17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този после ще излезе и ще се утрепе някъде пак без книжка, трябва ей такива като ги хванеш и по бързата процедура - конфискуваш превозното средство в полза на държавата или ако не, поне да го вкарат в рпу-то за бой с възпитателна цел и поне 1 месец обществено полезен труд, при второ нарушение затовор, за да се научат тея келемета, като потърка нара няколко месеца, после ще се замисли дали да се качи пак без книжка или да кара като обезумял !

погледнато статистически, един ДЕБИЛ отнася трима от останалите в страната хора, които безучастно наблюдават случващото се беззаконие и изчакват своя ДЕБИЛ да ги отнесе. Това се случва всеки Божи ден и нощ на територията Република България.Снощи ДЕБИЛ уби две момичета и рани трети, днес ДЕБИЛ рани трима, довечера, утре...Ще отчитаме статистически данни, ще пишем "кървави" постове от дивана и ще чакаме. Всеки своя ДЕБИЛ!

Сега директно таралясника на пресата и да се превърне в малко метално колетче.

дебилът го лекуват в София, защото има пари и ще се оттърве

Ситуацията е извън контрол.

Тоя да го видиш как лежи, па да идеш, да му свалиш каската и удрѝ с нея у главе, удрѝ докат шава.

Надявам се, част от фрактурите да ги е получил СЛЕД катастрофата.

Дед Господ мое ни отърве, щом е с множество фрактури.

Дебил.

Да построите затвор само за нарушители на пътя. С поне 500000 места.

Крумови закони за вас престъпници!

Много ми стана мъчно за дрисльото на мотор.

Строги, страшни наказания.Само това ни оправя, иначе както е тръгнало няма кой да ни спаси.Ужаса е всеки ден.

Идейно: законово и напълно неотменно изграждащо-ремонтиращо асфалтови труженици да бъдат принудени по едно неестествено хълмче, видеща се примерно в екранна снимка (scrееn shот скрийн шот) https://prikachi.net/image/LwrPzW , да направят предИли след всяка пешеходна пътека; навярно недвижещият се пешеходец (https://www.instantstreetview.com/@42.28643,22.705326,0h,5p,0z,oWNPItdTo27HnKIStZbn5Q) е бил точно зад белия ъгъл на решетъчната ограда (където се види по дължина лек автомобил мерцедес идващ откъм ул. Овощарска в гр. Кюстендил и завиващ към кюстендилски бул. Цар освободител) или на метър от описания ъгъл, преди да стъпи на зебровия тип пешеходна пътека, но за съжаление е бил трудноподвижен, или в тъмни не ярко контрастни спрямо цвят на асфалта отличими дрешки облечен ... дано се оправи поживо-поздраво човечеца, умната, живи + здрави