Коментари - 15-годишният син на Рамзан Кадиров бе назначен за началник на охраната му | Днес.dir.bg

15-годишният син на Рамзан Кадиров бе назначен за началник на охраната му

Адам Кадиров получи няколко медала и носи званието "Герой на Чечения"

Обратно в новината

Коментари - 15-годишният син на Рамзан Кадиров бе назначен за началник на охраната му | Днес.dir.bg

Коментари

Не одобрявам постъпката на Адам Делимханов!!! Но не одобрявам и лъжите, които тъпо и упорито ни се поднасят в този материал!!! На снимката е Адам Делимханов, а не полковник Замид Чалаев. Най-малкото - брадата на втория е два поти по дълга. А. Делимханов е депутат в руската Дума и втори по ранг в йерархията на Чеченската Република, а Чалаев е командир на полк от контингента на руското МВР.Само тази грешка показва абсолютното непознаване на материята. Натам няма смисъл да се коментира. лъжите не променят фактологията. "Медалите" всъщност са най-високите награди на мюсулманските републики в региона, и не само. Президентът на Татарстан дойде лично в ЧР, за да тагради А. Кадиров. За да си дадете сметка за този факт - Татарстан в момента има икономика, съперничеща си с която и да е европейска държава /прочетете какво се произвежда там и какви нови заводи се строят/ и е по-богата на енергоносители от целия ЕС заедно и поотделно.

не би си позволил дори и UFC шампиона Хабиб Нурмагомедов....да бие арестант....просто тоя е на тати синчето медали.....а тоя дето младеж са го арестували.......и той е заблуден горенето на корана си е чиста провокация ииобида поне аз не съм чувал чеченец публично да е горил библията.....къде е Волград къде е Чечня.......

На това прасенце негрите от някой самолетоносач ще му се зарадват :)

в чеченско изпълнение. Само този вместо 'Мйеемм' пищи 'Дьоооннн'

И той и бащата ще свършат като дядото.Убити

Чист феодализъм. Ватници в руската Пустош цари чист феодализъм не комунизъм не демокрация не капитализъм а чист феодализъм с местни феодали който наследствено наследяват някой раьон. Знам че любовта ви към руската каторга е най вече заради желаното те да ви направят един такъв феодал. Е мястото е заето отдавна нашите олигарси са назначени за такива. И повечето по наследствена линия. От Гергов и Пеевски до Прокопиев. Повече свободни места няма.

малък идиот.

Ако всички 15 годишни лайненца в България бяха като него, България щеше да е по добре от Швейцария. Но всичко идва от възпитанието. Родителите като са боклуци, какво очакваме от децата им? Споко тролове, вие лаете керванът си върви!

Имам ли право да наредя да те арестуват и да дойда да те пребия в затвора?

Това едва ли ще му се случи, той не гори свещенни книги ма патко!

подлого! ти за 5 копейки МАЙКАСИЛИНАЕБАБЕБОКЛУК?!

аха , значи....трола Хюго лае защо всички малки 15-годишни лайненца в България , не са големи 15-годишни лайна като този козоеб , а трола Хинко като правоверен мюсюлманин джафка , че тая торба лой била в правото си да пребие арестуван,вързан човек щото бил изгорил Корана.Типични русоробски мастии.........

явно на друг в стадото си не се доверява.

Ебати цирка това гавно ще надмине кужугет безказармената маймуна по медали Путларах акбар

Руско-чеченски перверзии.

Геройски е плющял дюнери и баклава..

Голяма новина - голямо чудо. Малкото лайно ще е началник на охраната на голямото Лайно.

Бандити от най-долните слоеве на човешкото общество.

Баси подигравката с хората, работещи там. Уж служиш на родината си и изведнъж ти слагат някакъв пъпчив сульо за началник, само защото е синче, пък макар и на "бащицата"...

Да. Това е лоша практика. Русия все повече заприличва на великобритания. Там синовете на тогавашния принц Чарлз от бебета и деца ги направиха графове, генерали, маршали, полковници, командири и каквото още се сетиш. На нашия негодник мадритския бандит и ролеткаджия кобурга са започнали да раздават пагони от бебе.

по-абсурдно сравнение не можа ли да измислиш :) Британската аристокрация може и да предава титлите по наследство, но има предимно почетни фунцкии и отдавна не управлява държавата. И въпреки това - минават през суровата система на частните училища за където това кюфте няма нито интелектуални възможности, нито пък физическа форма. Британските принцове пилотират самолети и хеликоптери, докато Кадировия запъртък в интерес на всеобщата безопасност е най-добре да се огреаничи до велосипед или конска каруца.

А тази пияна свиня защо е горил корана. Какво му пречи. Само трепане на такава сволач.

Кочина е тая държава. Християни почнахме да се кланяме на диваци мюсюлмани... Левски ще се обърне в гроба ако види тоя свят накъде отива

Навреме самия Рамзан Кадиров беше шеф на охрана на баща си, който загинал при атентат. Ясно е колко беше "качествена" охрана. Дали не готвят същото и за Рамзан?

Това е много голяма простотия, но не по голяма от американската, да предизвикаш Украйна към война, що синът ти не може да създаде там американски бази, освен десетките лаборатории които работят за правителството на сащ, и ето операцията на Путин в Украйна, хиляди невинни жертви и само един наркоман се облагодетелства и то с милярди които отново се връщат на поръчителя, а именно зеленски към байдън син, врътката е много проста, стига да я се прочетеш и друга информация извън България

Двама идола на русофилистиците...

по кавказките републики джендърите като теб ги смятат за 3-та ръка хора

Джендър е единствено баща ти!!! Ти си намерен в кофите!!!

ама защо така се ядоса бе джендърчо ? аз нямам нищо против теб , казвам ти как е по гадните части на света

Сериозна конкуренция на Доналд и Доналд-младши за най-чукундурена баща-син двойка.

Дам, комунизъм с еднолична фирма на управление.....

че не знаеш какво е комунизъм,но пък дебилизмът ти струи мощно отвсякъде!

В БГ е същото. Тинейджъри колят , газят с автомобилите на родителите си и нищо.

бабаиди защо анонимно серете ? сложете си снимка и истинското име да ви видим......вие сте истинските рязани е.аха яко пра бабите ви сега имате османска кръв !!

И като ни видите какво? Ще ни биете ли?

Не бе ще ви "теглим" по една пУшка!?

Поредната руска простотия! Петър 2 инсталирал някакъв ахмак на тея диваци и всички се радват на диващина и простотия И после се радват като им кажат, че са изостанали диваци! Украйна им беше развойният център по времето на СССР, и не искат да са заедно с тея диваци! Колкото по на изток отиваш само пустиняци и простотия ще видиш. Петър 2 продава ресурси 20 години и изсра едно лайно със събраните пари...

И на Путин не му е лесно, ако нямаше други по-големи проблеми щеше да им е светил маслото на тези фанатици, от тези републики нищо хубаво не излиза.

Егати корумпираната мутринска мизерия е в тая Чечня. Сигурно и в цяла Русия е така. Щом Путин ги възхвалява тия серсеми.

По американски образец бро. Ти там как мислиш, че е, нещо по-различно?

Явно ватните спинозни обичат рязани и корана, щом никой няма нищо против.

Ние копейките любим безмерно всички приятели на император Потин.

Въздребничък е за охранител и с наднормено тегло. Прилича на младия Ким Чен Ун. Майка му може би е от азиатски произход.

Тока ще загинат и двамата.

А началник кухня кога?

Много покушения стават с отрова. Ще трябва да опита и яденето.

Путин харесва "управленито" на Кадиров, ако Русия спечели в Украйна разбирайте я чака подобно управление. Русия е в Украйна за да отнеме от територият й и да пороби украинският народ против волята му, за нещастните украинци Путин е Хитлер.

Ужас някакъв. Харесвам Русия, но всичко, които се случва, хората и идеите, които защитават, тотално шокира и се разминава тотално с всичко хубаво, заради което харесвам Русия и руснаците. Направо я загробиха тая държава. С насилие не става.

не си цени живота или вярва, че Аллах го пази? Как 15 г. ще му ръководи охраната? Вероятно това е проформа, почетна длъжност, но реалната власт няма да е в него. Иначе като синчето прекали с важниченето може някой от пазвантите да му кръцне гръцмуля и да бяга.

Невиждана беда сполетя човечеството! Изчезнаха му евроатлантическите ценности! Вдън земя ли се навряха или потънаха в Марианската падина? В сейф на Световната банка ли ги заключиха или ги скътаха в някой тайник на дълбоката държава? Извънземни ли ги отмъкнаха и ги отнесоха на неизвестна планета? Ценни ще да са тия ценности, разсъждавах аз, макар че до ден днешен никой не е дал определение за понятието евроатлантическа ценност. Ценни ще да са, щом всеки, който почнеше да ги прославя, ставаше я депутат, я министър и си купуваше я замъче, я островче. Няма как да не са ценни, щом трийсет години ни задръстваха ушните канали с тях! Възхваляваха ги сороси, юнкери, урсули, байдъни, столтенберги, зелевци – все първа ръка хора, световен елит, дет се вика! А на наша почва минчевци, фучевци ( Мама Фуч ), инджевци, дичевци, харалани, харизани и още една дузина мързелани, плевнелиевци, соломоновци, дайновци и майдайновци деряха гърла денонощно какво съкровище били евроатлантическите ценности! Как всеки, който няма в джоба си, на ревера или на снимката в профила си поне една евроатлантическа ценност, е путинист, рашист, мракобес, неудачник, неграмотник с червен потник, мандрил, крокодил, провинциал, неандертал, провал! Ахмед Доган от Дръндар препоръчваше евроатлантическите ценности, Карадайъ от Борино му пригласяше, Данчо Ментата от Карапелит се кълнеше в тях! Бойкикев и генерал Гном си ги бяха татуирали на едното място! На Баце, на Простата Кърджалийска, на Деситу и на двете Томита пъпът им гаче беше хвърлен насред Атлантика! Все отбор постсоциалистически евроатлантици, закърмени не с майчино мляко, а с водица от Атлантическия океан! Киро, Миро, Ленка и Асенка, че даже и Наско ( ако го помните ), се явявяха вече второ поколение евроатлантически каймак! Да не говорим за професионалния атлантик „майната му на православието“! Цялата бита сметана на нашето общество, ревеше, та се пушек вдигаше, в прослава на евроатлантическите ценности! Успокоително ми действаше тая шумова среда с ектремните си децибели! Ходех със слушалки в ушите, за да не изпусна нито една евроатлантическа ценност, която лееха устите на Настимир, Божанката и Манол Пейков, а нощем препрочитах евроатлантическите напътствия на кака Мара от село Хаджидимово, Неврокопско. Както би казала адв. Елена Гунчева – беше ми евроатлантическо бе, хора! И изведнъж… баммм! Тишина. Нетаняху-Господин Геноцид помля Палестина. Изби пред очите на цял свят десет хиляди души, половината от които – деца. А всички тези с евроатлантическите ценности бяха принудени от баш менторите си – богове отвъд голямата локва, да подкрепят това. И евроатлантическите ценности приключиха. Ни гък, ни мък за тях. Забравиха ги в една нощ, както забравиха и нацисткия поздрав с евро-атлантическа опаковка „Слава Украине“. Че нали тези „ценности“ ви бяха „начин на живот“, бе евроатлантици? Има ли още вампири в България, които изповядват тия „ценности“? Проклети да са! Автор: Милена Върбанова

Тъп селяндур! И по- накратко можеш да изразиш глупоста и ограничеността си, няма нужда от словесни диарии

Да дойде и тук Вгъзраждане на власт да ни донесе малко Путинова демокрация, така се размечтах, че чак ми се прииска сина на Цончо - Силвестър да го направим началник на НСО да гони успешно соросоидите и американските шпиони

Не, за сметка на това направихме фондации за щерките на Костов... ма така е в демокрациите...и рима има..демокрация-фондация

що не дойде тоя юначина при нас в хамас ..да усети битката Zа Гаzа от блиZо ..а не да бие беZZащитен арестант руснак в Инчкерия !?

Хохолския пишман провокатор си заслужаваше боя...

И де я видя битката за Газа!? Само бомбят страхливо от въздуха...

а в Сирия москалите от къде бомбеха ..от маZeто ли ..виж кво направиха с Аллепо ..Генерал Армагедом не остави Zдрав и един дом : https://www.youtube.com/watch?v=rkb3y6K3waU&t=54s

Бомбеха руснаците за поддръжка...отдолу сирииците и иранците действаха...и цивилни немаше..

да..да..да..в Сирийските градове немаше цивилни :))) а бе нали беше обкръжен Аллепо ..москалските пилоти на Армагедона иZбиха сума ти цивилни ..и в обкръжения Берлин 1945 г е немало цивилни :)))) а съветската армия доставяше ток..парно..храна ..лекарства ..гориво :))) ..те ева у боклука евраZийски скапан ..ръбкан от реZняци Za koито плачеш с крокодилски сълZи

Нема лошо...има доверие на сина си...нека го охранява

а дали е добре да му има доверие?

Резко ми стана панславянско, православно и истински демократично...

Супер..върви сега и помети сарайте на Доганя...че е коалиционен партньор...

кюфте от екскремент.

Коментари - 15-годишният син на Рамзан Кадиров бе назначен за началник на охраната му | Днес.dir.bg

15-годишният син на Рамзан Кадиров бе назначен за началник на охраната му

Адам Кадиров получи няколко медала и носи званието "Герой на Чечения"

Обратно в новината

Коментари - 15-годишният син на Рамзан Кадиров бе назначен за началник на охраната му | Днес.dir.bg

Коментари

Не одобрявам постъпката на Адам Делимханов!!! Но не одобрявам и лъжите, които тъпо и упорито ни се поднасят в този материал!!! На снимката е Адам Делимханов, а не полковник Замид Чалаев. Най-малкото - брадата на втория е два поти по дълга. А. Делимханов е депутат в руската Дума и втори по ранг в йерархията на Чеченската Република, а Чалаев е командир на полк от контингента на руското МВР.Само тази грешка показва абсолютното непознаване на материята. Натам няма смисъл да се коментира. лъжите не променят фактологията. "Медалите" всъщност са най-високите награди на мюсулманските републики в региона, и не само. Президентът на Татарстан дойде лично в ЧР, за да тагради А. Кадиров. За да си дадете сметка за този факт - Татарстан в момента има икономика, съперничеща си с която и да е европейска държава /прочетете какво се произвежда там и какви нови заводи се строят/ и е по-богата на енергоносители от целия ЕС заедно и поотделно.

не би си позволил дори и UFC шампиона Хабиб Нурмагомедов....да бие арестант....просто тоя е на тати синчето медали.....а тоя дето младеж са го арестували.......и той е заблуден горенето на корана си е чиста провокация ииобида поне аз не съм чувал чеченец публично да е горил библията.....къде е Волград къде е Чечня.......

На това прасенце негрите от някой самолетоносач ще му се зарадват :)

в чеченско изпълнение. Само този вместо 'Мйеемм' пищи 'Дьоооннн'

И той и бащата ще свършат като дядото.Убити

Чист феодализъм. Ватници в руската Пустош цари чист феодализъм не комунизъм не демокрация не капитализъм а чист феодализъм с местни феодали който наследствено наследяват някой раьон. Знам че любовта ви към руската каторга е най вече заради желаното те да ви направят един такъв феодал. Е мястото е заето отдавна нашите олигарси са назначени за такива. И повечето по наследствена линия. От Гергов и Пеевски до Прокопиев. Повече свободни места няма.

малък идиот.

Ако всички 15 годишни лайненца в България бяха като него, България щеше да е по добре от Швейцария. Но всичко идва от възпитанието. Родителите като са боклуци, какво очакваме от децата им? Споко тролове, вие лаете керванът си върви!

Имам ли право да наредя да те арестуват и да дойда да те пребия в затвора?

Това едва ли ще му се случи, той не гори свещенни книги ма патко!

подлого! ти за 5 копейки МАЙКАСИЛИНАЕБАБЕБОКЛУК?!

аха , значи....трола Хюго лае защо всички малки 15-годишни лайненца в България , не са големи 15-годишни лайна като този козоеб , а трола Хинко като правоверен мюсюлманин джафка , че тая торба лой била в правото си да пребие арестуван,вързан човек щото бил изгорил Корана.Типични русоробски мастии.........

явно на друг в стадото си не се доверява.

Ебати цирка това гавно ще надмине кужугет безказармената маймуна по медали Путларах акбар

Руско-чеченски перверзии.

Геройски е плющял дюнери и баклава..

Голяма новина - голямо чудо. Малкото лайно ще е началник на охраната на голямото Лайно.

Бандити от най-долните слоеве на човешкото общество.

Баси подигравката с хората, работещи там. Уж служиш на родината си и изведнъж ти слагат някакъв пъпчив сульо за началник, само защото е синче, пък макар и на "бащицата"...

Да. Това е лоша практика. Русия все повече заприличва на великобритания. Там синовете на тогавашния принц Чарлз от бебета и деца ги направиха графове, генерали, маршали, полковници, командири и каквото още се сетиш. На нашия негодник мадритския бандит и ролеткаджия кобурга са започнали да раздават пагони от бебе.

по-абсурдно сравнение не можа ли да измислиш :) Британската аристокрация може и да предава титлите по наследство, но има предимно почетни фунцкии и отдавна не управлява държавата. И въпреки това - минават през суровата система на частните училища за където това кюфте няма нито интелектуални възможности, нито пък физическа форма. Британските принцове пилотират самолети и хеликоптери, докато Кадировия запъртък в интерес на всеобщата безопасност е най-добре да се огреаничи до велосипед или конска каруца.

А тази пияна свиня защо е горил корана. Какво му пречи. Само трепане на такава сволач.

Кочина е тая държава. Християни почнахме да се кланяме на диваци мюсюлмани... Левски ще се обърне в гроба ако види тоя свят накъде отива

Навреме самия Рамзан Кадиров беше шеф на охрана на баща си, който загинал при атентат. Ясно е колко беше "качествена" охрана. Дали не готвят същото и за Рамзан?

Това е много голяма простотия, но не по голяма от американската, да предизвикаш Украйна към война, що синът ти не може да създаде там американски бази, освен десетките лаборатории които работят за правителството на сащ, и ето операцията на Путин в Украйна, хиляди невинни жертви и само един наркоман се облагодетелства и то с милярди които отново се връщат на поръчителя, а именно зеленски към байдън син, врътката е много проста, стига да я се прочетеш и друга информация извън България

Двама идола на русофилистиците...

по кавказките републики джендърите като теб ги смятат за 3-та ръка хора

Джендър е единствено баща ти!!! Ти си намерен в кофите!!!

ама защо така се ядоса бе джендърчо ? аз нямам нищо против теб , казвам ти как е по гадните части на света

Сериозна конкуренция на Доналд и Доналд-младши за най-чукундурена баща-син двойка.

Дам, комунизъм с еднолична фирма на управление.....

че не знаеш какво е комунизъм,но пък дебилизмът ти струи мощно отвсякъде!

В БГ е същото. Тинейджъри колят , газят с автомобилите на родителите си и нищо.

бабаиди защо анонимно серете ? сложете си снимка и истинското име да ви видим......вие сте истинските рязани е.аха яко пра бабите ви сега имате османска кръв !!

И като ни видите какво? Ще ни биете ли?

Не бе ще ви "теглим" по една пУшка!?

Поредната руска простотия! Петър 2 инсталирал някакъв ахмак на тея диваци и всички се радват на диващина и простотия И после се радват като им кажат, че са изостанали диваци! Украйна им беше развойният център по времето на СССР, и не искат да са заедно с тея диваци! Колкото по на изток отиваш само пустиняци и простотия ще видиш. Петър 2 продава ресурси 20 години и изсра едно лайно със събраните пари...

И на Путин не му е лесно, ако нямаше други по-големи проблеми щеше да им е светил маслото на тези фанатици, от тези републики нищо хубаво не излиза.

Егати корумпираната мутринска мизерия е в тая Чечня. Сигурно и в цяла Русия е така. Щом Путин ги възхвалява тия серсеми.

По американски образец бро. Ти там как мислиш, че е, нещо по-различно?

Явно ватните спинозни обичат рязани и корана, щом никой няма нищо против.

Ние копейките любим безмерно всички приятели на император Потин.

Въздребничък е за охранител и с наднормено тегло. Прилича на младия Ким Чен Ун. Майка му може би е от азиатски произход.

Тока ще загинат и двамата.

А началник кухня кога?

Много покушения стават с отрова. Ще трябва да опита и яденето.

Путин харесва "управленито" на Кадиров, ако Русия спечели в Украйна разбирайте я чака подобно управление. Русия е в Украйна за да отнеме от територият й и да пороби украинският народ против волята му, за нещастните украинци Путин е Хитлер.

Ужас някакъв. Харесвам Русия, но всичко, които се случва, хората и идеите, които защитават, тотално шокира и се разминава тотално с всичко хубаво, заради което харесвам Русия и руснаците. Направо я загробиха тая държава. С насилие не става.

не си цени живота или вярва, че Аллах го пази? Как 15 г. ще му ръководи охраната? Вероятно това е проформа, почетна длъжност, но реалната власт няма да е в него. Иначе като синчето прекали с важниченето може някой от пазвантите да му кръцне гръцмуля и да бяга.

Невиждана беда сполетя човечеството! Изчезнаха му евроатлантическите ценности! Вдън земя ли се навряха или потънаха в Марианската падина? В сейф на Световната банка ли ги заключиха или ги скътаха в някой тайник на дълбоката държава? Извънземни ли ги отмъкнаха и ги отнесоха на неизвестна планета? Ценни ще да са тия ценности, разсъждавах аз, макар че до ден днешен никой не е дал определение за понятието евроатлантическа ценност. Ценни ще да са, щом всеки, който почнеше да ги прославя, ставаше я депутат, я министър и си купуваше я замъче, я островче. Няма как да не са ценни, щом трийсет години ни задръстваха ушните канали с тях! Възхваляваха ги сороси, юнкери, урсули, байдъни, столтенберги, зелевци – все първа ръка хора, световен елит, дет се вика! А на наша почва минчевци, фучевци ( Мама Фуч ), инджевци, дичевци, харалани, харизани и още една дузина мързелани, плевнелиевци, соломоновци, дайновци и майдайновци деряха гърла денонощно какво съкровище били евроатлантическите ценности! Как всеки, който няма в джоба си, на ревера или на снимката в профила си поне една евроатлантическа ценност, е путинист, рашист, мракобес, неудачник, неграмотник с червен потник, мандрил, крокодил, провинциал, неандертал, провал! Ахмед Доган от Дръндар препоръчваше евроатлантическите ценности, Карадайъ от Борино му пригласяше, Данчо Ментата от Карапелит се кълнеше в тях! Бойкикев и генерал Гном си ги бяха татуирали на едното място! На Баце, на Простата Кърджалийска, на Деситу и на двете Томита пъпът им гаче беше хвърлен насред Атлантика! Все отбор постсоциалистически евроатлантици, закърмени не с майчино мляко, а с водица от Атлантическия океан! Киро, Миро, Ленка и Асенка, че даже и Наско ( ако го помните ), се явявяха вече второ поколение евроатлантически каймак! Да не говорим за професионалния атлантик „майната му на православието“! Цялата бита сметана на нашето общество, ревеше, та се пушек вдигаше, в прослава на евроатлантическите ценности! Успокоително ми действаше тая шумова среда с ектремните си децибели! Ходех със слушалки в ушите, за да не изпусна нито една евроатлантическа ценност, която лееха устите на Настимир, Божанката и Манол Пейков, а нощем препрочитах евроатлантическите напътствия на кака Мара от село Хаджидимово, Неврокопско. Както би казала адв. Елена Гунчева – беше ми евроатлантическо бе, хора! И изведнъж… баммм! Тишина. Нетаняху-Господин Геноцид помля Палестина. Изби пред очите на цял свят десет хиляди души, половината от които – деца. А всички тези с евроатлантическите ценности бяха принудени от баш менторите си – богове отвъд голямата локва, да подкрепят това. И евроатлантическите ценности приключиха. Ни гък, ни мък за тях. Забравиха ги в една нощ, както забравиха и нацисткия поздрав с евро-атлантическа опаковка „Слава Украине“. Че нали тези „ценности“ ви бяха „начин на живот“, бе евроатлантици? Има ли още вампири в България, които изповядват тия „ценности“? Проклети да са! Автор: Милена Върбанова

Тъп селяндур! И по- накратко можеш да изразиш глупоста и ограничеността си, няма нужда от словесни диарии

Да дойде и тук Вгъзраждане на власт да ни донесе малко Путинова демокрация, така се размечтах, че чак ми се прииска сина на Цончо - Силвестър да го направим началник на НСО да гони успешно соросоидите и американските шпиони

Не, за сметка на това направихме фондации за щерките на Костов... ма така е в демокрациите...и рима има..демокрация-фондация

що не дойде тоя юначина при нас в хамас ..да усети битката Zа Гаzа от блиZо ..а не да бие беZZащитен арестант руснак в Инчкерия !?

Хохолския пишман провокатор си заслужаваше боя...

И де я видя битката за Газа!? Само бомбят страхливо от въздуха...

а в Сирия москалите от къде бомбеха ..от маZeто ли ..виж кво направиха с Аллепо ..Генерал Армагедом не остави Zдрав и един дом : https://www.youtube.com/watch?v=rkb3y6K3waU&t=54s

Бомбеха руснаците за поддръжка...отдолу сирииците и иранците действаха...и цивилни немаше..

да..да..да..в Сирийските градове немаше цивилни :))) а бе нали беше обкръжен Аллепо ..москалските пилоти на Армагедона иZбиха сума ти цивилни ..и в обкръжения Берлин 1945 г е немало цивилни :)))) а съветската армия доставяше ток..парно..храна ..лекарства ..гориво :))) ..те ева у боклука евраZийски скапан ..ръбкан от реZняци Za koито плачеш с крокодилски сълZи

Нема лошо...има доверие на сина си...нека го охранява

а дали е добре да му има доверие?

Резко ми стана панславянско, православно и истински демократично...

Супер..върви сега и помети сарайте на Доганя...че е коалиционен партньор...

кюфте от екскремент.