1600 полицаи ще обезпечават обществения ред в центъра на София, по време на протестите около двубоя между България и Унгария. На стадиона ще присъстват представители на три охранителни фирми.

От СДВР съобщиха, че обособената зона за протеста ще включва улица "Гурко', в частта й между булевардите "Евлоги и Христо Георгиеви" и "Васил Левски".

Във връзка с провеждането на футболната среща се въвежда и промяна в организацията на движение около Националния стадион.

От 08:00 часа до 22:00 часа на 16 ноември се забранява престоят и паркирането на паркинга на моста пред Националния стадион "Васил Левски", както и на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между бул. "Драган Цанков" и ул. "Ген. Гурко" от страната на Националния стадион, на ул. "Ген. Гурко" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Любен Каравелов".

От 13:00 часа на 16.11.2023 г. до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, ще се забранява влизането на пътни превозни средства с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" (в участъка между бул. "Драган Цанков" и пл. "Орлов мост"), по ул. "Ген. Гурко" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Васил Левски", по бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Пейо К. Яворов".

Футболната среща между България и Унгария ще се играе тази вечер на националния стадион в София, без публика. До решението се стигна след истинска сага, след като дълго се търси стадион.

Пловдив отказа да приеме мача, а стадионът в Кърджали не отговаря на изискванията за такава среща.

Очаква се фенове на различни агитки да излязат, и да изразят недоволството си от ръководството на БФС.