Коментари - 19-годишен с "Хамър" се заби в павилион в Слънчев бряг, продавачката е с 30% изгаряния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да вземат журналистите да свършат някаква работа като журналисти и да информират обществото кой е 19 годишния мърльо и кои са родителите му. Писна ми от това да се пазят потенциални убийци и изроди, а жертвите да не получават никаква справедливост.

Всъщност сигурно става дума за електрически "Хамър" под наем. Електрически бъгита с лого на Хамър, изглеждат яки. Ама журналята са неграмотни и не си проверяват информацията.

Да не е дйихадист някакъв? Защо не бил острелян?

Е, щом си взел Хамър да мачкаш другите, не може да не го използваш, за да смачкаш някого. Ама много скромно се е прдставил. Може би защото е извън ловния сезон. Следващият път ще излезе с Абрамс.

не се научиха да не изскачат внезапно на пътя,още повече с хора в тях;)

Дано да се възстанови клетата жена.

Новото поколение гъзарчета-друсалки.

Какъв гъзар ,долен изрод!!!

Момчето е било преуморено. Последните 5-6 години е работило денонощно, че да може да спести за Хамър.

Кухите пубери трябва да лежат в панделата за радост на старите загорели пандизчии.Може и да им дойде акъла тогава. БЕзмилостен затвор за наглите пубертети,

Кънки с остър връх - 2

500 лв. компенсация за жената и мъмрене за младежа. Това би била справедливата цивилизована евроатлантическа присъда.

Дъртите идиоти създават малки идиоти. Къде е големият Хамър. Сигурно в хотела и е дал на наследника да се поразходи из курорта за да видят какъв мангизлия е. Това по нищо, освен стойността на возилото, не се различава от циганите дето обикалят из селата с новите си трошки.

Айде сега конфискувайте Хамъра Да му дойде акъла в главата иначе другия път ще подкара ТИР и ще размаже сума ти хора

Жената е поставила казана, не там където трябва.Извършвала е търговска дейност, на място различно от обазначеното от общината.Жената няма диплома за звършено средно образование.Тези факти и обстоятелства оневиняват извършителя.Не, само!А, продавачката дължи обезщететение за имуществени и неимуществени щети на младежа.

Обективно по български - сега да заплати добива на топлинна енергия, ама в троен размер, за подгряването на водта в казана.

Хайде сега, кактое в нормалните държави - ПЪЛНА РЕВИЗИЯ от НАП, ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА а детето, на тати, на мами, на деди 1, стара майка 1, на деди 2, на стара майка 2, на кръстника, на кръстницата.Е, и тези са стига!

Територия, сър, а не държава!

Кой му е дал да кара този вседеход, нали има ограничение за мощността и годините? Изрод мръсен, в затвора!