17 тролея пристигнаха в Русе по вода

Превозните средства са втора употреба, но в отлично техническо състояние

Обратно в новината

Коментари - 17 тролея пристигнаха в Русе по вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези тролей са следващия етап от ретро парада в нашия прекрасен някога град Русе, сега и предвид окаяното му състояние за съжаление тези трошляци май му подхождат, но бедата е в измамата към нас - гражданите на Русе, обещаваха се нови тролеи, а се оказаха сбирщайн боклуци, които са изхвърляни от държави които са вече на светлинни години от нас, така е защото изоставащите никой не ги чака, а возилата са вероятно от съжаление към нас, но не са безплатни зя беда...

То няма как да са по-скапани от сегашните курници, така че това е добра новина.

Това ако е ферибот, то аз съм тролейбус №24. Кораба е катамаран, който возеше тировете на Вили Бец.

koe e po dobre 17 vtora upotreba ili 5 cisto novi iztrebitela . Ima edno predavane - sabudi se BULGARIA

А в Пловдив, премахнаха тролейбусите, докараха автобуси с дизелови двигатели,(за да тровят пловдивчани) и сега висят разпокъсани тролейбусни жици и от време на време, трепят по някий пешеходец!

Ето, в Русе тролейбусите идват по вода, а ония с републиканското джетовете не могат да си пуснат по вода ;)

"Тролей" е токоснемателят. Превозното средство се нарича "тролейбус". За бабите по опашките и за този сайт "тролей" е превозното средство, а понятието "тролейбус" не съществува.

Старите Швейцарски бяха подарени от Русенец ( бръснар). Човека искаше да подари и други но общината отказа.

Тролеите ни втора употреба, за втора употреба народ. Но изтребителите ни с найлоните, че бомби чак в Русия ще трябва да пускат. Когато нашият Първи Господар в Белия дом го реши. Не е шега работа това! Ще стискаме зъби, ще се возим на 30 годишни тролеи, но за бомбардирането на нашата Освободителка - само най доброто което парите могат да купят.

Кво се мъчиш като добричлия, фащай чукалата и към Освободителката, там няма американци и господари, тролеите са само чисто нови, хората са първо употреба! И ще избегнеш шизофренията...

Пасао някъде из Пасифика ли е?

А щяха да бъдат чисто нови!

На български това се казва "НОВ ВНОС".