Коментари - 18-годишен ученик, болен от епилепсия, изчезна в Мездра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ревю на новата българска игра: жоманка - излез от къщи, разходи се на чист въздух, срещни се на живо с други играчи, все едно гониш покемон ама без телефон, ъпгрейд на възможностите на всеки 6 часа на търсене на беглец. Ускорение, бдителност, издържливост на студ и спане, комуникация, запознанства + още много

Айде, почвайте да го търсите и него със Спартана

Ще трябва да се върне казармата да ги знаят, къде са

Аман от разгонени майки, които си пускат обявите!

Телефонът му е изключен, значи е изчезнал. Ми търси зарядно и се е забавил. Майка му що не му е казала, че без лична карта не се излиза. Какви други документИ притежава, може би шофьорска книжка и талон на колата. Бележниците са електронни.

Една с епилепсия си караше колата и я бяха спрели катаджиите.

Ко? Ай ...Не. Пак изчезнал млад човек....

С дрон даге!

Друго си беше, когато шута Каролев изчезна в Пирин и го държахме като вегетиращ зеленчук в Пирогов на държавна издръжка, нали?

Абе какво се случва в Бантутистан бе? Изчезват хора, деца умират в училище ... ?

Боже, пази го, дано скоро се върне! Грозни са спекулациите за етноса, той няма никакво значение. Болно дете е, дано се върне живо и здраво при родителите си.

Човекът е на 18. Може да прави каквото си поиска, не е дете. Има заболяване, с което живеят много възрастни хора. Ако не е малоумен си е взел със себе си каквито медикаменти му трябват. Просто му е писнало от досадна майка и е решил да я постресне. Няма нужда от молитви и кършене на пръсти

Детето е със специални образователни потребности, според други медии. Много е вероятно постоянно да има нужда от грижи, затова е тревожно изчезването му. Иначе да, един 18-годишен би трябвало сам да се справя с много неща. Но не и в този случай.

Не е дете. Мъж е. И е със СОП заради епилепсията. Не е нещо чалнат /аутистичен спектър. И хора с нарушено зрение са със СОП, ама хич не могат да бъдат слагани под един знаменател с беглеца Сашко. Това момче си е нормално и вбесено на техните, най-вероятно на грижливата си майчица

Някакъв ужас...Всеки ден изчезва по един младеж... Все едно извънземните са се намесили...

ангелите на сатаната са си извънземни бе.

Баш извънземните са намесени! Дюдюкайте им на синовете ви като квачки на главите докато тотално им писне и после извънемните ги качили на летящата чиния

Защо роднините на изчезналите крият в началото за психичните проблеми на лицата?!

се подразбира, трезвомислещ ще изчезне ли току-така, изключая отвличанията, но те напоследък хич ги няма.

И този ли дрогАр ще го търсим под дърво и камък с полиция, милиция, армия, самолети, въртолети, кучета, котки, спасители и така нататък?????

От една страна е хубаво, защото най- накрая се показва наченки на гражданско общество и общност, но от друга пък показва, че държава просто липсва...

Тия от дивия северозапад що все приличат на латино-американци?

Що, вие у Шопия да не сте все арийци?

А ти бе предподполагам Софийски педало-наркоман!На какво мязате там а?

Така и така вдигнаха хеликоптера за Емил Боев, да обходи и за това дете.

Епилепсията е психично забаляване и се причинява от демони, чиято цел е да погубят човека.В Новия завет има описан такъв случай, където детето е хвърляно в огъня.Христос естествено Го освобождава от това.

Епилепсията НЕ Е психично заболяване!

Дори е по-лошо,заболяване-контрол върху мозъка е.

Минусите затвърждават убеждението, че народа е масово демонично обладан и нищо добро не го очаква в ричен и обществен план.

Не знаете а коментари всякакви.Детето е болнно освен от епилепсия и психично заболяване има.

Ами ако има и психично заболяване значи ще се върне като огладнее. Или и на него ше му разхвърлят кроасани като на Сашко? Колко хахави ще търсим?

момче. Болно е, не може без лекарства. Събирайте хвърчилата от други дестинации и го търсете.

Туй мУмчИе с чуждоземското име Кристофър ромче с лимонче ли е или манго със сламка? Пък и те всички от боята все "епилептици" ги пишат - за пари от ТЕЛК. Както и да е - на 18 г. вече е пълнолетен, може да си бие камшика навсякъде.

не учат. Така, че, се получава нормално момче, болно от епилепсия. И сега е без лекарствата си.

Тези дни обявиха, че САМО ЗА МИНАЛАТА година ИЗЧЕЗНАЛИТЕ в БГ са над 800! Тази цифра ми се видя огромна! Днес вече не се съмнявам.....

започвам да се плаша - какво става с децата ни?

Липсата на контрол и възпитание в семейството, трагичното образование, липсата на морал, тъпотиите в интернет, дрогата, алкохола и слободията водят до това.

хайде фалкони малкони медикоптери! всичко във въздуха! Болниците да пращат линейките, пожарната, гражданска защита! мобилизация да го търсим! Всички спасители и всички спестители да се подготвят да помагат! Държаво???

Като му гледам цвета тоя най-много да се е оженил някъде и сега да консумира. Мездра да не е Лос Анжелис, че да се загуби. Сигурно е с компания в някое село или някоя вила и няма покритие. Дано да си е вземал навреме хапчетата и да се появи скоро. Прекалено много станаха тия случаи с изчезвания напоследък и Дирниците само това и чакат. Ебати черната хроника е тоя сайт - изчезнал, убийство, катастрофа, загинали, инцидент, изчезнал, спасителна акция, оръжия, Украйна, война, катастрофа, загинали, убийство, циклон, земетресение, изчезнал, починали, заразени. Това са общо взето новините им като изключим платените публикации за някоя пачавра дето иска да си качи цената или някой мастит наглец тип търговска верига или мобилен оператор. Ебати черния PR, ебати ужаса, ебати стреса.

Никога не се обаждай те на този номер в Йемен.

Две години седяха затворени по домовете си и сега им е трудно да се ориентират навън...Дира май свършха парите за реклама на еврото и минаха на другия изпитан метод - криминалната хроника.

Идват избори - електоратът трябва да се психира до дупка, за да не мисли логично , стресиран изплашен песимистечен народ лесно се манипулира. Вижте само какви са заглвните , първите три заглавия към момнта в който пиша. Изчезнало момче с епилепсия, ученичка падна в час и умря, жестоко убийство на възрастна жена, като слежеж надол се продължава с още убийства и изчезнали и тук таме някоя апокалиптична статия я аза украйна, я пак за някакво нещастасие в държавата.

На този му е писнало от маминка. Точно като на другия дето го намериха на гарата вчера. Дано си е взел пари и достатъчно хапчета или поне рецептата за да си купи. На 18 насила не могат да го върнат на мама

това са Наети, Кризисни Актьори!

Забележете новинарската хроника последните дни! Изчезнали деца, болни, внезапно починали. Дано никой родител не преживява тези неща, дано от ниво семейство до институции нещата де оправят, защото в България подобни случаи са твърде много!

Ба лъ ци, да се връзват на тези Активни Мероприятия за крадене на народни пари, чрез търсенето на уж изчезнали?!

добър бизнес пада, търсенето е все с народни пари от данъци, точенето е като за световно, ако не за галактическо!

Най болната нация - Инвалидите в България са около 1 милион , Децата недъгави и изнежени , около 2 милиона са алкохолици ! И тн .

Около 2 милиона деца са алкохолици?

Дано съм прав и не е нещо сериозно . Но това звучи като още едно момче, на което му е дошло в повече обгрижванто от мама - Не прави тва , не прави онова - болен си, закопчей се , ще настинеш, не ходи там, няма да излизаш сти я и тоя и тая, пи ли хапчето, кога го пи, обади ми се като илезеш от входната врата, тагни се като пристигнеш. А пък ДИР явно от една седмица насам са открили и са се абонирали за фейсбук групата "Ще те намерим" и преписват всеки новопоявил се пост

Народа си губи акъла и съответно се загубва и буквално - по планини, градове и села. ЖИВОТ !!!

Полицията да си застане на мястото. Утре ще кажат за друг, други ден за друг, стига вече

Досиетата Х се сбъдват! Ще има още...

Утре може и по трима.

Кво става тука бе. Те взеха всеки ден не по един ами по двама да изчезват. Да не им помага някой или радиацията е в повече. Май ще е от COVID ваксините !?!!??!

Напоследък, преобладаващите "новини" са за изчезнали, освен дежурните битови убийства и катастрофи. Пишете я направо цялата държава за изчезнала и да се свършва вече...

цялто това поколение са наркомани моля майките да ги оставят да излязат и да си вземат дозата спокойно ще се приберат

Стига ве !

Ей всеки ден все някой изчезва в тая държава.. крайно време е май всички да се чипираме и да могат да ни откриват без никакъв проблем..

Егаси деня! Какво става?????