Коментари - 2000 военни на НАТО в Кабиле, кметът на Ямбол свиква референдум | dnes.dir.bg
назад

2000 военни на НАТО в Кабиле, кметът на Ямбол свиква референдум

Спокойствието и сигурността на хората нямат цена, заяви Валентин Ревански

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - 2000 военни на НАТО в Кабиле, кметът на Ямбол свиква референдум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Твърдо ние на ниату миеко да на сесе сере

не изгоним еничарите от България, референдуми няма да има.

Ямбол ще се превърне в един голям Вертеп. 1% измекяри ще изкяри. 99% са губещите.

Дейвид Камерън, който ще остане в историята като един от глупаците, откъснали Великобритания от Европа, се разходи до нас, каза няколко глупости, за да излезе от нафталина и, след като се прибра, започна да дава акъл на американците: Да не били допускали с Путин грешката, която са допуснали с Хитлер. Нещастник, англичаните с камъни трябва да те бият за глупостта ти. Този Брекзит през носа им излиза. Реабилитацията на нацизма няма да бъде простена. Богомил Бонев

не разбра ли, че докато не се изгонят от България еничарите, няма да има право на референдуми

Референдуми има дето има образовани и умни и независими. Къв референдум ще правиш 30% неграмотни цигани 50% ганювци дето вярват че земята е плоска, има кемтрейлс,управляват ни рептили дето ни тровят и ми имат с ваксини. И почти всички са привърженици на Путин и руската "култура" дето я няма. Не виждали и кьорав руснак, дума на руски не знаят ама русофили дае и подчовеците....референдум искали. Аз и да гласувате не бих ви разрешил.

къв си пък ти че ще разрешаваш ве тъпанар? да не се мислиш за големия аристократ-професор, кой знае къв тъп цървул си и ти ами тръгнал да дава определения

Сиреч евроатлантическото ни правителство е избрано от прости ганювци на соито не трябва да се дава право на избор ли?

Ако миекащите ямболии не щат,да направят в покрайнините на София,аз им разрешавам

никой не ви пита.

но тя ще остане изцяло българска, а не българо-американска съвместна база, каквато е тази на Ново село - няма как да е съвместна, защото има ли американци те ще командват, ако някой си мисли, че българите ще имат глас много се лъже - нали уж нямаше американски бази в България, а то кво се оказа - а модератора комунист не спира да трие

По времето на Тодара, Ямбол беше пълен с войска и казарми. Някой да напъваше за референдум? Червените кметове, спечелили с циганските гласове, са вредни за България.

Тогава войниците не можеха да излизат от казармата. Ефекта от 2000 войници (наемници) и 2000 наборна служба е различен, и то доста различен. Ямбол ще е като Сайгон 1968.

Ми че то само офицерския състав имаше толкова. Имаше Городок в Безмер, цял квартал Бенковски беше построен за офицери и старшини. Ама сега реват против " краварите, лошите соросоиси" прочее тъпизми измислени от късокракото жуже..

Къф референдум бе. Държава решава да строи казарма. Утре ще правят референдуми и за това дали искат да плащат данъци..

Тъпанар!

Нека да знаят идващите наемници какво мислят хората за тях. Между другото се превръщат в цел за бъдещи бомбардировки.

Изгонете окупатора.

В това правителство ненормален до ненормален

Видяхме докъде се стигна с референдума за лева. Така и тук. Празни приказки!

почна се..

Коментарите показват съвсем недвусмислено отношението на уважение и братска обич към чужденците-военни ,които искат да натресат някакви началници на отбраната (каквото и да значи това прозвище).Помогнете на Кмета с каквото можете!Има нужда.

Първо в Ямбол, после и в други градове!

Твърдо против!

2000 Наследниците на Мусулини (Италианския Хитлер) идват в България. Те щели да ръководят парада към Войната.

Браво кмете! Дано успееш, че единствените работни места, които ще се отворят са за гробари. Всички авантюристи, които отидоха на сафари - да трепят руски войници са вече в небититието. Тези 2000 и тях ли ще ги водят безследно изчезнали?

Да не забравяме и проститутките. Изобщо, Сайгон по време на американската окупация на Южен Виетнам.

работни места ще има само за сливенските проститутки :)

Нищо, ще облагородят малко ромите... От ром ще станат на вермут. ..

Какъв ще бъде изхода от референдума. Ямбол е най-простия народец и като резултат червен и комунистически тиква. Да теглят тея цял живот. Казва ви го човек Роден и прекарал половината си живот сред тея скотове.

последно американска ли ще бъде базата? Да сис тоят в Америка и да си я защитават, що дирят в Европа и по специално в България?Да не би да сме им съседи и Гърция да ги заплашва?

Тия боклуци да се омитат заедно с продажния идиот тагарев.

Още окупатори ще хрантутим.

Паниран карфиол в еър фрайер

45 години без войски на Варшавския договор И никой не смееше да ни пипне. За 30 години база на САЩ и страх да бъдем нападнати. Или по-скоро страх да не им вземат комисионните на управляващите!!!

Бяхме без войски на Варшавския договор защото бяхме от Варшавския договор и най верния съюзник на сср. Сега сме в НАТО и сме най неверния съюзник. Понимайш? Дори и не четеш глупостите които си написал. Но бяхме с руски офицери. Страните които имаха руски окупационни войски бяха германия, Полша, Унгария, Чехия. За роби като българите дори и това не се полагаше.

До колкото съм наясно как и кога може фа се проведе референдум в Република България, то почти съм сигурен, че кмета говори глупости, за прах в очите на хората, или просто се изказва неподготвен. Той може да направи някаква форма на допитване до гражданите, но едва ли е запознат със закона и условията при които може да се проведе един референдум в България ( не в Ямбол ). Т.е като за начало референдум се провежда на национално, а не на общинско ниво. Колкото до допитването, независимо от резултата, то ще има само информативна стойност, без да има тежест да промени каквото и да е решение на правителството, или парламента. Или с прости думи казано “ Кучетата лаят, кервана си върви ! “. Съвет : По въпросите за референдум, предлагам на Ревански да се допита до Слави. Той има много опит в тази работа.

Боклуците от снимката към затвора!!!

Важно е кой ще брой бюлетините! Референдума ще бъде обжалван от Магаренко и КС, където ще падне! С една дума да го духа демокрацията!

За работната ръка, българските стоки и други простотии знаем. А хората даже и водата от чужбина си внасят. Смятай кви приятели сме им.

Може малко да се вдигне прираста на населението.

Предатели на Майка България и слуги на САЩ.

Майка ти е руЗЗка

Я стига бе. Майка България я предадоха комунистите които слугуваха на СССР и Русия. КЧети Стамболов глупако.

Преди близо 40 години съм служил 2 г. 2м. и 23 дни. Ламперията в щаба е същатааааа. Но поделението 34560 вече е пълна натовска нула, зерооо!

наборе ,най - ироничното е , че под килимите в щаба още стоят в мозайката думите ,,трети авиационен орляк" от царско време , а това беше едно от секретните поделения в НРБ . Американците навремето не мирясаха ,докато не ни принудиха да нарежем ракетите , които бяха на бойно дежурство точно там.

трипер, сифилис, наркотици, убийства, самоубийства.....

Това с референдумите не е добра работа, не е демократично. Ще вземат тия ямболски дебили неграмотни да гласуват против изграждането на база, ще се чуди сетне Тагарев как да анулира референдума :) Колкото повече бази на НАТО, разбира се с решително наше присъствие, толкова по-добре за народа! НАТО дава мир, НАТО е като слънцето и въздуха за всяко живо същество, а и носят банани!

Продавай ,или ставаш мишена за интересите на сглобката и тангаренко.

viper

Има ли държава , която да не е пратила войски у нас ????

Русия. Но нищо чудно и до там да стигнем.

Русия ни прати войски през септември 1945. 3 години ги издържахме.

Миндилите от сглобката ще (само)убият кмета заради едната патка на посланика!!!

Ами, да им обяснят и, че стават мишена на евентуален ракетен удар, ядрен или не, все тая.

Ако се сметне на глава от населението, сигурно в България има повече натовски войски, отколкото руски в Украйна

И това е причината да няма руски войски. Ппожелавам живота ти да е ценен колкото на руски военен генрал! Чувам че уриците по бейзджъмпинг са безеценни в Русия .

Браво на а кмета! Да видим как ще реагира кмета на Варна за другата база - дали ще защити интересите на тези, които са му гласували доверие?

Този селяндур до адмирала може ли да се опъне така просташки на стола срещу кмета на Ямбол?! Никакъв етикет или възпитание, а очакваш да ти пази България.

Лошото е, че е генерал. Смятай кви боклуци има.

обслужващият персонал ще е от русор0бите, те са свикнали да са р0би... най-евтините р0би - безплатни Иначе 2000 са малко, трябваше поне 10 пъти повече...

България по традиция предоставя теляците, сега ще сме и минетчиите на НАТО. Подарихме си техниката и боеприпасите, с друго няма с какво да се включим.

А ние кога ще правим база в САЩ? Щом те правят тук и ние би трябвало да имаме там.

Направи бе съдран чувал. Закарай ръждясалите миг29 и су25 дето и за вторични суровини не стават. Нека сложат Мунчо да кара най-отпред. Може да излез късмет и да цопне в океана да го изядат акулите....ако не ги дразни вонята на зелен чорап.

Лай нар, кат не стават укрите що реват за тях? Д Е П М

колко хора поемат колесниците на самолетите

Как познах преди да прочета дори текста, че ще им обясняват как ще се открият нови работни места! Тая песен вече я слушаме вече 30 години! За сега обаче ни отреждат ролята само на слуги в собствената ни държава, на собствената ни земя! Срам ме е от такива като Тагарев!

Тагаренко и 'сичкото хамериканизирано-еврогейска паплач, НА САПУН !!!

Тагарев ще им предостави и отделен минетен батальон за да ги обслужва, понеже капацитета на съседната циганска махала не е достатъчен.

Доброволни от Украйна са добре дошли! Приглашаются волонтеры из Украины! Запрошуємо волонтерів з України! Volunteers from Ukraine are welcome! Les volontaires ukrainiens sont les bienvenus ! ¡Los voluntarios de Ucrania son bienvenidos! Freiwillige aus der Ukraine sind willkommen! Zapraszamy wolontariuszy z Ukrainy!