20 г. затвор за Викторио Александров, убил Дарина и дъщеря си Никол

Той се призна за виновен по всички обвинения, трябва да заплати и 400 хил. лева кръвнина на родителите на приятелката си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, погледнете в каква държава живеем и каква "съдебна система" имаме??? Иванчева, също беше осъдена на 20 години затвор, без да убие никой, а само се ПРЕДПОЛАГАШЕ, че е поискала подкуп! Мислете с главите, когато отивате да гласувате и никога не гласувайте за бандити!!!

Забелязвате ли...детето го няма, младото момиче го няма....невинни, беззащитни. Този боклук диша, тежи върху земята и моли да отсъдят по леко наказание. Що за хора остават на земята? Изроди. Твърдо ЗА смъртното наказание. Твърдо. Не бива да позволяваме на такива хора да живеят. Това е като гангрена. Режеш и да се свършва. Защо му е на обществото този изрод да живее? С какво ще бъде полезен на обществото? Ще създаде семейство, ще възпита дете. Защо държавата да е хуманна и да не го убие?

Най зловещото убийство е със Бидоните край Богоров,след това е това .Като фимлите на ужасите на Агата Кристи.Направо тръпки ме побиват от прочетеното,и искам тоя да е във една стая за няколко минути сам със мене,и ще го ликвидирам като прасе.

Пожелавам на съдията същата участ като на мойката на убитата.

Така трябва, това е демокрацията , това искахте.

Ех бай Тошо, дали наистина ни управлява лошо?

Не искам за тоя смъртно наказание. Искам доживотен, да работи в някоя мина за да си плаща топлото, хляба и водата.. Да бачка и за да плаща на надзирателите. Да му се полага по филия хляб и малко сол, чаша вода и нищо повече в панделата. До живот. Пък в така оплюваните щати присъдите не се обединяват , а се лежат последователно. Включително и смъртните присъди, за да са сигурни там, че такива уроди никога няма да излязат, ако случайно вземат да ги помилват по някоя присъда. Просто не е честна тая гавричка с присъда 20 години за две убийства. нито е честно спрямо жената и детенцето, нито спрямо останалите им близки.

то и убиеца е бил бесен ки ги свърши. споко, човек е убиеца, като всички нас. да беше куче половианата от чата вече да са навън с пушки и да избиват четириногите. само да попитам, 99 процента от филмите, които гледаме са СМЪРТ, НАСИЛИЕ и УБИЙСТВА. игрите са основно УБИЙСТВА, ако не са, никой ги не ще. Стига сте се поставяли като нещо по-различно от всеки един кретен. Да, сигурно не сте убийци, ама поне веднъж в живота сте си пожелали да убиете някой или поне сте му пожелали смъртта. Кое ви прави разични от този? Че той в даден момент на безумие е извършил немислимото. Ами да не е първият. аз съм за да е в затвора и да страда и да мисли, ако има ефективна присъда, смърт, губт всички. Нека мисли какво е направил и да се опита да си прости сам на себе си.

Gugnelid

Момент на безумие? Че той този момент е продължил 8 часа бре, аланкоолу!

Разделени, отишъл да види детето. Тя вероятно му е казала нещо от сорта на „искаш ли повече да не си видиш детето“ и тоя е превъртял. Като онази от Сандански, както е откачила. Ама как може такава присъда? Че той след 12 излиза. По 6 години на убит човек, така отсъди съда. Като се приспадне и времето в ареста (26 месеца) дори излиза след по-малко от 10 години. А ако и работи в затвора май му се приспадат още дни. Значи един психично нестабилен убиец, със склонност към агресия и насилие, вие ще го пуснете след едно десетилетие отново сред нормалните хора? Такъв дето и затворът го е дообработил и научил на престъпни чалъми та другият път по-трудно да го хванат. Сега сме януари 2021, този 2030 година излиза. За да си изплаща 400 000 лева кръвнина дето никога няма да я плати. Забележете, че за отвлечения таксиджия обвинение дори не е повдигнато обвинение, за извършеното срещу него престъпление наказание няма. В САЩ, примерно и това щяха да му друснат, че и най-либералния съд да го заключи доживот та да си сигурен, че повече няма да е опасен за обществото. А ние, хайде до 2030та...

Дали му е казала нещо, та да превърти? Защо е отишъл с оръжие "да си види детето"? Най-малкото е опасно, че и случайно стават бели. После отишъл да обядва в ресторант. Явно бързо се е завъртял от превъртането. На мен ми изглежда планирано предумишлено убийство. За другото сте много прав - след 10 години ще е сред нас отново да "превърта" за сметка на нечий живот.

Ами още по-зле ако е било умишлено, това означава, че всеки изрод, който е готов да жертва 10-15 години от живота си е свободен да убива на воля.

Не съди - не си Господ. Има и съдии, на които това им е работата, за лошите решение, които взимат, те ще си понесат отговорността, рано или късно. Как и кога, не е работа на простосмъртните като нас, да ме извиняват непростосмъртните. Радвайте се за вас, че не сте подложени на това, само си помислете, да речеме сте невинен, но само вие го знаете, всички останали ви мислят за убиец. Дава ви се избор, 20 години в затвор или екзекуция. Като си отговороте може и да спрете да ръсите простотии по адрес на този или онзи. знайте, че всеки във всеки еди н момент може да бъде овинен. А какво ако това е сина ви дъщеря ви, майка ви? Пак ли така ше сме кръвожадни? Дали?

По принцип аз също съм против смъртното наказания, защото така и ние се превръщаме в убийци, а и стават грешки. Но защо ни намеквате, че той може да е невинен, щом е признал?

намеквам само, че баба ти е прекалила с мекиците за закуска.

тъпо

В САЩ със сигурност поне от 30 години няма умъртвен невинен човек. 100% екзекуциите са напълно заслужени.

¯\_(ツ)_/¯

Ама с голама сигурност ли? Carlos DeLuna (1989) Jesse Tafero (1990} Johnny Garrett (1992} Cameron Todd Willingham (2004) И това са само доказано невинните екзекутирани, кой знае още колко има! Смэртното наказание пълна глупост, защо да ги оттърваваш от бай Ставри и изтезанията доживот?

Стига вече с този бай Ставри. Трябва да си много наивен да вярваш, че в затвора има някакви високо морални личности, които нямат търпение да се опитат да си пъхнат парчетата в двоен убиец за да дораздадат справедливост и наказание.

¯\_(ツ)_/¯

Бе, чувал съм, че убийците на деца не са на особена почит, ама щом казваш.

Чакай малко да те питам нещо в отговор на един от твоите реторични въпроси. А ако на мястото на момичето и детето бяха твоите съпруга и дъщеря убити от тоя боклук след 10 години, ти щеше ли да си още толкова ларж? Дали?

Arcadium

Съдията, заслужава да бъде запален. Осъзнава ли, че този изруд ще излезе след 10 години? 10 години за двойно убийство, бахти насраното правосъдие.

И ще излезе преди 50-тата си годишнина.

....."влязал в затвора,попаднал на хора и станал човек" и след 10-на години ще се радва на свободата си "новия" човек.

то пък в затвора щото са се наредили Човек до Човека...

Половината млади мъже са пълни комплексари и мамини синчета, изродлета, които не са ходили в казармата и се прехвърлят на отглеждане от мама към някое момиче

А я ми припомнете колко беше присъдата на Иванчева за подкуп? Че то излиза, че подкупът е толкова сериозно престъпление, колкото двойно убийство в "милия" ни съд!

И двете престъпления са много големи. В Китай ги разстрелват за подкуп. Мани ги ти тия опорки тук. Има голяма трагедия, но не виждам "справедлива" присъда. Макар съда да осъдил най-тежкото. Излиза, че едното убийство в случая е ненаказано. Докога няма да се сумират присъдите, а ще се взима най-голямата това не е справедливо към самите роднини на жертвите.

Прокуратурата иска доживот без право на замяна, та съдът очевидно не е отсъдил най-тежкото. По диагонала ли ги четеш тези статии? Конкретно за Иванчева - а веригите на краката защото „така било по протокол“? Викторио убиецът обаче нямаше вериги на краката, нито пък Северин, нито един Очите, абе всъщност май само за Иванчева спазиха „протокола“. Само хокейна маска и усмирителна риза като на Ханибал Канибала остана да ѝ сложат.

при това подкупът така си и остана съмнителен, докато тук няма и минимална следа от съмнение, вкл и признание. Но плачУщите мъже в държавицата ни пак ще кажат, че към жените правосъдието е меко и оневиняващо. Затова прилагат пранги, полицейска гавра и строгост към евентуалните престъпнички. Да видим докъде ще стигне и убиецът на Цветков.

След 10 год.,/може и по-малко/ще го освободят за добро държание.А БЪЛГАРСКИЯ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ/БХК/ на българина Красимир Кънев може и да го удостои след някоя година и за "Мъж на годината".Хвала на българския съд,най-читавия в Европейския съюз.Строг,но справедлив......избирателно.

Какво ти е виновен съда бе тъ--пан. Погледните скапаните закони написани в парламента от неграмотници и тогава пиши.

за авторките на закони Майчето Манолова и Татянчето Дончева иде реч.Та те законите 50% не са сменяни от 1989 год.насам.

Аз политическа партия да съм цитирал виновна. Нещо се обърка тук. Дреме ми кой "пар----цал" се е подписал без да е гледал нещо вкарано му от адвокати, които после вадят доказани престъпници "невинни". Цялата система е пълна скръб то и затова сме на това положение.

Аз ако съм в затвора и това "създание" влезе при мен ще го изкарам на пред с краката. Няма да му дам свободен ден за размисъл.

Ти ако си в затвора надали ще си толкова духовно извисен, че да раздаваш правосъдие. А ти досега убивал ли си? Поне куче или коте, мистър килър? Щото тоя за момента май ти води с два трупа.

Оправете НК. Стига с това измъкване по съкратената процедура

15 години за това, че е убил майката не детето му... по проста сметка за това, че е убил детето си остават 5. Лично аз съм за връщане на смъртното наказание. Нищо, че сега ще ме оплюят. Такива изроди не трябва да живеят.

СГС ЗА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО - 18 ГОДИНИ - АКУШЕРКАТА ОТ "СОФИЯМЕД". СГС ЗА ДВОЙНО УБИЙСТВО - 20 ГОДИНИ.

И защото е по съкратената процедура присъдата може да е максимум 20 години. А нормалната процедура се отличава че няма таван за присъда, но съдията може да си влачи гъзът с десетки години. И ще възползва винаги от това! Навярно само толкова ще получи защото е максимума и съдията няма да се навие за доживотен заради процедурата!?!

САМО ЧЕ НЕ Е СЪКРАТЕНО СЪДЕБНО СЛЕДСТВИЕ.

Е явно се води като ТАКОВА щом общата присъда за двете убийства трябва да е 35 години, а постановяват само 20!?

За добро или не, такива като него не оцеляват в затвора. Малко му е всъщност - както и да го осъдят, боклука- мръсен...

Много надценявате затворническото правосъдие. Че те там всичките са еднакви отрепки. Ще оцелее и ще обръгне, по-"свестен" ще излезе след 10тина години.

Е той значи може да убие и 100 човека, и пак ще лежи 20 години, защото се взима само най-тежкото за 1 убийство?!

Ами на Брайвик присъдата е от 10 до 21. Повечето от осъдените на такъв срок лежат реално максимум 14 години. Да, има клауза, че по принцип могат да му удължават присъдата през 5 години докогато си искат, но някак си не ми се струва много вероятно да го държат доживот.

jiv i zdrav, 100 godini da jivee, momcheto. Zaslujilo si e.

Аз друго искам да попитам, за нашия съд и "присъдите" им нещата са ясни. Ако е вярно написаното в статията, коато ченгетата са дошли са ги заварили спящи. При положение, че са знаели, че е въоръжен - защо не са влезли така, че да не го събудят и да го арестуват без изобщо да му дадат възможност да вдигне пистолета? Типично по ченгесарски са влезли като рамбовци с гръм и трясък и се е случило непоправимото. Защо НИКОЙ не търси отговорност за това? А детенцето можеше да е живо...

То дали те не са го убили, при престрелката, без да искат? Та затова и присъдата да е по-ниска - защото той призна и това убийство?

То май не е баш така като в днешната статия. Доколкото помня те полицаите пристигат и детето е мъртво, а той е в безсъзнание след за съжаление неуспешния си опит за самоубийство.

изоставена порутена барака насред полето, почти без стени. Как го разбираш влизането???? не си проследил случая.

Да застреляш малкото си дете трябва да си пълен малоумник.

Някой знае ли тази присъда от 20 години не е ли минималното наказание за умишлено убийство на рожден син/дъщеря?

Пожелавам му да го изнесат напред с краката от затвора и да го заровят като куче.

Срам и позор!!!! За отнет живот да се отсъди доживотна присъда! След 20години,ао не и по-малко ,като излезе от датвора ще е още по-гаден психопат и престъпник! Как може за отнет живот и то два да се отсъдят само 20години?!? Толкова ли струват два човешки живота,един от които на собственото ти дете?!?!?! Сигурно и за добро поведение и самопризнания ще му я намалят на 15години... Умишлено е отнел два човешки живота!!!

няма сметка да убиваш само един, като си тръгнал да убиваш карай наред, пак толкова ще лежиш

Пълно падение на съдебната система. Пълно падение на човешкото

20 години, след обжалване, "добро поведение" в затвора и работа /2 работни дни = 3 излежани/ще е на свобода след 10 годинки. Млад е, ще има време да създаде ново "семейство" и други животи да затрие...... Правосъдната система е най-прогнилата в цялата ни държава, там трябва да се "реже до кокъл" !

Vechna slava na negramotnite. Dano nikoi ne zapochne genocid sreshtu tyah.

Този корумпиран съдия "случайно" забрави и заплахата за убийство на таксиметровия шофъор. 2 убийства + заплаха за убйство, а само 20 години затвор. Дано следващата жертва на този изрод да е роднина на този съдия!

Който и да е заплашвал викторио ще излежи наказанието с най-голям размер т.е. 20 години. Така е по законите на Бойко Борисов и Барни Ръбъла.

До живот ,за да хрантутим едно същество,даже животните не биха постъпили като него.Само смърт,вижда се от държанието му,че този не заслужава друго.

Оправдайте го!Млад е, ще се поправи.Дайте му шанс!

Колко парички взе за тази присъда а господин съдия срам за Българския съд и Българското правосъдие и после твърдят че не са корумпирани съдиите в Бг. за два човешки живота само 20год.

"Демокрация!" Трябва да се въведе смъртно наказание за престъпления от този вид!!!

МОЛЯ? 20 години?

Доживотен без право на замяна, това трябва да е!

20+15=20

Не забравяй предсрочно освобождаване, предвид полагане на труд (с приспадане от присъдата), както и дадената оценка за поправяне на осъдения и готовността му да се завърне в общесвото, като негов продуктивен член.

... и готовността му да се завърне в общесвото, като негов продуктивен член... om3ag

Само 20?! Да не би съдът да е забравил една единица отпред?

За едното убийство 15г., за другото 20, как общо станаха 20? Малко му е, а колко от тях ще излежи и след това ще си живее живота? Пък и след обжалване - я камила, я камиларя.

Е, за жената - 15 години, за детето - 5. Така го смятат явно. По-изгодно е да убиваш деца явно, по-малко години ти дават. 1 убита жена = 3 убити деца. Сметки съдебни... Много ме е яд за тази ниска присъда, дано с обжалването се поправи поне малко.

Нищо не оправдава убийството на невръстни деца , било детето на тоя изрод , били децата на жената изрод която закла своите ! Като нямаме смъртно наказание доживотен без право на замяна за такива престъпления а не понеже си признал изрода след преко сили 15 години да си щъка на свобода ! В тоя ред мисли , защо детеубиеца местан си щъка на свобода , че и книжката си е в него ?

Тежък психопат. Принципно съм пацифист и ценя живота, но за такива случаи смъртна присъда.

При УПО е навън след 10г.... ако и полага труд в затвора след 7-7,5г....

Hubava rabota ama bılgarska rabota.

Как 20 год. за 2 преднамерени, хладнокръвни убийства, едното от които на невръстно бебе бе, вие в час ли сте дебили???

Преднамемерени-да,но чак пък хладнокръвни.

Поредния срам за безсрамния и корумпиран български съд. Заслужават техните деца да....

ПРЕДСРОЧНО УСЛОВНО ОСВОБОЖДАВАНЕ - ЧЛ.70 НК, КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА, ДА ЧЕТЕ. СЛЕД ДЕСЕТ ГОДИНИ Е НАВЪН. ЧЕСТИТО, ТОВА Е СЪВЕТСКА БЪЛГАРИЯ .

Не е Съветска! Объркал си се. Ако беше по времето на Съветска България щеше да жули тухли цял живот, но сега е демократична България и има други господари.

Вече младите да знаят, убиват на 18 за много пари излизат на 38 и си клатят краката цял живот. Слави да инициира референдум за връщане смъртното наказание при умишлено убийство.

Леко се е отървал, ама такива се ни законите!Споразумение - от "до живот" пада на 20г. после ще излежи 2/3 --след 14 години ще е на свобода.А за такава постъпка, заслужава куршум в тила!Нали се е опитал да се самоубие?Нака му помогнат в начинанието!