Коментари - 1600 полицаи в центъра на София преди мача България-Унгария, на стадиона - 3 охранителни фирми | dnes.dir.bg
назад

1600 полицаи в центъра на София преди мача България-Унгария, на стадиона - 3 охранителни фирми

От СДВР съобщиха, че обособената зона за протеста ще включва улица "Гурко', в частта й между булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви" и "Васил Левски"

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - 1600 полицаи в центъра на София преди мача България-Унгария, на стадиона - 3 охранителни фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ме извинявате, но предпочитам да избегна контакта с тия лица. Трудно ми е да повярвам, че им пука за нещо друго освен за търбусите им няокой роднина по права линия... "Законът не ни позволява да ти помогнем, но ни позволява да те накажем, пък и имаме желание..."

Обединени с феновете срещу БФС.

Това е някакво безумие. Какво точно ще охраняват тези полицаи? Че и три охранителни фирми вътре в стадиона - нали там няма да има публика, какво ще охраняват? Толкова безценен ли е този плешивец, та такива мерки? Убеден съм, че никога за никого и за нищо не са се предпримали такива безпрецедентни мерки за сигурност. Едва ли има толкова хора по цялата ни държавна граница. Но за една плешива пияна кратуна се прави нещо идиотско. Ами да го обявим за национална ценност този и да поискаме ЮНЕСКО да го включи в списъка на непреходните исторически ценности на света... СРАМ!!! СРАМ!!! СРАМ!!!

1600 полицаи при приблизително 20 работни дни в месеца, прави 80 полицейски месечни надника. Ако са 3000 лева, около 250 бона дава държавата само за заплати, за да пази пеерасите от бфс-то. Башка разходи за автомобили, предпазни средства, регулиране на движението, пропуснати ползи на всички, които имат ангажименти в района. Резултат - безсмислен мач, поне от наша гледна точка и пълен провал на държавната политика, свързана с развитието на спорта футбол. Извод - щом хвърляме на вятъра сума пари срещу нищо, значи или сме много богати, или сме изключително глупави.

КАКВИ СА. ТЕЗИ ТОЛУПИ?!

как какви...

няма да има проблеми със смените до края на първото полувреме. Оттам насетне да му мислим.

Това е МИЛИЦИЯ НА МАФИЯТА. Срам и позор.

И цялото СДВР излиза да варди престъпника пияндурник Михайлов от народната любов,вижте само,кого защитава МВР... Вместо МВР и мафиятурата да разследват Михайлов,те излизат да го пазят...

По време на протестите пред парламента , бяха ангажирани 300 - 400 полицая !? Сега 1600 да не идва Нетаняху да гледа мач !?

НЯМАТ ЛИ ИЗПИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКА ГОДНОСТ ?? МАНГАЛЯТА НА ГРАНИЦАТА БЯГАТ БЪРЗО !! ПОСЛЕ МААТ ПО ДЖАПАНКИ НА ПАЗАРА КИРКОВ !! НА ИВИЦАТА ГАЗА Е ЗАПРИЛИЧАЛО.... ЯВНО МИНАВАТ ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИ !!

Като гражданин на републиката, който плаща данъци, искам да попитам: Мен кой ще ме пази? Откъде накъде се ангажира толкова държавен ресурс за охраната....на кого?

И жандармерията Няма да опази Идиотите от БФС !

1600 броя - това са по 400 бр. ня смяна - толкова трябват в Странджата да я пазят от скакалците, т.е. мигрантите! Изпратете ги там! Но със зашити джобове!!

Полицията и полицаите в България ги няма абсолютно никъде, където по цял свят тя е налична, като за помощ, контрол и превенция. Но за лишаване на феновете от футболна емоция и справедлив протест срещу напълно корумпираното и неефективно ръководство на БФС са налични. Следователно полицията е АНТИНАРОДНА и трябва да бъде закрита.

Този първият - дебелият, как бързо ще хване хулиганите!

Тези трябва да минат на заплата към БФС. И без това друга работа не вършат.

Прекрасен момент за кражби и взломаджийство - цялото МВР ще е заето да пази Перукан от народната любов. Предполагам, че полицаите не са само от София, следователно и в други градове броя на полицаите на смяна ще е намален.

Толкова усилия заради някакви ритачи на кълбо със сгъстен въздух???

Призовавам всички Фенове на Футбола Да Изхвърлим боклуците от БФС

Полицаите ще протестират ли ?

Треперят гащетките на Боби и Сие. Толкова охрана и загубени пари на данъкоплатците по един мач, в който унгарците ще ни разгромят. Оставка, боклуци!

само да не спират протестиращите срещу БФС

Толкова разходи и главоболия защото няколко човека които не ги бива, не искат да изпуснат властта. И хората не ги искат. За какъв авторитет се говори когато цял свят ни се смее. Държавата е длъжна да се намеси. А оплакванията на министърът на спорта говорят че той не е за този пост.

БФС изхвърли публиката и феновете ще бъдат из улиците на София. БФС ще плати ли разходите на СДВР ? Грубата сметка е 1600 * 200 + техническо оборудване , около 500 000 лв. И това са преките разходи, но има затворени улици, блокирани офиси ,магазини, бизнес ... На тях кой ще плати загубите заради мераците на Михайлов и компания да са на власт ?

БФС направи и невъзможното да популяризира протеста :)

Оставката на цялото,сегашно БФС е крайно спешна и наложителна.Такъв грозен резил,такова крещящо унижение за феновете на тази игра у нас,никога не е било.Цари корупция,шуробаджанащина и едно продължително,голямо"наздраве" от 18 г.Стига!Желая успех на агитките-да извоюват решение,макар и чрез блокада на Центъра.

Като ги гледам, направо да им дадат по десетина понички и да седнат да гледат мача и те.

Бате, джандарко! Да го пазиш, тоз Бобчо! И косъм да не падне от перуката му. Да знайш! Това нареждане от ФИФА.

Брей, тва много джандарля, много нещо... И що така? За да нема викове Оставка? Ще има, ще има...