140 души пълзяха в Ню Йорк в името на изкуството

Участниците изминаха 3-километрова отсечка в Манхатън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грешно ви е заглавието!!! То трябвашеда е: "140 ИДИОТИ пълзяха в Ню Йорк в името на изкуството"!!!

Тогава Манхатън гъмжи от евреи.....

трябвало е повече народ да пълзи за кефа на културтрегера и за лайкове в соцмрежите на тъпанарския му проект.

Колко извратен и егоистичен е светът. За да се направи нещо подобно е нужен ресурс и пари...да пълзят в името на изкуството. А не можахте ли да пълзите събирайки пари за бедните, гладните и неоправданите...пак в името на изкуството.

Хора без проблеми!

Криза на индентичността.

Не мога да разбера какво общо има пълзенето с изкуството? Да бяха нарисували картина, написали произведение, направили пиеса или изваяли статуя. Явно поради липса на талант могат само да пълзят. (Като тия дето бяха правили флаш-моб в метрото при който ходеха по бельо) Само дето навремето такова поведение беше срамно и се осъждаше. А сега всички медии гледат да го отразят и да го опишат като невижданото и грандиозното събитие. Очаквам в най-скоро време някой да нарече фекалите си изкуство.

Хапчетата, хапчетата, хора пиите си хапчетата на време, иначе лошо

ха-ха-ха-ха-ха

На времето в гарнизонния арест във Варна, така се изявяваха всички изловени цигани. Мултиетническата картина се оформяше от турците и тук-там някой новобранец, който се отваря повече от полагаемото. Само дето не му викаха изкуство, а го брояха за извращение.

Да бяха направили нещо смислено за децата, болните и старите хора например, не да се занимават с простотии. Поздрави от един ценител на истинското изкуство!

ако на хората от снимката животът им се състоеше от пълзене, надали щаяха да го правят за разнообразие. По същата логика може да седнат и попросят малко, ей тъй заради пърформънса, или пък да поровят в кофите, ама тогава полицията ще ги разпъди.

за тия авангардистите няма ли четвърти км. кой от кой по голема лудост мисли , даже имат и последователи да се чуди човек как им се възхищават

Пълзене на 4 крака, за да могат "непознатите да се откажат от физическите си привилегии и да приемат с насмешка своя социален и политически статус". При животните няма статус... Животинска ферма...

Изкуство от САЩ нема.

но първата ми асоциация беше, че родените да пълзят (поради нечий каприз в случая) не могат да летят.

Максим Горки.