20 години на власт: защо Путин изглежда несменяем

На 9 август 1999 за пръв път беше избран за премиер на Русия. Днес той има много тънък усет за копнежа на руснаците по стабилност и имперско величие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живее В.В.Путин и руския народ наследник на освободителите на България от турско робство, а соросоидите да го духат. Вече никой не им вярва.

човека вдигна Русия от колене,усмири чеченци,грузинци,взема си Крим,вкара укрите на кучето в г.за,изтрепа терористите в Сирия,помага на бедстващи благодарение на пиндоските варварски санкции,и тука плюещите три-четири беззъби трола,да ми кажат кой от БГ-то,би се справил с мисията на Путин

Всеки се упражнява в политикa... Истината е, че Путин играе много тънък покер с англо-саксите, които последните 300 години владеехе света. Той трябваше да предолее определени зависимости на икономката си, за да не го смажат от самото начало. Затова и изглеждаше прекалено мек в действията си отначало, защото нямаше много козове в ръкава. Проблемът беше от една страна, доларът, който при нужда винаги се печата, а тези, които не искат да го използват, ги демократизират силово. От друга страна стои банковата система, която също е в ръ;ете на англо-саксите чрез СУИФТ. Третото бяха картовите разплащания. Четвъртото - рейтинговите агенции. Някои прблеми той разреши за 20 години. Вече има достатъбно злато и резерви, за да не могат да го клатят валутно като Ердоган. На рейтинговите агенции вече никой не вярва. А картова система си направи и я внедри успешно. Остава СУИФТ и възможността за санкции чрез него. Това с другаря Си ще го решат скоро, създавайки паралелна банкова система. И тогава ще го извади голям. А всъщност можеха да се разберат с него много лесно, защото е балансиран пич и не е военолюбец. Така печелят китайците, които ще оберат дивидентите накрая. А живот в сянката на поднебесната империя няма да е по-добър и от този под ботуша на чичо Сам. Ама.... акъл....

точно такъв човек трябва и на българите, здраво да пипа и да не го е страх от "началниците" като нашия страхливец и нагаждач....сещате се за кой става дума , нали - ББ!

какво сте се завайкали за Путин, та погледнете, че и тук власта е окупирана от ДС и не е сдавана на никой друг бе бунаци.....цял живот ни управляват бивши комунисти с хора от престъпния свят!

Браво на човека. Още дълги години трябва да напомня на някои самозабравили се държави, че светът не се управлява от една дуржава, а напротив, има други държава, които имат свои интереси!

Захарий Стоянов: "Царуването на нагайката (за дебилите-русофили - нагайката това е вид татарски кожен камшик, с който татарите са смъквали от бой робите руснаци под монголското им робство и взе на "въоръжение" впоследствие от самите рушняци!), монголското иго, татарщината и крепостното правоможе би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и идиоти"!!!!!!!!!!!!!!! Такива са до ден днешен всички руски държавни мъже, зверове и идиоти, от Сталин до Путин, макар Захарий Стоянов да не е знаел,че ще се пръкнат след него!!!!!

Тука още двама русофили-дебили, родени от руска курва са сложили минуси! Защо бе, защото не ви отърва какво е казал великият Захари Стоянов, бил се за свободата на България, за разлика от вас - незнайните мокри кърпички за бърсане на руски задници!!!!!!!! Не ви харесва истината от векове - че руските държавни мъже са зверове и идиоти!!! Такива са, колкото и да не ви харесва!!!!!

а всеки втори човек е русофил и то не които защитават техните управници, а които са против фалшивата "демокрация" на западняци и американци !

колеги,слагайте му минуси на тоя,за да е в полугладна кома

“Всяко тържество на България е смърт за Русия”, (!!!!!!!!!!!!!!!!) пише в своя вестник “Русь” славянофилът Иван Аксаков.

Захари Стоянов, статия “Русия и българската криза” пише: “С безобразните си военни действия през 1804, 1807, 1828 и 1854 тя опожари страната, погуби населението и в крайна сметка я остави на произвола на поробителите. Трябва да се отбележи, че тези войни не се вдъхновяваха никога от интересите на България, чието име не бе дори произнасяно. Не е ли Русия тази, която разруши градове като Свищов, Русчук, Силистра, Сливен, Стара Загора, Разград, Варна и т.н.”

Захарий Стоянов: “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”

На какво пишеш минус бе неразумний юроде - на истината ли бе, казана от велики българи за велики българи, руски мелез и сопол такъв!!!!

бегай да си пиеш лекарствата, защото като луднеш в Америка здравеопазването е още по скъпо от нашето!

умрел,праскам ти минуси без да те чета

Христо Ботев: "Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята бъгарските колонии...Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село казаците испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството...На мяста даже и кръв са пролея!" (предавам автентичният текст на Ботев - това за руските дебили, които не са чели текста да не мислят, че това са мои правописни грешки!) Диваци и варвари са руснаците, същите като османлиите - дива азиатска орда от "ногайски татаре", както им казва Ботев!!!!

Илия Бешков: "русинът е негоден за мислене - този процес за него е приключен и или не е започнал"!!! Иначе не би търпял 20 години фашисткия си диктатор Путин!!! И пак великият Илия Бешков с точна диагноза отпреди близо 100 години: "Русинът има единствената потребност - да се похвали с нещо - каквото и да е - царизъм, болшевизъм, деизъм, атеизъм, анархизъм или нихилизъм, стига те да са "най-" и да заплашват света, което отговаря тъкмо на страха му от света. Русинът съзнава, че е ненавистен, непоносим или в най-добрият случай съжаляван в цивилизования свят, в който свят той няма дял и никакво участие в изграждането му през вековете. Непоносимо страдание за русина е това съзнание - да си през вековете една ръмжаща мечка извън оградата на цивилизацията"!!!!!!!!!!!!

да го духате под вода, за да не вдигате прах....да ви........... майката нещастна!

Щото е несменяем.

И аз вярвам на Путин, защото се отвратих от тази западна "демокрация", въпреки, че едно време вярвах в нея, но сега всичко се изврати и днес Запада и Америка не е това което беше и това за което си мечтаехме.....пълна порнография!

велик пълководец и не му пука от американците и западняците....прави ги разногледи с техните санкции!

Поредната повърня на Гьобелсовата медия дойче веле! Тази неонацистка медия трябва да бъде изправена пред трибунал за насаждане на омраза с нациската си анти-руска пропаганда!

Аз вярвам на Путин!

Тук е пълно със руски тролове ! Но нека им кажем ИСТИНАТА в очите !!! На Русия Америка й трябва като враг, за да има с какво да оправдава мизерията в която живеят десетките етноси във федерацията, макар да маршируват върху природни богатства, каквито никоя друга страна на планетата не притежава. В името на тази надпревара с логиката, сбъркана по дефиниция поради “важността” на държавата в главите на народа, дресиран от векове народ да се жертва с азиатска решителност за целите на самодържието, днешните руснаци търпят да ги мачкат в родината им. Ако не броим онези милиони от тях ( сумарно горе-долу колкото населението на България и половина), които използваха внезапно и неочаквано придобитата свобода да избягат в “покварения” западен ареал, в който човешките същества гнездят в условията на прогрес и доста повече човещина.

американците до самите граници, че и в Черно море, защото им трябва враг. Има логика в това дето си нашарил, ама обратна.

явно цяла България са русофили и има защо, след като видяхме какво представлява западната извратена "демокрация"! А колкото за такива като теб, като не ти изнася......самолетчето и в Америка при черните табуретки!

20 годишна пут...а, таман в разцвета на силите си!

А редът, който е установен от САЩ, хубав ли е? На основата на какво е създаден този ред? На основата на войни и предизвикване на размирици по целя свят. Е, то тогава Путин е прав, че го громи!

Gromi mi k..a.

Педераството е до живот. То не е болест да се лекува.

Приеми нашите съболезнования и съчувствия. Лошото е, че при теб явно освен физиологическо състояние, видимо е и ментално такова.

Три-четири дни чакам дали ще се появи съобщението в бг-медиите за скандален ПРОВАЛ с делото на Скрипали, в което били замесени всички западни държави против Русия. А новината е шокиращата: след 3 години мащабна измама пред света срещу Путин като поръчател на отравянето на Скрипали, заместник на главата на Скотланд-Ярд Нил Басу официално обяви, че НЯМА НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА (УЛИКИ), против Русия, а всички обвинения са се базирали само на експертни знания на хората за Русия. Чудовищно, но е факт - така работи западната демократия. Санкции, изгонени дипломати, информационно сатанизиране на Русия и внедряване в съзнание на хората , че Русия световно зло и тя употребява химическо оръжие срещу мирни жители. А кой сега кой ще разбере за признанието на Скотланд-Ярд? Единици. И кой ще отговаря за три години лъжи, измама и дескредитация на Русия и за щети,която тя понесе.

Toi ne go e poruchal. Samo im e kazal da idat da gi otrovqt.

Защо ли се палите толкова, а не видите мненията и на другите? Ами те да не са по-глупави от вас? Форбс не-напразно класира 4 пъти поред Путин като най-влиятелната личност в света, последния път е на 2-ро място, явно да не стават скучни :) А е най-влиятелния, защото управлява държава, по-богата от всички останали на света. Най-влиятелен е, дори поради факта, че ако затвори границите на Русия, повече от държавите в света ще фалират и ще започнат нескончаеми войни. Друг това не може да го направи. И последно - бизнеса на руснаците е да продават това, което са завоювали преди, като са сигурни, че няма как някой да им го открадне или да го ползва "за едно мерси". Останалия свят не може да се примири със статуквото и беснее. Еле пък тия, дето инвестираха в Ленин. Половин влак със суха пара е това, не е майтап. Гадното в случая е, че пак ще има идиоти да им се хващат на кукичката, че някой може да краде от големия безнаказано.

Nai-vliqtelen s vredno vliqnie.

Целта на запада е да види,че Русия я няма на картата-не съществува. Всички нейни богатства са техни-така е свикнал от векове!!!! 18-ти век Прусия прави опит да стигне до Москва.Екатерина Велика го натиква обратно в дупката й. 19-век Наполеончо стига до Москва и я опожарява.След две години обаче Суворов влиза в Париж. 20-ти век-дано да няма човек,който да не знае кой влезе в Берлин след най-кръвопролитната война!!!

Запада копнее да види на кормилото или Горбачов или Елцин , че да има пред кого да си демонстрират демократичното превъзходство. Този Путин им е като заседнала рибя кост в гладното за печалби гърло, но явно напъните им да го дискредитират пред собствените му избиратели са ялови. Като гледам какви капацитети има тук по избирателно право мисля да командироваме няколко от по- кресливите белким спомогнат за преориентацията на руските избиратели. В общи линии недоброжелателите на Русия са като"Гладна кокошка просо сънува". Интересно дали слаба Русия би решила нашите и тези на Запада проблеми? Ето казус за развитие на мисловния процес на платените тролчета.

абе тов глупак решетников какво пак се мотае тук за да доказва откраднатите от алмаз антей пари и да плещи глупосто преписани от някои български издания. самозванец и половина. приятелче на лумпена сидеров.я го вижте как прилча на елцин в нетрезво съсстояние и въобще този екземпляр дали е руснак или май някакъв по иначе

Стига с тоя Решетников. В Русия той е почти неизвестен и не е коментиран. Както и самата БГ.

Защото хората в абсолютно всяка страна на планетата предпочитат него за държавен глава, отколкото кой да е от собствените си политици. Защото е най-способния държавник в последните няколкостотин години.

=

Абсолютно, в не една държава при проучвания, населението иска лидер като Путин. Дори се шегуват понякога, дали не може да го вземат под наем :))) Какъв е модела на сбърканото мислене у туземците на запад. Те май Западните диктатури в такива ги превръщат. Колкото и луксозна да е кочината, прасето си е прасе и предназначението му не се променя. Та значи: играе Барселона. Меси е във вихъра си, няколко гола, играта му върви, ама играта оспорвана. И треньорът, понеже мнооого голям "демократ" решава, че не е демократично, Меси да играе, а резервите, дето много много не стават за нищо, и те трябва да поиграят. А на всичкото отгоре, от противниковия отбор ги купили, тлъста пачка да не играят и да подарят голове за противника. И кой идиот ще смени Меси? И какво ще се случи с Барса? На Запад това предлагат. Ясно защо предлагат, искат своя марионетно правителство, което да им позволи да влязат и да ошушкат всичко там.

Не всички са родени да бъдат свободни! Овцата си иска кошара.

Това за теб го разбрахме. А свободните и искат избора и го правят. И еди, два, три пет пъти. Колкото е за доброто им. И не се съобразяват със западния модел всички в обора и ще правите каквото ви кажем иначе не е демократично.

Надеждата на юдодемосрата - мандатно да сменяш нещо, дето работи, при това работи така, че ти проваля плановете. Айде не на нас тия - не мандатността е субект, а субектът преценява кога е нужна мандатност! Примери от историята за провали заради вярност на фалшиви принципи - бол! Само един: разрушаването на Варшавския договор. Работеща, високоинтегрирана, боеспособна структура, нямаща еталон в света. НАТО не може да й се опре на малкия пръст, ако изобщо ме разбирате за какво ви говоря. Путин знае да управлява, защото неведнъж се доказа... и заслужава да продължи. Гвърдящите противното застават срещу истината!

Много точно си го написал. НАТО е една безддънна яма за печелене на пари и нищо друго. Интеграцията при тях е пожелателен термин в сравнение със системата на Варшавския договор. Има хора в МО дето много добре го разбират, но не смеят да го изрекат на глас.

Пълни глупости са този коментар. В Русия е капитализъм, какво тогава иска запада с неговата лайняна демокрация/по 20-30 убити всяка седмица от разни идиоти/, просто да се добере до природните богатства на Русия. Това е! .

Ама душичко сибирска, кой в момента ползва руските природни богатства, освен Запада? Руснакът копа природни богаства и изнася за запада. Да не мислиш, че дори тая глупост дето я говориш, ако се осъществи, ще идат западняци да копат руските природни богатства? Пак руснаци ще я копат! Тъй че тая кенефна, изтъркана пропаганда можеш да си я завреш в черната дупка на мозъка.

Нема да се пуашиш, Путин продължава напред, а ти продължавай с фенстването на нагросаксите.

Тъпака е на линия? Здравей Тъпак. НИщи лично, както ябълката си е я ябълка и това не е обидно за нея. Да си чувал за една държава Китай? За едни кореи, Индия :)) Да изреждаме ли ДРУГИ, които ползват руски ресурси. Че и Япония. Много е лошо невежеството. Ама по-лошо е агресивното невежество, дето си е повярвало, че знае и разбира нещо :))

Русия е държава от некадърници и мърлячи. Кога за последен път сте видяли и ползвали нещо качествено и руско? Освен матрьошки разбира се? В държава на некадърността и мълячеството, е трудно да се намери по-малко некадърен и мърляв от Путин. Помните ли, кога им гръмна на руснаците ракетата със скъпите спътници, защото запоили две жички наобратно и тогава сам Пуни каза, че "мърлящината е най-големият проблем на Русия, от която не могат да се оттърват". Амин!

АК-47! Предпочитат го даже американските професионлисти! Хем красив, хем функционален. Руско до мозъка на костите си!

И стреля с куршуми с изместен център, нали?

Дизайнът на Калашника е откраднат от Германците.. Автомат, който работи във всякакви условия.. Руско до мозъка на оная ми работа, смразяващо тъпи сте от нищо не разбирате, освен да плещите наизуст измислици. Великите им свръхзвукови ракети и космически ракети - пак откраднати от германците - Фау 2 (V2). Самолетите - Meserschmitt. Толкова сте тъпи, че даже не си заслужава да ви обяснявам, ама почетете малко, образовайте се.. А великите им танкове, дето не палят и се взривяват от една пиратка... без пак да щипнат от немския дизайн.. И до днес най-добрите танкове в света са немски. Ето ти една безплатна лекция, градински трол

На теб Тъп Дух ще ти подхожда повече. И на цвета на очите и на мозъчното съдържание. Що нас питаш. Ние, както си разбрал сме глупави и нищо не разбираме. Най-добре питай НАСА, дето от 9 години мърлячите и за нищо не ставащи руснаци ги возят, та и те Космос да видят. Ако искаш и други ще ти кажем кого да питаш. Майко Земльо, що баластра возиш само!

СЕ ПИШЕ С ЕДНО Т...не с две...да говориш глупости по форумите-може, но да се ограмотиш-не...

Булгаристанската опростачена измет се прекланя пред едно недъгаво ботоксово джудже, дори повече, отколкото алкохолизираните безмозъчни руснаци. Точно заради такава воняща гмеж от клоаката подобни комплексирани тирани се овластяват години наред. Булгаристанските мизерни говеда възхваляват този отвратителен гном, плюят по ЕС, ама се възпозлват всячески от предимствата на Европа - пътуват, работят свободно из нея, издърждат родители, възрастни хора с гадната европейска валута. Много ми е чудно колко милиона скопени мозъчно булгаристански работт и живеят в прехвалената от тях ращистанска кочина??? Дори за това квичене тук по форума ботоксовото джудже би им разкатало мамицата - булгаристанската пасмина се възполва активно от свободата на словото, която има благодарение на ЕС, за да плюя точно по ЕС и лиже токчетата на този кремълски гном. Ако го нямаше това руско и бу;лгаристанско раболепие, подобни нищожества като грозното ботоксово джудже щяха да са едни безгласни букви, прошляци, бъркащи из кофите за боклук. Пожелавам на булгаристанските говеда никога да не се измъкнат от мизерията. Да страдат във долнопробната си кочина, с най-ниския стандарт в ЕС, докато мислят и действат като безмозъчни роби на кремълския тиранин!

Моля не обиждай булгаристанците! Путиняците тук са си руснаци. Не си ли забелязал, колко често ги е срам от България и колко много мразят и искат да избиват българи. Всъщност това не са дори руснаци - това са индивиди от болшевишки етнос.

Поклониха му се и на Атон,и във Ватикана.Отделно-всички държавни ръководители си сверяват часовника с него.Той е световният лидер.

Браво, Вова! Браво, Путин! На всичкото кравар и соросоид да им заседне! Так держать! Победа будет за нами! Защото няма такава държава!

ПУТИН Е ПИЧ

Искам да го видя този кагебейшик какво щеше да прави ако петрола беше през неговото царуване по 14долара барела?! Защо не пише в статията, че за тия 20г. Е начело на страната с най големи ресурси и най бедното население извън десетина града!

Е нали се опитаха да го направвят петрола или проспа това. Ефектът бешя, че американските производители на шисти масово фалираха. Саудитска Арабия прахоса 1/3 от резервите си и нададе вой. А Русия освободи рублата и я девалвира. За компенсация увеличи вътрешното производство. Износа нарасна, заради евтината рубла. Вноса на чуждите стоки стана скъп, което стимулира вътрешното производство. А доходите от износ на въглеводороди не се промени. Русия не загуби, а спечели. Кажи на шефовете си да те пратят на някое курсче за икономическо ограмотяване. Що всичкото американско трол сте толкова тъпи и неграмотни.

Защото руснаците са пословични страхливци и пияници и никога не са обичали свободата. Дай им някой тиранин да ги мачка, праща в Сибир и бие, докато им пълни празните глави с обещания и заклинания за величие...

Интересно защо Руската история е пълна с костите на Европейски мераклии. Ред е и на квакащи палячовци да пробват.

Ама ти не си българин, еничарче на чужда служба. Безродник, С нас, българите имаш общо, че си дошъл в нашето пространство да ни правиш на глупаци и да ни промиваш мозъците. А си обикновен безродник.

:) Нещо забавно - идиотите от опозицията на Навални, обсъждайки организацията на утрешния "спонтанен протест" в Москва, са пуснали в открит чат на Телеграм цялата база - данни на активистите си. Информацията е за над 1200 човека - мобилни телефони, адреси, номера на паспорти... абе всичко. В момента руския Туитър и Телеграм канали се тресат от смях. То бива простотия, бива, ама пък толкова? И такива малоумници искат да управляват Русия?

Ето ви само един цитат: В опубликованном скриншоте (снимке с экрана мобильного телефона) переписки «Московской команды Навального» пользователи под именами или ник-неймами Никита Махно и Олег Щерба обсуждают активизацию сторонников и раскрутку запланированного на 10 августа согласованного митинга в Москве на пр. Сахарова, в частности — необходимость дополнительного тиражирования заявления рэпера Оксимирона с призывом идти на митинг. Щерба просит скинуть ему «базу актива для таргета» — то есть для адресной рассылки сообщений о митинге. В ответ на просьбу Махно выкладывает в открытый для всех участников чата файл с ФИО, номерами мобильных телефонов и паспортными данными активистов. «Совсем обезумели — они случайно выложили прямо в свой чат ВСЮ базу своих сторонников для призывов людей на митинг. Там вообще все: паспорта, телефоны, адреса их. Вообще все! Нам даже делать нечего теперь, ну они сами себя спалили», — комментируют авторы телеграм-канала «Товарищ майор», дублируя у себя в канале выложенный файл.

Защото е послушко на хунтата противопоставила се на Б.Елцин

Дирниците са изрисували злобното кремълско джудже като светия! Това в оригиналната статия го няма!

Дир от край време са руски парцал...

"Соросоид" - човекоподобно, мразещо всичко българско (българомразец, българоубиец), стремящо се към заличаване на българското национално самосъзнание и християнски ценности. "Соросоидите" са платени или заблудени бесовски служители, които се опитват да наложат "джендър" идеологията и всякакви други подобни деморализиращи и античовешки разбирания. Накратко, "сорос оида" има за задача да обезчовечи, обезличи, демонизира и намали населението на България в услуга на своя господар, негово бесовско величие Джордж Шорош.

Вашите шефове от ГРУ, КГБ и всякаква друга еврейска сволоч са забранили християнството и са пратили еврейчетата си по света да събират пари - я челси мелси, некоя банка и перат яко. Толкова комунистическа литература са създали разни измислени професорчета как марксистко-ленинистката философия превъзхождала християнската и щяла да я унищожи. 10 години по-късно обаче са опровергани тези велики марксистки философи. Знам, че акъла ви не ви достига, за да разберете колко сте лицемерни, ама идва бабин ден и комунизмът ще бъде изринат завинаги от космоса, заедно с беря, меря, абрамович, гущера путин и техните еврейски приятелчета - терористи.

Защото света се управлява от идиоти и имбецили, докато Путин е човек с влияние, акъл и умения. Въпреки санкциите и помията, която цял свят излива върху него, Русия е по-силна и независима от всякога.

"Днес обаче громи световния ред, наложен от САЩ. Така, рамо до рамо с авторитарни властници в Китай и Иран, Путин създава повече несигурност." Та кой налага "световен ред" и кой създава несигурност?! Ей "дир-ници", мислете като коментирате...

Нормално! Човека превърна една напълно разрушена държава в световна суперсила, и това е единствения президент в света на който се възхищават гражданите не само на Русия но и на на другите държави по света. Защото Путин е човек визионер, който го е грижа за бъдещето на своята страна, човек който се бори със световния тероризъм създаван от Говедарника като Ал кайда и ИДИЛ, и не на последно място..Той е човека разрушил говедарския монопол върху власта налагана на другите държави с крилати ракети и бомби с обеднен уран , и превърнал света отново в свободен многополюсен свят!

Абе психар , четейки коментара ти човек остава с впечатлението че си заченат , роден и отгледан в някоя руска тоалетна. Бива да си глупав и заслепен но ти си направо за дарвинов медал , ако си още тук заминавай веднага в твоята любима кочина колхозия и почвай там да хвалиш твоят жалък диктатор , може и да ти дадат копейки + някаква водка. Тук от такива безродници нямаме нужда , няма да липсваш на никой. Заминавай ....

Що не ходиш в някой кенеф да лижек краварските негърски анали а путе? Или ти като истински говнокозяк какъвто си, обичаш да те клатят резаните ИДИЛски чишки, нали си толерантен толерас педерас и краварски либераст! От къде си се пръкнала такава рожба на магласки аборт щом толкова обичаш да лижеш аналите на негърските луди крави не ми е ясно! Сигурно са те изсрали в някоя кочина по мангалско а?

На руските идиоти им дай комплексирано диктаторче да им обяснява колко са велики... Ако нямаха природни богатства, тези мързеливци и пияници щяха да се самоизядат!

Говнофакано педи! Я сега обясни насрано пути, защо лудите крави на копито лижеш анала за 5 жълти цента не могат да се качат сами в космоса а пути? Защо плащат стотици милиони долари на некадърните руснаци които ИМАТ ИСТИНСКИ КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ ЗА РАЗЛИКА ОТ КРАВАРСКИТЕ КЕНЕФИ А?! Та говнофакани педита като тебе ллочещи краварските чепове не могат да го обяснят това а?

Супер сила? Сигурно според теб това, че от Ню Йорк през Лондон до Сеул и Токио е пълно с руски манекенки от Сибир, които предлагат специални услуги срещу пари? Верно са супер сила на този пазар!

Относно "фалшификацията" на изборите - "Русия е най-голямата държава в света, сложила уеб камери във всички свои над 90 000 секции по време на избори. Това е струвало 15 милиарда рубли, или 444 милиона долара"; Относно тънкия усет на Путин за копнежа на руснаците по стабилност и ИМПЕРСКО ВЕЛИЧИЕ, ако другарят Миодраг беше чел руските класици, с "тънкия си усет" щеше да разбере богатирската руска душа и щеше да разбере значението на думите РОД, РОДИНА; Щеше да разбере ДЪЛГА НА РУСКИЯ НАРОД КЪМ РОДА И РОДИНАТА.

stankow

Днес е годишнината от атомната бомбардировка над Нагасаки. 73,000 души се изпаряват за един миг. Предполагам, че това е дело на Путин, щом точно него обсъждаме точно днес ! Мир на праха на загиналите ! Позор за военните престъпници.

Я кажи, колко души изтребват руснаците в Катин?

Всеки води някаква пропаганда, като дозира според вижданията и възможностите си истина, лъжа и откровена манипулация. Руснаци, американци, китайци, немци (както в случая) и другите - всички защитават собствените си интереси. Само пропаганда, защитаваща нашите, българските ни интереси няма. У нас прпагандата защитава олигарси, политически "елит" (какъвто реално нямаме), някакви партии и основно - интересите на други държави. У нас е тотален политически и журналистически слугинаж и се изливат най-долнопробните и най-елементарни напъни да се води пропаганда. Съответно - пропагандистите не успяват. Както в случая не успява Дойче веле. Защото не са мръднали на йота от времената на Студената война - по манталитет, а и по интелектуални и професионални (не)възможности. Даже е обратното - много по-зле са. А хората, вкл. и ние - българите, се промениха, светът се отвори и те имат (ако го искат) възможност да си намират сами и да си сравняват информация и да правят изводи. Включително и за това, кой с какво информационно-пропагандна помия ги залива. Някой правилно беше отбелязъл, че основната грешка на демократизаторите беше, че ни дадоха възможност да научим чужди езици. Но тъпите ни политици и обслужващите ги медии живеят още във времето на социализъма и комунизъма на Бай Тошо, съдят за другите по себе си, по собствената си неинформираност, често - неграмотност и слагачество. И нивото им на пропаганда е по-зле и от това по времето на БКП. В крайна сметка, ефектът от пропагандната помия, с която ни заливат е обратен. Тази "статия" е типичен пример в това отношение. Путин може и да е всякакъв, но начинът по който го оплюват и фактът, че оплюващия е немска (не българска, а немска!) и то доста долнопробна медия (който не вярва, да се запознае с битията и житията на уж-журналистите, а реално - пропагандисти в т.нар. Българска редакция) неминуемо предизвиква обратен ефект. Нивото на пропагандата на Дойче веле отдавна доста под нивото на бабите на пейките пред входовете и на вечните пияници в кварталните кръчми. И се получава ефектът на "лъжливото овчарче" - дори когато случайно кажат някоя истина, никой вече не им вярва.

Не несменяем а НЕВМЕНЯЕМ. Скара РФ с цивилизования Свят и я продаде на Китай на безценица. Глупак!

по голям измикяр и руски дупелкзец от Ганьо нема,мноооого обича “брятята руснаци” ама се на запдни коли,дрехи и стоки налита да купува,посочството на САЩ се пука по шевовете от кандидати дето “уж само да дойдат да видат”

Само Путин ще ни отърве от голямото зло руссия!