17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А хората, какво.. да почакат до четвъртък на летището ки? Ами нали за четвъртък полета най-вероятно е продаден... как ще стане работата. Много са некоректни от Райън!

И веднага се появяват как имало болни и деца. Като са болни що не си седят в къщи а щъкат нагоре-надолу. Само ние мизерниците сме най големите алармаджии с големите претенции.

Е като са се разболели докато са били в Германия, какво да правят. Много ясно, че ще искат да се приберат.

Хайде да не повярвам докрай на новината. Просто няма как 200 души да останат блокирани след отмяната на полет на самолет, който събира 189 човека. Иначе която и да е авиокомпания може да отмени полет. По-добре блокирани на летището, отколкото качени на машина която нещо не е докрай изправна.

Интересно, но вчера е имало два анулирани полета към София: 10/06/2018 17:15 LO633 Варшава T2 LOT Polish Airlines Анулиран 10/06/2018 18:3 FR1148 Берлин/Шьонефелд T2 Ryanair Анулиран Един ан ЛОТ и един на "Раян". Пък пишете само за единия.

не се научиха хората да не ползват Райънеър, тези отменят полети наляво и надясно и не им пука въобще

Напротив.Плащат си като отменят полет.През септември ми отмениха полет .С помощта на фирма поисках обезщетение- платиха полета,получих ваучер за 80 евро за тяхната авиокомпания и 200 евро допълнително.

Ту пишещщите са иждали самолет само на снимка .... Жалка картинка...

Айде стига сте писали глупости! Нискотарифните компании имат директни полети до дестинации, до които с други авиокомпании може да се стигне с едно или две прекачвания, така че не е само до цената! Преди 2 седмици летях с Wizz Air до Барселона и освен, че бяхме с нов и чист самолет, полетът беше по-кратък от обявеното и доста приятен. За сравнение, в началото на май летях до Мюнхен с Lufthansa и не бях никак очарована.

И като си летяла до не знам си къде какво очакваш, всички да сме в краката ти и да те мислим за свети месия, който се е върнал у нас и ще оправи България ли?

Жената споделя впечатления. Все пак е такава темата.

Аман от заядливи хора! Живея и работя в България, не знам къде прочетохте нещо различно. Пътувам често покрай работата ми, и за това имам впечатления от различни авиокомпании. Какви месии, какви 5 лева :D С такива хора като Вас определено България няма да се оправи скоро...

Ей по 2 групи на месец правиш браво!

не съм чул райнер да са платили и 1 лв. обезщетение, а гафовете им са систематични; няма ли да се събуди някой прокурор в европа

Напротив.Плащат си като отменят полет.През септември ми отмениха полет .С помощта на фирма поисках обезщетение- платиха полета,получих ваучер за 80 евро за тяхната авиокомпания и 200 евро допълнително.

И Ryanair и всички компании си плащат когато има основание за това преди една година Аз и семейството ми пътувахме от Валенсия за София цената на билетите 320 евро .закъснял полет от с три часа. След съответната процедура платиха 1020 евро. Ако закъснението беше по-малко от три часа обезщетението щеше да бъде много по-малко. Това е без значение дали е Ryanair или която и да е друга компания законодателство за въздушните полети има протекция за клиентите и консуматорите

То проблема им е точно, че не са богати. Купили билет за 25евро, сменили 300лева, и хайде в Берлин. Сега нямат кинти да преживеят. В предишни случаи се оказа, че има алтернатива. Та и сега е вероятно не са "зарязани насред полето"

спокойно, зарязани са, все пак това е райън въздух

Лелеее, много злобица бе... летели за 25 Евро, сменили 30 Евро...Ти явно И толкова нямаш, и затова висиш като паяк по форумите да си излееш злобата. . Панелен таласъм.

Те кат имаха повече пари, защо не летяха за 800евро, с хотел, олинклузив, и резервен самолет?

Не мога да разбера Бай Ганю. Има пъри да се ветрее по германии и да се прави на успял в живота европеец, а няма пари за самальот и се качва на нискотарифни кочини. Това е смешно и безкрайно глупаво. И после ги четем по новините колко бременни и стари били. Не ни занимавайте с глупостите на хора без работа. Да не говорим колко сигурна е подобна авиация и колко смел трябва да се качиш на евтиното нещо.

А ти на какво се казчваш Бай Всезнайко?

Що не пробват с цитат от корана и пистолет. Всеки полет продължава до летище по желание.

И не знам какво не ви харезва в онова, което написах... Много ясно, че у нас пари за самолет имат само мошениците и крадците! Кой нормален човек може да си позволи да лети до Берлин???

Полет до Германия с бюджетките, резервиран в подходящ момент струва 20-30 максимум 50лв. Кое точно им е богатото, на летящите с точно този оператор?

Ти нормален ли си бе??? Самолетен билет до Германия за под 1000лв няма! Айде неми разправяй ти на мене как са нещата! Нали всичките ми комшии са там!

Естествено, че има самолоетни билети до Берлин под 1000 лв. С 1000 лв. ще отидеш до Щатите. На тоя явно съседеите са му продали доматите с коловите.

Толкова за 20-30 евро билет.

Крайно време е този тип компании да започнат да носят някаква отговорност! Не може да подлъгваш пътници с ниски цени и след това да ги зарязваш насред " полето"! Да плащат хотел или полет с друга авиокомпания до крайната дестинация и то в рамките на деня.

Еми който е богат да ходи по чужбините, при това със самолет, нека си носи последиците!

Е ти отиди на Слънчака и пръсни 1000 лв. С тия пари може да си направиш нискобюджетна екскурзийка със самолет.