15-годишен подкара чужда кола, блъсна и уби възрастна жена в Кърджали

Направените тестове за алкохол и наркотици на момчето са отрицателни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

15-годишен тийнейджър, седнал зад волана на чужд автомобил, блъсна и уби 83-годишна пешеходка в Кърджали. Не е 15-годишен тийнейджър! 15-годишен ИЗРОД е!

15 годишният сега е само с хормони на растежа и вятър в главата. Такава е възрастта му и като се добави, че има родителите от новото модерно демократично поколение нещата се сгъстяват. Определено не е направил нарочно убийството. Така, че лесно е да се каже Урод, ама колко от нас обръщат внимание на децата си в тази възраст. Не го оправдавам, а само ти пояснявам нещата. Бог да прости жената и да помага на хлапака в по нататъшният му живот. Няма да му е лесно, но дано му е за поука.

Голяма констатация са направили полицаите... естествено, че като е 15 годишен келеш, няма как да има книжка... аман!

Естествено, че чужда кола, 15 годишен няма как да има собствена кола, бе ДИР.

просто покарал чужда кола, не я е отктаднал. Да ва ева у журналята.

Ми, тя даже колата на баща му се води чужда кола. Не я е откраднал, само си играел, било е без да иска и т.н. Според ДИРаджиите.

Фончо шафьора е на 15 и ще му се размине на 99.9 % в тази трагична майка България.

ОТНОВО ли УБИЕЦЪТ, е ЦИГАНИН?

Да ти кажа, че много българчета на 15 години шофират и родителите им знаят, защото те самите са ги "научили"

на 83 години след 21 часа що дири по улиците ами не седи пред телевизораи гледа сериали

Ти обикаляш сайтовете с про/стотии ли? В 9 ч. слънцето грее, смот/льо, лято е и всеки ходи където си иска. Сериали гледат тъ/па/ци/те като тебе.

Оченик,какви сериали те гонят в 9 вечерта. Чувл си , че пенсионерите гледат сериали, ха ха ....Ако не беше той, може ти да беше на негово мято, тръгнал за потребностите си в 9 вечерта. Живота е ценен и на 84 и на 14 години, лек му пръст на починлия.

А ясно ли е, че точно това момче е карало? Пълнолетният шофьор може да се е сменил с пътника, който ще получи по-малко наказание. Бог да прости жената и да и даде покой.

Пак говорете за детско правосъдие в измислен български вариант. "Добрите, милички и невинни" дечица трябва да носят наказателна отговорност от ранна детска възраст.

Пуснете момчето на свобода! НИкаква вина няма, объркало се е . А родителите не ги наказвайте въобще, те хич вина нямат!

родители ? То и родители ли имало?

надявам се това за родителите да е ирония, инак не си добре, човече.

доживотен!

Баце матряла!!!!!!

А дали не е от тъмнозелените?! Те са под закрила на закона на Метрополията! Нали са бъдещето на територията, наречена България

Ще те замоля да си избереш друг ник, този го ползвам отдавна

кво ревеш бе? само едно магаре ли е с дулги уши? като имаш претенции - регистрирай се!

Те и светлозелените идиоти по селата не са по-горе от тъмнозелените. Изненадващо е, че дори образовани хора приемат за геройство да учат сами детето си да кара на 13-15 г.

Те не го учат да кара , а само да натиска газта до тенекията - пример " на мама тарикатчето - Фончо" . С това се изчерпва безплатното "обучение" от родители. Ученето е свързано със спазване на пътни знаци , маркировки и съобразяване останалите участници в движението , което включва и шешеходците.

К.ви други участници в движението? Глее ся к'во прай на втора!

По селата се налага.... а и на 16 може да караш трактор....

Мила Родна Къртинка!

...защото идва от кърти ли глагола ?

Направените тестове за алкохол и наркотици на момчето са отрицателни Ееееее, щом тестовете са отрицателни, пуснете го момчето. То това беше важното, другото са подробности.