Коментари - 200 мигранти са отблъснати от границата само за една нощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя с таралежите ли ще ги спре? Та тоя педер@ст може само интриги да плете и дамаджани да пресушва , изкукуригал заслужил комунист и ДС. Боклук способен само да лиже Мунчо.

Не свиквайте съвета,а изпращайте Борисов при Ердоган.Всичко останало е само имитация на дейност.Никакво съвещание не може да помогне.Само Ердоган може да ги спре.Вече губите гласове за изборите,а ГЕРБ ги увеличава.БЕЗПОМОЩНИ СТЕ.

Едно време в прехвалената ни комунистическа страна, тези които се опитваха да избягат на запад ги разстрелваха без съд и присъда на място . А гадните гърци дори слагаха мини, защото ги мързеше да пазят. Сега вдигнаха ограда за 1 милион, която и кокошка не може да спре, и останалите 94 милиона, изчезнаха в джобовете на ГЕРБ и бацето . Да отиват сега те, да пазят, нали те трябваше да поемат отговорността за емигрантите.

ги е отблъснала?!

Да! Бил ги е с шкембето и им е лъхал, а те са припадали от алкохолните пари.

"премиерът Стефан Янев съобщи, че заради вълната от бежанци ще свика Съвета по сигурността към Министерския съвет на 9 септември." Как така чак на 9 септември ? Ще ги извика да празнуват ден на победата или да се напият по повода Това е паметна дата за БСП. СЕГА и ВЕДНАГА трябва да ги привика защото време за губене няма. Ама то в нашата армия станаха повече генералите от войниците.

Ще ги извика да се напият сигурно и после ще ги посъветва.

Рашков кой ти назначи секретарка на Черепа. Ти си като пробойна от бомба в дървена лодка. Къртица!

ти навярно ровиш и във фекалиите му за да го компрометираш?

Защо ли изобщо да му се вярва на този? Нали щеше да разследва Борисов? Кой смени разследващия катаджия по случая с Милен Цветков?

Мачкай другарю Рашков. Мачкай с голия си задник авганските таралежи

приемем човек, чието семейство се състои от 15 члена. Това семейството ли е, или целият род ? След 10 години ще са напълнили едно средно голяма село . И пак ще строим нова джамия .

Либия спираше мигрантите от Африка, Ирак им внесоха "демокрация" от Афганистан се изнесоха като на......ни. Да му мислят приятелите им в Европа. Може да се говори свободно само срещу Русия и Беларус.

Ние ще носим МАСКИ, а тоя Бойко Рашков искал да ДОМЪКВА арабски Ислямски афганистански ВИРУСИ !!! Бойко Рашков да умира както Стефан Стамболов и поп Кръстьо.. или както свършиха с Васил Илиев или Илия Павлов..

Мноого си невеж. Прочети малко история. Да сравняваш герой от освобождението като Стамболов с дамаджаната е много нелепо. Поп Кръстьо също няма вина за залавянето на Левски. Умира низвергнат, само защото Хаджипенчович заема висок пост след освонождението. Същият Хаджипенчович заедно с още трима българи които подписват смъртната присъда на Дякона.

Тоя Бойко Рашков да бяга към Афганистан, ЗАЕДНО с тоя афганистански ШПИОНИН !!! Афганистанците да мрът !!! Куршум за афганистанци !!!

Имигранти трябва да се приемат само на КПП.С истински документи,и след проверка.Всяко друго преминаване трябва,да се приема за заплаха за нац.сигурност.Разтрел на място.Като увиснат 2-ма ,3ма,на бруното и няма да има натиск по границата.

Американците се иСраха в Афганистан и други страни в региона и си тръгнаха. А българите и ЕС ще им чистят лайната! ЕВал съм и евроатлантическите ценности! Гавняри!!!!

Идете да видите оградата на Гърция и я сравнете с тази на Тиквата и тогава плюйте Рашков.

Тя е 38км на равен терен. А за нашата знаеш ли? Мозък трябва дори като плюеш тиквата бе тикво

А преди 89-та сигурно терена беше по-различен, а? Тогава можеше, сега не може.

Тогав стреляха на месо и за награда даваха гарнизонки. Млад и зелен си.

Г-н Рашков, а как разбрахте националността им, след като са отблъснати, а не заловени. Или така, на око - прилича ми на афганистанец, онзи пък на сириец.

Оная жена му е казала, дето му снася инфо всеки ден...

Аха, сега разбрах - една жена казала.

Лъжат ви че се борят против такива. От 5г за пръв път си дойдах в България това лято. Останах потресен от присъствието и уседнелоста на такива по всички квартали в София, дори в квартали където НИКОГА преди това не ги е имало. На вас не ви прави впечатление защото става по малко всеки един и лесно да не го усетиш. Но ако поглеждаш веднъж на по 5 години, разликата е направо феноменална! На всеки 5 метра дюнери с такива! Преди на едната ми ръка се брояха! Никой нищо не прави...влизат си някак си и си остават!

Има много семейства и с по 100 члена... пък искат в столицата д аживеят... и ние да ги издържаме...

При тая порнокрация най сигурно то е бдвата

трябва да се действа с много акъл,диверсия и малко сила.Границата на тая нашата земя е свещена! за това : 1 група от 20-30 нашественици- избиват се до крак и им се подхвърлят 2-3 калашника с изтрити номера.За пред света -идват с оръжия,нашественици...стрелят и ние се защитаваме! Следващата група-отново се избиват до крак...за пред европата-> минали през минно поле...старо от последната война..изпукали от мините...кво да прави човек. ..случва се. Третата група... избиват се до крак... хвърлят се в някое дере с малко оръжия без номера...избили са се помежду си..ние кво да правим.... и съм сигурен,че друга група няма да мине

отличен план, предлагам да изпратят първи теб за да го реализираш

Мога да ти кажа така. България е основана и опазана от такива като него...а такива като тебе са я дали къде под турско къде под друго. Дали той лично ще иде, не знам. Но всяко действие първо започва с умисъл...а човека мисли.

През Социализма го нямаше този проблем. Имахме 250000 армия, имахме достойни момчета Граничари, комар не можеше да прехвръкне. Пазеше се границата. А сега.. Разграден двор.. Пълен и тотален упадък..

да, що българи умряха на граничната бразда докато се опитваха да напуснат НРБ. Тогава граничарите пазеха хората да не излизат навън, ако си спомняш...

Българите бяха умни, и до границата не припарваха. Бягаха по друг начин. Ходеха на екскурзии и оставаха. Загиваха главно Източно-Германци. Но и никой не можеше да влезе през нашата граница.

Ами едно време за заловен или гръмнат нарушител на границата даваха 14 дена отпуска. Даже за гръмнат даваха и допълнително. Идея си нямате какво може да сътвори наборният войник за да получи такава отпуска.

лесно е противопехотни мини/димки гръмове надпис и се разчува бързо. 90% са пакистанци амуджи най малко са сирийците 90% от граничните са в каналджиството.

а 2000 си минаха как с тия неумятници ни свари тая криза

Когато Борисов се справяше и без Радев нямаше Съвети за национална сигурност. Може би тогава държавата е била друга.

Съвета за вътрешна сигурност кога ? Тока двоен, природния газ с ново увеличение от 20 на сто, хляба се вдига, въобще всичко нагоре. Обаче на никой от управляващите начело с Р.Р. не му пука. Какви мигранти, какво нещо, не виждат ли вътре какво става, че ще ни уморят.

Защо да не може да се търси отговорност на Каракачанов?!

Няма страшно, Рашков Голото Дупе е взел мерки за мигрантския натиск. Както сам каза миналата седмица : ремонтират и строят мигрантски центрове. Няма да ги гоним, а ще ги обгрижваме, ще им сервираме телешко за без пари, ще ги лекуваме безплатно.. Сами си ги докарахме тия цървули Дамаджаната и Радев Клишето Невнятния до главата - сега да им се радваме! Новото нормално, бейби, новият морал!!! Да не би да не ви харесва, хахаха

Не му вярвайте на този. Той е непочтен човек

Адвокатите на мутрите от ИБНИ и комунягата мафиот Рашков да се оправят.

Ние навремето с 300 направихме чудеса!

10 000 да влязат и може спокойно да затворим.

Рашков: "Ние няма да строим ограда на границата. Тя е факт. Ползва се. Тази ограда колкото и критики да отнесе как е построена ..." Смисъла от ограда е нулев ... но пак е построена от правителството на Борисов с пари от ЕС ... данъкоплатеца не е дал стотинка. Иначе Рашков нещо май се отказа да мачка таралежи с задника си и почна да мисли за след 14 ноември. Плъховете и потъващите кораби ... кой би предположил.

Много мили, приятни и културни хора са афганците.Нека да приемем 150 000, поне.

...приказки за наивници !!! България се пълни с паплач...европейските държави също...той "орблъснал 200 "... Без ограждения ,бразда и граничари нищо не сте направили !!! Хвърляте прах в очите на хората ! Ако сте заловили няколко,то после сте ги и настанили а не сте ги върнали обратно !!! Пълни глупости и приказки за наивници ! А и тази ограда е пълен идиотизъм ! Хотата по селара дето си заграждат нивите имат по сериозни огради !!!

Проблема се засилва със всеки ден, отварят се нови миграционни центрове, а нито резидента, нито премиера се сещат да инциарат среща по въпроса в ЕС и среща с Турция! Много им се искаше да избягат от отговорност с мадат на ИТН, ама Славчо може да е прост, но е хитър! Не се правете, че държите нещо под контрол и спрете само да "наблюдавате" ама задействайте все що има дипломатически лостове! Турция приключи стотици километри бетонена ограда по южната си граница и както до сега успяваше да спре натиска по нашата граница, така може да го прави и за напред, при добра дипломация! Освен ако целта не е да не се иска помощ от никой и след месец да се каже - "защо сме в ЕС и НАТО като ни оставиха сами" - от тези руски подлоги може да се очаква да затрият част от България, само и само да заситят собственото си его и идеали!!!!

С ДВЕ ДУМИ ОТЪРВАЛИ СА КОНЯ ВЧЕЧЕ.

Този ДЪРТАК загроби България! Аз ако съм на полицаите няма да пазя от мигранти!!! Ако нагрубиш мигрант и после? Ще направят слип мигрантите…Да ме съдят за нагрубяване и да ме уволнят щот съм пазел държавата?!?! Ай няма нужда! ХАДЖИГЕНОВ САМ ДА СИ ПАЗИ ГРАНИЦАТА! МИНЕКОВ И ТОЙ! ШЕФ ДА ИМ ДЪРТИАКА ОТ СНИМКАТА!

през един километър бункерчета с по две картечни гнезда, съндъци с боеприпаси и храна, смяна на 24 часа/ караулен тип/ през два часа, рязко ще намалее потока....гаранция

Хаджигенов ще те даде на съд за произвол! А минеков ще го аплодира! Няма да си мръдна пръста за България! Хаджигенов да се оправя!

Рашков, ако беше обърнал по-рано внимание на тези проблеми и да гледаше по-глобално, сега щяхме да сме подготвени! Обаче той се беше вторачил в Борисов, в едната му уж къща в Барселона, срещу неговите 19. Циничен и долен! Благодарение на развей прах правителството и партийките в парламента, късогледи от злоба, това ще имаме тази зима, стачки, безработни, болни, и неграмотно поколение което ще си отгледа още веднъж след чалгализацията!!! Видяхте ИТН, Мая, Дончева, Хаджито, Бабикян и Минеков! Срам и позор, наред с Предателя Радев!

тези които са били в БНА,в казарма. Как тогава такива навлеци не припарваха,а сега все едно границата е като дупки на сиренето? Какво се правеше тогава? Толко ли е сложно да се пази държавна граница?

Отговарям: ТОГАВА никой не искаше да идва в България. А сега се натискат... ТОГАВА искахме да избягаме от България, или поне да излезем за кратко.

Факта, че се опитват да преминат гранизата НЕЗАКОННО автоматично ги слага в графата ПРЕСТЪПНИЦИ ! Нищо друго не е от значение в случая ! За престъпленията си има наказателен кодекс. Точка по въпроса !

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА ТОЯ АЛКОХОЛИК, ГРАНИЦАТА С ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА НЕ СЕ ОХРАНЯВА.

Това са икономически мигранти, мързелива сган която иска на готово. 20 години имаха да си оправят държавата под защитата на САЩ, дремаха и лапаха помощи. Сега като секнаха помощите, плъзнаха като плъхове да ядат наготово по нови места.

нещо като държавни служители ?

Тоя на всички снимки изглежда, като току що изписан от психиатрията!

ако всички психари имаха по 20 имота с 200 кенефа искам и аз да съм психо

“Взето е решение афганистански гражданин, който много години е работил за българското посолство, да бъде изведен с неговото семейство. 15 души е неговото семейство.” Мисля си, ако един милион афганистанци получат убежище в Европа, после по линия “събиране на семейство” дали няма да станат 15 милиона….

с баджанаците ,може да надхвърлят и 25 000 000

Но нали евроатлантизма диктува, че трябва да приемем Всеки индивид бягащ от войни и насилие? Или има някъде с дребен текст думите "ама само тези от които става нещо"?

Няма страшно, Рашков Голото Дупе е взел мерки за мигрантския натиск. Както сам каза миналата седмица : ремонтират и строят мигрантски центрове. Няма да ги гоним, а ще ги обгрижваме, ще им сервираме телешко за без пари, ще ги лекуваме безплатно.. Сами си ги докарахме тия цървули до главата - сега да им се радваме! Новото нормално, бейби, новият морал!!! Да не би да не ви харесва, хахаха

Ти сам ли ги отблъсна бе дамаджана! И като се събуди отзад мокро, в ръката 5 лв!

Тоя задължително първо трябва да духа, да се преглеждат промилите и тогава да се слуша какви ги говори!

Язък!