18-годишен ученик влиза в затвора за побой, грабеж и изнудване на негови връстници

На делото присъства жертвата на побоя от разпространеното през миналата година видео Иво Бонев, който заяви, че се надява ефективната присъда да даде необходимия урок на Махмуд и други младежи като него, че агресията не е решение

Обратно в новината

Коментари - 18-годишен ученик влиза в затвора за побой, грабеж и изнудване на негови връстници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е добър кадър, партиите ще го подготвят за бляскава кариера.

Да мре.. Като убият турчин , в ТЪМНОТО, СПАСЯВАТ България !!!

В зандана няма превъзпитание, а само се озлобяват и школоват в престъпленията ! Създават се контакти, бая хора се издигнаха след престой !

Много турска сган има в Русе.Що си не ходи в родината !

Оня прокурорския от Перник, като е от българската "сган", къде предлагаш да си ходи?

В Лондон

С пернишкия винкел ние ще си се оправим , с вас турците не можем - за да не взривим етническия мир / да не последва Сребреница 2/.

сега дъртите ромове ще му направят анала троен

Дано някой полудял баща не го ликвидира това леке, че ще трябва да го лежи после! Такива изтърсаци свършват сами в някое крайпътно дърво , около 4 посред нощ.

Ще излезе след 2 месеца и мутрите ще го вземат, ше боцка дъщеричките ви в чалготеките и ше ги дрогира... Гаранция след 1-2 години ще е с G класата, а вие ще подсмърчате на опашка в Лидъла с телешкия салам в кошницата...

А ти от кои си - мутра с G класа, кандидат-мутра, от опашката в Лидъла, или просто миризлив селяк с комплекси?

Като му разхлабят халката, все едно дали я стиска на седалка на G класа или на опашка м Лидъл. Даже в Лидъл по-добре, че ако го напъне има кенеф. Иначе докато спре язък и на тапицерията на седалката на G класата.

По-добре на опашката в Лидъл отколкото главорез като тези дето им се възхищаваш. Престъпния живот не е лек и завършва преждевременно.

И винаги свършва по един и същ начин...

Ще излезе след два месеца още по усъвършенстван в престъпленията

Ще излезе, ама не Джан, а Джанка.

Като се приспаднат двата месеца в ареста, остават 10 месеца в затвора, от които трябва да лежи поне шест, дори да работи или да има добро поведение. Така че, ще изкара минимум половин година в затвора. За тези престъпления смятам, че това е адекватна присъда.

Няма проблем., ако мутрите наистина се върнат както казват някои - наистина ще бъде баш бабаит. те и мутрите май предимно от гребане, борба от такива спортове се пръкнаха, където от анаболите и двете глави ти отслабват за сметка на бицепсите. А има и друг вариант - да се запише във врагнер ли беше това руското и така ще отърве затвора. Та опции има.

Когато е никой - го осъдиха доста скоростно. А прокурорското синче.... все още не е осъдено :)

Все още? То някой вярва ли , че изобщо? Някой наивник-утопист може би.

Бахти, тоя младеж изглежда по на младолик 30 годишен.

Анаболите това правят

Мърша рязана анадолска! Нека му пръснат анала в затвора сега! Да помисли после дали ще бие български деца!

И ако сега е просто побойник без ценностна система, след една година в затвора ще излезне убиец без никакви ценности, камо ли ценностна система.

Едно гребло в главата и в река Дунав, защото тази съдебна система е отвратителна!

Българското правосъдие е ала бала

И ти сега си бит ПЕС... Не си прав, по-точно е да се каже, че "Българското право е врата у поле"...който е луд минава през вратата, останалите сите боси през трънако...

Един тарикат влиза в затвора. Съкилийника му е един огромен тип с лош поглед и го заговаря: -Тука играем една игра, на Мама и Тати. Ти коя роля искаш да си??? След като обмислил всички варианти, тариката казал: - Ще бъда Тати!!! - Ок, айде на колене да лапаш на Мама РуК-а!!

Тия дето се занасят със деца , са любимите “съпруги” на пандизчийте. Толкова широко ще му отворят ….. входа към живота, че никога повече няма да има запек!!!

Звучи лаксативно.

Навремето даскалята раздаваха шамари, ако това не помогне, ТВУ-тата довършваха нещата. Като цяло на такива идиотчета лесно им намираха цаката.

И сега "тези идиoтчeтa" са 40-50 годишни мъже и трошат жените си от бой, когато не им показват съобщенията на телефона си!

Да, бе, всичко беше толкова хубаво, че не ни трябваха даже ТВУ-та. Опс, чакай...

18 годишно дитенце, надежда за бугарската наука, влиза в панделата заради плясници, джурналии

А НАЙ-ЗЛЕ НЕЩАТА СА В ИТАЛИАНСКИЯ ЛИЦЕЙ В ГОРНА БАНЯ! ТАМ ИМА САМО АГРЕСИЯ И УЧИТЕЛКИТЕ СА НА НИВО СЕЛО ПЛОСКИ! ИЗПУСНАТИ СА НЕЩАТА ТАМ ОТДАВНА! НЕ Е ТОВА КОЕТО Е БИЛО! КЪДЕ ДИРЕКТОРКАТА ВЕЧЕ Е СКЛЕРОЗИРАЛА И ЗАМЕСТНИК ДИРЕКТОРА Е ВИДЕН ХОМОБАНДИТ ПРАВЕЙКИ СЕ НА МЪЖ АМА ТАНЦЬОР....

Там има петима заместник-директори!

Пълно е с такива хюмнета като този турчиляк

"нанасяне на две леки телесни повреди по хулигански подбуди, принуда, грабеж, изнудване и нанасяне на средна телесна повреда, както и хулиганство. Шестте престъпления са извършени за период от около шест месеца. " И за всичкото една година? Може ли да я излежа предварително.... и СЛЕД това да се поупражня върху някой законотворец?

_stankow

За средна телесна повреда наказанието е до 6 години. За грабеж - от три до 10 години. В случая го спасява това, че е бил непълнолетен при извършването на тези престъпления.

И редуциране заради това, че има споразумение с прокаротуарта. Не помня с 1/3 се редуирцаше или 1/3 се лежеше.

АМА ТОВА СЕ СЛУЧВА ВЪВ ВСЯКО ЕДНО УЧИЛИЩЕ В СТРАНАТА БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!! ДЕЦАТА СА АГРСИВНИ,ХОДЯТ С НОЖОВЕ НА УЧИЛИЩЕ,ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПАЛКИ И КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!!!!! НЕЩАТА ОТИВАТ ИЗВЪН КОНТРОЛ!

Това е в провинцията ,пичага! В София не е точно така! Не ходят всички с оръжие- вече почнахме да мислим, че някакви лоши изключения са естественото състояние на нещата ! Странно, но все още има нормални хора сред българите !

малко ги е бил! аз ако бях като изляза щях да им сплесна бушона на тез шматки!

Браво нинджа, я им разкажи къв безсмъртен звяр си пред клавиатурата!

И е евтин, по 5-6лв. свирката и много голям оборот прави тоа мечо. Кола си взе, щот много е търсен педал.

И тебе чакам. Ти специално ще си дежурен по шкафче.

научи първо как се пише на български, без правописни грешки, тогава кани някой някъде. Цървул!

Не виждаш ли, че това е трол, който иска да ви провокира. На такива не се отговаря, само се пребиват, ако ги срещнеш някъде.

Хахахахах паляк. Във Угърчин ли бе мишок ,там ще си изгниеш пасейки на кмета овцете. Дори не си заслужава да се бие пътя да ти огъна ламарините тя тебе съдбата явно вече те е наказала. Ела вика в Угърчин хахахаххаахах ебахти супер героя

Боксьорчето, я кажи в кой катун живееш, за да те видя, че много обичам такива охлюви, като теб!

И в затвора попаднал на хора и станал човек. Ама друг път! Ще излезе още по-озлобен, извратен, изкривен човекоподобен примат. Дано по-скоро да свърши тази "демокрация", че поне да започнат да се оправят нещата!

Арестуван е през ноември м.г., кой знае колко ще лежи и дали изобщо.

Арогантна гнусна гад. Дано в затвора има по яки от него, мръсник мръсен

Gugnelid

И да няма по-яки, ще има повече.

По-яки сме, че сме и много, а душите ни нежни, нежни...

Gugnelid

Хубава новина, но прави несправедливостта с мотаенето на убийците още по-зловеща.

Охаа, нова, млада булка за дъртите манафи в панделата..! Махмудчо поне гладен няма да остане..! Що "мъжко мляко" ще изпие...!

Честито на невестата!

Отново гледах клипа с побоя. Една година е крайно недостатъчно за тоя олигофрен. Поне 5!

Надявам се в затвора да разбере какво е причинил като бъде бит и унижаван и опрашяан като пчеличка.

Най после еднадобра новина

Тоя направо на сапун, че да не харчиме излишно държавни пари да го дундуркаме тоя.

Че и чужденец на всичкото отгоре, черна орка. Всякаква чужда сволоч взе да ни тероризира.

Това е първа инстанция. Ясно е, че няма да лежи. Той с колата да ги беше газил нямаше да лежи та за разни шамари ли? Но поне ще трябва да се изръси хубаво за да не гледа небето на квадратчета. А да му бръкнеш в джоба може да се окаже даже по-ефективно отколкото да го тикнеш в дранголника.

АБЕ то си пише ама....... кой да чете? Няма първа, няма втора инстанция - когато има споразумение присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване.

Сега ще научи важен житейски урок - че затворът прави "о" на " О"...

Той е фес, обича да го взема отзад.