Извършител на две убийства на възрастни хора, ще лежи 30 години в затвора

20-годишният Атанас А. е подпалил домовете им, за да заличи следите от кражби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредния срам за ,,независимата съдебна система". Ще излезе след 20г а може и по-малко, ако хване някоя амнистия. И после какво?!?!

При две убийства извършени по особено жесток за жертвите начин този си заслужава изцяло смъртна присъда. Не искам с данъците ми да се поддържа живота на такива престъпници.

Това е нецивилизовано решение и е в противоречие с европейските практики! Няма страна членка на ЕС, в която да има смъртно наказание!

И какво? На 50 г., без професия, без дом, без пари, как мислите, че ще се издържа? Променете законите, ако трябва, този е рецидивист, и по-малко от доживотен, без замяна, е чиста гавра с паметта на убитите! Да живеят 80 г., да работят, да взимат мизерна пенсия, и един изрод неграмотен, отгледан от техните данъци, да дойде и да ги убие и изгори за едното НИЩО! Такова същество не подлежи на превъзпитание. Тези случаи в България вече не са прецедент, те са начин на живот, за определена група същества. Ако не изрежете до корен този тумор, по-добре закривайте тази държава. Такова безсилие пред изродите, как го допуснахме...

при този садизъм да запалиш живи хора, каква присъда е 30 годни и след 15 е вънка да го обесят

stankow

Браво на съда ! И никакви амнистии ! Нека излезе на 50 г. - болен, стар, без деца, без професия. По-добре от куршум !

BRCK

Съгласен съм, но има едно голямо НО! Трябва сам да си изработва издръжката!

Въпросът е защо този примат е бил на свобода межди 13 септември и 14 октомври ,при положение че още след първото убийство се е знаело че примата е ограбил човека.

Демокрацията в действие - почивка няма.... На 50 ще продължи започнатото и може да приложи наученото през годините в панделата....

А ще излезе след колко - десет, дванадесет години?! И пак да убива и пали. Хора, кога ще се промени нещо в нашата страна?! Докога ще търпим?!?

Защо да не излезе, ако е послушен в затвора !