2000 лв. заплата в КЕВР била ниска, ще я вдигат

Работещите в енергийния и воден регулатор вече няма да са държавни служители

Обратно в новината

Коментари - 2000 лв. заплата в КЕВР била ниска, ще я вдигат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И увеличението и тия 2000 лв.да ги дадът за тамян и свещи! АМИН!!!

Заплатата вече издръжка ли се нарича?

Заплатата вече издръжка ли се нарича?

Ей! Не се наядохте, кръвопийци!!! Имитират работа и вземат грешни пари!!!

КЕВР е напълно компроментирана и ненужна организация. Единствената и цел е да могат управляващите да си измиват ръцете с нея. КЕВР нееднократно нарушава закона, поради некомпетентност и т.н., няма регулаторни възможности! Иван Иванов да научи БЪЛГАРСКИ!!! Никакво вдигане на заплати, а закриване!

abasador

деляне, може ли да ме назначиш на работа в КЕВР, с минимална заплата от 2.000 лева.... Тази година продадоха ЧЕЗ, част от българската енергетика, стратигически отрасъл с приоритет за националната сигурност.... и т.н. и т.н. Та господата от КЕВР значи, заявиха, че от медиите са разбрали, че част от българската енергетика е продадена.... много моля деляне да ме назначиш в КЕВР, ще си трая и няма да се обаждам, просто и аз искам 2.000 лева заплата. Лек ден.

да им се чудиш на тия ГРОБ-ри , защо сами си клатят стола а после все някой друг им е виновен. Първо започнаха да си режат клона с закона за движение по пътищата и безумията вътре , след това с проктозакона за водите , след това с закона за охранителната дейсност който май само в Парламента го имат за жив , днес Горанчето пред една медия направи нова копка на гроба като каза леко завоелирано че 90% от народа са дебили и затова не би трябвало да е така лесно да си купиш кола или напреко само богопомазаните има това право и сега 2000 кинта заплата в КЕВР била ниска а бе като е ниска някой да не ги задължава да работят там ? Да пуснат една обява да видят как милиони ще се наредят за 1000 на едно место в КЕВР. На същия принцип депутатите в Бундестага ако взимат 10 000 евра то дайте да направим официално заплатата на депутатина по нашите земи 20 000 лева и да приключим тая мъка тия хора освен 1 милион привилегии да гладуват с има няма 5 хилядарки това си е жестоко и нечовешко!

Кола може да си купи този, който може да си позволи да я поддържа. Това не е конституционно право, както не е и конституционно право ходенето на ресторант, карането на ски, почивки в чужбина и т.н. Няма какво толкова да се травматизира, че само богатите щели да карата и т.н. Едно време нашите кола нямаха пък пак си живееха добре. Това с тия коли в днешно време тотално се е изродило. Никой не е длъжен на никого да му купува кола, да му осигурява паркинг и т.н. Утре ще се поиска и кебапчета да се осигурят. Кой ще плати накрая сметката? Филанкишията сигурно...

Чакай бе, Ко стана с изказването на Баце, че с 500 лева се живее добре?? Значи с 2000 четворно по-добре... За къф чеп им са 3500 ...

Има две Българии, на българските овце и на овчарската мафия, която ги е яхнала и ги стриже и дои. Двете живеят в мир и съгласие, мазохисти и садисти. Едва ли народ, които е бил непрекъснато под робство от преди 700 години до сега, ще е в състояние да се опомни и да строши оковите.

Прав си - Стокхолмски синдром е нашето!

мръсници,а ако сте с 200лв пенсия как ли ще съществувате?-10 пъти сега и искате още,но и май ще си ги и ДАДЕТЕ....

А,кой ще им плаща заплатите,като не са държавни служители- ЧЕЗ или Гинка?

заплатите на КЕВР ще зависят от цените на тока и водата...Колкото по-високи цени, толкова по-високи заплатки....?!!

Защо бе, Деляне. И вашите не са ниски ама си ги вдигате постиянно. Само за вас ли може? Ами хората се равняват по вас.

Защо Д. Добрев е в Парламента , И ТОЙ ЛИ ИЗЛЕЗЕ ''НЕВИНЕН''?

Излишно питаш, у нас всички са невинни.

2000 лв. заплата в КЕВР била ниска, ще я вдигат Делянчо,момчето ми,абе сложете по още една нула на 2000 и раздавайте заплати. Мисля, че на членовете на КЕВ/р/ трябва да им удържате по 2000 лева , а не да им давате.

Овчия български народ така и не разбрал все още, че от няколко месеца открито му се подиграват вече. Хората си прокарват интересите а баламурниците подскачат и се бият във форуми като този. Скръб! "Прост народ - слаба държава"! И депутата дето го оплюха за "дебилите" съвсем правилно се изрази тогава.

Правилно, щом Горанов с 2 хил. лв не може да си гледа децата, никой друг не може, вкл. служителитие в КЕВР ;) А при ГЕРБ всичко расте :)

че една прослойка от депутати ,държавни чиновници и всевъзможни администратори... започват да губят връзка с реалността в БГ и си създават техен уютен откъснат от останалите свят. Та на тях при техните доходи...всички цени им изглеждат нормални ,поносими и напълно естествени.

Много ми хареса това,за "стимули за постигнати резултати "....какви резултати се визират!?Ходене по свирката на монополите ли? Че те и днес ги "стимулират "достойно. Цените нагоре-отлични резултати! Държавата е на сметка-печели от по-висок ДДС. 20 ХИЛЯДИ лв.да им станат заплатите-от КЕВР са си ги заслужили!

"...средната издръжка на работещ в енергетиката е 3 500 - 3 600 лева..." Как няма да е толкова, като дерат по три кожи от гърба на потребителите на ток, чийто доходи са доооста по-ниски.

Делянчо в качеството на какъв се изказва ? Съдът не го ли острани от парламента?

Съда може но Цв.Цв. не дава и косъм да падне от главата му: "Деляни ние сме с тебе..." Господ да ви убие, Аллах да ви прибире, чумата да ви тръшне.......Народно пожелание.....

Това е заплата в Кол Център където само се говори с клиенти. Не нзма дали на КЕВР отговорностите са по-големи за да имат по-големи заплати. Знаеки БГ манталитета, дали ще взимат 2,000 лв. или 5,000 пак ще се поддават на подкупи. Проблема за подкупите не е в малките заплати само, а в чувството за безнаказаност. В САЩ много хора взимат толкова пари, колкото да свържат двата края, а не са подкупни. Надрусали са кредитните карти със задължения и въпреки всичко ги няма тези шмекерии в размерите в които ги имат в България. Просто имат страх от закона хората там, а българина му е на майтап всичко.

Със сигурност служителите в американската КЕВР не взимат толкова пари, колкото да свържат двата края.

Да, така е. На високите поизиции взимат към $10,000, което при приравнен стандарт се явява нещо като 5,000лв. българска заплата.

Правилно. Така е. Колкото и заплата да взимат в САЩ не са подкупни. СТРАХ ги е било някога от закона, СЕГА този страх е станал част от отношението им към работа, заплата, хора, не но считат за страх, а за отговорност, че другояче не може да бъде. Същото е и отношението им към полицията, в болшинството. Имат респект, а тези които нямат си го получават. Странното и тъжното за България е, че в нея къде без да искат, къде нарочно внесоха болшинстото от лоши неща от запада, а стотиците хубави неща от запада, тези заради които българите напускат България като че ли не им е дадено, като че ли някой не дава да влезнат и се установят в България. Да не говорим, че още има живи представители на капапитализма от самата България, преди девети, когато заем и то голям, се е давал през плета на тъмно вечер и се е връщал до стотинка, доброволно, без документ, без подпис, без свидетели. Било е въпрос на чест. Дали на тази България ще и бъде разрешено да покълне на родна земя отново или душевната почва съвсем е обедняла.

Как хитро са го измислили, на Делянчо много му работи акъла. Като не са държавни служиели - нямат таван на заплатите. А защо тогава са на изборни длъжности с мандатност? Кой ще ги контролира - това не е частна фирма?

и 2000 евро да я направят няма да сбъркат - защитата на обществения интерес е много важна дейност. Магистратите са много добре подплатени финансово, но пак са корумпирани... Значи, контрола трябва да бъде драконовски за подобен род прегрешения.

Искам да кажа на ДИРа че са съсипали сайта околчателно!

Ми тъй ми - то тяхната мъка нийде я няма - вода газят, жадни ходят! Щом като онази кифла от няк'ва си комисия - забравих ѝ името, може да си направи заплатата 17 бона, тези в енергетиката да не са по-прости! Пък и енергийния сектор бълха го ухапала - там кинти за милиарди се въртят, та не е честно комисионерите от КЕВР да ги държите на пост и молитва;) Не са казали че са вегани - и те блажно обичат!

2000 лева е месечната заплата на миниджър средно ниво в голяма фирма. Такъв човек отговаря за 5-10 милиона. КЕВР отговаря за около 20 милиарда.

Отговаря... Грънци... Къде си видял някой да носи отговорност у нас? Подлоги и половина са... И 20000 лева заплата да им дадат, пак ще са корумпирани...

Как не ви е срам бе, за работата нищо не се говори, но заплатата трябва да се вдига!!!

Еми отвори сайта им и законите и наредбите в България и ще разбереш за работата им. То не става само да плюеш от вкъщи с ракийката в ръка и да чакаш някой да ти говори за работата им. Малко усилие се иска да се поинтересуваш ;)

Депутатската заплата е 3540 лв. Да изравним всички заплати с депутатските!

Дайте да дадем!

Там са само ваши хора, как няма да мислите всевъзможни начини законно да им пълните гушите за това, че по-цял ден седят и си клатят краката!

Не искат да те вземат и теб да лапкаш парички, а?