19-годишната протестираща, ударена от изнервен шофьор: Гледаше ме в очите

Аз не ходя на протестите, за да им е гадно на хората, а точно обратно - за да има промяна, заяви момичето

Обратно в новината

Коментари - 19-годишната протестираща, ударена от изнервен шофьор: Гледаше ме в очите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заради тая овца трябва да седим по шосетата щот на тия им се спират коли,я майната и

Поредната тъпа и проста наркоманка, която протестира само защото и някои други правят това. Имала права, а водача на колата да не би да е без права. Изобщо не прилича на ударена или да има болка. Малка измамница.

Айде стига с тези пикльовци, на по 15-20 години, дори работа няма, бъдещ студент, дрън дрън ярина. 1000 човека ще ни правят луди, цял ден сме работили в задух и жега, бързаш да се прибереш с кола или с градски транспорт да си отдъхнеш и някакъв лумпен ще ми застава на пътя и ще ме кара да чакам докато на него не му скимне да се махне от пътната лента. Да си протестира по улиците, да си протестират в градинките, да си правят протестни шествия предварително обявени та човек да знае от къде да мине, а не щото на госпожицата и е скимнало и няма подходящ сериал да си гледа от тях да ми се развява наконтена с плакатче наляво и надясно и да създава смут и безредици със собственото си безразсъдно поведение.

Много весела и жизнерадостна изглежда тази, блъснатата? Какъв неповторим шанс да влезеш в лъча на видео и фото камери за реклама...

Малоумнице на кой ги разправяш тия ,ще засили от 2/3 метра и ше те удари през колената а ти само ще залитнеш.Отиди в психото а на в Пиргов ку ку.

АКО ТРЪГНЕМ ОТ ЗАКОНА - ИМА ЛИ ПТП СИ ДЛЪЖЕН ДА СПРЕШ И ДА ОСТАНЕШ НА МЯСТО -ИНАЧЕ ОСТАВАШ БЕЗ КНИЖКА НЕЗАВИСИМО КОЙ Е ВИНОВЕН. ВИНАТА СЕ УСТАНОВЯВА ПОСЛЕ - КВИ ГЛУПОСТИ ПЕШЕТЕ ЧЕ И СИ ВЯРВАТЕ

Ами ако няма ПТП?

Не съм сигурен, че ако те бутне кола ще станеш и всичко ще ти е наред. Може би просто е уплашено момичето. Не оправдавам, човекът, който я е застрашил.

Когато някой седне пред колата ти, кой кого застрашава? Кой създава предпоставка за ПТП - само водачите ли, или и останалите участници в движението, все едно дали са каруци, пияни или самоубийци?

Тая тъпа п.тка наистина няма право да стои на кръстовището, но няма и как като си я видял да я блъснеш. По-рано имаше един такъв съдебен казус, че дори и да пресичаш на зебра може да си виновен ако те удари кола, щом си видял, че тя няма намерение да спре, т.е нарушаването на закона от другите, не ти дава право да разчиташ на правото си по закон, щом е видимо, че другата страна няма да спази закона. Е щом като пешеходец може да бъде виновен, че е блъснат на зебра, то е виновен и шофьор блъснал пешеходец насред кръстовището. Първо този шофьор е бил спрял и е виждал много добре тази особа, после е потеглил срещу нея, ядосан че нарушава правото му да премине. Това е зла умисъл и нарушението на пешеходката не го оправдава. Ще му го нахеднрят яко адвокатите.

Значи били сме на 12 години и не помним Норешарски?! Ясно. Разчитат на децата тия комунисти.

Главата е трябвало да ти спука!

трудно ще да се спука нещо празно, но виж аспуха и е можело да бъде праснат

коя си ти овца тъпа и какво правиш на пътното платно

Мутри вън , наркомани вътре .

Винаги, абсолютно винаги, когато МПС удари пешеходец, водачът има вина! Това произхожда от чисто физични закони, според които пешеходецът е беззащитен пред автомобила и следва да бъде пазен! Всякакви други "мъдри" закони тук не важат! Отделен е въпросът, че протестиращите също нарушават закона. Да, нарушават го. Но не крадат пачки евро от по 500 и кюлчета злато. Признавам, че в България има изключително ниска култура на движение по пътищата. Нарушения се извършват и от много пешеходци. Едно време ги глобяваха и тях, сега май не. Както и да е, аз много често се нервирам и се ядосвам на неправилно пресичащи пешеходци, дори майки с колички вървят на зигзаг, без пешеходни пътеки без никакви условия за пресичане и най-важното без да гледат. Ядосвам се на тях, но ги пазя! Защото човешкият живот има значение, независимо дали човекът е добър или лош! А момичето можеше и да бъде убито! Затова, такива шофьори трябва да получат наказание и то сериозно! Затова всъщност са самите протести - за да направим страната си правова държава, в която се спазват правилата и законите, а виновните си получават наказанието. Къде, в коя държава има такава анархия? Може би в бившия СССР или днешна Русия?

Да де, ама тръгваш от погрешна предпоставка, защото в случая очевидна НЯМЯ съприкосновение, НИТО "удар". Помисли, ако те удари кола челно, как ще стане да е "под коленете", а коленете примерно да не са на кайма?

Ми ти овцо не видя ли колата да се Дръпнеш.

Ще говорим с вас, не знаете ли, че има пандемия, стойте си в къщи.

Това са наркоманки които стоят на улицата и предизвикват шофьорите

НА тази девойка сега един акт, за неправилно пресичане. Още един за нарушаване на обществения ред и готово. ХАйде стига глупости. Лумпени.

К'ва девойка, к'ви 5 левас, бе? Къде я видя?

Не одобрявам действията на шофьора, но и протестиращата няма право да пречи. Нали искат закони и те да се спазват, а ги нарушават. Всеки има право да протестира, да има мнение, но не и да пречи на останалите. Искаш да протестираш и да бъдеш чут - добре - отиваш в общината и искаш разрешение, останалото е анархия.

Глупак, това твоето е оксиморон. Все едно да накажеш куче със салам.

Гърбави примитиви, свиквайте свърши на хляба мекото. Боко хваща пътя, ама вие, ще сте тук и след него и вместо него ще отговаряте, за 10 г. кражби и съсипия. Според един доклад, за състоянието на Б-я около 50%, от средствата се крадат. От вас не от Президента!

Оставай "доклада" и бутилката и лягай

Изисквания за изготвяне на доклад. Какво представлява докладът? Докладът е задълбочено изложение на даден проблем, ситуация или анализ на ...

Недей да забравяй да си извадиш ченето и да си вземеш хапчетата преди лягане

По себе си ли съдиш?

Каквото е във форума то това е и в държавата. Едни са гот и са на хранилка и против протестиращите. Но това че сме най зле в Европа и единствени без лустрация от соц-а , дори емигрантите ни избягваха - това ако не е най показателен индикатор здраве му кажи.

и като дадеш властта на бсп или на Ицето Иванов и мадам Костинброткса ще се опраяят нещата ли? Намери си истинска работа, плащай си данъците и спазвал закона и така ше се оправят нещата... маргинал смотан

Куку ли си клоун ли си, ти знаеш ли какво е маргинал. За маргинал питам не за Маргините.

Ква хранилка бе нещастник. Сума ти и годити съм работил по 15 16 часа на ден на 2 - 3 работи. Когато нещо объркам мисля как да го оправя и да изляза с най малко поражения от ситуацията. А Вие сте лапнали и зяпнали държавата Ви е виновна. Имам 43 години трудов сташ и 300лв пенсия, но въобще на разчитам на ния, защото знае мноого отдавна, че в никоя държава пенсиите не са достатъчни и по тази причина съм си направил допълнителни доходи. Без държава, без БКП без ДС. Сам с труд и мисъл.Анадънму?

ЛЪЖЕЖ КУРВЕ ЛЪЖЕЖ КЪТО МАЙКА СИ ДЪРТАТА КУРВА ЛЪЖЕЖ

Коментарът съдържа обидни и цинични изрази! Ти сигурно си от умните и красивите!

Уф, аман от протести бе... Идете да бачкате бе мързели, стига сте пречили на другите да работят и да си живеят живота.

Като те слуша човек, сигурно ти е кеф да плащаш надути сметки за ток и парно, да караш по нови магистрали, които се ремонтират непрекъснато и са изпонасрани щото няма кьорав кенеф в продължение на стотици километри. Кеф ти е да ходиш в болници в които си плащаш супер скъпите консумативи при положение, че здравната каса, демек ние, плаща милиарди всяка година. Кеф ти е, че полицията пази и прикрива дилърите, които зарибяват децата и съсипва живота на семействата им. Кеф ти е, че новите мутри са настоящи и бивши магистрати, които са недосегаеми. А най вече ти е кеф премиерът да е с тен на кубинец, щото по цял ден си седи в кабинета и работи на ползу роду... и на ползу нощните шкафчета

Според теб като комунистите вземат властта всичко ще е евтино. Даже без пари.

Значи, стоиш си в къщи, или в офиса и получаваш тен на кубинец??? Това вероятно е нова рецепта за добиване на тен?

Млади, учени хора, седмици три протестират, няма тук шанс за тях, най-добре да емигрират. силиконов живот, силиконови цици, олигарси богати, менте политици, и журналистки, същи мисирки, за всичко готови, дори и за свирки, народът живей, в безнадежност и скука, свободата е равна, тук на суджука. Новините започват с дебат за бюджета, какви дебати ебати, депутати прасета, на трибуната качва се, един педераст, педераст, педераст, но облечен във власт. от устата му глупости, в очите му злоба, той тая власт, ще я стиска до гроба, а щом свърши поредния, глупав дебат, ще отиде да чука, в студентския град. От кога се повтаря, тази история, изхвърляме единия, прегръщаме втория, някой знае ли, как един милиционер, внезапно събужда се, милионер. И нали уж са нови, но пак са си същите, гледат навъсено, ходят намръщени, и изведнъж става ясно, че са пълни с имоти, и ние разбираме, че са мафиоти, милиарди натрупали, тез герберастчета, а джобни държат си, в нощните шкафчета, но какво да ги правим сега, тия кавали, щом така или иначе, сме ги избрали Не ви ли омръзна, да ви лъжат на дребно, не ви ли омръзна, да живеете бедно, до кога ще си траем, вече става банално, така ли е трудно, да живеем нормално.

ЗА ТОВА ДА ИЗБЕРЕМ ЧЕРЕПА И ДА ЧЕТЕМ ГЛУПОСТИТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ МУ

ти се е получило, пробвай пак

ТАЗИ АКО Я БЕШЕ УДАРИЛА КОЛА, ЩЕШЕ ДА ИМА НАЙ-МАЛКО СИНИНИ. ТЯ НЯМА, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ЛЪЖЕ. ДА ИДЕ ПРИ СВЕТЛЮ СИГАНЕТО ПО БТВ И 120 МИНУТИ ДА СЕ ОПЛАКВА, ДРУГО НЕ МОЖЕ!

Милите ми гербави,толкова са бясни,че се чудят какъв по-цветущ речник да използват

момиче,се вживява в ролята на някой си герой тиктоков или живее някъде другаде! Иначе щеше да уважава прибиращите се от работа люде,дето блъскат по цял ден,за да могат разни такива пикли и дрисльовци да играят волейбол,да плажуват по жълтите павета,да мърсят и се правят на велики! И какви са тези родители да си пуснат децата при този бум на коронавируса,видимо манипулирани от дърти,вмирисани старчоци!С мръсни пари от Дубай и Белград!

Вижте ги такива като този, колко са изнервени, понеже усещат, че бибитко си отива и няма да има парички за тролене

Прибиращите се от работа хора ползват градски транспорт. Нямат пари сда ходят на работа с коли. Ти откъде знаеш този, който е ударил откъде се е прибирал?

Направо съм потресена какво се пише за едно 19 годишно дете. Това е ненормално, това ли е българският народ.

Тя не е виновна а нейните родители червени имбецили, които са и промили мозъка.

Такава простакеса е и майката на това момиче,да го пусне там! За затвора си!

Къде е модератора? Моля за проверка. Обидни и нецензурни изрази!

Пълнолетна е, знае какво прави, длъжна е да спазва законите. Той я "гледал", значи трябва дас е съобразяват с нея, но тя не е задължена да се съобразява с другите.

Ако е дете, какво прави на протестите? Къде са родителите й да си я приберат?

Гледах няколко порно записа на "протестиращи" момичета. На 19 години дори не съм знаел какво искам от живота, а беше рецесия и бедност, пак имаще протести, но обосновани, през 1997. Та да питам това момиче, за какъв хикс ходи на тези протести. Защото бях отвратен да гледам момичета под 20 години да духат на непознати. При това по време на пандемия, когато е абсолютно забранено да се сбират хора. ГЛУПАЦИ!

За какъв хикс ли? Защото баба й и дядо й вземат по 300-400 лева пенсия!!! И защото България е дъното на ЕС, а нищо не се променя в положителна посока! Ето за такъв хикс!!!

А малката дрисла дали знае коя партия окраде пенсиите на баба и и дядо и?

ТИ ПЪК, МАСОВО ПЕНСИИТЕ СА ПО 200-250

до Хикса.Мисля,че и ти не си вярваш,че протестира за пенсията на баба си и дядо си..

Право на протест - ДА! Всеки има право да протестира, за да изрази мнението си! Това е демикрация! Но никой няма право да пречи на другите! Никой няма право да обижда тези, които не споделят протеста му! Това е демокрация! Бликирането на улици, площади и пътища, пречейки на останалите е диктатура! А диктатурата сме я виждали, поне по-възрастните. И не искаме да се завръща!

Двама българи ги водят на разстел. Единият казва на другия: "Дай, да направим нещо!" Другият отвръща: "Тихо, ся! Да не стане по-лошо...!" Та и сега така!!!

това в Москва ли се случва, или в Сибир?

С 200 през протеста.

И с 50 е достатъчно... ама няма я римата тогава :)

Тая мърла и аз бих я изчантарила с удоволствие ,като преди това я попитам срещу какво протестира.

Не я затруднявай с такива въпроси. Питай я нещо по-просто, например дали може да и свършиш отзад ...

Теб, мила, изглежда скоро не са те изчантарвали, имам пред вид в спалнята ти тишината не е нарушавана, нали? За това си тлкоз зла?

И аз бих я уплющял...с правата лопата... че тъпо тъпо та дрънка... Ако това ни е младежта...загубени сме....

А бе ясно е, че заработваш кинти от писане на гнусотии за сънародниците ти, които се опитват да променят живота на всички към по добро. Едно не ми е ясно-как точно се гледаш в огледалото сутрин?

Миличка ,' Ако наистина искаш да направиш живота по добър , Ела ми на гости !

Нямаш акъл, за 5 стотинки, има да чакаш.

За акъл не знам ама имам голям мерак !

Браво на детето, ако всички бяха, като нея, щяхме да сме Бавария на Балканите. Ние сме народа, който първи в Европа успява да създаде своя независима национална държава станала по късно Царство. Това не се учи в училище, защото не сме независима държава. От 1944 г. сме все в нечия орбита, преди Съветска, сега Американска. Ние сме на границата межди две свери на влияние, дори три, ако сложим и Турция. Обединение на Румъния, България-Македония със столица Велико Търново е решението на проблема. Неутрална държава, като Скандинавия. Царя е жив и здрав да постави началото на Четвъртото Българско царство. Царя ще е като Британската Кралица, няма да има реална власт, но ще е Обединител на нацията.

Гол да го бараш

Педи ли си?

Гледах я тая сутрин по БТв. Не можа две изречения да върже. "Искаме да пренапишат законите".Пита я Жени Марчева да посочи поне един закон-"Е ми не мога да кажа конкретно"

А ти можеш ли? За тази работа си има специалисти. Едно е ясно и за не специалиста България трябва бързо да се промени. Със стари К.рви тип братиньо няма да стане.

Е като искаш да се пренапишат законите и дигаш шум по улиците и пречиш на хората, значи имаш мнение по-въпроса.... ако нямаш бегай си в къщи и не се излагай... Искаме да се пренапише закона ама не знаем кой... (така ни казаха да казваме) абе бой само бой и много бой ще оправи мързеливия българин...

Нещо против да почнем, от теб?

А Я ПИИТАЙ БАРНИ РЪБАЛА ДА ТИ КАЖЕ НЯКОЙ ЗАКОН

Иска да стане известна, това е, засега й се получава

Ами туй за блокиране на бързия влак много ми хареса. Тези 19 годишни дето сучат още от мама и тате нищо не знаят. Аз за нещастие живях и през комунизма и ако тая изродщина се върне просто наистина ще се махна. То и без това читавите хора тук са малко. Като гледам какви кифли какви джипове карат, явно много са се трудили на 20,21 години, кафетата цял ден пълни с безделници дето вечерта вече с качулки са на протест. Отврат. Точно те ще ни оправят държавата, неуки, необразовани, безделници и шифрантии. Това е.

Лигла...

Курвенце малко, вече лапаш и гълташ, нали?

Такива тъпаци като теб никога не ги разбират тия неща и винаги си остават на ниво фантазия... Че и някой ти е харесал репликата. Убитаци...

Грози, мижай яко и ще разбреш

Адски много платени боклуци има под всяка статия свързана с протестите... Жалки, гнусни, долнопробни душици сте вие!!!

Това не са протести а организирани платени вандали, пречещи на нормалните хора... Махайте се боклуци... докато не сте захапали щангата.....

Да се махнат и двамата едновременно.И Борисов и Радев.И да им търсим сметка.Дай да се обединим веднъж поне,ей така напук на властостремящите се>

Ти ли си,бе?Последен напън ли правиш да си спасиш платения преврат?

Израхме едно голямо лайно та гледам да го изчистим.Ти защо не помагаш?

И аз това си помислих.Надява се,че някой ще се подлъже и ще се вдигне бройката жълтопаветници.

Ти за кой отбор викаш.Че аз съвсем се обърках.

Пияна наркоманка се изкарва жертва

Не е застанала правилно като другите труженички край пътя и да маха.

Претенциозно пичлеме с бая жълто по устата. Намерило къде да се навре и го бутнали в краката.

Цвета на косата и зъбите и е в същият жълт нюанс.Лоша хигиена...защо ли?Иначе дроплата е решила тя да диктува как да живеем ние.Да достигне моите постижения,да работи колкото аз работя,да изгради колкото аз съм изградил и тогава може да иска нещо.До тогава...магистралата е голяма и може да поиска,който спот ще и носи повече лесно заработен доход.Ама и там ще жули бая коленцата.

Ако поне малко сте етични махнете от дискусия това недоразумение.Само нагнетява обстановката

Аман от хора дето се изкарват жертва на системата!И Божкоф се изкарва жертва.И на него трябва да плащаме!

Това е опит за убийство.

Опит за убийство е ако е на тротора и аз с колата съм се качил на трототоара и в продължение на няколко минути съм я гонил и ударил.А тя не може да покаже дори,че аз съм я ударил,а не е паднала пияна и дрогирана по стъкбите. Какво прави пешеходец в средата на кръстовище ?!

тогава е била регулировчик

Решението не е анархия, а редовни избори. В конкретния случай те са само след няколко месеца. Време достатъчно всеки да се ориентира и да реши за кого ще гласува. Това самозвано зловредно трио трябва от всеки нормален човек да се игнорира. Нямаме нужда кой да ни казва как да мислим. Всеки има достатъчно умствен заряд за да реши какво иска. Да се бориш с викове, крясъци, яйца и домати е дивашко поведение. Който ни наблюдава от вън, едва ли ни смята за нему равни европейци.

70-80 озверели неудачници,които хвърлят храна по Министерски съвет не представляват България и който и да гледа от вън е наясно,че това са шепа лумпени.Иначе съм съгласен с всичко,което казвате.

Тая най-добре да изскочи на магистралата, пред някой тир.

Аз съм от другите (относително) млади, които наблягаха над ученето и сега си получават германска заплата в България. Не съм красив, пътувам до работа с трамвая и се обличам семпло. Но видях как свършват такива като Вероника. Живот до към 35, но после мама и тати остаряват. И парите свършват. А Вероника е научена само да иска...

Ше мрете, свини !