Коментари - 19-годишен - пиян и без книжка, се заби с поршето си в патрулка след преследване в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само на мен ли ми се струва, но в последните 5-10 години са навсякъде тези сладурковци. Скоро ще сме малцинство и Бай-бай на всичко хубаво. Мярката според мен е да се направят 5-10 затвора нови, но не луксозни и да почнат да ги пълнят. И квото и да си говорим и правим нищо няма да се оправи, ако няма работеща съдебна система. Елементарно би казал някой вожд или каскет. Приятен ден!

Егати унижението, егати некадърния шофьор.... С Порше да не можеш да избягаш на куките означава че си пълен некадърник.

Конфискация на средството с което е извършено престъплението да катастрофираш умишлено с държавен автомобил като заплати и ремонта на Поршето за да стане годно за движение и продажба.За шофиране в нетрезво състояние глоба 5000 лв и 1 година корорт с раирана блузка. За шофиране не правоспособен 5 години без право на свидетелство в случаи че това се повтори през този период всичко умножено по три

Корорт викаш, а? Те маангалите са по-грамотни от теб, тапире.

оставям настрана това за м..анга.лите, но това "по международния булевард "България" направо ме съсипа. А Ветово е ясно сингани, татари и малко сигански българи, по манталитет. Какво друго очаквате - инженери, доктори, а.

Във Ветово 90% са цигани

и до 10% татари.

19-годишен какво?

Един призрак броди из Европа – призракът на Куев!

в Интернет имаше клипче как шоферите карат по внимателно когато видят пешеходец с тухла в ръка ;-) Иначе този се е разкаял и са го пуснали вече

Ми ,бате,как ши земим книжка кът ни можем да пишем.Пък и книжката не кара колата.Майсторлък са иска.

Никой не говори за възраста на придобиване на сведетелство за правоуправление.Статистиката от ежедневните проишествия показва,че те са направени главно от млади водачи,18,19,20 годишни. Трябва да се измени закона закона документ за правоуправление да се получава при навършени 21 години.

Чудя се как има порше този 19 годишен????

Ветово е столицата на телефонните измамници!

Около 8 месеца затвор ще му дадат тук, в Англия...

Младо пишлеме, и пак тежка катастрофа... Статистиката е безмилостна, над 90% от тежките произшествия са на сметката на 18-23 годишни гъзарчета и кифли... Трябват крути мерки срещу тях, а не да има отвратителни примери с помилване на убийци на пътя, като този на Милен, на другия изрод на двете момичета до Хемус, на французина на околовръстното, на редица други жертви...

Тоа дали не свири и той в некоя църква?

Двата циганина които са се возели в сенго в колата да бъдат претопени.

Разтопете циганина и готово

От Ветово,с порше.С парите на измаюемите пенсионери

19 годишен с кайен брей как ли си го е закупил ,тате ли му го е дал ? Добре,че това лайно не е утрепал някой човек.Държава ли бе да я опишеш...

Кайен не е нещо, което да струва скъпо. По лошото е че са били пияни, може и дрогирани, но очевадно тъпи парчета. Дори с бугати да са били няма къде и как да избягат. Това показва че има дефицит на сиво вещество.

ЧЕ ИМА ДЕФИЦИТ НА ЗАКОНИ!

Еха на 19 и с порше.кога завърши кога ги спечели тоя хлапак? Да се види школата дала книжка на тоя

Alles fur Seife

Чуваш немския ли? Пиши в тубата Гоман клан и ще ти настръхнат косите. Тъкмо по темата с телефонните измамници. Там където германците отиват ние от там идваме. Още не знаят милите какво ги чака.

Голф

Римляни

Честито и наздраве!!!

за к'во му е книжка на Фончо, да му я вземат ли?

мила родна картинка.

19 годишен ... какво ? ..човек, маймун, кон, извънземен...? Или 19 годишен ЦИГАНИН?

... щом е пиян :/ не е страшно и до два дни е пак в колата .... ако беше без заверен пожарогасител обаче, жална му майка.

"всичко идва от нежеланието на мвр да приложи закона. нещата могат да се регулират за броени дни просто. няма воля за управление - то това не е като да се тупаш в гърдите и да даваш интервюта нон-стоп" Този коментар е от далечната 2010та година, тук в ДИР. Както виждате от тогава до сега нищо не се е променило. Джигитите си правят каквото си искат и държавата няма желание да реши проблема. Само след всяка тежка катастрофа е вой по медиите, сегиз тогиз протести и... И всичко отново се повтаря до безкрай. Хайде сега всички дружно "ама докога ще продължава така?"

И какво се прави с такъв? Правилно - ЧИСТИШ!

Младежът....Ветово... А-ха, сиреч ...анго.

Разстрел и след разстрела червеи!

То половината мангасури нямат книжки и си карат мерцедеси, бмвта, аудита. Топ гъзари бре.

Държавата отново липсва, но да започнем от там, от къде това тоя на 19г. има пари за такъв автомобил при положение,че няма един ден трудов стаж. Къде спят всички държавни служители и НАП,Икономическа полиция и т.н и не попитат от къде са тези коли и къщи. Щом не могат да докажат се конфискуват в полза на държавата. Трябва да се действа твърдо за да се въведе ред. Относно гонката ЗАТВОР и за тримата, без право на замяна или намаляване на присъдата.

Държавните служители и НАП спят, но Хелзинкският комитет не спи! А си го барнал, а са те обвинили в дискриминация. Модно е да се подкрепя всячески нацизмът на бандеровците, но расовата дискриминация - не! Някои явно бленуват за Лагерите на смъртта.

Da hodi v balgarskia ciganski helzinski komitet da gi vozi

Rastopi mangala vednaga

Sapun garancia

В "правота" ни държава мангустите са със Поршета, те са под специална закрила ...

Procenta e sapun

За ракийката и салатката н следващата вечер?

Поршето се конфискува в полза на държавата. Шофьорът / пиян без книжка/ - 5 години да реди павета на междуселски пътища Двамата авери за по 2години за да изплатят патрулката. Така според мен ще имаме добри пътища и по-нормални водачи.

Не на "междуселски пътища", а на "международен булевард" /каквото и да означава това/.

Не мога да разбера с кой акъл тези родители купуват такива мощни коли на децата си?! Може ли на начинаещ шофьор, все още не излязъл от тинейджърството, да му се позволява да шофира такъв автомобил?! Защо го допускат това?! Наистина ли смятат, че така му правят услуга?! Защо някои родители са с нагласата, че е за доброто на децата им да удовлетворяват всяко тяхно желание и каприз?! Защо смятат, че липсата на възпитание, отговорност, дисциплина са качества, с които ще им върви в живота?! Как се взимат книжки е ясно, че подготовката на младите шофьори е недостатъчна също, че няма справедливи наказания и това е ясно, но поне родителите да се грижат по-добре за децата си, да не разчитат на училището, но да възпитават децата си и да ги отглеждат като читави хора! Но сигурно и повечето родители на разни глезльовци и глезли са същите като тях - и те са били така отгледани и възпитани! Обществото ни е болно, няма нормални ценности, няма ред, има беззаконие и ето го резултата - страдат невинни и си отиват невинни, заради отрепки! Не говоря специално за този случай, но и той е показателен!

хората са написали откъде са съответните цигани. Защо мислите, че тате и мам са им купили поршето, може те самите да са си откраднали достатъчно , за да си купят?

Ветово не беше ли столицата на телефонните измамници?

Ветово-тъмнозелената столица на телефонните измамници. циганин да се наричам, първа гордост е за мене...

" Ветово, Русенско" - това са тия телефонните магали. От измами сигурно имат пари да купят две три полицейски управления. Нишо няма да им се случи , от боята са.

Разбеснели се млади мангесери.

Абе какво е това безобразие! Откъде накъде ще търпим набушилите хормони на 19 годишен олигофрен?? И да попитам от къде пари за порше?? Той олигофрен айде...лольо ,ама май и родителите са олигофрени! Пфууу да...ба циганска държава и простотия.Аман!

Че какво можем да направим освен да търпим? На полицията ли да се оплачем? Правосъдие ли да раздаваме?

Държавата на катастрофите, пиянството и безумията!!!

19 годишен с Порше Кайен, та било то и старо. Този 19 годишен съм сигурен, че се е счупил от работа, неуморно всеки ден, къртовски труд, за да си купи това Порше.

А я, пробвай да се обаждаш по цял ден на възрастни хора и да ги лъжеш, че дъщеря им е пострадал при катастрофа и да ти хвърлят пари през балкона да видиш дали е лесно.

е почнал да програмира на 5 годинки и сега взема 6к чисто. Не е за подценяване!

НА ЧИОВЕШИ РОМЪНКАТА БРАТЧЕДИТЕ.

ВЛАШКИ РОМЪНСКИ МАНГАЛИ ! ОКУПИРАЛИ СА ВСИЧКО ОКОЛО ДУНАВА,НО ТУРКИНЯТА РУМЯНА РАДЕВА ПРЕДПОЧИТА ДА ПРАСКА КЮЧЕЦИ С ИСПАНСКАТА СЕФАРДСКА ЦИГАНКА МАРИЯ ГАБРИЕЛ,ВМЕСТО ДА ОБЯВИ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ ЗАРАД ЕВРЕЙСКАТА ЦИГАНСКА ОКУПАЦИЯ В СТРАНАТА.

Колко жалко! Едва вчера беше погребението на убитите от 18-годишен деца...

#КОЙ е тати?

баща може да е ВСЕКИ по-важно е коя е майката