И маратон от почти 18 часа не стигна на депутатите да затворят въпроса с Изборния кодекс

В НС върнаха възможността гласоподавателят да решава хартиена бюлетина или машина, запазиха район "Чужбина", но само като запис в закона, и приеха секционните комисии да броят бюлетините от машинното гласуване заедно с хартиените, малко след полунощ в залата звуча и националният химн

Обратно в новината

Коментари - И маратон от почти 18 часа не стигна на депутатите да затворят въпроса с Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво става с тези хора. Какво пият, какво ядат. Нормални има ли?

А Дунавското после пуснаха ли?

Брях този тлъст европейски кокал, брях- само от вида и миризмата и нашите долнопробни помияри колективно луднаха!

Тез цигани явно са много важни щом толкоз ги мислите как да гласуват

Да си нагласят изборния кодекс е правилното допълнение към заглавието.

240 боклука!

Те като се надрусат могат и повече да изкарат.

И все още ми се пърди извънземно. Ще се пръсна.

депутатите се готвят за избори, БСП се надяват с хартиената бюлетина да стигнат поне 30% въпреки че превърнаха партията в клуб на лелки в третата възраст, ПП се надяват с машинното гласуване да прехвърлят 50% и да управляват вечно, макар че силата им е в протестите а не в управлението, там се провалиха

Когато бях рейвър, преди около 20 години, партитата бяха по 40-50 часа. После афтъра още ден....

Изроди. Така в като народа гласува за тия смешници или отиде за гъби. Ако бяха гласували за Възраждане нито един от цирковете от последните седмици нямаше да се случи: оръжие, евро и подобни циркове с машините.

Тези, за какво ги събрахме отново, не мога да разбера. От изборите насам, какво направиха за народа?! Еврото, новите "ефки", хартиени бюлетини....не виждам нищо важно и значимо. Под тях инфлация, спекула с цените, обедняване, фалити, а те ...те сякаш са от паралелен свят.

Махни депутатите на Възраждане моля, в нито една от идиотиите не участват.

Всичките са за трепане, до един!

Как е Усраина?Побеждава ли ?

Сред тези простаци няма нито един нормален и честен човек. Неграмотни,неуки, прости селски примати.Тошко, Кирчо, Деси, Христо депутатата, Данчо Ментата, Копейката, Ристу, Мултакът... Карикатури.

Ако народа излезе да гласува на следващите избори ще измете гроп и догановците , Дано ама надали ....

Да гласуваш за национални предатели, е национално предателство!

Прости хора обсебени от лични интереси!!! Лобистките закони ги приемат за секунди!

Ситуацията ни подсказва, че скоро ще има нови избори, за това са се заели с правилата за избор. Иначе не се бързаше толкова много в предишните избори от 1990 насам. Споровете доказват становището ни, че ще се явьвят същшите муцуни и ще ни втъпляват, че те са представителите на народа.ДА, ама НЕ!! Няма ли 51 плюс един подали действителна бюлетина- нямя легални избори, а елитарни.

Как е майка ти?

Сбирщина от алчни,необразовани простаци,влезли да грабят каквото е останали в тая изтерзана държавица.Направо мърщояди.

И 10 човека да гласуват изборите пак са легитимни.

Котерия- политическа група действаща в собствен интерес и във вреда на обществото. Котерии- Герб, Дпс, Бсп,Възраждане, ДБ, ПП, Итн .

Викаш баба и наистина точка в дневния ред щеше да бъде присъединяване към руската федерация? Абе тъп възрожденецо-ако хората бяха излезли да гласуват твоето възраждане нямаше да влезе в народното събрание.

Ще изберем и Възраждане и ще видиш, че ще са същите боклуци. Зора им е да докопат кокала и после същото. Кражби, калинки, свободия, анархия... Нищо няма да се промени, държавата и народа са изгубени. Нямаме никаква посока и въобще не си гледаме интересите.

В България политик означава 1. прост 2.безочлево.нахален 3. Игоист 4. простак

Цялата държава се гърчи от всевъзможни проблеми. А какъв е приоритета на ГЕРБ, ДПС и БСП - да променят изборния кодекс, така че изборите да са по-нечестни и по-непрозрачни. Изключителна наглост. Мафията иска да управлява дори без да се напъне реално да спечели някои избирател.

Сега разбирам защо комунистите са направили народен съд след 1944г.

Когато експресно променихте изборния кодекс последния път нямахте проблем нали? Колко сте жалки с тези поръчкови коментари.

Огледалсе Илияа, пак в тия. Ама заради наш Илия, маразихме и Свети Илия. Гради Илия килия, на пътя на КРЪСТОПЪТЯ. Отдолу иде Татяна с тутолина разпрана...

Какво се притесняваш, сег ще ви дадат кода за хартиените бюлетини, хахаха

Очевидно е че депутатите са кьопави и не могат да свършат елементарна работа за нормално време. Ако им дават заплата само за приет добър закон няма да правят такива глупости.

Промените в изборния кодекс можеха да се приемат за по-малко от час. Всичките безсмислени дебати са дело само и единствено на вашата промяна. Което продължава да затвърдява мнението, че с машинките са фалшифицирали изборите.

Промените в изборния кодекс можеха да се приемат за по-малко от час. Всичките безсмислени дебати са дело само и единствено на вашата промяна. Което продължава да затвърдява мнението, че с машинките са фалшифицирали изборите.

Ама ти ще си подсъдим.

А вашия приоритет какъв е при всичките други проблеми? Да даваме оръжие на нацистите в Украйна, за да продължава войната.

Да се маха от украйна и войната ще спре.

Мене няма за какво, нито съм продал родината , нито съм я крадил

И на 19 час идват хората и ги зазиждат вътре. Щото ни писна.

Опитайте се да мислите поне малко, вместо да пишете глупости. Навържете стотиците хиляди невалидни бюлетини (500 000 само на последните местни избори), данните са стотици различни схеми с измами, наближаващите нови местни избори, ГЕРБ, ДПС и БСП, които най-много пазаруват гласове и мамят, и тоя зор да бастисат изборния процес с абсолютни глупости. Защото с машините имало проблеми. Къде и какви са тези проблеми? Само общи приказки и никаква конкретика и факти.

Изключително плиткоумно заключение. Понеже едни партии не искат да се бастиса изборния процес, и дебатите продължават вече седмици, то значи машините са проблем. Вие вярвате ли ги тези глупости или ви се плаща да ги пишете?

Прояви разбиране, бе. Мафията си има приоритет - да открадне следващите местни избори. Искат да са сигурни, че няма да стане нещо неочаквано и са готови на всичко. Знаеш ли на колко човека им зависи богатството и охолния живот от това? Така че стига мърморения.

Дефинирай "добър закон" и тогава ще говорим. Добрия закон според мен трябва да се приеме от всички като честен и справедлив. Колко време ще го правят е от по-малко значение.

Без циганските и мюсюлманските гласове, изберателната активност ще е 5-10%.

А защо трябваше да има промяна в изборния кодекс, за не останат на сухо тези които държат владстта нали така многознайко?

се погавриха с Химна! има ли Конституционен съд?

Дали им пука на говедата…тя заплатата си върви.

Ако имаше конституционен съд, ДПС нямаше да съществува.

Брз циганското и мюсюлманските гласове, изберателната активност ще е 5-10%.