Коментари - 2/3 от германците са против предоставянето на ракети "Таурус" на Украйна | Днес.dir.bg

2/3 от германците са против предоставянето на ракети "Таурус" на Украйна

Половината от тях дори отхвърлят каквато и да е било оръжейна подкрепа за Киев

Обратно в новината

Коментари - 2/3 от германците са против предоставянето на ракети "Таурус" на Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Да ги доставят направо в Крим освен...

Българите сме за ракети на Украйна даже и ядрено оръжие трябва да им се върне. Путин излъга и не спази договора. При подписването на Будапещенския меморандум на 5 декември 1994 г. САЩ, Великобритания и Русия подчертаха ангажимента си да зачитат независимостта, върховенството и съществуващите граници на Украйна съгласно Заключителния акт на Конференцията за сигурност и сътрудничество в Европа. Освен това те поеха задължението да се въздържат от заплаха или от използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и че никое от оръжията им никога няма да бъде използвано срещу страната, с изключение на случаите при самоотбрана или при други обстоятелства съгласно Хартата на ООН. удобно оправдание че могучая руска армия че яде бой от малката украинска армия а от НАТО..ха.ха

Никой не го интересува какво искат и какво не искат европейците, политиците си знаят тяхното. И дори такива като Мелони в Италия дето дойде с големите обещания после бързо обръщат палачинката. Война ще има, щото елита го е решил.

А Украйна що не ратифицира въпросния меморандум ?? М?

“ Проучването бе проведено между 1 и 5 март сред 2169 германци.” 2000 от 85 000 000 човека??? Добра извадка. Пълни глупости преписвате.

На немците им държи влага още от пролетта на 1945г.

Каква е тая руска победа която дава 30 милиона жертви, Германия 6 милиона на всички фронтове. И до Берлин стигат 3-и украински фронт от украинци , а руснаците вървели след тях да мародерстват и да изнасилват и деца ..Червената армия(както и сега руската армия ) на 66 % не е от руснаци- ФАКТ!!

ами се оплачи на Путин..ха ха ха ха

Провери какъв е броя на военните и цивилните жертви и ела да си говорим пак!

данните не са точни. 28% са за, а не 22 Според проучване, отказът на канцлера Олаф Шолц за доставката на крилати ракети Таурус на Украйна се подкрепя от мнозинството от хората в Германия. В проучването на института за изследване на общественото мнение от името на Германската агенция за преса само 28 процента подкрепят предоставянето на ракети на Бундесвера с обсег от 500 километра за украинската отбрана срещу Русия. 58 процента са против доставката на тази оръжейна система. Повече от половината от тях (31 процента общо) принципно отхвърлят подкрепата на Украйна с германски оръжия. 14 процента не са предоставили никаква информация.

3-и украински фронт.... И за това ви бутнаха паметника в София. Голяма обич, голямо нещо...

Смотаняци! Ако не беще НАТО и Екрайна Русия можеше да е окупирала цяла Германия вече! Никой нормален не иска войни или смърт , но има зли комплексирани азиатсщи джуджета, кандидат императори, които искат власт, смърт, войни и нови територии

Каква Украйна, това е страна 404. Украйна има само признати граници като съветска република в рамките на СССР. Украйна няма декларирани граници пред ООН след 1991, като има гранични спорове с всички свои съседи. Страна без признати държавни граници не може да участва в ЕС и НАТО, спомни си Грузия, за която България също изнасяше оръжия, защото Грузия била в НАТО. В момента, когато наркоманът Зеленски скъса договора за граници с Русия, Русия като приемник на бившия СССР, отговаря вече за бившата федерация Украйна. Затова ООН през април 2022 излезе с решение, че война в Украйна няма, има "вътрешен спор". За двата държавни преврата в Украйна на ЦРУ през 2008 и 2014 да не споменаваме. Да не споменаваме, че 40 процента от обработваемата земя в Украйна е собственост на Блякрок, а Китай притежава там обработваема земя, колкото територията на Белгия. Затова е войната на САЩ там, воюват за своята колониална собственост с туземците в окопите. Всяка република в Украйна може да се отдели от Федерация Украйна, според подписаните Мински споразумения, това направиха вече Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие и официално са част от Руската федерация (Крим се отдели по своята Конституция като независима от федерация Украйна страна, с решение на своя Парламент). Одеса и Харков също бяха декларирали готовност за отделяне и присъединяване към Руската Федерация. Затова Русия не бързаше за военно решение за тях, защото разчиташе на преговори и договори за това отделяне по Минските споразумения.

Оня Израелски ШПИОНИН- Зеленски още ли не е умрял ?? Да мре че да свърва тая война !!! Руснаците да си върнат земята в Украйна.

Ако Тръмп спечели в САЩ Европа трябва да е готова да се защитава сама, дивите руски орки са настървени да завладяват, рушат и убиват и няма да спрат с Украйна

Като не плащат ще посъветвам руснаците да ги сръчкат! ;)

А където стъпи американски крак само мир и благоденствие! Виж Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Сомалия и къде ли не още!

Нека да припомним: Настоящият германски канцлер Олаф Шолц е внук на наци-генерал от СС!!! Фриц фон Шолц, австриец, тогава немски офицер, участник в Първата и Втората световна война, групенфюрер и генерал-лейтенант на Вафен-СС, лично участва в екзекуциите на евреи в териториите на Полша и днешна Украйна. Дядо Шолц се би в Русия! И два пъти - и през Първата световна война, на Руския фронт за австро-унгарците и през Втората световна война на източния фронт. В операцията за блокиране на Ленинград взе участие най-близкият предшественик на министъра на финансите на Германия Кристиан Линднер, генерал на Вермахта Герхард Линднер. Хартман Лаутербах - дядото на министъра на здравеопазването на Федерална република Германия Карл Лаутербах - СС Обергрупенфюрер (еквивалентен на ранга в съветската армия - генерал-полковник) води Хитлеровата младежи и изпраща деца на война. Йозеф Грьое – дядо на бившия министър на здравеопазването на Федерална република Германия Херман Грьохея, – Райхскоммиссар на окупираните райони на Белгия и Северна Франция, Обергрупенфюрер на НСКК.

Нормално. Ей къде е 1945. Има още съвременници. Няма смисъл пак да се развява знамето над Райхстага. Коства много жертви от двете страни. А резултата е ясен.

„2/3 от германците са против предоставянето на ракети "Таурус" на Украйна“ Предполагам, защото са подочули от някъде, че Таурусите са доста ЕнтИлЕгентни и когато не открият целта се връщат обратно (ама в завода производител) за „препрограмиране“!

Баси. Янките са назначили ортодоксални нацисти да управляват Германия. Които искат реванш.

Има си хас

Там ръчкат и руснаците, затова е мизерията- където е минал руснак или турчин-само бедност и робство! Където са минали САЩ и Великобритания- Индия, Китай, Ю Корея и прочее- има шанс за благоденствие!

Коя е великата сила, за която от стотици години всички се плашат а никога не е нападала Запада? Коя е единствената държава на света, която губи около 30 милиона население по време на двете световни войни - и то без да си отмъсти за това и без да получи обезщетения от западния свят? За разлика от тях, немците биват направо възнаградени с План Маршал за това, че избиха толкова руснаци. Коя е великата сила, която само за обявяване на война идва и опостушава с бомби столици като София? Същата, която има най-малко жертви по време на 2рата световна (под 200 хиляди ) и се включва в нея едва 1945та, когато Хитлер почва да губи - от страх, да не Коя е великата сила, която при първи опит да разположи ядрено оръжие (в Куба) бива ДЕЙСТВИТЕЛНО заплашена от ядрена война и затова се изтегля отново? Кой обаче не изтегля от Европа ядрените си оръжия знаейки, че за разлика от тях, руснаците няма да започнат такава лудост като ядрена война? Коя е единствената велика сила , използващи атомни бомби и бомбени килими (наред с Великобритания) за избиване на мирно население? Коя е единствената държава на този свят, която без военни действия, съвсем мирно се отказва от огромни територии (републики), вярвайки на запада, че ще бъде честен и няма да продължи с натовското разширение? Коя е великата сила, която пожела да влезе в НАТО и не и позволиха? КОИ СА ТОГАВА ВИНОВНИЦИТЕ, ЧЕ СТИГНАХМЕ ДО ТУК?

Руснаците ли ще ги "препрограмират"? С технития плоцесор ще онеме половин година

В ЗАВОДА ПРОИЗВОДИТЕЛ! Сега успя ли да го прочетеш, а разбра ли го?

1) Както обяснява Бенджамин Фулфорд (17.04.2023): "В случай, че не знаете, падането на НАТО е падането на нацисткия Четвърти райх. Факт е, че нацистки офицери са ръководили НАТО: Адолф Хойзингер, началник-щаб на Хитлер, става председател на Военния комитет на НАТО от 1961-1964. Ханс Шпайдел, командир на НАТО за Централна Европа (ССЕ) 1957-1963. Йохан Щайнхоф, председател на Военния комитет на НАТО, 1971-1974. Йохан фон Клаймансег – НАТО ССЕ, 1967-1968. Ернст Фербер – НАТО ССЕ, 1973-1975. Карл Шнел – ССЕ на НАТО, 1975-1977. Франц Йозеф Шулце – НАТО ССЕ, 1977-1979. Фердинанд фон Зенгер и Етерлин – НАТО ССЕ, 1979-1983. ...снимки..." 2) Всички знаем за т.нар. "операция Кламер" и за създаването на НАСА от нацистки учени. Вернер фон Браун, нацистът създал ракетите Фау-2 през Втората световна война и оглавяваше НАСА и фалшивата американска "лунна програма". 3) Джъстин Трюдо покани 98-годишен украинец, Ярослав Хунка в парламента в Отава за среща със Зеленски. Всички вече са виждали снимки и видеоклипове на социалиста Джъстин Трюдо и евреина Володимир Зеленски, които поздравяват 98-годишния украинец ветеран Ярослав Хунка от 14-та Вафен-СС гренадирска доброволческа дивизия "Галисия", живеещ в Канада. Канада има статут на резерв от украински СС-овци, обетованата земя за избягалите от процесите срещу военнопрестъпниците в Украйна. По време на края на войната в редиците остават над 14 000 бойци от дивизията, чието ядро се предава на британците в Австрия на 10 май 1945 година. Те са отведени в лагер близо до Римини. Въпросът за екстрадицията в СССР се обсъжда активно, но те имат активни защитници. Командирът на полските армии, генерал Андерс и папа Пий 12. Андерс твърди, че това са поданици на Полша, а не на СССР, така че те не могат да бъдат върнати. През 1947 те са транспортирани в Англия, след това в Канада, която прие закон освобождаващ ги от депортация за нацистки престъпления.

Това нещо го разпространявайте в колкото се може повече медии. Малко хора знаят тези неща. Исторически факти.

"Настроенията сред хората в Германия обаче противоречат на преобладаващото мнение в Бундестага" явно там ще има сериозна метла. в Бундестага все пак трябва да представлява хората ,а не себе си :)

Руснаците,.. САМИ ...развалиха СССР , прекратиха съществуването на Варшавският Договор и СИВ и изтеглиха Всичките си войски от Източна Германия и Върнаха цялата земя и 21 милиона население на ФРГ в началото на 90-те години ...БЕЗ, да гръмне и една пушка или да загине войник ..по Мирен начин ..Ей така ..СРЕЩУ ...НИЩО !;) Просто ПОДАРЪК !! НО, американците НЕ го направиха ...Военните им бази са още там.. и то ЗАЩО ...евентуално да подстрекават германците за Нова война с Русия ! НО,..германците не са Глупави ...Помнят и Знаят ,...За това 2/3 не са съгласни със изпращането на Таурус !;)

Но Ганю ..изпраща днес БТР -и в Украйна да се бият срещу Русия ??

А откъде накъде половин Европа ви робува, вати? Що ГДР мизерстваше в сравнение с ФРГ? Защо Турция и Гърция дръпнаха 100год пред България?

Швабите бързо забравиха, че половината им държава робуваше на СССР само допреди 35 години. Пак чакат американците да ги освобождават! САЩ не могат да огреят навсякъде, германците да се радват , че силен народ като украинския е готов да размаже блядовете само да им дадат оръжия. Европа трябва да се събуди, обедини и размаже ненавистната руска империя на злото, империята държала само допреди 35г половин Европа в робство!

Много жалко! Очевидно и в САЩ и в Западна Европа има много инертни и глупави хора, които не виждат залога и корените на руската агресия. Явно Запада е по-слаб, отколкото си мислех. Украйна ще загуби територии, но Русия ще плати висока цена. Както и Китай и Индия. Искаха да са играчи, предизвикаха сегашните лидери и сега играта ще загрубее, но ще трябва време на евроатлантиците да се отърсят от щедростта и мекушавостта си и да разбират, че срещу тях има диви фанатици, несподелящи никакви идеи за обо благосъстояние и добруване на човечеството. Хаоса идва, мизерията и замърсяването ще са навсякъде. Пълчища от бедните държави ще залеят Европа и САЩ.. Войната в Украйна е залог за сигурността и стабилността на цялото човечество, Запада беше пример и източник на цивилизованост и стабилност, на иновации и визионерство.. уви! Явно разплутото в доволство, охолство и приемана за гарантирана сигурност са отслабили западното общество и кризата е неизбежна! Честит на всички нов многополюсен сват ръководен от Путиновци, Пригожиновци, Ким ченуновци, аятоласи и прочее императори! Честита им победа над "дълбоката държава" :)

Ще "Спомена",.... Майка ти !!;)

даже един от тях току-що се легитимира:)))))))))))))))))

Благодарим за непопулярната информация, която ми се струва много интересна и озадачаваща и чудно ми е , защо не се среща в централните демократични евроАТЛАНТИЧНИ медии?!?!?!

Шо се пениш толкова? Един парламент в демократична държава трябва да представлява народа си. Ако народът НЕ иска нещо, няма политичка партия, която има мандат да го направи това нещо. Свободните медии трябва да осведомяват хората, за да могат да заемат позиция. Записът от Германия показва, че ДЕМОКРАЦИЯТА в Европа НЕ СЪЩЕСТВУВА. Де факто няма такава. Ако геманците смятат Русия на Путин за враг, нека да идат да се бият с нея. Да сключт военен съюз с Франция и да атакуват. Не с чужди тела, не в чужда къща, а фронтално. Много лесно е да хвърлиш другите в огъня и после да бягаш и да чакаш чичо Сам да те защитава и освободи.

Коментари - 2/3 от германците са против предоставянето на ракети "Таурус" на Украйна | Днес.dir.bg

2/3 от германците са против предоставянето на ракети "Таурус" на Украйна

Половината от тях дори отхвърлят каквато и да е било оръжейна подкрепа за Киев

Обратно в новината

Коментари - 2/3 от германците са против предоставянето на ракети "Таурус" на Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Да ги доставят направо в Крим освен...

Българите сме за ракети на Украйна даже и ядрено оръжие трябва да им се върне. Путин излъга и не спази договора. При подписването на Будапещенския меморандум на 5 декември 1994 г. САЩ, Великобритания и Русия подчертаха ангажимента си да зачитат независимостта, върховенството и съществуващите граници на Украйна съгласно Заключителния акт на Конференцията за сигурност и сътрудничество в Европа. Освен това те поеха задължението да се въздържат от заплаха или от използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и че никое от оръжията им никога няма да бъде използвано срещу страната, с изключение на случаите при самоотбрана или при други обстоятелства съгласно Хартата на ООН. удобно оправдание че могучая руска армия че яде бой от малката украинска армия а от НАТО..ха.ха

Никой не го интересува какво искат и какво не искат европейците, политиците си знаят тяхното. И дори такива като Мелони в Италия дето дойде с големите обещания после бързо обръщат палачинката. Война ще има, щото елита го е решил.

А Украйна що не ратифицира въпросния меморандум ?? М?

“ Проучването бе проведено между 1 и 5 март сред 2169 германци.” 2000 от 85 000 000 човека??? Добра извадка. Пълни глупости преписвате.

На немците им държи влага още от пролетта на 1945г.

Каква е тая руска победа която дава 30 милиона жертви, Германия 6 милиона на всички фронтове. И до Берлин стигат 3-и украински фронт от украинци , а руснаците вървели след тях да мародерстват и да изнасилват и деца ..Червената армия(както и сега руската армия ) на 66 % не е от руснаци- ФАКТ!!

ами се оплачи на Путин..ха ха ха ха

Провери какъв е броя на военните и цивилните жертви и ела да си говорим пак!

данните не са точни. 28% са за, а не 22 Според проучване, отказът на канцлера Олаф Шолц за доставката на крилати ракети Таурус на Украйна се подкрепя от мнозинството от хората в Германия. В проучването на института за изследване на общественото мнение от името на Германската агенция за преса само 28 процента подкрепят предоставянето на ракети на Бундесвера с обсег от 500 километра за украинската отбрана срещу Русия. 58 процента са против доставката на тази оръжейна система. Повече от половината от тях (31 процента общо) принципно отхвърлят подкрепата на Украйна с германски оръжия. 14 процента не са предоставили никаква информация.

3-и украински фронт.... И за това ви бутнаха паметника в София. Голяма обич, голямо нещо...

Смотаняци! Ако не беще НАТО и Екрайна Русия можеше да е окупирала цяла Германия вече! Никой нормален не иска войни или смърт , но има зли комплексирани азиатсщи джуджета, кандидат императори, които искат власт, смърт, войни и нови територии

Каква Украйна, това е страна 404. Украйна има само признати граници като съветска република в рамките на СССР. Украйна няма декларирани граници пред ООН след 1991, като има гранични спорове с всички свои съседи. Страна без признати държавни граници не може да участва в ЕС и НАТО, спомни си Грузия, за която България също изнасяше оръжия, защото Грузия била в НАТО. В момента, когато наркоманът Зеленски скъса договора за граници с Русия, Русия като приемник на бившия СССР, отговаря вече за бившата федерация Украйна. Затова ООН през април 2022 излезе с решение, че война в Украйна няма, има "вътрешен спор". За двата държавни преврата в Украйна на ЦРУ през 2008 и 2014 да не споменаваме. Да не споменаваме, че 40 процента от обработваемата земя в Украйна е собственост на Блякрок, а Китай притежава там обработваема земя, колкото територията на Белгия. Затова е войната на САЩ там, воюват за своята колониална собственост с туземците в окопите. Всяка република в Украйна може да се отдели от Федерация Украйна, според подписаните Мински споразумения, това направиха вече Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие и официално са част от Руската федерация (Крим се отдели по своята Конституция като независима от федерация Украйна страна, с решение на своя Парламент). Одеса и Харков също бяха декларирали готовност за отделяне и присъединяване към Руската Федерация. Затова Русия не бързаше за военно решение за тях, защото разчиташе на преговори и договори за това отделяне по Минските споразумения.

Оня Израелски ШПИОНИН- Зеленски още ли не е умрял ?? Да мре че да свърва тая война !!! Руснаците да си върнат земята в Украйна.

Ако Тръмп спечели в САЩ Европа трябва да е готова да се защитава сама, дивите руски орки са настървени да завладяват, рушат и убиват и няма да спрат с Украйна

Като не плащат ще посъветвам руснаците да ги сръчкат! ;)

А където стъпи американски крак само мир и благоденствие! Виж Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Сомалия и къде ли не още!

Нека да припомним: Настоящият германски канцлер Олаф Шолц е внук на наци-генерал от СС!!! Фриц фон Шолц, австриец, тогава немски офицер, участник в Първата и Втората световна война, групенфюрер и генерал-лейтенант на Вафен-СС, лично участва в екзекуциите на евреи в териториите на Полша и днешна Украйна. Дядо Шолц се би в Русия! И два пъти - и през Първата световна война, на Руския фронт за австро-унгарците и през Втората световна война на източния фронт. В операцията за блокиране на Ленинград взе участие най-близкият предшественик на министъра на финансите на Германия Кристиан Линднер, генерал на Вермахта Герхард Линднер. Хартман Лаутербах - дядото на министъра на здравеопазването на Федерална република Германия Карл Лаутербах - СС Обергрупенфюрер (еквивалентен на ранга в съветската армия - генерал-полковник) води Хитлеровата младежи и изпраща деца на война. Йозеф Грьое – дядо на бившия министър на здравеопазването на Федерална република Германия Херман Грьохея, – Райхскоммиссар на окупираните райони на Белгия и Северна Франция, Обергрупенфюрер на НСКК.

Нормално. Ей къде е 1945. Има още съвременници. Няма смисъл пак да се развява знамето над Райхстага. Коства много жертви от двете страни. А резултата е ясен.

„2/3 от германците са против предоставянето на ракети "Таурус" на Украйна“ Предполагам, защото са подочули от някъде, че Таурусите са доста ЕнтИлЕгентни и когато не открият целта се връщат обратно (ама в завода производител) за „препрограмиране“!

Баси. Янките са назначили ортодоксални нацисти да управляват Германия. Които искат реванш.

Има си хас

Там ръчкат и руснаците, затова е мизерията- където е минал руснак или турчин-само бедност и робство! Където са минали САЩ и Великобритания- Индия, Китай, Ю Корея и прочее- има шанс за благоденствие!

Коя е великата сила, за която от стотици години всички се плашат а никога не е нападала Запада? Коя е единствената държава на света, която губи около 30 милиона население по време на двете световни войни - и то без да си отмъсти за това и без да получи обезщетения от западния свят? За разлика от тях, немците биват направо възнаградени с План Маршал за това, че избиха толкова руснаци. Коя е великата сила, която само за обявяване на война идва и опостушава с бомби столици като София? Същата, която има най-малко жертви по време на 2рата световна (под 200 хиляди ) и се включва в нея едва 1945та, когато Хитлер почва да губи - от страх, да не Коя е великата сила, която при първи опит да разположи ядрено оръжие (в Куба) бива ДЕЙСТВИТЕЛНО заплашена от ядрена война и затова се изтегля отново? Кой обаче не изтегля от Европа ядрените си оръжия знаейки, че за разлика от тях, руснаците няма да започнат такава лудост като ядрена война? Коя е единствената велика сила , използващи атомни бомби и бомбени килими (наред с Великобритания) за избиване на мирно население? Коя е единствената държава на този свят, която без военни действия, съвсем мирно се отказва от огромни територии (републики), вярвайки на запада, че ще бъде честен и няма да продължи с натовското разширение? Коя е великата сила, която пожела да влезе в НАТО и не и позволиха? КОИ СА ТОГАВА ВИНОВНИЦИТЕ, ЧЕ СТИГНАХМЕ ДО ТУК?

Руснаците ли ще ги "препрограмират"? С технития плоцесор ще онеме половин година

В ЗАВОДА ПРОИЗВОДИТЕЛ! Сега успя ли да го прочетеш, а разбра ли го?

1) Както обяснява Бенджамин Фулфорд (17.04.2023): "В случай, че не знаете, падането на НАТО е падането на нацисткия Четвърти райх. Факт е, че нацистки офицери са ръководили НАТО: Адолф Хойзингер, началник-щаб на Хитлер, става председател на Военния комитет на НАТО от 1961-1964. Ханс Шпайдел, командир на НАТО за Централна Европа (ССЕ) 1957-1963. Йохан Щайнхоф, председател на Военния комитет на НАТО, 1971-1974. Йохан фон Клаймансег – НАТО ССЕ, 1967-1968. Ернст Фербер – НАТО ССЕ, 1973-1975. Карл Шнел – ССЕ на НАТО, 1975-1977. Франц Йозеф Шулце – НАТО ССЕ, 1977-1979. Фердинанд фон Зенгер и Етерлин – НАТО ССЕ, 1979-1983. ...снимки..." 2) Всички знаем за т.нар. "операция Кламер" и за създаването на НАСА от нацистки учени. Вернер фон Браун, нацистът създал ракетите Фау-2 през Втората световна война и оглавяваше НАСА и фалшивата американска "лунна програма". 3) Джъстин Трюдо покани 98-годишен украинец, Ярослав Хунка в парламента в Отава за среща със Зеленски. Всички вече са виждали снимки и видеоклипове на социалиста Джъстин Трюдо и евреина Володимир Зеленски, които поздравяват 98-годишния украинец ветеран Ярослав Хунка от 14-та Вафен-СС гренадирска доброволческа дивизия "Галисия", живеещ в Канада. Канада има статут на резерв от украински СС-овци, обетованата земя за избягалите от процесите срещу военнопрестъпниците в Украйна. По време на края на войната в редиците остават над 14 000 бойци от дивизията, чието ядро се предава на британците в Австрия на 10 май 1945 година. Те са отведени в лагер близо до Римини. Въпросът за екстрадицията в СССР се обсъжда активно, но те имат активни защитници. Командирът на полските армии, генерал Андерс и папа Пий 12. Андерс твърди, че това са поданици на Полша, а не на СССР, така че те не могат да бъдат върнати. През 1947 те са транспортирани в Англия, след това в Канада, която прие закон освобождаващ ги от депортация за нацистки престъпления.

Това нещо го разпространявайте в колкото се може повече медии. Малко хора знаят тези неща. Исторически факти.

"Настроенията сред хората в Германия обаче противоречат на преобладаващото мнение в Бундестага" явно там ще има сериозна метла. в Бундестага все пак трябва да представлява хората ,а не себе си :)

Руснаците,.. САМИ ...развалиха СССР , прекратиха съществуването на Варшавският Договор и СИВ и изтеглиха Всичките си войски от Източна Германия и Върнаха цялата земя и 21 милиона население на ФРГ в началото на 90-те години ...БЕЗ, да гръмне и една пушка или да загине войник ..по Мирен начин ..Ей така ..СРЕЩУ ...НИЩО !;) Просто ПОДАРЪК !! НО, американците НЕ го направиха ...Военните им бази са още там.. и то ЗАЩО ...евентуално да подстрекават германците за Нова война с Русия ! НО,..германците не са Глупави ...Помнят и Знаят ,...За това 2/3 не са съгласни със изпращането на Таурус !;)

Но Ганю ..изпраща днес БТР -и в Украйна да се бият срещу Русия ??

А откъде накъде половин Европа ви робува, вати? Що ГДР мизерстваше в сравнение с ФРГ? Защо Турция и Гърция дръпнаха 100год пред България?

Швабите бързо забравиха, че половината им държава робуваше на СССР само допреди 35 години. Пак чакат американците да ги освобождават! САЩ не могат да огреят навсякъде, германците да се радват , че силен народ като украинския е готов да размаже блядовете само да им дадат оръжия. Европа трябва да се събуди, обедини и размаже ненавистната руска империя на злото, империята държала само допреди 35г половин Европа в робство!

Много жалко! Очевидно и в САЩ и в Западна Европа има много инертни и глупави хора, които не виждат залога и корените на руската агресия. Явно Запада е по-слаб, отколкото си мислех. Украйна ще загуби територии, но Русия ще плати висока цена. Както и Китай и Индия. Искаха да са играчи, предизвикаха сегашните лидери и сега играта ще загрубее, но ще трябва време на евроатлантиците да се отърсят от щедростта и мекушавостта си и да разбират, че срещу тях има диви фанатици, несподелящи никакви идеи за обо благосъстояние и добруване на човечеството. Хаоса идва, мизерията и замърсяването ще са навсякъде. Пълчища от бедните държави ще залеят Европа и САЩ.. Войната в Украйна е залог за сигурността и стабилността на цялото човечество, Запада беше пример и източник на цивилизованост и стабилност, на иновации и визионерство.. уви! Явно разплутото в доволство, охолство и приемана за гарантирана сигурност са отслабили западното общество и кризата е неизбежна! Честит на всички нов многополюсен сват ръководен от Путиновци, Пригожиновци, Ким ченуновци, аятоласи и прочее императори! Честита им победа над "дълбоката държава" :)

Ще "Спомена",.... Майка ти !!;)

даже един от тях току-що се легитимира:)))))))))))))))))

Благодарим за непопулярната информация, която ми се струва много интересна и озадачаваща и чудно ми е , защо не се среща в централните демократични евроАТЛАНТИЧНИ медии?!?!?!

Шо се пениш толкова? Един парламент в демократична държава трябва да представлява народа си. Ако народът НЕ иска нещо, няма политичка партия, която има мандат да го направи това нещо. Свободните медии трябва да осведомяват хората, за да могат да заемат позиция. Записът от Германия показва, че ДЕМОКРАЦИЯТА в Европа НЕ СЪЩЕСТВУВА. Де факто няма такава. Ако геманците смятат Русия на Путин за враг, нека да идат да се бият с нея. Да сключт военен съюз с Франция и да атакуват. Не с чужди тела, не в чужда къща, а фронтално. Много лесно е да хвърлиш другите в огъня и после да бягаш и да чакаш чичо Сам да те защитава и освободи.