Коментари - 20 дни след доживотната присъда: Съдът пусна от ареста свекъра на убитата Евгения | Днес.dir.bg

20 дни след доживотната присъда: Съдът пусна от ареста свекъра на убитата Евгения

Заради тежко здравословно състояние на Пламен Владимиров е определена парична гаранция в размер на 5000 лв.

Обратно в новината

Коментари - 20 дни след доживотната присъда: Съдът пусна от ареста свекъра на убитата Евгения | Днес.dir.bg

Коментари

Решението за доживотна присъда е идиотия. Този не е участвал в убийството, само е помагал да се прикрие. Научил е за него след като вече е станало. Наказаниеот трябва да е 5 години. Подозирам че за това са го пуснали. Може да се очаква намаление на присъдата на следващата инстанция.

Доживотна присъда, обаче ще си я излежава вкъщи на дивана пред телевизора. Влошено здраве, какво да се прави.

Съдията дето го е пуснал- не те ли е срам бе боклук? Жив в ада да гориш , бял ден да не видиш до края на живота си.

Разстрел за всички съдии и половината прокурори. Жалка продажна сган

Корупция! Капути! Копелета!

Правосъдие в България ? - Такова животно няма!!!

Боже, Божее! Оправдание съшито с бели конци. Като е усмъртил бедната жена, не е бил болен, как пък в дранголника всички се разболяват аз не знам?!! Нали имат стационари с една камара доктори и медицински работници не е ли редно там да го лекуват а не да си го пуснат като стой та гледай?!! Истината е, че няма да се оправим, докато не влязат в сила законите на хан Крум и на Бога- око за око, зъб за зъб! Дано Господ да не забави наказанието си, само така ще има някаква минимална утеха за близките на убитата Евгения.

Моля някой от специалистите по етнически въпроси да уточни етноса на свекъра и на съдиите.

Ненормална държава сме

От апелативната инстанция са все-пак боклуци. Няма начин доживот и пуснат на свобода. И това са съдии!! Реформа си трябва но не от ДБ, слагачи за пари. Нали поне съдебна етика трябва да има. А я няма, и го демонстрирате смело. Нямате място в съдебната система.

Има само един начин всичко да е точно - хем да е доживотна присъдата, хем да е извън затвора.

Когато след 2-3 години пуснат и сина му, тогава всичко ще е точно.

Как един убиец здрав няма, бре?!? Все болни... От пари за лечение дали се нуждае? Или тук ключа е,, бивш служител на данс". Болен, здрав, от единствения Съд не можеш да избягаш. И твоето време ще дойде.

Свекъра има правото да си умре на спокойствие в затвора. Какви са тези екстри да си спи вкъщи при доживотна присъда!?!

Този няма да спи спокойно да края на живота си вече! Всяка вечер кошмари,това му стига като присъда!!!

Браво на съда че го е пуснал но няма ли един истински мъж да се възползва и да очисти изрода?А възмутените хора защо не отидат да го линчуват а блеят?

А как е "здравословното състояния" на Евгения, масоно сатанисткия съд взе ли предвид??? Еййй в АДА да горите всички.

Ехааа, то било рай да си престъпник в БГ-то. Влошено здравословно състояние като основание за излизане от затвора при такава присъда би трябвало да означава лицето да е на болнично лечение, а не да си е вкъщи и когато болничният престой приключи пак да е в затвора. Защо никой от съдебните правораздаватели при това решение не взема предвид здравословното състояние на близките на жертвата. И паричната гаранция е символична и направо е подигравка за такова престъпление

Нищо не разбрах.... В крайна сметка няма да влезе в затвора?!?!?? Дано и за убийците и магистратите дойде Видов ден!

Българският съд най добрия и честен съд.Няма ли кой да им потърси сметка защо правят хората на маймуни. Гадове мръсни.

Значи тези убили и нарязали жертвата, а съдът се загрижил за здравословното им състояние при положение, че са осъдени на доживотен затвор!

Ако са осъдени на доживотен затвор, то тогава най-добрият изход за данъкоплатеца (който ги издържа) е да умрат в затвора по-бързичко.

Тестват нервите на хората до къде им е търпението.

Такааа. Ако имахме истанбулска конвенция, щяха да го осъдят. Опс, и без истанбулска конвенция го осъдиха. Да, ама имал кариес и го пуснаха да се лекува. Е в истанбулската конвенция никъде не пише, че насилниците (от двата пола) на жени (от двата пола) не трябва да ги пускаме заради кариес. Така, че каквото с нея, такова и без нея! Затова призовавам всички с огромни заплати от наша издръжка да не губят ценно работно време за нея - излишна е! Да отделят време за оправяне на съдебната система.

Това е подигравка с опечалените

Ето защо хората си търсят сами въздействие.

Тоя пак е включил връзки в действие

следизборно, Продължаваме Подмяната

Гротеска!И съдът,като цялата държава!Абсурдистан!

Казват, че от едно е...не педераст не се ставало. Явно и с убийствата и съучастието в такива нещата са сходни. Един път убил, ама с чисто минало бил, затова да го пуснем, пък да видим дали няма да посегне пак. Този човек доказано е съучастник в убийството и мястото му е в затвора. На друга инстанция присъдата му може д падне от доживотна на 20 или дори 15 години, но все пак му предстоят дълги години в затвора. Оня ден имаше случай с убийство за отмъщение (за измама с имот), извършено около 30 години след самата измама. Трябва ли да се стига до подобни случаи на саморазправа, за да се сетим, че правораздаването у нас никак не е наред?

влошенето му здравословно състояние от 2015 не е попречило да подпомогне осъществяването и укриването на убийство, но му пречи да стои на едно място в помещение? Юнаци.

Пишлемето от Перник за заплаха е в ареста, вече сигурно година, а този? Срам, гняв и безсилие!!!

Пуснете и сина му, за да се грижи за баща си!!!!! Идиоти

Ама... той нали е осъден на доживотен затвор? Какво значеиние има здравословното му състояние? Доживот - колкото - толкова. 5000 лв. гаранция! За какво? Той е осъден на затвор, ква е тази гаранция? Аз такива закони не съм чувал да има в нито една държава.

Е още обжалване има и присъдата не е окончателна. Иначе щеше да е не в ареста, а в дранголника и тогава нямаше да го пуснат.

Искам връщане на Живковата конституция(1971г.) и Н.П.К. Тази Демократичната си я .....

Единственото наказание за тия двае смъртното.

проба

А Десислава Иванчева я водеха с вериги до болницата...

Само не разбрах защо е тази гаранция ? Нали е болен по-нормално в да го заведат в болница и като оздравее пак да го затворят !

След като са извършили ужасно престъпление, защо са си направили труда да изхвърлят трупа по такъв некадърен начин?

Щото са малоумни отрепки. Оня синчето и той все пак не е хванал жена си на калъп, че да разбереш как може да превърти. Той седял ден-два, мислил, врял, кипял, па решил и я нападнал и убил. Даже душил я и помислил, че я убил, па я омотал и с фолио... Ако беше човек да се опита да я съживи там обдишване, сърдечен масаж, да извика бърза помощ. Той уродът за по-сигурно фолиото взел... Нямам думи просто.

да не ти идва до главата. най-лошо се превърта, като са те преебали, подиграват ти се и си безсилен.

Това вече надхвърля всякаква наглост! Сега да пуснат и мъжа й, и той може внезапно да се влоши здравословно! Нямам думи! И понеже си траем за подобни неща, магистратите си правят каквото си искат. Пълно безумие! 5000 лв. гаранция????? От доживотен затвор, което беше правилно, до 5000 лв???!! Как се стигна до това? Подигравка с паметта на убитата жена, както и с родителите й! Хора, събудете се вече!!!

Когато увива;е фолио около главата на снаха си не е бил тежко болен, сега изведнъж след като го осъдиха се разболя тежко... Гнусен комунистически милицйонер, дано да пукне по бързата процедура. А на съдиите които са го пуснали им пожелавам да си погребът децата.

Осъден с влязла в сила присъда пуснат да излежава доживотната присъда в дома си.Е такова животно не бях виждал.Бил безупречен на процеса.Ами наград3те го и за добри поведение.

Най-вероятно присъдата не е влязла в сила, тъй като е на СГС. Обикновено такива присъди се обжалват от осъдените и следва дело във ВКС. Неговата присъда е окончателна и влиза в сила. Въпреки това не е трябвало да го пускат от затвора, освен ако не е на смъртен одър. Престъплението е ужасно и си заслужават наказанията. Чудя се, как ги селектират служителите в ДАНС!? Този е ходеща реклама на институцията.

Излизаме ли на протест?

Протест до дупка! Иначе няма оправия. Два пъти го прочетох, докато осъзная дали правилно съм прочела, защото наистина не повярвах на очите си. Що за решение? Много хубав коз дават на всеки престъпник по този начин. Болен си-излизаш от затвора! Идеално просто. Когато е бил съучастник в убийството, не му е пречела болестта, така ли? Повръща ми се от правосъдието ни.

епа в Америката ги тепат да не се мъчат в панделата... да го бяхте действали и този така

Страната на мечтите ми! Осъждат те на доживотен затвор и след 20 дни те пускат вкъщи срещу един джоб жълти стотинки. Върхът!

... Нещо тук много, ама много смърди! Просто не е възможно такъв да е законът. Нелепо, абсурдно и категорично ненормално е да пуснеш явен престъпник, с доказано извършено особено тежко престъпление, осъден на доживотен затвор, да си ходи по живо и здраво в къщи!!!!!!!! Абе, усещането ми е, че пак ни правят на балами. Просто защото наистина не реагираме, имам предвид ние, обществото, поведението ни е на безмозъчни същества, та, затова е така!

Как не ви е срам бе нещастни съдии, в затвора до живот, аз не вярвам че е болен!!!!!

На нещастника който сложи минус му пожелавам да му се случи същото!!!!!!

Единственото обяснение на това решение е корупцията! Съдът е корумпиран! Няма друга опция да пуснеш съучастник в такова отвратително престъпление.

Шило

Или рак в термален стадий!

В какъвто стадий и да е, да умре там където са го изпратили с доживотна присъда. И там може да се умре и доста затворници умират без да са с най-тежка присъда, която има той.

Това не може да е истина! Ми, да си боледува в затвора! Бил тежко болен.... тежката болест попречи ли му да изхвърли трупа на снаха си или отключи тази болест от стрес може би. Ясно е, че е искал да укрие действията на сина си - изверг, който не бил убеден че е удушил жена си и за всеки случай й сложил фолио на главата. Нямам думи!

И какво точно гарантира тази смешна "гаранция" от 5000 лв.?! Ако изобщо при такова тежко престъпление може да се приложи тази мярка, то гаранцията трябва да гарантира потенциалното обезщетение, което ще се присъди на роднините, т.е. сума от порядъка на поне 200000 лв за тоя отвратителен съучастник. Нека първо да я внесе, после да си ходи в къщи или да бяга зад граница!

А е бил здрав когато е клал,еее това ако е правосъдие.Убийците винаги оправдани,бъл.уродлиеи съдий

сума не трябва да отменя доживотна присъда

докато не се намеси външно правосъдие и да разбута тия нашите престъпници в съда, няма да стане, това е тормоз от страна на "правосъдната система" към народа, геноцид и тяхната власт противоречи на общочовешките закони, трябва помощ отвън

Не съд, а обществен кенеф! Колко струва човешкият живот, "съдии"?! Татенцето е още по-голям психопат от синковеца - в съда дори не е направил опит да поеме той цялата вина, четох интервю с адвоката на родителите и детенцето. Повръща ми се от безсилие!

Да ви имам правосъдието!

В България всички престъпници се разболяват и ги пущат да се лекуват. Защо? Докторите издават фалшиви диагнози. За пари естествено. Ако запитате как престъпниците имат все доктори познати отговора е простичък. Докторите сами отиват при престъпниците и предлагат услугата срещу заплащане. Така де, всички са бръкнали в казана с мед те защо не.

Коментари - 20 дни след доживотната присъда: Съдът пусна от ареста свекъра на убитата Евгения | Днес.dir.bg

20 дни след доживотната присъда: Съдът пусна от ареста свекъра на убитата Евгения

Заради тежко здравословно състояние на Пламен Владимиров е определена парична гаранция в размер на 5000 лв.

Обратно в новината

Коментари - 20 дни след доживотната присъда: Съдът пусна от ареста свекъра на убитата Евгения | Днес.dir.bg

Коментари

Решението за доживотна присъда е идиотия. Този не е участвал в убийството, само е помагал да се прикрие. Научил е за него след като вече е станало. Наказаниеот трябва да е 5 години. Подозирам че за това са го пуснали. Може да се очаква намаление на присъдата на следващата инстанция.

Доживотна присъда, обаче ще си я излежава вкъщи на дивана пред телевизора. Влошено здраве, какво да се прави.

Съдията дето го е пуснал- не те ли е срам бе боклук? Жив в ада да гориш , бял ден да не видиш до края на живота си.

Разстрел за всички съдии и половината прокурори. Жалка продажна сган

Корупция! Капути! Копелета!

Правосъдие в България ? - Такова животно няма!!!

Боже, Божее! Оправдание съшито с бели конци. Като е усмъртил бедната жена, не е бил болен, как пък в дранголника всички се разболяват аз не знам?!! Нали имат стационари с една камара доктори и медицински работници не е ли редно там да го лекуват а не да си го пуснат като стой та гледай?!! Истината е, че няма да се оправим, докато не влязат в сила законите на хан Крум и на Бога- око за око, зъб за зъб! Дано Господ да не забави наказанието си, само така ще има някаква минимална утеха за близките на убитата Евгения.

Моля някой от специалистите по етнически въпроси да уточни етноса на свекъра и на съдиите.

Ненормална държава сме

От апелативната инстанция са все-пак боклуци. Няма начин доживот и пуснат на свобода. И това са съдии!! Реформа си трябва но не от ДБ, слагачи за пари. Нали поне съдебна етика трябва да има. А я няма, и го демонстрирате смело. Нямате място в съдебната система.

Има само един начин всичко да е точно - хем да е доживотна присъдата, хем да е извън затвора.

Когато след 2-3 години пуснат и сина му, тогава всичко ще е точно.

Как един убиец здрав няма, бре?!? Все болни... От пари за лечение дали се нуждае? Или тук ключа е,, бивш служител на данс". Болен, здрав, от единствения Съд не можеш да избягаш. И твоето време ще дойде.

Свекъра има правото да си умре на спокойствие в затвора. Какви са тези екстри да си спи вкъщи при доживотна присъда!?!

Този няма да спи спокойно да края на живота си вече! Всяка вечер кошмари,това му стига като присъда!!!

Браво на съда че го е пуснал но няма ли един истински мъж да се възползва и да очисти изрода?А възмутените хора защо не отидат да го линчуват а блеят?

А как е "здравословното състояния" на Евгения, масоно сатанисткия съд взе ли предвид??? Еййй в АДА да горите всички.

Ехааа, то било рай да си престъпник в БГ-то. Влошено здравословно състояние като основание за излизане от затвора при такава присъда би трябвало да означава лицето да е на болнично лечение, а не да си е вкъщи и когато болничният престой приключи пак да е в затвора. Защо никой от съдебните правораздаватели при това решение не взема предвид здравословното състояние на близките на жертвата. И паричната гаранция е символична и направо е подигравка за такова престъпление

Нищо не разбрах.... В крайна сметка няма да влезе в затвора?!?!?? Дано и за убийците и магистратите дойде Видов ден!

Българският съд най добрия и честен съд.Няма ли кой да им потърси сметка защо правят хората на маймуни. Гадове мръсни.

Значи тези убили и нарязали жертвата, а съдът се загрижил за здравословното им състояние при положение, че са осъдени на доживотен затвор!

Ако са осъдени на доживотен затвор, то тогава най-добрият изход за данъкоплатеца (който ги издържа) е да умрат в затвора по-бързичко.

Тестват нервите на хората до къде им е търпението.

Такааа. Ако имахме истанбулска конвенция, щяха да го осъдят. Опс, и без истанбулска конвенция го осъдиха. Да, ама имал кариес и го пуснаха да се лекува. Е в истанбулската конвенция никъде не пише, че насилниците (от двата пола) на жени (от двата пола) не трябва да ги пускаме заради кариес. Така, че каквото с нея, такова и без нея! Затова призовавам всички с огромни заплати от наша издръжка да не губят ценно работно време за нея - излишна е! Да отделят време за оправяне на съдебната система.

Това е подигравка с опечалените

Ето защо хората си търсят сами въздействие.

Тоя пак е включил връзки в действие

следизборно, Продължаваме Подмяната

Гротеска!И съдът,като цялата държава!Абсурдистан!

Казват, че от едно е...не педераст не се ставало. Явно и с убийствата и съучастието в такива нещата са сходни. Един път убил, ама с чисто минало бил, затова да го пуснем, пък да видим дали няма да посегне пак. Този човек доказано е съучастник в убийството и мястото му е в затвора. На друга инстанция присъдата му може д падне от доживотна на 20 или дори 15 години, но все пак му предстоят дълги години в затвора. Оня ден имаше случай с убийство за отмъщение (за измама с имот), извършено около 30 години след самата измама. Трябва ли да се стига до подобни случаи на саморазправа, за да се сетим, че правораздаването у нас никак не е наред?

влошенето му здравословно състояние от 2015 не е попречило да подпомогне осъществяването и укриването на убийство, но му пречи да стои на едно място в помещение? Юнаци.

Пишлемето от Перник за заплаха е в ареста, вече сигурно година, а този? Срам, гняв и безсилие!!!

Пуснете и сина му, за да се грижи за баща си!!!!! Идиоти

Ама... той нали е осъден на доживотен затвор? Какво значеиние има здравословното му състояние? Доживот - колкото - толкова. 5000 лв. гаранция! За какво? Той е осъден на затвор, ква е тази гаранция? Аз такива закони не съм чувал да има в нито една държава.

Е още обжалване има и присъдата не е окончателна. Иначе щеше да е не в ареста, а в дранголника и тогава нямаше да го пуснат.

Искам връщане на Живковата конституция(1971г.) и Н.П.К. Тази Демократичната си я .....

Единственото наказание за тия двае смъртното.

проба

А Десислава Иванчева я водеха с вериги до болницата...

Само не разбрах защо е тази гаранция ? Нали е болен по-нормално в да го заведат в болница и като оздравее пак да го затворят !

След като са извършили ужасно престъпление, защо са си направили труда да изхвърлят трупа по такъв некадърен начин?

Щото са малоумни отрепки. Оня синчето и той все пак не е хванал жена си на калъп, че да разбереш как може да превърти. Той седял ден-два, мислил, врял, кипял, па решил и я нападнал и убил. Даже душил я и помислил, че я убил, па я омотал и с фолио... Ако беше човек да се опита да я съживи там обдишване, сърдечен масаж, да извика бърза помощ. Той уродът за по-сигурно фолиото взел... Нямам думи просто.

да не ти идва до главата. най-лошо се превърта, като са те преебали, подиграват ти се и си безсилен.

Това вече надхвърля всякаква наглост! Сега да пуснат и мъжа й, и той може внезапно да се влоши здравословно! Нямам думи! И понеже си траем за подобни неща, магистратите си правят каквото си искат. Пълно безумие! 5000 лв. гаранция????? От доживотен затвор, което беше правилно, до 5000 лв???!! Как се стигна до това? Подигравка с паметта на убитата жена, както и с родителите й! Хора, събудете се вече!!!

Когато увива;е фолио около главата на снаха си не е бил тежко болен, сега изведнъж след като го осъдиха се разболя тежко... Гнусен комунистически милицйонер, дано да пукне по бързата процедура. А на съдиите които са го пуснали им пожелавам да си погребът децата.

Осъден с влязла в сила присъда пуснат да излежава доживотната присъда в дома си.Е такова животно не бях виждал.Бил безупречен на процеса.Ами наград3те го и за добри поведение.

Най-вероятно присъдата не е влязла в сила, тъй като е на СГС. Обикновено такива присъди се обжалват от осъдените и следва дело във ВКС. Неговата присъда е окончателна и влиза в сила. Въпреки това не е трябвало да го пускат от затвора, освен ако не е на смъртен одър. Престъплението е ужасно и си заслужават наказанията. Чудя се, как ги селектират служителите в ДАНС!? Този е ходеща реклама на институцията.

Излизаме ли на протест?

Протест до дупка! Иначе няма оправия. Два пъти го прочетох, докато осъзная дали правилно съм прочела, защото наистина не повярвах на очите си. Що за решение? Много хубав коз дават на всеки престъпник по този начин. Болен си-излизаш от затвора! Идеално просто. Когато е бил съучастник в убийството, не му е пречела болестта, така ли? Повръща ми се от правосъдието ни.

епа в Америката ги тепат да не се мъчат в панделата... да го бяхте действали и този така

Страната на мечтите ми! Осъждат те на доживотен затвор и след 20 дни те пускат вкъщи срещу един джоб жълти стотинки. Върхът!

... Нещо тук много, ама много смърди! Просто не е възможно такъв да е законът. Нелепо, абсурдно и категорично ненормално е да пуснеш явен престъпник, с доказано извършено особено тежко престъпление, осъден на доживотен затвор, да си ходи по живо и здраво в къщи!!!!!!!! Абе, усещането ми е, че пак ни правят на балами. Просто защото наистина не реагираме, имам предвид ние, обществото, поведението ни е на безмозъчни същества, та, затова е така!

Как не ви е срам бе нещастни съдии, в затвора до живот, аз не вярвам че е болен!!!!!

На нещастника който сложи минус му пожелавам да му се случи същото!!!!!!

Единственото обяснение на това решение е корупцията! Съдът е корумпиран! Няма друга опция да пуснеш съучастник в такова отвратително престъпление.

Шило

Или рак в термален стадий!

В какъвто стадий и да е, да умре там където са го изпратили с доживотна присъда. И там може да се умре и доста затворници умират без да са с най-тежка присъда, която има той.

Това не може да е истина! Ми, да си боледува в затвора! Бил тежко болен.... тежката болест попречи ли му да изхвърли трупа на снаха си или отключи тази болест от стрес може би. Ясно е, че е искал да укрие действията на сина си - изверг, който не бил убеден че е удушил жена си и за всеки случай й сложил фолио на главата. Нямам думи!

И какво точно гарантира тази смешна "гаранция" от 5000 лв.?! Ако изобщо при такова тежко престъпление може да се приложи тази мярка, то гаранцията трябва да гарантира потенциалното обезщетение, което ще се присъди на роднините, т.е. сума от порядъка на поне 200000 лв за тоя отвратителен съучастник. Нека първо да я внесе, после да си ходи в къщи или да бяга зад граница!

А е бил здрав когато е клал,еее това ако е правосъдие.Убийците винаги оправдани,бъл.уродлиеи съдий

сума не трябва да отменя доживотна присъда

докато не се намеси външно правосъдие и да разбута тия нашите престъпници в съда, няма да стане, това е тормоз от страна на "правосъдната система" към народа, геноцид и тяхната власт противоречи на общочовешките закони, трябва помощ отвън

Не съд, а обществен кенеф! Колко струва човешкият живот, "съдии"?! Татенцето е още по-голям психопат от синковеца - в съда дори не е направил опит да поеме той цялата вина, четох интервю с адвоката на родителите и детенцето. Повръща ми се от безсилие!

Да ви имам правосъдието!

В България всички престъпници се разболяват и ги пущат да се лекуват. Защо? Докторите издават фалшиви диагнози. За пари естествено. Ако запитате как престъпниците имат все доктори познати отговора е простичък. Докторите сами отиват при престъпниците и предлагат услугата срещу заплащане. Така де, всички са бръкнали в казана с мед те защо не.