17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мухъл ..доживот трябваще да лежи ,поне за назидание на другите...никога няма да преборим престъпността с тия ниски присъди...

Убийците и изнасилвачите имат много силно лоби. Баси кочината, 14 години за убийството на жена. Що за изроди ...

Докога за убийците в България, правосъдието ще е толкова либерално?1

Спомняте ли си новината за "онзи" списък със съдии, прокурори и ченгета, които били за бой?! Тия ги хванаха, защото бяха криминално проявени, т.е. от "контингента". А "изброените" са работили в Специализирания съд. Прекалено близо! Обаче, един списък с ей такива съдии като тоя, пуснат например във фейсбук, а на първите 2-3 имена, от който вече са се случили "чудеса", би бил едно добро начало на особенно мотивираща и ефективна съдебна реформа. Проблемът е само един - дейните и активните хора вече си тръгнаха, така че дори и списък да се появи, ще си остане само списък. Май само престъпниците имат волята да се разправят със съдиите. Сложете минус ако не съм прав.

14 години и подлежи на обжалване.......... има ли нужда нещо друго да се коментира .

14 години само.... смях за Пловдивския съд. И срам. Ама те срам нямат.

Обаче, когато престъпникът е българин, снимки едър план, анфас, профил и тил. Трите имена, адрес... засега телефон пропускат, но пък интервю с родителите, комшиите и пълна биография. Ако е от привилегированите етноси, само инициали и условна.

Arcadium

Ето какво ще стане ако присъдата се потвърди на всички инстанции: 1. Седял е повече от година в ареста - остажат по-малко от 13 години; 2. Строг тъмничен режим ще е една или две години - след това ще има право да работи, а работи ли ще си намали присъдата наполовина; Ще е лежал максимум 8 години преди да излезе от затвора. БАХТИ ПРАВОСЪДИЕТО. Язък за момичето.

Meki mariiki sa v Bg pravorazdavaneti,nishto i te ne sa zastrahovani,edin den i na tiah shte in se sluchi.

Какви са тия 14 години ? каква е тая смешка ? за умишлено убойство трябва смъртна присъда. Няма за какво да го храним 14 години в затвора и след това пак да се разхожда по улиците.

намалени с една трета и окончателно са станали 14 заради признанието на фактите

В основата на всички злини по тези земи е матриала, той гласува за жалки персони, които гласуват кьопави закони, те пробутват кьопави прокурори и съдии, свои хора, куцо и сакато стана полицаи, правещи кьопави разследвания, а когато съдът отвори още една кървава рана в разбитите сърца на майки и бащи с погубени деца от пияници, наркомани, дегенерати и обикновени психари, матриала не се вдига като един, за да защити настоящето и бъдещето си, защото в тях живеят и ще живеят децата им, а мрънка и се сополави по разни форумчета и сайтчета. Жалки, достойни за съжаление хора живеят на тази обречена територия....

То основният проблем е в материала, който вместо да възпитава дъщери, възпитава курви, които се залепят за утайки и цоцат пари. После - ама защо ме бият, защо ме трепят? Направила си избор да продадеш путката за пари - окей. Ама после да й кефне и да си дигне путката при друг - не само ще те бият, но и трепят. Хич няма да те съжаля, защото си същият боклук без достойнство като този, който те трепе.

Всъщност, т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Ще се съглася, но предложението е неприемливо - тези образованите няма как да ги манипулираш. А матриалът също е виновен - че стои по кръчмите, а не си развива мозъка.

Ако те управляват ще трябва да се замислиш дали си наистина умен. България е държавата на "умните" бедняци, които оплюват всичко, но не им стиска да стартират елементарен бизнес. Все някой им пречи - Боко, рептилите, илюминатите. А всъщност им пречат собствените тъпи глави.

Нормалните хора тук ще коментират причините за убийството, защо този си е пийвал след работа с приятели вместо да се прибере у дома, колегата на Милена, който и изпратил мераклийски смс, каква е тази годеница, която така лесно решава да си ходи. Това за нормалните хора. Дебилите само ще дуднат за смъртно наказание или ще предлагат изтънчени методи по които този трябва на умре. Пребройте едните и другите и ще се ориентирате в нещата. И присъдата тук е 14 г и 300 хил лв за убийство, а на Ковачева за удряното дете, което си е живо: 18 г и 400 хил лв.

В този форум, ти взимаш приза за най-голям дебил! Честито!

Ми не е - наградата е групова, за 80% от "коментиралите". Не е въпроса да убиеш убиеца, а да няма убийци.

да де, ама като има убийци какво да коментират хората, философски върпоси да няма убийци ли? това се прави след емоционалните коментари. Не може да си хладен и да коментираш само "над нещата". Трябва да си студен или топъл.

Какви причини, какви пет лева ? Имаме умишлено убийсто! Един живот е прекратен нарочно, с умисъл. Това е недопустимо. Няма какво да ги превъзпитаваме такива. А коментара ти "каква е тази годеница" е направо жалък. И тя е дете на някои родители, които са я гледали, обичали и са се грижили за нея. Нито е била убийца, нито престъпница.

Така са я гледали, че станала курва. Цоцала парички, после - хоп на следващия чеп. Не е била убийца, но е била отпадък - такива с нищо не допринасят на обществото, освен с разврат. Какво дете би отгледала и как би го възпитала? Не оправдавам убиването, но и тя е същият боклук като него! Осигури си сама живота чрез мозъка, а не чрез путката. Защото да скачаш от чеп на чеп е грозно!

На ония момченца, които убиха по жесток начин момче, защото им приличало на гей по няколко години, а на тоя 15? Срамота!

Ghosts

Абе къде е този списък с поръчаните за побой съдии? Дето МВР-то го намери тези дни? Трябва да се допълни малко ...

Щом искаш да се допълни,значи си запознат с него. Защо питаш тогава? Може и да са в списъка. Лично аз,бих му спестил тези 14 мъчителни годинки на тоя ,,годеник",затрил това хубаво момиче

Всяко едно убийство е жестоко, така че магистратите да не ръсят мозък, защото в повечето случаи са тотално некомпетентни и с липса на достатъчно морал.....ай сектир от тия смешни съдии.

Смъртна присъда трябва. Такива като този не са хора, дори животни не са да не ги обиждам.

ще го превъзпитат

Просто майсторски и успешно бързо е прекъснал един млад живот! И се прибрал да спи!