17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми който е богат да ходи по чужбините, при това със самолет, нека си носи последиците!

Крайно време е този тип компании да започнат да носят някаква отговорност! Не може да подлъгваш пътници с ниски цени и след това да ги зарязваш насред " полето"! Да плащат хотел или полет с друга авиокомпания до крайната дестинация и то в рамките на деня.

Толкова за 20-30 евро билет.

И не знам какво не ви харезва в онова, което написах... Много ясно, че у нас пари за самолет имат само мошениците и крадците! Кой нормален човек може да си позволи да лети до Берлин???

Що не пробват с цитат от корана и пистолет. Всеки полет продължава до летище по желание.

Не мога да разбера Бай Ганю. Има пъри да се ветрее по германии и да се прави на успял в живота европеец, а няма пари за самальот и се качва на нискотарифни кочини. Това е смешно и безкрайно глупаво. И после ги четем по новините колко бременни и стари били. Не ни занимавайте с глупостите на хора без работа. Да не говорим колко сигурна е подобна авиация и колко смел трябва да се качиш на евтиното нещо.

То проблема им е точно, че не са богати. Купили билет за 25евро, сменили 300лева, и хайде в Берлин. Сега нямат кинти да преживеят. В предишни случаи се оказа, че има алтернатива. Та и сега е вероятно не са "зарязани насред полето"

не съм чул райнер да са платили и 1 лв. обезщетение, а гафовете им са систематични; няма ли да се събуди някой прокурор в европа

Айде стига сте писали глупости! Нискотарифните компании имат директни полети до дестинации, до които с други авиокомпании може да се стигне с едно или две прекачвания, така че не е само до цената! Преди 2 седмици летях с Wizz Air до Барселона и освен, че бяхме с нов и чист самолет, полетът беше по-кратък от обявеното и доста приятен. За сравнение, в началото на май летях до Мюнхен с Lufthansa и не бях никак очарована.

Полет до Германия с бюджетките, резервиран в подходящ момент струва 20-30 максимум 50лв. Кое точно им е богатото, на летящите с точно този оператор?

спокойно, зарязани са, все пак това е райън въздух

Ти нормален ли си бе??? Самолетен билет до Германия за под 1000лв няма! Айде неми разправяй ти на мене как са нещата! Нали всичките ми комшии са там!

И като си летяла до не знам си къде какво очакваш, всички да сме в краката ти и да те мислим за свети месия, който се е върнал у нас и ще оправи България ли?

Ту пишещщите са иждали самолет само на снимка .... Жалка картинка...

Лелеее, много злобица бе... летели за 25 Евро, сменили 30 Евро...Ти явно И толкова нямаш, и затова висиш като паяк по форумите да си излееш злобата. . Панелен таласъм.

не се научиха хората да не ползват Райънеър, тези отменят полети наляво и надясно и не им пука въобще

А ти на какво се казчваш Бай Всезнайко?

Естествено, че има самолоети до Берлин за доста под 1000 лв. С 1000 лв. ще отидеш до Щатите.

Естествено, че има самолоетни билети до Берлин под 1000 лв. С 1000 лв. ще отидеш до Щатите. На тоя явно съседеите са му продали доматите с коловите.

Хайде да не повярвам докрай на новината. Просто няма как 200 души да останат блокирани след отмяната на полет на самолет, който събира 189 човека. Иначе която и да е авиокомпания може да отмени полет. По-добре блокирани на летището, отколкото качени на машина която нещо не е докрай изправна.

Е ти отиди на Слънчака и пръсни 1000 лв. С тия пари може да си направиш нискобюджетна екскурзийка със самолет.

Жената споделя впечатления. Все пак е такава темата.

Ей по 2 групи на месец правиш браво!

Интересно, но вчера е имало два анулирани полета към София: 10/06/2018 17:15 LO633 Варшава T2 LOT Polish Airlines Анулиран 10/06/2018 18:3 FR1148 Берлин/Шьонефелд T2 Ryanair Анулиран Един ан ЛОТ и един на "Раян". Пък пишете само за единия.

Напротив.Плащат си като отменят полет.През септември ми отмениха полет .С помощта на фирма поисках обезщетение- платиха полета,получих ваучер за 80 евро за тяхната авиокомпания и 200 евро допълнително.

Напротив.Плащат си като отменят полет.През септември ми отмениха полет .С помощта на фирма поисках обезщетение- платиха полета,получих ваучер за 80 евро за тяхната авиокомпания и 200 евро допълнително.

Те кат имаха повече пари, защо не летяха за 800евро, с хотел, олинклузив, и резервен самолет?

И Ryanair и всички компании си плащат когато има основание за това преди една година Аз и семейството ми пътувахме от Валенсия за София цената на билетите 320 евро .закъснял полет от с три часа. След съответната процедура платиха 1020 евро. Ако закъснението беше по-малко от три часа обезщетението щеше да бъде много по-малко. Това е без значение дали е Ryanair или която и да е друга компания законодателство за въздушните полети има протекция за клиентите и консуматорите

И веднага се появяват как имало болни и деца. Като са болни що не си седят в къщи а щъкат нагоре-надолу. Само ние мизерниците сме най големите алармаджии с големите претенции.

А хората, какво.. да почакат до четвъртък на летището ки? Ами нали за четвъртък полета най-вероятно е продаден... как ще стане работата. Много са некоректни от Райън!

Е като са се разболели докато са били в Германия, какво да правят. Много ясно, че ще искат да се приберат.

Аман от заядливи хора! Живея и работя в България, не знам къде прочетохте нещо различно. Пътувам често покрай работата ми, и за това имам впечатления от различни авиокомпании. Какви месии, какви 5 лева :D С такива хора като Вас определено България няма да се оправи скоро...