20-ина демонстранти скандираха пред МС "Киро, позор, оставка и затвор"

Канят се да протестират всеки понеделник и четвъртък до оставката на премиера

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко, има за всички копейки от сърце!

Марш в Банкя да ги говорите тези работи !

пускат в градска отпуска от лудниците в Карлуково и “Четвърти Километър” двадесетина пациента неособено остро напреднали. Вероятно това са двадесетината, за които става въпрос.

За 20 човека само....

преди не може да минеш заради 200 човека. сега заради 20. А си плащам пътни данъци, гражданска, каско, разбира се и винетка. Хайде вече да си правят сборищата в някоя градинка и да си почистват после. това не е подкрепа за ПП, просто е досадно да ти се пречкат по шосето.

Отказах се отдавна от протести. Висдях, че онези нямат капка достойнство и стоят по местата си, правят каквото си искат или каквото им наредят отатък Атлантическия, пък народа нека си вика. Ако ми писне достатъчно от нещастниците, просто ще тръгна за главите им. Време с глупости повече няма да губя

Подкрепям, браво, ще се присъединя!

Интересно по колко рубли заработват на протест.

Щом са дошли едва 10тина, явно не плащат така добре както преди година...

Знам ги ве това са Пърдялко,Стъки,Блъсков и Бареков...

Все хубави хора...

Тошко, Балабанов и още няколко от форумните тролове.

Дали фейсбук не е помогнал затова Заглушавайки рекламите за истинските протести и смешния протест да запази некадърното правителство Никой по света не протестира в защита на действащо правителство. Дори да не сме там ни сме против това правителство, затуй то си спретна протест в собствена защита

Това е митинг , а не протест в защита на правителството! Ако има как ще изкарате бялото черно, само защото така ви изнася!

Браво само така до победата вън на канадските боклуци!!!!!!

Боклуците на копейкин + мутро-чалгаря...точно 20 шибани бр.са.