Коментари - 20 деца са в болница с хранително натравяне в Карлово, яли дюнери в Розино | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой храни с дюнери малки деца? Особено на 1,6 месеца бебе да му дадеш дюнер? И да ги нахраниш в ромската махала? Тези, които са отговаряли за децата са първите "за бой", а после и тези от въпросната дюнерджийница, заради това че не поддържат хигиена на нужното ниво.

Колко ли прост трябва да си, за да купиш каквото и да е от циганин, и да го дадеш на деца....

Нидейте така, мноу са убави нашти дюнири. Чаветата ни са си умили ръцети. Цялата маала при нас иаде, никой ни са и уплакал досига.

Ще отида в Карловско село да ям дюнер... А някога балканът е раждал герои...

Каква е тази "ромска" махала в село Розино? Че там 70-80 процента са "роми" и по-скоро има малка "българска" махала в западната част на селото...

Турци са си. Роми нз.

Яденето на животински продукти не води до нищо хубаво. Научете децата си да се хранят здравословно. Не ги заблуждавайте с изостаналити си и примитивни разбирания за храна, основани на невежество и митове от миналото.

Мама ти мръсна, гадини като теб ще са първите които ще почнете да гризкате буболечки.. Само чичо Били да ви даде зелена светлина и някой гранд...

Що показвате бял и русо дете снимка от Франция или Англия ясно е че в БъГъ такива деца няма

На 1.6 годишно дете не е много удачно да му се дава дюнер ,ама те си майките си познават най-добре децата

Били са деца ГРУПА от 1,6 г до 12 г. - къде прочете, че родители са хранили 20 деца с дюнери? Научи се да четеш, преди да коментираш.

"Часният павилион в Розино се намира ромската махала на Розино. "

То Розино цялото е ма'ала.

ㅤ

По-вероятно е месото, дето са го купили дюнерджиите от търговиите, да не е било предназначено за директна консумация, дори след термична обработка, а да е било предназначено за колбасарската индустрия. Там слагат такива стари меса и после ги блъскат с оцветители, овкусители и ароматизатори, за да добият поне малко "пресен" вид.

Кво значи 1.6 годишна възраст ? Година и 6 месеца ?

ㅤ

По-точно 1 година 7 месеца и 6 дни (1 + 0,6х12).