18-годишен ученик влиза в затвора за побой, грабеж и изнудване на негови връстници

На делото присъства жертвата на побоя от разпространеното през миналата година видео Иво Бонев, който заяви, че се надява ефективната присъда да даде необходимия урок на Махмуд и други младежи като него, че агресията не е решение

Обратно в новината

Коментари - 18-годишен ученик влиза в затвора за побой, грабеж и изнудване на негови връстници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще научи важен житейски урок - че затворът прави "о" на " О"...

Това е първа инстанция. Ясно е, че няма да лежи. Той с колата да ги беше газил нямаше да лежи та за разни шамари ли? Но поне ще трябва да се изръси хубаво за да не гледа небето на квадратчета. А да му бръкнеш в джоба може да се окаже даже по-ефективно отколкото да го тикнеш в дранголника.

Той е фес, обича да го взема отзад.

АБЕ то си пише ама....... кой да чете? Няма първа, няма втора инстанция - когато има споразумение присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване.

Че и чужденец на всичкото отгоре, черна орка. Всякаква чужда сволоч взе да ни тероризира.

Тоя направо на сапун, че да не харчиме излишно държавни пари да го дундуркаме тоя.

Най после еднадобра новина

Надявам се в затвора да разбере какво е причинил като бъде бит и унижаван и опрашяан като пчеличка.

Отново гледах клипа с побоя. Една година е крайно недостатъчно за тоя олигофрен. Поне 5!

Преди няколко години се наложи служебно да окажа съдействие при оформяне на документи на един възпитаник на спортно училище, при това българин, беше завършил редовното обучение и му оставаха само матури. Степента му на образованост беше такава, че не можеше да си напише името и адреса.

Честито на невестата!

Охаа, нова, млада булка за дъртите манафи в панделата..! Махмудчо поне гладен няма да остане..! Що "мъжко мляко" ще изпие...!

Gugnelid

Хубава новина, но прави несправедливостта с мотаенето на убийците още по-зловеща.

Арогантна гнусна гад. Дано в затвора има по яки от него, мръсник мръсен

И в затвора попаднал на хора и станал човек. Ама друг път! Ще излезе още по-озлобен, извратен, изкривен човекоподобен примат. Дано по-скоро да свърши тази "демокрация", че поне да започнат да се оправят нещата!

малко ги е бил! аз ако бях като изляза щях да им сплесна бушона на тез шматки!

Арестуван е през ноември м.г., кой знае колко ще лежи и дали изобщо.

Браво нинджа, я им разкажи къв безсмъртен звяр си пред клавиатурата!

И тебе чакам. Ти специално ще си дежурен по шкафче.

Gugnelid

И да няма по-яки, ще има повече.

По-яки сме, че сме и много, а душите ни нежни, нежни...

АМА ТОВА СЕ СЛУЧВА ВЪВ ВСЯКО ЕДНО УЧИЛИЩЕ В СТРАНАТА БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!! ДЕЦАТА СА АГРСИВНИ,ХОДЯТ С НОЖОВЕ НА УЧИЛИЩЕ,ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПАЛКИ И КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!!!!! НЕЩАТА ОТИВАТ ИЗВЪН КОНТРОЛ!

"нанасяне на две леки телесни повреди по хулигански подбуди, принуда, грабеж, изнудване и нанасяне на средна телесна повреда, както и хулиганство. Шестте престъпления са извършени за период от около шест месеца. " И за всичкото една година? Може ли да я излежа предварително.... и СЛЕД това да се поупражня върху някой законотворец?

научи първо как се пише на български, без правописни грешки, тогава кани някой някъде. Цървул!

Не виждаш ли, че това е трол, който иска да ви провокира. На такива не се отговаря, само се пребиват, ако ги срещнеш някъде.

Пълно е с такива хюмнета като този турчиляк

А НАЙ-ЗЛЕ НЕЩАТА СА В ИТАЛИАНСКИЯ ЛИЦЕЙ В ГОРНА БАНЯ! ТАМ ИМА САМО АГРЕСИЯ И УЧИТЕЛКИТЕ СА НА НИВО СЕЛО ПЛОСКИ! ИЗПУСНАТИ СА НЕЩАТА ТАМ ОТДАВНА! НЕ Е ТОВА КОЕТО Е БИЛО! КЪДЕ ДИРЕКТОРКАТА ВЕЧЕ Е СКЛЕРОЗИРАЛА И ЗАМЕСТНИК ДИРЕКТОРА Е ВИДЕН ХОМОБАНДИТ ПРАВЕЙКИ СЕ НА МЪЖ АМА ТАНЦЬОР....

Хахахахах паляк. Във Угърчин ли бе мишок ,там ще си изгниеш пасейки на кмета овцете. Дори не си заслужава да се бие пътя да ти огъна ламарините тя тебе съдбата явно вече те е наказала. Ела вика в Угърчин хахахаххаахах ебахти супер героя

И е евтин, по 5-6лв. свирката и много голям оборот прави тоа мечо. Кола си взе, щот много е търсен педал.

18 годишно дитенце, надежда за бугарската наука, влиза в панделата заради плясници, джурналии

Боксьорчето, я кажи в кой катун живееш, за да те видя, че много обичам такива охлюви, като теб!

Навремето даскалята раздаваха шамари, ако това не помогне, ТВУ-тата довършваха нещата. Като цяло на такива идиотчета лесно им намираха цаката.

_stankow

За средна телесна повреда наказанието е до 6 години. За грабеж - от три до 10 години. В случая го спасява това, че е бил непълнолетен при извършването на тези престъпления.

Тия дето се занасят със деца , са любимите “съпруги” на пандизчийте. Толкова широко ще му отворят ….. входа към живота, че никога повече няма да има запек!!!

Там има петима заместник-директори!

Един тарикат влиза в затвора. Съкилийника му е един огромен тип с лош поглед и го заговаря: -Тука играем една игра, на Мама и Тати. Ти коя роля искаш да си??? След като обмислил всички варианти, тариката казал: - Ще бъда Тати!!! - Ок, айде на колене да лапаш на Мама РуК-а!!

И сега "тези идиoтчeтa" са 40-50 годишни мъже и трошат жените си от бой, когато не им показват съобщенията на телефона си!

Българското правосъдие е ала бала

Звучи лаксативно.

Едно гребло в главата и в река Дунав, защото тази съдебна система е отвратителна!

И ако сега е просто побойник без ценностна система, след една година в затвора ще излезне убиец без никакви ценности, камо ли ценностна система.

Мърша рязана анадолска! Нека му пръснат анала в затвора сега! Да помисли после дали ще бие български деца!

Да, бе, всичко беше толкова хубаво, че не ни трябваха даже ТВУ-та. Опс, чакай...

И редуциране заради това, че има споразумение с прокаротуарта. Не помня с 1/3 се редуирцаше или 1/3 се лежеше.

Бахти, тоя младеж изглежда по на младолик 30 годишен.

И ти сега си бит ПЕС... Не си прав, по-точно е да се каже, че "Българското право е врата у поле"...който е луд минава през вратата, останалите сите боси през трънако...

Когато е никой - го осъдиха доста скоростно. А прокурорското синче.... все още не е осъдено :)

Няма проблем., ако мутрите наистина се върнат както казват някои - наистина ще бъде баш бабаит. те и мутрите май предимно от гребане, борба от такива спортове се пръкнаха, където от анаболите и двете глави ти отслабват за сметка на бицепсите. А има и друг вариант - да се запише във врагнер ли беше това руското и така ще отърве затвора. Та опции има.

Все още? То някой вярва ли , че изобщо? Някой наивник-утопист може би.

Ще излезе след два месеца още по усъвършенстван в престъпленията