17-годишен осакати с брадва куче на съсед в Перник

До жестоката агресия се стигнало заради липсваща обувка от прага на дома на ученика

Обратно в новината

Коментари - 17-годишен осакати с брадва куче на съсед в Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нескопосник смотан! с брадва да го удари в задния крак вместо в главата!

Айде на кучинка и намерете домче или дворче, както умалително пишат в кучкарските групи.

Аман от виещи денонощно помияри. Всеки комплекс сара завъдил по един помияр в двора на къщата си и по стаите на апартаментите. Когато по улицата мине някой пес всички останали почват да лаят и то още от 5:00 сутринта. По улиците пълно с кучешки лайна. Вървете някъде в цивилизования свят да видите дали има подобно извращение. Помиярите заедно с техните комплексирани стопани трябва да бъдат изритани на село.

Не е истински пермичанин. Щом не е имал винкел.

Едно време нямаше право да притежаваш куче, ако нямаш необходимост от него! Помните ли какво се случваше с кучета намерени на улицата или в двора? Сега настана свободия и всеки стана кучкар.Развъжда, продава, изхвърля, е пп добре ли е сега?

Кучето го води кучкаря,а кучкаря го води дявола !

Правилно! Аман от тези кирливи песове и лайната им.

Купете си прашка научете се да стреляте с нея на 30-40 метра е опасно оръжие-мощно безшумно и без възможност да се прави експертиза.И си избирате или кучето или в кучкаря.Най добре в кучкаря.Улучите ли кучкаря в главата един враг на човечеството по малко !

Ето това се казва психопат. Психиатрите могат да учат много от такива индивиди. За дебрите на болното психопатично съзнание

Май трябва да поченм да осакатяваме кучкарите. Не могат да се разбират с хора, само с животни, да хващат гората и да си знаете какво.

Днес кучето, утре съседа... Дебил!

егати долните изроди в тоя край то и княжевския съдис е там..изрод

Ако беше клъцнал съседа вместо кучето вероятно пак щяха да го преберат. Но поне нямаше да се развява по новинарските сайтове. Наскоро полувин София беше облепена с некролози на куче убито във Варна ... ха спрете се и вижте някой по-реален проблем наоколо.

Ако е било жестокост, това е позор. Ако е било самозащита, то няма какво да се карат на момчето.

Абе и на моя съсед помияра не спира да вие и дига гюрултия цял ден и нощ. Не се трае. Да взема му метна едно кебапче с нещо че да млъкне от рас

Да вземеш ти да се метнеш от някой мост и да ни отървеш от себе си

Див манг. л прибива коня си на улицата, друг манг. л беси кучето на простора, трети манг. л дере кучето си живо и нищо не се случва после, но когато българче удря и ранява куче, то са полиция и арести, то са протести, вой до небето, смъртни пожелания и какво ли не..

какви живеят в Рудничар в Перник, не съм сигурен дали етносът на извършителят също не е от тези с права, свободи и културни особености. Че там те не са никак малко, да го кажа така.

А пък ние тук кучетата ги ядем с гарнитура...

Има ли вегани при вас?

Съседът пък ще го мариже с винкела или ще му запали сергията и ще са квит.

17 годишен, но вече станал качествена ганьовска утайка!

Слагайте минуси, ганьовци бедни и прости. Дано някой ви набие малоумните глави с по една лопата, както е направил малкия потен ганьовец!

И брадвата в главата ще ти сложа даже.

Минуси слагат импотентните тролове. Имат комплекси. че за нищо не им стават недоразвитите органчета

Лелеее, колко много импотентни момченца имало тук :))))

И моят чочо ми взима чехлите като се прибера от радост, но за съжаление нямам брадва!

Не се и учудвам на коментарите..присмех и омаловажаване.. Затова ще има още такива случай, защото сме апатични и агресивни първобитни "европейци".

Държавата отдавна е за психодиспансер, приятел. Това е част от многото такива изродски прояви на хора, на които не им е обръщано внимание, което разбира се е плод на 33 годишната т.нар. "демокрация"...Оправия няма да има.

Днес кучето, утре съседа. На такива изроди от рано трябва да им се чупи агресията.

минуси? явно е пълно и с такива изроди тук поощряващи агресията под всякаква форма, било то човек или животно

Днес гледаш куче у вас, оставяш го да спи в леглото ти, утре и сekх ще почнеш да правиш с него, че и потомство ще искаш да имате...

За куче - арест и затвор, за убит човек - домашен арест или условна присъда.

Защо кучето, а не комшията?

Айде любителите на кучинките да започват с клетвите до девето коляно ха ха хааа

семката да ти прогние до девето коляно

Е защо моята, не съм тормозил кучинки ха ха

Не, не така. Ето така, това е качествена кучерастка клетва "ПРОКЛЕТ ДА СИ ИЗРОДЕ...!!!ТИ И ДЕЦАТА ТИ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ.СЪС СЪЩАТА ЛОПАТА ...ДА СИ ПОГРЕБЕШ НАЙ_МИЛОТО...И ВСЕ ПО БОЛНИЦИ И ГРОБИЩА ТИ МИНАВАТ ДНИТЕ...!!!!!" Цитат. И това е добър човек...

Тоя говняр да бъде смазан и осакатен, повече да не може да осакатява животинки!

Ти като хванеш пучи въшки що го трепеш и осакатяваш животинките? Що не си ги отглеждаш между ташаците като си толкова загрижен за животните?

Ти не пиши, че всеки те знае как пикаеш - клекнал

Ходете протестирайте сега в Перник за правата на кучетата. Ама докато извършителя си е в тяв и въоръжен, да ви видим колко сте ербап тоя път.

Ебеш магарето, вмирисан лайнар! Някой да знае, какво стана с Мечо?

Последно чух, че започнал да обръща внимание на разгонените кучки, значи е добре ха хахааа

Кучеландия с нов враг, защитил дома и имуществото си от любимец... Кога хората в тази територия ще станат любимци, на властта да речем?