Млад шофьор предизвика тежка катастрофа с 3 камиона и 2 коли в Плевенско

Младият шофьор загубил контрол на автомобила, в болницата е заедно с неговия спътник

Обратно в новината

Коментари - Млад шофьор предизвика тежка катастрофа с 3 камиона и 2 коли в Плевенско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още един старец зад волана! Безобраз!ие

Дрисльо в таралясник със задно предаване.Резултатът всеки може да предвиди.

бръзале са, щото убавото щяло да свърши докато стигнат ....

требвало е на десно, щото е орано и по-лесно спиранье.

Няма са се уморя да повтарям, че на млади пишлемета до 23 години не трябва да им се разрешава самостоятелно да карат кола!!! Нека поне година след вземане на книжка да са с придружител!!! Вижте статистиката от последните десетина години: над 80% от тежките катастрофи с пострадали и починали са на сметката на млади шофьори без или с доста кратък стаж. И към тях да добавим още доста случаи с катастрофи на нахакани мадами, които карат свръхскъпи и мощни коли, с цигара в едната ръка и телефон в другата... И както се казва, кой каквото желае да спори или да ме опонира, нека види статистиката на КАТ и сам ще се увери,че съм прав.... Добавям и пияните и дрогираните, и там също статистиката е показателна - отново само млади мъже е жени, убийци на пътя... Между другото, какво става с дрогираните убийци на Милен Цветков, на двете момичета,на французина на околовръстното... Също млади дрогери, и все още без присъда...

И защо решихте ,че едно денонощие след двадесет и третият рожден ден всеки става Шумахер ,и получава доживотни умения и застраховка "живот"?

Това че статистиката показва нещо, не значи че трябва да се приемат идиотски правила. Дори и да го направим, както казваш, статистиката пак ще показва нещо, примерно, че 80% са над 40 г. И пак, като приемем идиотско правило, ще вдигнем възрастта до 40 г, след това до 50..60, а статистиката все ще си я има. Ти опитвал ли си да мислиш по-интензивно, нещо като индукция да използваш, не само храносмилане?

бе циганин ..щом е мерцедес