Коментари - 1540 са новите случаи с коронавирус у нас за денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искате да чуете какви "гении" са канадските протестиращи, отворете YouTube и намерете "Freedom Convoy Arranges Emergency Meeting on Twitter" NZP Chasers - Skystock го стриймва.

Средната възраст на починалите последните 2 дни е по-голяма от средната смъртност ан умиране в България от преди ковида. За 12.02.2022: Години на починалите: 94, 80, 68, 65, 78, 75, 84, 75, 62, 74, 72, 84, 83, 86, 84, 65, 78, 65, 83, 62, 88, 89, 73, 80, 79, 62, 70, 77, 74, 77, 61, 69, 86, 76, 66, 79, 79, 72, 86, 74, 91, 74, 80, 63, 88 Средна смъртност: 76.22 За 13.02.2022: Години на починалите: 95, 84, 82, 84, 56, 69, 76, 81, 86, 80, 75, 74, 80, 58, 58, 70, 73, 75, 68, 74, 83, 77, 74, 91, 66, 70, 82, 70, 78, 78, 61, 68, 70, 86, 95, 76, 88, 50, 76, 73, 68, 75, 87, 78, 86 Средна смъртност: 75.64 И мнозинството със сърдечни проблеми. Е хората в България живеят по-малко средно! Според НОИ ли бе преди ковида, мъжете по 71г., а жените по 78г. А преди ковида смъртността бе 1 на 64.4 , а за 2020г. бе 1 на 55.45 .

се мъчиш да манипулираш? Защо точно тези два дни си хареса? Да не говорим, че трябва сериозно да се засрамиш. Кой си ти да казваш на кой кога е времето? А нещо за общата смъртност? Защо скача двойно на моменти, но само през ковид вълна? А от друга гледна точка, нали все се правите на загрижени за сърдечно съдовите и онко заболяванията. Там знаеш ли каква е средната възраст на починалите? И пак в тази връзка, как решаваш кой живот е по ценен и коя смърт, по-маловажна? И за какъв се мислиш, че да го правиш?

Ало, дира, не ви ли беше срам пак да триете бе? Нарочно изтрихте дългия пост, защото мислите, че не няма да ми се пише пак ли? И сте прави, само че заради номерата ви вече си запазвам каквото пиша. Изтрийте го пак де! Безсрамници!

Ало, Някой, Средна възраст на група починали и продължителност на живота са две различни неща. Една от причините е, че хората вътре в групата не са разпределени по възраст равномерно. Може би са разпределени като възрастовото разпределение на населението, но във всеки случай такава нормировка плюс отчитане на различните тежести на риска за различните възрасти в твоите сметки не се вижда. Втори фактор е, че детската и младежката смъртност (по всички причини) също участват в сметките и свалят показателя. Не с 20 години, но все пак осезаемо. Ако изключиш смъртта поради инциденти, сърдечни малформации, генетични увреждания и още причини от сорта, убиващи в по-ранна възраст, ще видиш че профилът на починалите с ковид предполага малко по-висока средна, отколкото е средната за всички. Починалите поради изброените прични пак ще ги има и ще продължават да дърпат надолу. Трето - ако сега изтрепеш всичко над 80, средната възраст за смърт ще скочи с 2 или 5 години, не ми се смята колко точно. Но не и средната продължителност на живота. Би било меко казано нагло, ако се опитваш да твърдиш подобни неща. Това естествено ще се усети с обратен знак, но чак през следващите години. Например след две изведнъж ще се окаже, че никой не умира над 82 и съответно няма кой да добута средното до 75 или колкото е там към момента. След 3 никой няма да умира над 83 - същият ефект, макар малко по-слабо изразен. И т.н. Само не мога да разбера защо така елементарно се упражняваш върху сложна материя, от която изглежда нямаш много понятие.

Ало, мангърианците, Това е онази същата болест, която всички в България я бяха изкарали на крак още април-май 2020, когато БЦЖ-то ни пазеше. Помните ли бе? Или тази ваша партида я евтаназираха още септември-октомври 2020, поради което е твърде древна, за да е оставила културно наследство за новите тролски реколти?

Плоскоземци. Всичко върви по план :)

И какъв е плана?

Плоскомозъчен, вярвай на лъжестатистиката....

Българина най не вярва на статистики, ама вярва, че напикания потник предпазва от 5G. Такива като вас на запад им викаме плоскоземци. По тъпи от вас антиваксърите няма.

Преди не монго време мангъроидните тролове обясняваха наляво и надясно, че епидемията ще приключи тогава, когато всички прекарат вируса. Резилът беше, че първите опити у нас завършиха недовършени при рекордно високи нива на смъртност. А сега същите гък не обелват за тази стратегия, когато другите държави изглежда "дойдоха на мангъровия", но СЛЕД като намериха как това да стане много по-безопасно. За сметка на това изведнъж им се стори много ужасяващо да се заразяват всички, при това при 70-90 процента по-ниска честота на смърт от българската, винаги в случайно съвпадение с дали в държавата има 70-90 процента васкинирани. Защо така бе? Или просто става дума за две различни тролски партиди, като от старата е или в дълбока хибернация или вече нямa нито един останал жив?

Гледайте довечера какво ще става - поне 9-10 хиляди, и минимум 100 починали ще запишат.

Кихнах. Искам болнични, ама доктора ми казва, че това било просто кихане и ми нямало нищо! А аз съм сигурен, че е ковид, и че ще умра, ако ходя на работа! Не ми се ходи на работа, а тоя идиот доктора вика, че нямало да ми даде болнични. Искам да се оплача от него.

Оплачи се на психолог! Той ще го научи тоя лош доктор!

Не съм напълно сигурен, но мисля че кихането не е било никога ковид симптом.

Ваксърска Гърция също умрели вчера 75 почти двойно на България. Том Круз е тъпак.

Общо починали в Гърция 24000. В БГ са 35000. Населението на Гърция е почти двойно ма това е БГ.

че и в Гърция и особено в Израел, почна тази вълна почти месец по-рано. Освен това не се научихте антиваксите първо да не бързате, второ да не гледате статистиката ден за ден. Понеже като сравниш починалите за седмица, в Израел примерно за последната са 296 и намаляват, а у нас са 631 починали от ковид и растат.

Средният брой починали за последните 7 дни в Гъция е малко над 90, колкото и тук, но населението им е 11 милиона. Обаче при 70% с две дози антиваксърите им са пак толкова като брой, колкото тук. Съвпадение ли?

Ваксиниран Израел вчера 78 умрели, в България наполовина по-малко. Ваксъри, защо капете като круши? И това е началото, а догодина?

Изчакай утрешните данни за днес и пак ще си говорим.

Що в Израел не почиват ли в Неделя?

Явно си тъп антиваксърси цървул. В неделя е работен ден в Израел.

3евзек

Г-н Антиваксо, В Израел седмият ден от седмицата е според канона на юдаизма. Чувал ли си, че става дума за събота? Шабат, Sabbath или както е на разни други езици. А неделя е първият работен, не знам как го наричат. Обаче отде толкова тролски акъл, да се сети чов... ъъъ трол?

в България по принцип хората (а главно мъжете) си мрат рано, ако видите данните на НСИ има много области ,където средна продължителност на живота за мъжете е 60-62 г. Това е много зле. При жените е по-добър показателят, но пак е нисък в сравнение с ЕС. Говорим за данни преди 2019 , без ковид -пандемия Отделен въпрос е защо толко рано си отиват , по какви причини ,мисля че са ясни, още повече че над 700 000 дущи са без медицински осигуровки - тоест без медицинско обслужване

Общо починали в Израел 9500 човека. Общо починали в БГ 35000 човека. Население на Израел 9,5 милиона. Население на БГ 6,5 милиона. Като ще вадите разни статистики, поне ги вадете целите.

Аз вярвам,че в Израел са отчели точно броя починали от ковид, докато в България цифрата се манипулира , лъже и т.н

Само си търсите оправдание да защитите антиваксърските си възгледи. Ама каквото и да пишете, фактите в данни говорят обратното.

в България статистиката не е толкова точна като в Израел, но грешката не е в посоката в която ви се иска. У нас и заразени и болни и починали от ковид се пропускат. Числата са всъщност доста по-големи, а не по-малки от отчетените.

Тези дето са в карантина заради близки от семейството им заразени ( не казвам болни, може и нищо да им няма) , дали и те не влизат в бройката 1540?

Защо ми слагате минуси? Заразен не значи болен, много хора са положителни и без никакви симптоми . Важно е колко от заразените са наистина за болница и грижи , а не така за бройка

В бройката влизат само тези които имат лабораторен, положителен, антигенен или ПСР тест.

Благодаря

Аз ваксиниран под 40 год. не познавам нито един. Почти всички ваксинирани, които знам са тъпи селяни от селата. И понеже са ми роднини сега ги уреждаме в болниците в града понеже ги натръшка грипа. Дано не ги уморят изродите в бяло, че макар и тъпаци са ми роднини

Може би трябва да станеш един от тези в бяло и да ги спасиш... нали си по-умен от тях?!

Не сте писали, че има само 1000 ваксинирани и то бустери. Ваксинацията умре.

От една неправителствена организация са изчислили колко пари са нужни, за да бъде ликвидиран световният глад: 330 милиарда долара. Проучването е финансирано от германското правителство и ... от фондацията на Бил Гейтс. От глад умират годишно над 9 милиона, два пъти повече отколкото от пандемията досега. И знаете ли колко пари са похарчени досега от световните правителства за борба с пандемията (предимно за ваксини)? 27 пъти повече. Световният глад можеше да бъде ликвидиран 27 пъти! Интересно защо Бил Гейтс инвестира не в премахването на световния глад, а във ваксините? Въпросът разбира се е риторичен.

Еййй все Бил Гейтс ви е виновен на вас. Изкарахте го баси злодея. Парите са на Бил, може да ги харчи за каквото си реши.

"От една неправителствена организация" От коя?

България дърпаме късата клечка все защото всички клечки са къси, или защото ние си плащаме да издърпаме късата клечка за да можем да го играем на жертви?

93,33% от починалите са антиваксъри. Колкото повече антиваксъри, накрая толкова по-малко антиваксъри.

Само можем да седим и да чакаме да им дойде умът на останалите.

Почти всички починали са пенсионери с хронични заболявания. Що за психопат трябва да си, за да се радваш на нечия смърт? Днес е празник на любовта и празник на виното и веселието, а някакъв болен мозък се радва на трупове. Покрай тази пандемията лъснаха психичните отклонения на много хора. Само при споменаването на думата "ваксина" започват с пяна на уста да кълнат и да желаят смърт. Това, че са си поставили някаква инжекция ги кара да се чувстват значими и част от някакъв интелектуален елит. Гледам из цяла София билборди, от които грее лицето на Кантарджиев. Пандемията превърна довчерашният началник на центъра по заразни болести в медийна звезда и сега... ще оценява таланти в ТВ шоу! Театър на абсурда.

Абе, просто не трябва да им обръщаме внимание. Старите хора са казали така : Ако срещнеш пиян - подмини го. Утре като изтрезнее ще се разберете. Ако срещнеи идиот - бягай през 9 села. Идиота си остава идиот! Спокоен ден!

Аз живея в Западна Европа. Тук всички сме ваксинирани и ваксината оказва ефект. При население от 20 милиона, имаме 200 в интензивните отделения и по 5-6 починали на ден. Така, че прост българино не ми говори, че ваксините не действат. Гледай фактите и никой не се радва на починали хора. Просто ако се бяха ваксиниран, можеше да ме са мъртви сега.

Вас още ли ви онождат с бустери бе! В Дания отмениха всичко, сега се обсъжда отмяната и на ваксините, като доказано напълно неефективни.

Ало, ..., Онождането е описано в листовката на бустерите от партидата за вече ненужни тролове. Само то помага, ако си оцеляла поне два часа след първата и 20 минути след втората доза. Обаче при човешките бустери няма такова нещо.

Тебе ли некакви обилно те хранеха по-надолу...

3евзек

Не, не хранеха мен. Просто закусваха на тролската си трапеза и само минах с една пръчка да разръчкам гозбите, да проверя дали и днес миришат на л@йна. Закусихте ли вече? А ти защо се намесваш с такъв въпрос, без никой да те гони. Да не би да си гузна нещо?

Пак поредните фб измислици.

Учителката Мирослава Дякова разказа по БНТ, че е получила информация от РЗИ в столицата, че лице с нейното ЕГН е починало от ковид. Това се е случило след като тя е установила с тест, че е позитивна за вируса на 29 януари. Преди това тя е била в карантина, защото майка ѝ е болна.

"По-късно в формален отговор на въпроси на Българска национална телевизия, от столичното РЗИ отхвърлят случая. Те са безапелационни, че дамата не е включена в листата на умрелите." с други думи, лелчето си измисля.

Ало, дира, защо триете бе? Да не би да ви е срам от нещо? Само че аз пак ще попитам. Да не би перманентният бан на IP адреси да е някаква привилегия за регистрираните ви потребители? Или ви е срам, че общите ви условия по-надолу са само във версията за пред хора? Може ли да ми дадете пълните, за да знам какво съм нарушил! Благодаря предварително! Сега сигурно пак ще го изтриете, ако все още имате срам.

А в Израел където се ваксинираха и вече забравиха за вируса за вчера 13.02 имат 31 338 нови случая и 78 починали !

Сега вече стана ясно, че и четвърта игла не дава достатъчно високо КПД на "ваксините". Чакам всеки момент да почнат да изследват вличнието на петата игла...

Защо манипулираш бе? Израел неделя (вчера) е като нашия понеделник - първи работен ден от седмицата. Средният им седем дневен брой е 52 и спада, а тук е 90. Освен това в Израел към момента тече планирано масово заразяване. Преди месец средният им брой починали беше някъде 6-8, след месец ще е пак толкова. А тук от почти два месеца плавно се покачва от 70 към 90 и като че ли няма да спада скоро. По-готино е, нали?

Ама НАЛИ СА "НАПЪЛНО" набодени над 90%, както и с 4-та доза? Нали ПОБЕДИХА вируса и ПРЕГЪРНАХА живота? Какво планирано заразяване?

3евзек

Г-н Как така ве зевзек, Вирусът в Израел е вече като грип. Ако вече си забравил, животът си беше такъв и преди 10 години. В момента стратегията им е като мангърианството, но със съществения нюанс, че я прилагат СЛЕД ваксините, не преди, като миналогодишния резил у нас с по 200 на ден. Наистина ли се налага да обяснявам такива елементарни неща? Не можете ли да се сетите сами?

Ама "ваксините" ли са причината да е като грип сега?

3евзек

Г-н Как така ве зевзек, Точно ваксините са причина да е като грип. Това категорично се доказва от българската контролна група, в която все още пациентите умират около 20-ина пъти по-често, отколкото при грип.

А в африканската контролна група на 5% набодени, защо не умират?

3евзек

Г-н Как така ве зевзек, В африканската група не умират защото: Първо: 70-80% от населението е под 20 години. Второ: защото тестът струва колкото половин месечна заплата, а за цяло семейство - някъде 3-5 месечни заплати. Ти би ли гладувал половин година, барабар със седемте си деца, за да можеш да се тестваш? А може би ще разчиташ на африканската държава да ги осигури "безплатни"? Та нали струват колкото данъците ти за две години? Ако не си политик или богаташ, кой ще се занимава с теб? Пишат те като непотвърден ковид и не се появяваш никъде като бройка. Смешник!

Честит празник на дезинфектанта. Дезинфектирайте се редовно с дезинфектант за перорално приложение. Наздраве!

Ехаа, вАкса троловете изпълзяха, явно не са им спряли финансирането със стотинки. За сега липсва Зевзека, но и той ще се появи. Честит Трифон Зарезан и от мен. Яжте чесън , пийте винце и ракийка и си носете новите дрехи. Спокоен и усмихнат ден!

Ало, Амиии, тролице наша, Всеки ли, който ви хване как лъжете като разпрани, се превръща в трол? Подозрително еднакъв речник имате с Паниката. Или ти просто си от надзора, който следи кой кога се появява и какво пише, за да знаете и в случай че се сдобиете с власт?

Гузен, негонен бяха.

3евзек

Г-н Ей го, Вие, цялата дружинка., начело с надзорничката, сте тук за гъби и никого не гоните. Нали бе?

Трябва да останат ваксини и за по бедните страни.

Преди три месеца се посетих една такава по-бедна страна. С малко по-тъмнокожо население. И 100$ средна заплата на месец. Повярвай ми - там кови няма! Прекарах най-хубавите 8 дни за последните две години от живота си. Няма ковид, няма маски, няма ваксини, няма хипохондрици, които са готови да вкарат в тялото си и отрова, стига някой мастит чичко по телевизията да им каже, че е единствения начин да останат живи... Та не им бери гайлето на бедните. Апропо, намръщен човек не срещнах там. Всички са усмихнати. Бедни, но усмихнати...

В Африка пти 5% набодени са много по-добре от набодена Европа.

3евзек

В Африка има 5% население над 55. Не ковид, ами тестове няма. Политиците и богаташчетата им могат да си позволят тестове. И болници няма, хората си измират нерегистрирани дори без да достигнат до болница, от която да ги върнат. В една държава дори президента си и вицето му не можаха да опазят, въпреки че ги лекуваха в чужбина.

Честит празник на лозарите, винарите и кръчмарите! Оцелях някак си с една маска от началото на пандемията, но без вас щях да съм отдавна изгубен!!! Апелът ми е да е довечера да празнувате по стар стил - носете си новите дрехи, до две дози от рубинената вакса, а бустерите само за най-уязвимите и не повече от един. Моля, не забравяйте да имунизирате и госпожата. И тя душа носи, майка й откачена, пък и колкото да ви лази по нервите понявга, какъв човек щяхте да сте без нея!? Със здраве и да илядите.

Факт е ,че ваксината ми създаде известни здравни неудобства,но не могса да отрека ,че на фона на всички позитивни покрай мен,минавам само с хрема и кашлица.Нормслно.все пак съм астматичка .Но съм против това натрапчиво апелиране към ваксинация.оставете хората на мира.

хората са тъпи, като г...ове. прост човек няма как да има мнение, а и никой не е длъжен да се заразява от неваксинирани кретени. В западна Европа всичко приключва, тука умират 50-100 души всеки ден. За това и призивите за ваксинация

То добре че ние ваксинираните не заразяваме..Всеки сам си избира как да боледува.И всеки трябва да има мнение което да се уважава.

ако спрете тестовете стават нула. Х Белите държави правят по 60-70 хиляди теста, ние 10 хиляди.

Що не спрете вече с тая тъпня? Прекалихте вече

Добро утро, антиваксъри-идиоти, На колко от вас пя попът през уикенда? А колко от вас нагълтаха тръбата? А на колко от вас дупеха жените, докато вие, заради вашата простотия, берете душа в интензивното? Всъщност, няма никакво значение! Дай Боже, утре поне двойно. Мрете, цървули прости!

А паниката, шилото и санитарят- да лапат пишората!

Пийни една гроздова да се успокоиш. Напрегнат ми се чиниш. Тя гроздовата и без друго помага повече от противогрипната ваксина.

СКОРО ПАЗАРУВАМ В БИЛА! ПИТАМ ПРОДАВАЧКАТА И ТЯ НЕ ВАКСИНИРАНА ?? ЧЕ ТЯ СТОТИЦИ МОЖЕ ДА ЗАРАЗИ ЗА ДЕН ??? И ТО НА ЩАНД ЗА ГОТОВА ХРАНА !! НЕ МОЖЕ ТАКА !! НИЩО ОЩЕ НЕ Е ОТМИНАЛО !! ПАК ДНЕС СА КЪМ 2 000 ?? УТРЕ КОЛКО ???

Още ли има тролове да пишат подобни бълвочи... баси

КИРЕТО НАЛИ ЩЕШЕ ДА ПРИНУДИ ЛУЗЪРИТЕ ГЛАСЕВАЛИ ЗА НЕГО ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ?? КОГА ЩЕ ЖИВЕЕМЕ НОРМАЛНО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ??? АМА ТО ЛЕНЧЕТО Е ПО ВАЖНА !! И ИЗРЕЗКИТЕ ОТ ВЕСТНИЦИ !!

Ваксинираните карали по-леко инфекцията. Това е партенка, огромна спекулация с която мамят народа. И колко трае действието на една ваксина 3-5 месеца, а после. Ако нямаш добра имунна защита и разчиташ ваксината да те пази, в голяма заблуда си. Толкова заблуден свят, щом вече трета години сме се паникьосали и само говорим за ваксини маски кокдауни..срамота, спрете се най-сетне де.

Да, ще вярваме на Кънчо от село с недоразвития мозък, а не на специалистите от цял свят, които казват Ваксинирайте се.

Оди се боцкай бе ...

След като трета година сте паникьосани и само за това говорите, може би вие трябва да се спрете. Заради вас болниците се пълнят с 2/3 желзаещи да изградят имунитата по естествен път, защото уж бил по-добър. Само че след 3-5 месеца пак...

Трябваше да се въведе ваксинационен сертификат. Който не се ваксинира - да има ограничения. А не разни луди мамчета да се обясняват как искали да си отглеждат "натурално" и "органично" децата си и да ги хранят с цвекло. То бива демокрация, ама това отива на свободия.

Това би било дискриминация

Дискриминация ли е да не искаш да живееш в гето.

за да пукнете малоумниците като тебе!

А аз си мислех, че е заради 5G- то

Задължителна противоргрипна ваксина? Срещу кой точно грип? На сезон са по няколко. Улава работа, улаво предложение!!!

Само не разбрах връзката между ваксинационния сертификат и лудите мамчета? Май продължавате да не правите разлика между хората, които не желаят да си приложат ковид ваксина, и същинските антиваксъри, които не имунизират децата си с нищо. Какво повече да говорим? Самият факт, че наричате автиваксъри хора, които имат целия задължителен набор ваксини, но са скептични по отношение на тази срещу ковид, е достатъчно красноречив.

Ти калъв медицински специалист си, че се изказваш против ковид ваксината?

Е, че който е склонен да се манипулира с елементарни теории на конспирацията, ще се манипулира винаги. Днес са ваксините за ковид, утре ще е срещу детски паралич или срещу бцж. Щом веднъж е минал номера на манипулаторите, ще се пробват пак. А антиваксърите ще вярват. И това, че модерните антиваксъри имат ваксини трябва да сме благодарни на родителите им.....и на по строгите мерки преди време.

и двата вида са идиоти.

Отменяйте всичко!

Що само 10000 теста? Да не ви свършва пландемията :) давайте по 40000

Няма достатъчно тестове.

Требе да бачкат по 72 часа на ден...

мераклии за тестове вече.

Кунчев едва го спасиха от мъртвите, сега казват, че Майтапчийски зле се мъчи и бере душа.

Него съвестта го мъчи...

Ти каза най-големия виц!

Крайно време е да е премахнат всички ограничения ! Ваксини има на разположение, има и достатъчно информация от официални източници за тях. Кой не иска да се ваксинира и мисли да разчита на късмета е свободен да го направи, негов избор. Не е справедливо ваксинираните да бъдат задължавани да носят маски в градския транспорт и магазините !

Ти знаеш ли защо са мерките? Мерките са защото здравната ни система не може да смогне на всичките тежко разболели се. Мерките намаляват шансовете на тях да се увелчиат до степен в която няма достатъчно легла и персонал. В случаят, най-добре е да се изчака вълните да намалеят и ковид да се успокои. Ваксинираните не са на 100% защитени от ковид, и докато може да прекарат болестта по-лесно, то тя може да бъде прехвърлена на тези които не са ваксинирани. За това е добре да си ваксиниран.

Моля, спрете да делите хората на ваксинирани и неваксинирани. И стига с тия призиви за справедливост към ваксинираните. Време е мерките да отпаднат за всички, защото се видя, че сертификатите не работят. Време е да се върнем към старото нормално, доколкото е възможно след всичко, което ни причиниха пландемиците.

Нали и аз тва казвам ! Всички ограничения да се премахнат. Който иска да се ваксинира, който счита че ще се справи без ваксината негова воля ! А не да ми налагат ограничения, за да съм предпазвал някви хора, дето сами не искат да се пазят !

сега като тръгнат термитите на училище след седмица пак 10 000, докато ревяха, че са си в къщи, сега искат да са си в къщи, заразяват поголовно, много колеги са болни, хахаха и кой ще проподава, може би вечно квичащите родители

Шило

Браво, бе! За теб най-голямото богатство- децата, термити ли е?

Gugnelid

Така са го/я третирали родителите му/й, как очакваш и той/тя да има друго отношение?

ела да видиш държанието и отношението на децата и родителите към учителите, и не само како изобщо се държат, и сам прецени

Шило

Тома, че не ги възпитавате е ваш проблем. Ако се имаш за термит, другите не са.

училището НЕ Е място за възпитание , а аза обучение, възпитанието вкъщи, който има претенци да мине на домашно обучение

Шило

Не е ли място за възпитание вече? А, навремето беше. И винаги е било. Но дори така да е, термит си ти, а не децата. Явно си някой пъпчив пубер, де тати носи, мама меси. Нали, комплексарче?

Ти нали се ваксинира с 5 игли, кво ревеш като вдовица за к

Ти си един добър пример за родител, браво, най-вероятно сина ти или дъщеря ти са същите селянчета, като теб,, бъдещи неграмотници

"Бъдещи неграмотници", високомерно каза настоящият неграмотник, който не познава главните букви и пунктуацията.

Даскале, много неграматно пишеш, направо срам за гилдията! Ясно е, че онлайн обучението ви се услади, ама родитлите на "термитите" ходиха на работа през цялото време, докато вие щракахте по клавиатурата и симулирахте дейност. И не само ходиха на работа, ами се грижеха да попълват образователните пропуски на децата си. Време е за връщане в училище, колкото и да не ти се иска.

Този не е Даскал, а недоволен ученик май, но независимо от това, ясно показахте отношението си към учителите, но когато дойдете в училище, родителите сте мноооого ниски, по-ниски от тревата или на другата крайност, арогантни нахални, типично за нашите г. ширини.

Точно даскал си е. Подобно отношение към учениците и родителите е типично за голяма част от учителите и го казвам от позицията на бивш учител. С годините доста учители започват да се смятат за вездесъщи и да забравят, че и те са точно толкова хора, колкото и учениците им, както и че всеки човек е цéнен и има право на мнение и място под слънцето. Напуснах системата преди да се превърна в подобна окарикатурена своя версия и не съжалявам.

А, моля, моля! ДЕЦА! Термит е жена ви.

Никъде, в нито едно хранително заведение не ти искат сертификат. Три години сме вече под запрещение. Ако имаш магазин, закусвалня, как ще оцелееш, ако не влизат клиенти. Ям пия, никой не те закача и нека да дойдат да ме глобят, но има съд и той ще определи кой крив кой прав и я камилата я камиларя. Колкото е успяла забраната за алкохол в Америка през 30 години, толкова ще успее и ковид истерията да се ваксинираме и си изкараме истински, а не фалшив сертификат. Зорлем ни тикате да нарушаваме законите.

"шъ съ мрееее, яко шъ съ мреееее"

И то веднага

Писна ни да си вадим фалшиви ковид-сертификати. Премахнете ги най-сетне, файда няма от тях. Не се ли разбра, че няма как да ни изнудвате чрез тях да си поставим ваксини. Насила хубост не става, разумейте го най-сетне. Не ви е срам, наглеци.

Просто...няма какво да се каже...Фалшификатор и ретардиран идиот казва на няккави други "наглеци"...

педал..

Значи според всеобщото ви мнение, всички ваксинирани в най-скоро време ще умрат. Това мнение всички го поддържате и защитавате. Затова питам двамата лизачи на руски ботуши-шилото и паниката. След като Китай са на 100% ваксинирани и след като Путин и по-голямата част от обкръжението му от олигарси също са ваксинирани. Кога да ги чакаме да умрат-щото сте изключително точни в прогнозите си за всички останали ваксинирани. И не пропагандаторчета-нито съм ваксиниран нито имам намерение да се ваксинирам срещу сезонния грип- в случая ковид, който показва абсолютно всички признаци на сезонен грип.

Питай математика Витанов ! Той ще ти обясни за вируса по света и у нас !

След като всички ваксинирани ще измрат значи и Путин и китайците ще измрат. Вие знаете с всички останали но никой от вас Не смее да спомене кога ще е редът на Путин и китайците.

Според всеобщото мнение на ваксърите България трябваше да изчезне! Когато изчезне неваксинирания Ганьо , тогава ще измрат и Путин и китайците !

Грам не ме интересуват. Ако искате съберете се на стадиона и се сбийте. Което не е лоша идея между другото. Но живо ме интересуват родоотстъпниците водещи руска пропаганда в България.

E, как пък не те интересуват родоотстъпниците, които водят про-американска пропаганда?

Ама за разлика от другите, те не се правят на патриоти продавайки България на Русия.

А спрете се де !!! Аман от лъжите и манипулациите ви !!! Нямате абсолютно никаква идея ,но системно хвърляте едни числа всеки ден ...ей така прпсто за да поддържате огъня !!! Безсрамници ....на всичко сте способни ...за едни пари !!!!

П. Пасков да каже ще изкарам ли до Коледа или да пиша завещание.

Няма неискам,няма недей и един заразен да има ваксина за всички,а Африка как при тях отмина набързо,а канада се дърпат,жалко за полицайте денонощно в студа ,,братя срещу братя,,ама политиката е такава мъни,мъниии

Шило

Пфууу, а трябваше да са поне едно 50 000-60 000. Айде, почивен ден, поне едно 10 000. Според сметките на математиците-вирусолози

Първо да видим какво ще покажат тестовете на децата, а на другия ден и на родителите.

Шило

Кво ли? 7000 при 37 000 теста, най-много. Колкото в петък или по-малко.

Абе спри се с тия деца бе - ни те са в риск, ни родителите им. Единствения риск пред тях е да останат необразовани и в последствие непотребни за обществото. Тролове не могат да са всички, трябват и инженери, физици, математици (ама от тия дето учат математика, а не вирусология) и всякакви други полезни професии.

Шило

ама де са 6000-7000 при прогноза 50 000-60 000?

Спокойно бе. Само че още не си дал дата кога ще умрат Путин и китайците? Щото те са ваксинирани.

Шило

Не съм врачка! А ти? Да не би след ваксините звездите да ти говорят?

Мога да ти дам дата: вчера са починали 78 човека във ваксиниран Израел и 45 Ганьовци в неваксинирани България !

Ама знаеш за всички останали:))) Само за тях не знаеш.

В центъра на София започват експерименти с български войници , възможно е и с цивилни. Правителството на Кирил Петков е взело 250 милиона долара за да допусне десетки американски учени да правят тестове върху хора. Възможно е да пуснат истински заразен и смъртоносен вирус ,който да убие милиони българи. Махайте подлогите на САЩ . Махайте Кирчо Ментата.

Еми дащни сте и сте евтини. Брже отваряте крака пред пари и чужденци. Що да не ви ползват?

Утре ше въ дубия! Внимавайти и бъдети отговорни!

Я кажи родоотстъпнико, кога ще копаем ваксинирания Путин? Кога ще копаем ваксинираните на 100% китайци? Значи казах ти-отивай да възхваляваш новата си Родина Русия и не се бъркай в българските работи. Продължаваме да бием всички държави по починали, обаче руски п...... Като тебе пълнят форумите с коментари.

Радка Пиратка и Витанов ги чакам да дрънккат глупости по бТВ и Нова тв. Толкова са жалки ,колкото останалите дъртаци рекламиращи ваксините.

Африка забравиха за корона вируса, Еврогейския съюз не знае какво да прави. Значи без мерки и ваксини смъртността изчезва .

Не ви ли харесва поръчкови коментаторчета??? Истината ли не ви харесва? Доказаният факт, че задминахме държавите по брой починали? И защо не ви харесва? Противоречиви на норматива дето са ви пуснали? Или пак платените коментатори ще ми обяснява как по принцип сме били с много голяма смъртност?

Хайде сглоби мисъл и пробвай пак.

Това достатъчно ясно ли е? Пишеш коментари по поръчка и чупиш по две клавиатури на ден да възхваляваш Русия. Но не желаеш да кажеш кога ваксинирания Путин ще ритне камбаната.

asen

Абе идиот кой и защо ще плаща на коментиращите да пишат против ваксините. За какво да плаща някой за това. Виж за да се пишат статии за сплашване на населението , което да доведе до повече ваксинирани, което да доведе до по големи печалби има смисъл.

Няма Ковид 19 защото не е изолиран. Затова всички ваксини не са ваксини и не защитават от заразяване,боледуване и смърт. Без изолат не е възможно да се произведе истинска ваксина.

Никога няма да стигнем ваксинираните държави по брой заразени !

Отдавна ги задминахме по брой починали.

Е то и по пиене на шльокавица ги задминахте - но това не се брои нали? Че то така - и челните места по тютюнопушене също нямат връзка как здравето?