 2% от починалите от ковид. Следя това всеки ден повече от два месеца. Следя групата до 70г., защото, освен че това са повечето хора у нас, включително аз и повечето мои близки и познати, смъртността до 70г. се влияе повече от вируса и съответно ваксините като противодействие и по малко влияят придружаващите болести, като брой и тежест, както и старческата немощ. Днес при починали за последните 14 дни 1705 човека ситуацията е такава също- 36% към 2,5% конкретно. Очевидно просто нещата са си такива. Ваксините определено работят и предпазват. Намаляват броя на починалите не с проценти, а в пъти. Всички бихме искали да е още повече, но и това не е никак малко. Единствено е необходимо малко благоразумие и ще имаме много по-малко проблема и съответно много повече ресурси да ги решаваме. Увеличението на непукизма, вместо намаляване на проблемите е път към пропаст, самоубийство на цял един народ.

Не че нещо, ама починалите под 70 г. са били 30% от общия брой починали през 2019.

Сред починалите от ковид разпределението няма как да е по-различно. Точно за това прави впечатление че ваксинираните починали от ковид до 70г. са само 2%. Затова е сигурно, че ваксините променят нещата по отношение на това заболяване.

Броя на ваксинираните в болниците трайно достигна 20%. Броя на умрелите ваксинирани - 10%. При нива от 25% ваксинирани и 7 милиона база, накарайте всеки един математик да ви сметне колко "пазят" ваксините. Сметката по теорията на вероятностите не е трудна! И преди да ревнат и двете групи - може да има фалшиви сертификати, ама има и фалшиви умрели от ковид ( загинали в катастрофи).

по смятането защо противопоставяш 1 случай в резултат на техническа и вероятно неволна грешка с хиляди случаи на умишлена злоупотреба? Очевидно се мъчиш да изнасилваш статистиката в името на пропагандата. Трудна работа. Числата са общодостъпни и тези опити са обречени.

Ти ще ги изкараш 200%?

Първи случаи в Европа: В Норвегия се организират традиционни коледни трапези по предприятия и фирми. В сряда на празненство на фирма с голям офис в ЮАР. от 120 присъстващи - 60 заразени с омикрон! Симптоми - лек грип. В болница - 0 (засега).

А в Норвегия са масово ваксинирани! Омикрон е откриван досега единствено във ваксинирани! Ама той не е заплаха за хората,а заплаха за фармацефтите и политиците,защото се кара леко,а това може да означава само едно - това е краят на тази пландемия!

Пандемия се пише без "Л"

Първо бързате с изводите като пърле пред майка си, понеже все още просто няма достатъчно данни. Второ Омикрон понеже е по-заразен може да намали проблема, ако се окаже с по-леко протичане и успее да измести делта, но няма да е край на пандемията. Напротив, това може да стане само ако е по-заразен от делта и по-устойчив от нея. А това значи, че ще е още по-разпространен от нея. Въпреки склонността ви да се правите на врачки, можете ли да кажете кога ще мутира пак? А в каква посока? И за лъжите относно това че само ваксинираните боледуват. Поредните тролски лъжи и манипулации. Първо за това още по няма информация за сега, но иначе при положение, че могат да пътуват в момента най-вече ваксинирани е логично и заразени доколкото ги има да са също ваксинирани. Дали това не ви заблуждава че протича леко? Множеството неваксинирани които боледуват от Омикрон в момента са в Южна Африка, но по понятни причини са млади здрави хора при средна възраст в този регион между 20 и 30 години. Това също може да изкривява картината и да създава необоснован оптимизъм. Така че нека не бързаме. Единствено така няма как да сбъркаме.

Май и тук,като в Германия болниците лъжат за броя заразени и починали,там ги изловиха,че надули с 1/3-та броя на заразени и починали умишлено,после се оказа,че и повечето отделения са празни,а те ревяха,че са препълнени...

То и тук миналата година показа ковид отделение. Няколко млади здрави цигани играеха кючек там има клип. (Роми друсат кючек в COVID отделение!) Както и даваха как се редяха на опашка, за да правят PCR (папаямеразна верижна реакция) тест за по 120 лева, защото имаха излишни...

Къде е ангел кунчев? Щеше да се връща на работа? От много време нито му се е чул гласът, нито му се е видяло лицето? Къде е?

Добре че хората все повече се ориентират към веганство и хомеопатия-науката на Ханеман. Така е по Дарвин.

Добре че у нас има хубави ваксини като астра, ама още добри неща идат у нас, скоро ще дойде време при което аз ще мога да ходя на мач,кино или по улиците когато спокойно се гушкам с приятеля ми, засега сме като в Саудитска арабия,Оман или н.Германия,но скоро ще дойде и този момент когато и ние с приятеля ни всички ще ни приемат защото ще разберат че така е правилно. Но засега и ваксините са достатъчни.

Eла да те нагушкам!

Мерките пречат на естествения подбор.

Аз особено се пазя от ваксинирани,за да не ме заразят с ковида, също се пазя и от такива дето смятат че няма вирус, че те пък са хора които подкрепят политиката на Единная Русия и КПРФ, а те са само плоскоземци които натрават на хората че земята е плоска и други шашави терии.

Двоен Файзър в мене. Само ме боля рамото 1-2 дена и ми се спеше малко повече. Здрав съм като кон и не съм имал никакви проблеми. Ходя да тичам на пътека 2-3 пъти седмично даже. Не се чувствам по-различно от преди.

чудесно, бъди здрав!

Аз съм с троен. Без проблеми и с много антитела. Бъдете здрави!

Ей ваксан фашизоид, платен трол на здравната мафия, виждам че акълът ти е колкото на гризачите, щом си се оставил да те дупчат като експериментален плъх. Ти може да се определяш като кон ама си плъх. И в двата случая си за ветеринар. Аз пък съм неваксиниран и съм здрав като бога на медицината Асклепий. Силен съм като Херкулес без да се дупча на три месеца с експериментална течност. Имам железен мъжки имунитет, и няма да го заменя с изкуствен. Никога. Все едно да си отрежа здравите крака и да ги заменя с изкуствени протези. Ваксините унищожават естествения имунитет, така ставате зависими от здравната мафия. Вечно ще трябва да сте и задължени, защото ще дойде време когато ваксините ще станат платени. Ще трябва да си плащате за да си получите изкуствения имунитет, иначе умирате, защото ще сте зависими като диабетиците от инсулин. Само дето ще плащате скъпо и прескъпо. Не унищожавайте естествения си имунитет с фалшивата ваксина, защото после ще сте зависими от нея и ще трябва да я купувате. Всеки наркоман ще ви каже че първите три дози са безплатни докато ви зарибят после ви одират кожите. Медицинската мафия унищожава естествения ви имунитет за да ви пристрасти към отровите си за да ви ограбва до живот.

Кво стана с тоя новия Тринитрон. Пети ден го дебна и го няма, не мога да отида на работа вече от него, хората се изнервиха, че не ми виждат.

Докато цяла Великобритания беше заключена, Борис Джонсън и екипа му са правили партита и събирания! Скандал избухна в Обединеното кралство след като Скай Ти Ви "излови" британският премиер и високопоставени политици, че са организирали новогодишни партита, докато цялата страна е била заключена и в пълен Локдаун. Вижте още.. Докато цяла Великобритания беше заключена, Борис Джонсън и екипа му са правили партита и събирания! Британският премиер Борис Джонсън е обвинен, че не е спазил мерките срещу коронавируса по време на партита на "Даунинг стрийт" № 10 миналата Коледа. Това предаде "Гардиън". От екипа на министър-председателя твърдят, че всички правила са били следвани. Медии обаче пишат за поне две събирания на хора по време, когато това е било забранено. Според The Mirror Борис Джонсън е произнесъл реч на препълнено прощално тържество за високопоставен съветник през ноември миналата година, докато е бил в сила вторият локдаун във Великобритания. Тогава не е било позволено да се провеждат събирания на закрито, а хората са имали право да се срещат само с един човек от друго домакинство на открито на обществено място. Пъбовете, ресторантите и магазините са затворени, а хората - помолени да си останат вкъщи, освен ако нямат важна причина да излязат. В същото време екипът на Джонсън е организирал парти за персонала на "Даунинг стрийт" няколко дни преди Коледа. И в двата случая на събиранията е имало 40 - 50 души, "натъпкани един до друг в средно голяма стая", сочат медийните публикации. Разкритията бяха коментирани от британския здравен министър Саджид Джавид, който заяви, че ако на "Даунинг стрийт" е имало партита, то мерките вероятно са били съблюдавани. "Не съм присъствал, не знам кой е присъствал на тези тържества. Но въпросът е, че независимо дали става въпрос за № 10 или за който и да е правителствен отдел, всички правила биха били спазвани по всяко време", каза той. КАК Е АААА БАЛЪЦИИИ, ХОДЕТЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ И СТОЙТЕ В КЪЩИ

Аз лично съм се ваксинирал с астра,не за друго ами понеже винаги и досега много обичам да играя народни танци с, обичам кукерски паради, обичам да ям от калени съдове,обичам да ходя на лов, и поради това, едно си върви с другото, одобрявам ваксинирането, ама най-вече астра васината, реших да се ваксинирам още преди година и нещо. И да именно тази ваксина най-добре пасна на възрожденските ми сюжети у дома.

ку-куу...

Не бива да се делим помежду си на вакси и антиваксъри. Негативно е и не е добре за нас!

Живея в Норвегия, но съм българин и такъв ще си остана! Тук фактите са следните: И децата са ваксинирани…

От неделя съм на работа в Ковид отделението. Ще пиша след като добия първи впечатления. Имам опит от работа със заразени . Но не от Ковид . Подготвям се психически. Взех си два почивни след 26 дена на работа през ноември.

И кво ? Гледам, в Норвегия вечера има над 4000 и стремително се покачват

Така е, но проблемът е в агресивността на ваксърите спрямо останалите. А те са група която включва освен малка шепа агресивни анти-ваксъри и други хора - преболедували, страхуващи се, колебаещи се, с алергии или просто не желаещи да се ваксинират по други причини, вкл. и религиозни. Освен агресивните такива останалите не са разубеждавали с пяна на уста ваксинираните да не го правят. Малка, но съществена разлика.

Какво му пука на ваксъра, че ще мреш? Че чак и агресивен бил.

Ковид е нарушил конституционното право на хиляди българи като ги е убил. НЕКА ДА СЪДИМ КОВИД И ДА ГО ВКАРАМЕ ЗАД РЕШЕТКИТЕ!

Свободата да не се ваксинираш не значи че си свободен да не умираш от ковид.

Доста свободен си от това, ако си под 70 години и с липса на сърдечно заболяват и/или диабет.

Забелязвам, че има някакво отпускане във основа на леко спадащият брой заразени. В момента в който Омикрон влезе в страната ще бъде нещо страшно- ниският процент ваксинирано население ще доведе до рязък скок на случаите и хоспитализациите в пъти повече от Делтата.. След Нова година се очертава тотален локдаун за всички , който в началото на пролетта ще премине в локдаун само за неваксинирани и задължителна ваксинация за всички.

Може да ми изчистиш обувките с твоята вакса. А що се отнася до ваксините, те спасиха вече милиони хора по света.

Аз не съм ваксиниран и не съм умрял от ковид. Ние младите имаме силен естествен имунитет и нямаме нужда от фалшивите ви ваксини. Ковид е болест на старите, като искат дъртаците да си шибат ваксини, та да се отървем от тях, че ми омръзна някакви пенсии да ме дърпат назад. Умрелите неваксинирани пациенти са възрастни хора над 70 годишна възраст. Няма починали млади неваксинирани в болниците. Тестовете сред учениците доказа че младите неваксинирани хора не боледуват от ковид. От ковид умират само неваксинираните стари и болни хора. Спрете да тормозите младите хора, те са здрави и нямат нужда от безмислена ваксинация, насочете вниманието си към рисковите групи, болните и възрастните хора които са със изтощен имунитет, при тях може би ваксините да имат ефект. При младите хора ваксината унищожава естествения имунитет. Спрете терора над младите и здравите хора, лекувайте болните. "Здравите нямат нужда от лекар (ваксинации) а болните" (Евангелие от Матей глава 9:12)

Лошото е че когато човек е в контакт с такива които са имунизирани, по-лесно се заразява,те пренасят повече заразата. Същото както винаги е било с грип, пневмония и каквато и да е болест.

Некомпетентен си. Не си хаби пръстите. Повече от половината ваксинирани изобщо не се разболяват, камо ли да заразят някой. Другата половина са по-малко заразни ако се разболеят от обикновените диванета като теб. Но ваксиниран няма да те зарази теб, защото за разлика от теб, ваксинираните сме отговорни хора.

Както винаги у нас е доста по неурганизирано,дори информацията за ковида. В Русия по медиите от доста отдавна специално поясняват и с думи и с картинки по какво точно се разилчават симпотомите на ковид спрямо тези на грипа. Но ние нали сме им колония от 2001 насам и то се видя по всичко-у нас се появи корупцията и пр и пр. Също така в РФ защитата на ЛГБТ+ хората е много по-ефективна, не като унас да им нападта клуба ккато се случи неотдавна.

Ей днес сте особено тъпи имитаторите от центъра за либерални изследвания. Само педерастии и правото да ги упражнявате са ви в главата…

Нормално е при 70% процента неваксинирани в страната 80% от заразените да не са ваксинирани.За пример отивате в един водоем къде 70% от рибата е мряна, а 30% червеноперка и хвърляте мрежата.Каква риба мислите,че ще извадите? Най-много червеноперка ли? Сттистиката и тези статии са за да манипулират хората да се набодат масово.Що не публикувате какъв е процента на ваксинирани в болниците на Португалия или Израел където всички са ваксинирани? Не сме глупаци да знаете.

Щото това е статия за България а не за Израел и Португалия.

Разбрахме че доброволно няма да се ваксинирате! Значи ще трябва да е доброзорно!

Нали е свободен личен избор? Знаете ли, че принудата е престъпление? Знаете ли колко закона нарушават това?

В Израел активните случаи към днешна дата са 5406. В интезивни отделения са 115. Починали с коронавирус за цялата пандемия досега общо са 8199. Да сравняваме ли с България?

Какво има в Израел, което в България е менте? Болници и лекари.

Защо споменавате колко са ваксинираните, след като навсякъде жертвите въпреки ваксините са повече?

Тия дето се оплакват от фашизъм - мене ми харесва фашизма. Държи педофилите и изнасилвачите далеч от работните места в детските градини и училищата.

Да ама при този фашизъм именно педофилите и перзверзните садисти са на власт. Харесва ли ти?

Вярвайте си на фейсбука, фейк-сайтовете и на Мангъра. Надявайте се, че ще преживеете вируса. Имате шанс , само към пет процента умират. Само престанете да поскате глупости под всяка статия за ковид, смешни сте

А на Люк Монтание да вярваме ли? На шефа на ковИД-отделението на Пирогов? Доц. Чобанов? Или може да вярваме само на производителите на вакси (те хич не са заинтересувани) и чат-пат на Кунчев. Между другото той ще се покаже ли на живо, за да опровергае слуховете за състоянието му и да демонстрира как ваксите помагат, или ... Знаем, че вече 2-3 месеца кара "леко" ковИД-а.

Още 110 антиваксъри по-малко. Поне умряха свободни де.

Да си жив и здрав и ти.

По-добре мъртъв, отколкото токсичен идиот до края на жалкия си живот!

Ваксинирайте се …чичко Бил и оня евреин от бионтех ги е грижа за вашето здраве :)))))(

Производителите на ваксини за КОВИД са над 50 сигурно. Само китайците вече имат десетина вида ваксини. Какъв е смисъла в да внушавате нещо за една фирма и един човек?

Да вярваш, че фармамафията иска да те излекува е все едно да мислиш, че производителите на оръжие искат мир по Света.

Ние не сме ваксинирани И никога няма да бъдем ... Прав е един приятел като казва, че лидерите, които ни управляват са по-тъпи от кухненските ни мивки. Ма преди да мислите глупости как да ни накарате да се ваксинираме, отговорете разумно ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ. Всичките ви опорки рухнаха, пълни лъжи са, последното, което чухме е че ЕК щяла да погледне с лошо око на България заради слабата ваксинация...ма пълни глупости, за смях станахте. Ето една история След години. Сбирка на анонимните ваксъри. - Здравейте, казвам се Румен и съм валсът, не съм се ваксинирал от пет месеца. - Здравей Румене,ама защо не седнете? - Как да седна, като от толкова РНК матрял, ей на юмрук ми израстна на задника. - Казвам се Бойко и съм ваксър, не съм се ваксинирал от седем месеца...твоето е нищо, аз от толкова много игли - първа, втора, бустер, килобустер, мегабустер, гигабустер... на таралеж станах, ей. ... Подкрепете протеста днес Не на фармфашизма

Вие сте пътници

Е както се вижда-НЕ СМЕ! ДЕБИЛ!

Те са шефове а ти си изпълнител. Те казват ти изпълняваш. Те мислят ти действаш. Те искат от теб да се ваксинираш .... какво не разбра? И е крайно време да си набиете в главите, че не е ваша работа да мислите. На страната на ЕС са науката, европейската медицина, медицинските университети, водещи медицински специалисти, фармацевтичните концерни, които в един глас казват да се ваксинираш

Ако ваксините работеха нямаше да има Локдаун в Израел,Канада, Австралия и Западна Европа. Точно там ВАКСИНИРАНИТЕ са над 80 процента.

Тук няма локдаун.

Верно ли? СвИКНАХТЕ,ДА СТЕ:МАРКИРАНИ,МАСКИРАНИ,ДА ИСКАТЕ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА:ПИЕНЕ НА КАФЕ,ТЕАТЪР,ПЪТУВАНЕ,СПОРТ...!!!

А къде е Кунчев?

Умрял е.

При майка ти

Кунчев е премуртил с Редбул.

Ако ваксините бяха истински щяха да премахнат маските за ваксинираните.

да не успява да проникне в простите ви тикви, че сто процента няма. Сто процента е само с смъртта. Всичко останало е въпрос на степени. Да не правиш нищо е нула процента защита. Като да пресичаш Цариградско е. Ако пресечеш когато и както ти скимне рискуваш най-много. Ако минеш на пешеходна пътека по-малко. Ако има и светофар още по малко. И ако минеш през подлез още по-сигурно. Оттам нататък е въпрос на баланс. Ако огромният процент хора благоволят да се ваксинират и бъдат така добри да си слагат маските като са на закрити обществени места, броят на болните и жертвите ще е малък. А сега е бедствие. Начинът на мислене на множеството е бедствие.

Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация Ангел Кунчев е мъртъв след ваксинация

Баси ако съветите от фейсбук и бгмамам не работят и хората пак умират въпреки че са изпълнили всичките им измислици за безсмъртие. Верно беше казал че всичко е за пари. Гледачките, конспираторите и баш християните дето отричат епархията която е за ваксиниране сега им убива от пачките в дюшека. И да, ваксините не предпазват на 100%, но работят по-добре от без ваксини дори и след страничните ефекти. Никой не сяда да се замисли защо има колкото антиваксъри толкова и обяснения на ситуацията.

Какаво значи ваксиниран? С 3 дози? Срещу Омиркон ? С 5 дози? Или с 1 доза , чакащи бустрена доза брои ли се за ваксиниран? Ваксиниран преди 7 месеца , след като вече не му важи ваксината , брои ли се за неваксиниран? ТА ТОВА МЕ ИНТЕРЕСУВА. Това значи че почти всички починали са били ваксинирани.

Разбира се, че не се брои. Мене три пъти ме убодоха и сега съм ни жив, ни умрял.

Ваксиниран си е ваксиниран. Факт е, че около 10% от хората не развиват имунитет нито с ваксини, нито след преболедуване. Ако не си в тази група са ти достатъчни стандартните две дози. Ако ще пътуваш - сложи си бустерна. Ако искаш, изчакай Одобрението и друг вид ваксини. Умният човек взема превантивни мерки. Ваксинирането е такава мярка. В татистиката е неправилно да се пишат заболели ваксинирати - трябва да се пише заболели със сертификат. Все повече хора си признават, че сертификата им е фалшив.

в България и гледай какви опашки ще има за ваксиниране! "Спутник V" - "НАЙ-ДОБРАТА" ваксина в света срещу Коронавирус! Но тогава какво ще правят "търговците на страх"?!

Къде цъфнаха и вързаха със Спутник, че нещо не мога да се сетя? В Русия не са със сигурност.

Ваксиниран съм със "Спутник V" и то само с една доза! Антитела над 30 000 единици - при минумум 1000 за да си предпазен в българска лаборатория, вече над половин година и не намаляват, и си свиркам, а съм "рисков" ,..... А ти се боцкай през 6 месеца с "Пфайзер" и се надявай на Кунчев!

Това че имаш толкоз високи антетела за такъв дълъг срок не е нормално. Прегледай се при специалист. Може да се окаже хронична инфекция.

Само-ТРИБУНАЛ И-ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ,МОГАТ ДА СПРАТ-ИЗВРАЩЕНИЕТО!!! ПРЕСЛЕДВАЙТЕ-ТЕРОРИСТИТЕ,НЕУТРАЛИЗИРАЙТЕ ГИ...ИНАТЕ ОРАВО НА-ЗАКОННА САМОЗАЩИТА!!!

Айде изтрезней, пък после пиши глупостите.

Сега станах! ПИЯ КАФЕ! ДЕБИЛ!