16 хиляди мълнии са паднали вчера у нас, само край Русе - 276

Студен атмосферен фронт, който преминава през страната след поредица от дни с екстремно високи температури, е причина за мощната гръмотевична дейност

Обратно в новината

Коментари - 16 хиляди мълнии са паднали вчера у нас, само край Русе - 276 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз нее видях нито една.

ПАТРОНИТЕ СА ВСЕ ПО НАШИТЕ ГЛАВИ?!!

Аз пък ги преброих 17213

Ба си късмета и гръмоотводите. От толкоз ни една да не удари НС/МС и Президентството. Деба и кривогледия Зевс. Съболезнования на родителите.

Зевст!!!! Или свети Илия!!??

зависи от коя страна гледаш - в Гърция Зевс е Гръмовержеца, а у нас Свети Илия. Ама четете, бре. Стига с тоя "социален" живот с картинки и анимации.

Най-много мълнии падат там, където има залежи на железни руди ! Специално за София е установено, че всичките мълнии падат в района на Кремиковци ! Имаме обаче проблем - докато в другата част на София, където не падат мълнии , в Бояна, всички къщи са с гръмоотводи, то в Кремиковци къщите нямат такива !

Де да падаха, където има най-много кухи глави.

Па не бяха 16 хиляди, бяха 16 хиляди и тридесет и три.

… и само една уцелила… Тия мълнии са като украински дронове, бе!

От както ни пръскат със самолети и ни поразяват с ХАРП, средната продължителност на живота в България се е повишила с над 15%. Не ги знам с какво пръскат, но искам да си купя от него да си го слагам в боба.

Лъжат ни бате за всичко. Ето например какво ми каза една дама работеща в НСИ: На по предните избори стана грешка, при която 500 хиляди пенсионери ги преброихме 2 пъти. Това стана, защото един път ги преброиха преброителите, втори път ги преброиха техните деца и внуци онлайн. Докладвахме на тогавашните управници кво е станало и че трябва да изчистим тази грешка. Те ни наредиха това: "Оставете всичко така". Така преброяването показа, че българите са в повече с 500 хиляди.

Цял живот ни управляват престъпници, които няма кой да осъди и да търкат наровете по затворите, за съжаление.

Къде е МВР, ДАНС, Прокуратура? Защо са позволили това да стане. Къде е била Афера.бг, те поне всичко засичат и разследват? Углавно престъпление е. Всички тогавашни управници са за съдене. Защо следващото правителство ги е прикрило?

Бате, аз съм достатъчно дърт, за да имам лична статистика на колко умираха хората по байтошово и до колко доживяват сега. Пак да ти кажа, не стига че от както ни пръскат живеем много по-дълго, ами и сме много по-богати, здрави, свободни и сити. Изобщо, след всичките апокалипсиси и конспирации, които помня от 70-те, а те са десетки, живота вместо да свърши, става все по-хубав. Жалко, че не съм на 20, ама за това не ми е виновен Сорос.

Русе е най-гадния град в атмосферно отношение - най-горещ през лятото с най-много гръмотевици и с най-големи студове през зимата ! Чистотата на въздуха им е отделна тема ! Единствено перничани са им конкуренция, но когато перничаните вече повръщат, в Русе още не са седнали на масата !

На мен ми харесва лятото да е лято а зимата да е зима, не ми е нужно да пътувам другаде . Въздуха в Русе не се различава от другите големи градове а река Дунав определено помага срещу запрашването . На мен ми е скучен ,но това е друга тема . Като цяло много добре балансиран град . Напоследък започна мангализация но Русе има способности да цивилизова ,така че всичко ще е наред .

Изразих се погрешно - извинявай ! Навремето там съм служил войник , а по долината на Русенски Лом имам незабравими спомени ! И просто ми е жал, че към това красиво място природата не е толкова добронамерена ! Когато имам възможност обикалям България и установих, че всяко кътче на тази страна има свой незабравим чар - дори и тези села, които тънат в забрава и разруха ! Скоро ходих по Странджа и използвам случая - който има възможност , да посети едно също уникално място - водопада Докузак !

Ко разхищение на ток. де го сега българския Тесла да улови тока от мълниите? БГ нямаше да има нужд от Белене

Мълниите убиват годишно десетина българи, но US сатанистите избиват хиляди. Днес в небето на Бургас отново го нашариха US самолети - цистерни, я със зарази, я с нещо да променят климата. Прекалено високите температура ще избият много хора, но нали това е тяхната цел, по най различни начини да унищожават човечеството, докато то падне на 1 млд. Това ще е тотално унищожение на цели държави, но нали това е целта. Като съсипят държавите по света, няма да има на кой да си връщат дълговете от 34 трилиона, нали така? Няма държави, няма дълг. Те ще си живеят сами на тази планета с техните технологии, изкуствени интелекти, роботи и тем подобни. Защо ще им са хора, няма да им трябват. На този сатанистки елит дори няма да им трябват жени, защото те са все дърти пеераси и ще се чу.кат с роботи. Те дори вече го правят.

Приятел, американците и аз не мога да ги дишам, но ти трябва да си пиеш хапчетата по-редовно.

Пия ги пустите хапчета, по 4-5 ги пия. Току ща си налях 5-то. Наздраве !

Нека позная.....моите кюфтета от телета са виновни?!

Няма да е самолета на Бил Гейтс или на тия от Давос, нали знаеш. Крави са пръцкали и са били изяждани милиони години, сега последните 5 години те са проблема!

Милиарди направо. Само да те светна/ преди хората са ядяли зьрна и растителна храна, както и ядки и са били много здрави.

Интересно - кой безумен човечец ги е броял?!

Детектори засичат електромагнитното поле създадено от мълния. Никой не ги брои ръчно.

У нас има детектори за електромагнитно поле?! Тук толкова по-обикновени неща липсват ...