19-годишна намушка в гърдите приятеля си, борят се за живота му

Момичето е задържано, пострадалият е настанен в УМБАЛ-Стара Загора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така ще е докато за притежание и употреба на кухненски нож не се изисква разрешително.Горкото момиче,сигурно не са и осигурили психолог за преодоляване на стреса... .

Във връзка с поредното безобразно погазване правата на жените, малцинствата, наглото арестуване на наша другарка по пол и душа, само защото заклала някакъв си мъж, то ние, Ръководството на "Главно Управление за защита на Истанбулската конвенция" предприемаме спешно следните мерки: 1. Пренасочваме протестите от бул. "Дондуков" и бул. "Руски" в София към ул. "Цар Симеон" в Раднево, което е справедливо, нужно, а и по-патриотично. 2. Към всички искания за пари, компенсации и всички други известни неща, от днес добавяме ново и то е: "Незабавна принудителна кастрация на всички гадни мъже, които се самообявят за "хетеросексуални" Забележка: Последното няма да се прилага ако гадините се съгласят на доброволна евтаназия. Отстоявайте твърдо позицията, че е нужно това да се извършва публично, на жълтите павета, че да не страдат софиянки от липсата ни. Следва да се прави с помощта на моторен дърворез или в най-лошият случай- с ръждив сатър. Нека с Вас са Справедливостта, Правото и Ненакърнимата Ислям, пардон...Истанбулска Конвенция! От Организаторите. СЕКРЕТНО! Тази забележка ДА СЕ ЧЕТЕ само на и от доказани активисти! Имайте предвид, че в хода на неминуемите преговори може да се получи ситуация за "някакво отстъпление".... Не препоръчваме, но все пак сме съгласни, че е възможно да се отстъпи до варианта "не с трион или сатър, а със стар тъп нож". Но в никакъв случай да не се допуска прекалено щадящата процедура "химическа кастрация". Действайте! Нека с Вас да бъде Седемнайсетполовият Бог и да Ви помага в свещенната Ви битка с извергите! Амин.

каква е тази чуденка в триъгълниче в дясно от оценките за коментара, за това го щракнах. Извинения на автора. Иначе одобрявам.

Отново дир-а в целия си блясък! Дирчовци, в Раднево няма булеварди. Жената и мъжа са от Раднево, но събитието става на бул. симеон Велики в стара Загора.

Подписвайте скоро Курвенцията, че женорята ни изклаха!

Тоя рано свършил и...тая не му простила

"Момичето е задържано за срок до 24 часа."След това на свобода по живо по здраво да си ходи у дома момичето.

Капитализма и демокрацията струват скъпо.

напълно съм съгласен, това никога нямаше да се случи при социализма.. никога нямаше такива неща

забил един 25см.кожен пирон преди това,щеше мед да му носи.

Има един етнос дето си се раждат направо с нож в ръка, сиганска работа

Името Йоан Матев нещо говори ли ти? Потърси в нета убийство с нож. Предимно българи извършители. Циганите предпочитат колове и лопати. Отделно циганка на 19 без деца, че и живееща на булевард, не ми звучи достоверно.

"19- годишно момиче намуШкало приятеля си" Що не напишете "ДЕВИЦА"? иЛИ НЕ Е ТАКАВА?

ако бяха ползвали презерватив...

Искала е да се разбЕрат като мъже. Днешните момичета същий Кончита вурст:)

сметай е и вакла отгори на сичкуту!

...отгоре, отдолу, ако трябва навсякъде. Щом мъжете могат, защо жените да не са свободно неепилирани и вакли?!

Искам да питам истанбулската конвенция какво ще каже за този сличай ? Да не би да изкарат накрая момичето потърпевша за изживяния стрес ?!?

Положително ще се окаже младежът виновен, а тая само ще е "защитавала от домашния тормоз".

кожения си меч, ама тя понеже не е имала и е грабнала нож... Каква поредна индийска драма!

Разбира се! Ако не са подписали декларация, потвърждаваща писмено съгласие за секс, значи е била изнасилена и се е опитала да се защити.

пред чааветата!

...пред клиента. Приятелят ги е хванал на калъп.

трябва да си завършил поне 3-то отделение. Кой ти ще учи толкова? Няма професори и меринджеи да стават я!

Знаех си аз че трябваше да послушаме цар боико и да приемем джендърската стамбулска конвенция.

Така е, защото не се прие конвенцията за защита на жените!

да я пратят на мисия в Афганистан

тъмнозелените ги пращаха в строителни войски (кеча)...

Не е нужно да ни информирате за драмите на римляните , те са безкрайни.

Бе не се фащайте с дъртаци бееее... тя на 19, той на 30... Дъртьо вече само му се лежи и пърди, не му се излиза никъде, не му се занимава с нищо... типичен представител на възрастовата си група...

То пък като излизат и гледат като тъпири на един стол много полезно и страшно интересно.

то и аз с една кака се бях хванал уж да ме отрака а тя парясницата само в леглото искаше... на едно кино не ме заведе...

е тебе като те гледам си на 50, ama щом 30 за тебе е 'дъртьо и пърди'' значи ти вече се разлагаш.

Дpyгapkaтa_Mиxaйлoвнa вече официално е призната за мумия.Вече се е вмирисала на коприва.

Няма как да разбереш на колко е! Ако на 30 му е старо не означава, че се разлага, а напротив - много е млад. Затова ти казвам, че пишеш глупости от яд. А може би си тъпо същество?

Като е на 19 и не го харесва, хваща си пътя и да си търси по активен. Да не оправдаваш убийца само за това че е на 19?

Ако на 28 години ти е стар,то ти си много извратена.А ако това на снимката си ти ,и с 40 годишен да се хванеш,ще изглеждаш като майка.

19 годишни , а вече са усвоили демократичните ценности......

А сега да видим кой ще заплаче за защита на мъжете от домашно насилие? до там ще ни докара тоя матриархат - ще ни съдят, бият , гонят и колят както си искат, те нали са слабите!

Интересно дали е българка, щото някои разправяха, че само иранците от смесен произход правели така, защото нямали християнски ценности.

и тази няма - тази случка е от маААлата .

само тогава ще стане българка. Сега е само малцинство, жина и кюмбе...

Искаме тука Кабулската конвенция за защита на мъжете от домашно насилие на побеснели кучки. Покрай това да мине в закона и бракове между травестити, хора и кучета, земноводни и останалите 200 пола

Тя тая пра-баба според съответната "култура"! Какво е тръгнала да се ръга, вместо да си гледа пенсията?

И как сега щеше да бъде приложена Конвенцията?

отзад...

Искал е отзад, тя се е дърпала и виж проблем.. Затова бъдете по-разкрепостени, не се дърпайте, но не бъдете и нахални - като ви кажат не, значи не / боли ме, не искам, не съм свикнала така, ти пък за каква ме мислиш, боли ме главата, днес нещо не съм в настроение за такива работи и т.н. женски оправдания/

Да се забрани производството и продажбата на всякакъв вид ножове ! :)

Спорили са за истанбулската конвеция, докато дамата е решила да се аргументира по-солидно.

държавата не съществува и няма никакво доверие в нейните жестоко лъжещи институции - така ще бъде. Ножове, пожари, кражби, грабежи - с видеонаблюдение и без видеонаблюдение по домовете.

Една голяма заблуда е, че "няма държава". Я се защити от банките, „роми”те, турците, геЮвете, "бежанците", кучетата... да видиш дали "не съществува" - какви медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще ти се изсипе. Какви дознатели, следователи, прокурори и съдии ще се запроизнасят. Свят ще ти се завие. ДЪРЖАВА ИМА, НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.

Каква поредна ц.....а драма.

циганска ... пропуснал си най-важната дума :D

на момчето да му сложат реактор като на железния човек а на мацката да я карат към селата по границата да евтаназира козички.....

Колега Оожаож, радвам се да те видя! ;)

мара Мен, не знам как ме виждаш като пиша от мазата хващайки уай фай-я на комшията отгоре.... незнам защо но тоя форум никога не ме е стимулирал да напиша нещо смислено.....

Бе на кого му пука? Просто харесвам хора с чувство за хумор и с достатъчна интелигентност! :)

И какво сега - да бяхме приели ИК, че момичето да е по-защитено?

всички полудеха

Равнина Циганка !

Защо ли я няма да защитава човека от домашно насилие...

Явно е изнаглял и си е получил търсеното.

Ами на момичето и е писнало само той да я мушка и гооо намушкала.

добре че му е приятелка, иначе можеше и с нож да го наръга!

И със права искате джендърска конвенция така ли.

стигаме ги хамериканците, нема лабаво!

липса на морални устои, на възпитание, на мотивация...Нито в семейството ги има, нито в училището....Пълна морална разруха...Нищо добро не ни чака...Няма и откъде да дойде...

Когато генерализирате така... и себе си ли включвате в заключението? Много ми е интересно кого точно имате предвид (не само вие, но и всички когато правят такива изказвания). Защото, мисля си, хвърлянето на такива изказвания са меко казно неподходящи, ако вадите себе си от това число.... Просто мисли... не че нещо ;)

Приятел едва ли! По-скоро тъпкач.

Ти обикновено само с НЕприятели ли се "тъпчеш" та си на това мнение?

А теб приятелите ти често ли те наръгват?