175 полицаи са ранени при вчерашните масови протести във Франция (видео)

Общественото недоволство прерасна в по-масови настроения срещу Макрон, но равнището на насилие снощи далеч не беше като това от миналата седмица

Обратно в новината

Коментари - 175 полицаи са ранени при вчерашните масови протести във Франция (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да намали разходите за глупости, феодала казва че селяните трябва да работят повече.

Повече трябва да се чете Смирненски. За да не се налага "богоизбраните" да слушат говора на Улицата.

към човечеството, франзуцин. Как беше Гилотен ли....

Още може. Продажни полицейски мърши. За пари и децата си продавате. Срещу престъпниците нищо не можетe, но протестиращите ги биете на поразия

Нещо са объркали с числата. Как 13 000 полицаи ще спрат 740 000 протестиращи? Даже само да се засилят ще ги пометат извън града. На протестиращите фермери в Нидерландия им омръзна полицията да ги стреля с водни оръдия и отговориха. Изкараха оръдие за разхвърляне на тор и окъпаха полицията.

Браво на французите. Оказа се, че все пак има истински французи в тази страна, които знаят какво искат. Макрон не трябваше да става прузидент 2 мандат. Но Великите сили имат други планове за Европа, а Макрон е добра Марионетка! Дано успеят французите да го махнат!

Французите, които се бият с полицията обикновено са от Алжир.

Хей така се прави,а не като нас,пред мониторите и смартфоните,ЖАЛКИ СМЕ ЗАТОВА ЩЕ НИ ШИБАТ КОЙ КАКТО СИ ИСКА

Франция на микрон днес.

Протестиращите спешно трябва да се въоръжат за да могат да се отбраняват. В момента битката е неравностойна и са застрашени човешките права.

Мрете мръсни джендъри и сатанисти, американски подлоги ! Путин идва.

Човек, взимай си успокоителните редовно!

Лявата нео-либерална полиция млати яко работниците. Щом са гласували за олигофрен за президент си го заслужават.

Те не са гласували, гласуваха за Лъо Пен

Нищо не се казва за протестите по българските национални нео-либерални телевизии с пречупени новини през евро - атлантическите ценности.

Проста сметка - никой няма да си рискува живота за пенсия, защото ако го загуби няма пенсия изобщо. Ако имаше малко професионална "помощ" от соросоидни провокатори, можеше нещата да ескалират, но соросоидите са ок с Макарона и няма да бутат жалките протести към цветна революция. Залагам на победата за Макарона , просто чака, тия "революционери" ще се уморят да трошат и палят и ще се приберат обратно по кафенетата да се навиват един друг колко е нетърпимо всичко и как нещо трябва да се направи, сърбайки кафе за 5 евро. През последните години всички "успешни революции" са изцяло соросоидно дело, истинска революция не се прави така и не може да бъде движена от такива смешни мотиви като пенсия.

Те да не са такива пордоти като тебе дай им хапкане и пийване и какво ме интересува държавата ще чакам да си вземам пенсията затова сме на този хал, защото няма по-лошо от сития и пиян роб

Не, не са като мене, много много по-зле са. Аз съм живял с 25 лева месечно , живял съм и в 5 звездно охолство, видял съм социализъм, ходил съм казарма, видял съм либерастия, видял съм и останалия свят извън Европа и Америка, което е истинския свят всъщност, и съм бил в държави по време на гражданска война, истинска война с убити, не като тоя смешен бой с торти. Аз знам 2 и 200, те не знаят нищо, те са угоени домашни любимци на соросоидите , а щом им се възхищаваш и ти не си по-добре

Колко невинни хора нападнати от полицията?

няма да излезне точна бройка, защото работят по следния начин : първо минават тези с пласмасовите щитове и палките и мачкат напред, повечето от протестиращите успяват да избягат, обаче има и такива, които не могат да станат от земята и остават зад жандармерията. отзад вървят полицаи и медици , които ги питат дали искат медицинска помощ, обаче никой не иска, защото влизат в регистъра и разни други неприятни процедури . просто си ходят сами в болницата

Във Франция, където стандартът на живот е ДОСТА над тукашния, когато управляващите вземат някакво такова решение и всички да се дигнат и да стачкуват как си требе, а тук... Тук положението е ДОСТА по- зле и въпреки това никой не рачи да протестира. Пенсионна възраст в момента в БГ- 62 г. жени, 64.5 г. мъже., т.е в момента сме там, където франсетата евентуално ще са след време. И ето ги- на улицата са. Има ли смисъл да припомням те с какви пенсии са и тукашните пенсии какви са?

Левият левак Макрон няма да отстъпи - Венсеремос...да живее нео-комунизмът.

Демократично ли е сложеният от сащ президент да взима решение в ущърб на народа си, за да задоволи американските интереси ? Всъщност дали понятието "демокрация" вече не придобива вида - "демократично е всичко онова, което е в интерес на сащ", без значение колко хора ще страдат и ще загубят парите, живота и семействата си ?

Polina

САЩ са сложили Макрон? Дай повече информация. Аз си мислих, че все пак президента се избира от хората чрез избори. Ама какво ли разбирам...

веднага щом висшите чиновници, като Макрон, правителството му и пр, на гърба на трудещите се започнат да си внасят вноските за пенсии "Макрон, който обеща да извърши пенсионна реформа и в двете си президентски кампании, твърди, че е необходима промяна, за да се запази финансовото равновесие в страната, припомня БТА."

Ако тези протести се приемат за „мирни“, какво ли е било през Френската революция и превземането на Бастилията?

Ами ако историята е документирана правилно - с доста убийства и кланета в продължение на години.

Нещо оплете май реториката, "ако тези са мирни" - ами няма нито един убит, а през 1792ра кръвта се е леела като река. Та каква беше идеята на забележката?

Смениха заглавието и пренаписаха статията. Предишно заглавие: „Протестите във Франция през нощта: "До голяма степен мирни" ...“. Сега оправи ли се с реториката?

Заколете ротшидския бабоеб