16 партии сформираха лява коалиция и издигнаха Ваня Григорова за кмет на София

Неслучайно настоявах в коалиционната листа да има квота за синдикалисти, представители на работещите хора, каза кандидатката за градоначалник

Обратно в новината

Коментари - 16 партии сформираха лява коалиция и издигнаха Ваня Григорова за кмет на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надявам се да излезе някой независим кандидат,който да направи нещо за столицата.Писна ни от ГЕРБ ПП ДБ ВЪЗРАЖДАНЕ и тн.!!!!

Мис Газпром е решила да се излага публично!

Сузана и старците.

Само с ГЕРБ ще вървим напред! Но без даскалици !

Умна и приятна жена е, но за съжаление дори и съюз на 96 партии от този вид няма да e достатъчен, за да я изберат. И аз не бих гласувала за нея при положение, че е подкрепена от Корнелия Нинова, Мая Манолова и мухлясалите чичковци от снимката. Вярно, че веднъж сработи - с подкрепата на БСП избраха приятно изглеждащия Радев, но всички видяхме резултата и няма шанс да се повтори след всичко, което г-жа Нинова натвори в последните 2-3 години Любопитно защо се е съгласила

Това е българия....бивша комунделска държава която продължава да си пада по дърти комуняги. Ето затова България никога няма да се оправи...докато оставате дъртите комуняги да управляват България

От кой музей ги изкараха пък тези фосили партии. Ваня е симпатична жена, но се е хванала с куци коне. Липсва ми и Жан Виденов в тази компания живи изкопаеми.

Прочетох внимателно списъка с партии. Всички до една са партии на номенклатурата на БКП и милиционеро социалистическата олигархия. Има четири комунистически партии. И цяла група партии и организации, финансирани от руско съветското посолство. Руско съветски мекерета, демек. Аз знам че много малко хора ще си направят труда да прочетат списъка. Пък и някои от тия партии са с по един файтон хора. Но за мен по важно е друго. Масираната акция на руско съветското посолство за създаване на Пета колона в България. То, руско съветски мекерета винаги е имало. Но сега Мутрафонова се опитва да ги организира в единен блок. Нещо като Отечествен фронт. ОФ. Но в полза на Русия. В полза на Путьо и путьовците около него. В София бтакава коалиция няма никакъв шанс. И Ваня Григорова ще бъде поредния провален политик, свързал се с БСП БКП Тя, освен това компрометира и КТ Подкрепа. След като прочетат списъка с комунделници и руско съветски мекерета, не знам колко от членовете на Подкрепа ще останат да членуват там.

Поне е красива а имаше една Ц Ц

Чак пък красива. Хайде холан, и ние разбираме малко от жени. Но за един експресен секс, може би става. След три водки....

от тези който и да хванеш и да го пуснеш от високо , няма да сбъркаш.

Аз ще гласувам за Ваня Григорова !

Ами като си глупав....Ти сигурно гласуваш и за БСП. Толкова ви е акъла....

е тази измет, какви са тия скелети от гардероба? Разстрел по бързата процедура, а циганката Ваня обратно на околовръстното.

Ромка. Не, мерси

СЕСТРА ГСЛЕВА 2

Как не се обединиха около Маямата тоя път! Да покряка оная улавица предизборно, качена на някой трактор от протеста!

Много достойна жена успех.

много баби хилаво бебе много партии хилаво ванче

Тая госпожа с каква визия и идеи за София се кандидатира? А нещо полезно през живота си направила ли е? Що за тъпотии предлагат комунистите отново на хората???

Успех на Ваня!

партии наспорил Господ , та 16 партии с по 10 калпака са си голяма сила :)

Гола вода и кал в ушите!

Учителката изкара бая години, защо да не изберем и училищна чистачка? П.п. единственото с което е била полезна циганката Григорова е чистачка в началнофучилище.

Тва да не е Хубавицата, дето ще бута сгради за да оправи въздуха в София? И тя и Нинова-въздух под налягане! За разлика от Нинова обаче е харна мома, но за кметица не става:)

Щом за теб е мома и хубавица, значи определено си над 85 години и жена не си виждал от 45 години.

16 партии по 0.5% = 8 %. Пак добре се получи.

ама разберете народе ... за това герб-о няма значение кои ще им е кмет и подобни щото обслужват само нечии финансови интереси и ако тези мислят че ще отнемат парата на някого жестоко се лъжат щото от готъм сити има постоянни запитвания от злодеите за обучение при чекмедже бабаитите

Успех Ванче!

Много ездачи се качиха на тази кобилка! Заедничка кобила и цетата я нечат!

всички комунисти на сапун !!!

Всички "демократи " с отрязани празни глави

обикновена комунистка

Не е най-важно кой е кмет, а колко общински съветници имаш. Може да се окаже, че точно те те спъват. Затова след балотаж има смесени чувства. Най-добре е директно 51% да имаш, ама без алабала.

Спечелим в София.

То социалистите нито показват нещо нито имат какво да покажат . БСП бавно умира и си отива . На всички избори показва все по малък резултат . Нужна е истинска нова лява партия . Тия са никой вече защото от леви станаха руска геополитическа партия а там са Възраждане които са по силни .

Ха на бас…..Няма да спечелим ако направите ала бала с машините.успех на Ваня!

Бсп спада защото буйвалнонелектората и измира. още 5 10 години и ще се изчисти от тях.

2/3 от българите ЕДВА СВЪРЗВАЛИ ДВАТА КРАЯ, но ЕЛЕКТОРАТЪТ бил ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ... Ако изборите имаха значение, щяха да ги забранят.

Ти го казваш само . Я иди да видиш ресторантите че са пълни цяла седмица

ГОСПОЖО, надценяваш ме. ;) НЕ аз, НСИ го казва: НСИ: "Над 75% от българите изпитват затруднения да покриват ежедневните си разходи. Данните са за четвъртото тримесечие на 2022 г., както и за предходните 3 тримесечия на на м.г."

Дали са пълни точно с българи? До моята къща има ресторант, лятото имат маси отвън, всеки ден минавам край него дори по няколко пъти, не съм чул българска реч само руски(украинци, ама говорят на руски), малко арабски тук там турски или някакъв неразбираем език, но не и български.В веднъж като минавах някой говореше на български, чак се стреснах Това е.

Ситуацията е: Хвани Ваня, па удари Васко.

айде бе? да не спиш на течение?

Няма да спечелят София . То не може да водиш безидейни политики и единствено да плашиш хоратас анти джендърска пропаганда и какви ли не други безмислици и да очакваш да те изберат хората .Те не са леви . Те са никакви

Другарко, ДЖЕНДЪРИТЕ са в ДБ.

За това никой няма да ви избере товариш

И в ПП!

Ванчето, на всяка манджа мерудия. Щеше и евродепутат да става и други песни да пее.

Сменете столицата с друг град и изборите за София ще са по спокойни

Другият по големина е 3 пъти по-малък

..."ЛЯВА" КОАЛИЦИЯ, КОЯТО ХЕМ УЖ БИЛА "ЛЯВА", ПЪК ХЕМ ПРОСЛАВЯ ФАШИСТКИЯТ НЕО-НАЦИСТКИ РЕЖИМ В СЕВЕРНАТА ВАРВАРСКА ИМПЕРИЯ ??? .. ДАЛИ ТАЗИ КОАЛИЯ НЕ Е БАШ ХАРД- ДЯСНА, ФАШИСТКА ??? ------- КАКВА Е ТАЗИ "ЛЯВА" КОАЛИЦИЯ, КОЯТО Е ПРОТИВ ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБОДАТА НА ИНДИВИДА , КОИТО СА ЧИСТО "ЛЯВА ИДЕОЛОГИЯ" ?!? .. ДАЛИ ТАЗИ КОАЛИЯ НЕ Е БАШ ТОТАЛИТАРНА, ДИКТАТОРСКА ? --------- М??? ИМАТЕ ЛИ ОТГОВОР НА ТЕЗИ ПРОСТИЧКИ ВЪПРОСИ ?!?

Някои просто обичат да стават за резил. Добре,че е паметникът със шмайзера да се показват по ТВ.

Те тези партии са с членска маса един човек на средна възраст 80г.

Че София нале си има кмет, бат Фандъкова, за чии й е да се сменя кмета. Съга е идеал Петров у столицата, ядиние, пииние и сгодни женички. Кой иска да събаря тоз рахат?

PEYTSCH

?

Ваня Григорова е хубав човек тя защитаваше работниците...мафията ще е срещу нея.. дано спечели...

Малко са. Поне 50 партии и коалиции трябваше дяча я подкрепят. Сега за малко ще е трета.

успех!

МАФИЯ