Коментари - 1370 са новите случаи на COVID-19, 6912 са в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксърите са адски злобни и брутално агресивни, въпросът е защо? Повечето са патологични хипохондрици или са психически лабилни, но злобата им е стряскаща. Отговор: Те са се наболи и са преживели стреса. Чувстват се горди - изпълни ли са нещо важно и неприятно. Ако ти им кажеш, че са се прецакали на вятъра, стават агресивни. Също така съвсем нормална реакция на психиката е да поискат другите да станат като тях. Във всички филми за зомби апокалипсис, зомбитата искат всички да са като тях. Не е случайно.

Оди се прегледа!

И Кацаров, правете, каквото искате, но не пипайте децата. Близалки, сладоледи и други подобни. Там вече, ще играе тоягата.

Сбогом! И знай, че никак няма да ми е мъчно за теб.

ОТ НАДНАЦИОНАЛНОТО ПОЛИТБЮРО НА ЦК "РЕСТАРТ" НЕ ВИ НАТИКАТ В ЕЛЕКТРОННО-БАНКОВИЯТ КОНЦЛАГЕР И НЕ МАХНАТ СЛЕД ТОВА ХАРТИЕНИТЕ "ПАРИ", НЯМА ДА ИЗТЕГЛЯТ МЕДИЙНО-ИНФОРМАЦИОННАТА ЛЪЖА, НАРЕЧЕНА "КОРОНА"!

Голямата част от неваксинираните са предпазливи хора които не са сигурни дали ваксините са безопасни. И се надяват че няма да се заразят или ако се заразят ще им се размине. Опитват се да преценят кое по-добре но им е слаба математиката. Антиваксърите са дебили. Да не се чете дебели...

интернет нямаш а? Не можеш да провериш какво се случва по цял свят а? Навсякъде си живеят живота ама ПРОСТ ГАНьО се съмнявал.... амии то затова не може и България да се развие... докато живеят малоумници като тебе

И ПОСЛЕ ЩО СМЕ НАЙ ИЗОСТАНАЛАТА ДЪРЖАВА ... не е било заради политиците ни... А ЗАРАДИ 80% СЕЛЯНИЯ

правят се на интересни,защото е по-интересно така !!

Само глупак може да прави изводи въз основа на филми.

ама нали си трол.... дай да обвиняваме Радев

На подобни коментари, сайтът не позволява да сложа "+" , защо ли?!!

Почти всички които коментираме ежедневните ковид новини сме кретени.

Ужас, в Израел умират много - 3. Глупаци.

във Великобритания и Германия заговориха за затваряне, в Австралия оня ден ги отвориха, в Нова Зеландия безкрай ограничения ... живот си живеят в Скандинавието където и без друго са си в постоянен локдаун поради факта, че това порсто е начинът им на живот. Който на теб няма да ти хареса.

А само олигофрен не може да вникне в това, което каза човека.

... почти да не се чете.

Независимо от ефектити при ваксиниране друга алтернатива няма за да я махнем тази зараза ковид 19. Моля дира да ме пусне най накрая стига с тая забрана на айпи адреса ми.

няма повече общо с истерично крещящи дебили като теб, окупирали всички "експертни" позиции, че там се вземали много пари без никаква работа?

а тука сме затворени от както е почнал вируса. Ама разбира се... ти си по умен от целия свят... то затова българина в цял свят ни наричат цигани.... не защото имаме цигани... а ПОНЕЖЕ СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО ЦИГАНИ Я запиши да учиш медецина и след това почвай да приказваш. Какво работиш?

От днес зеленото е на мода. Чорапи, жартиери, сертификати. Искрено ваш Мунчо!

явно разбираш от вируси... предполагам си козар..... нали??

цяла европа са със сертификати... сигурно Мунчо управлява цяла европа а? ебати малоумните тролове сте тука в дир

Шило

Кво ревете срещу и за ваксините? Който иска- да се ваксинира!!!! При положение, че производителите сами си казаха, че не поемат отговорност, каква е тази истерия за ваксиниране? Естествено, че при такива изказания от производителя, скептиците да са много. А, дали е рисково или не, времето ще покаже.

само за тролове на герб ли е. Постоянно си сменям ip-то. Какво си въобразихте, че като нон стоп плюете по Радев тука и ще промените нещо ли? Искате да промяна ли....АМИ ВАКСИНИРАЙТЕ СИ МАЛОУМНИТЕ ЗАДНИЦИ

ама беден и тъп ганьо е най умен... затова сме и най пропадналата държава.. УРАААА

В понеделник - рано-рано сабахлемта, да им е сладко на читателите! Чудя се, ато свърши този ковид, за какво ли ще измислите да пишете?!

Шило

Спокойно, ще пуснат подобрена версия.

Вече и децата разбраха, че всичко е за едни комисионни и едни пари от Европа. Дръжте си ги ваксините. Щом ми искате информирано съгласие, за да не ви съдя в случай, че ми стане нещо ще ми ваксинирате ама дедовия. Ай със здраве!

аре поне го докажи а? Знам че тая дума ДОКАЗАТЕЛСТВО Е ТАБУ за вас малоумниците тука в дир

Шило

Може и да е. Може и да не е. Аре стига с това "цял свят". С тая куца здравна система, май не е само от липсата на ваксинирани проблема.

Нема много логика в това което става. Ако примерно искам да карам пиян илии без книжка - не може! Ако ме пипнат може и в затвора да ме вкарат. И всички викат - правилно, МОЖЕ да убиеш някой. Ако примерно си ходя без маска, без ваксина или изобщо доказано болен ида в магазина или на заведение - викат.... ми може, то това е част от човешките права, не може да задължаваш човек да се ваксинира или да слага маска. КЪДЕ тук има грам логика??? Аз не я вижам.

Щом ни управлява Муню простия и хората му! Системата му наистина ни убива вече! Не като на мурвите ,,майки”празния лозунг

от къде е проблема според теб

Шило може ли да ми кажеш коя васина ня ма странични ефекти. Дори и много рядко е имало и усложнения. Казвам ти го защото си по средата и вълкът сит и агнето цяло.

тиквочът беше академик и гений...

НЕ Е "ЗА ПАРИ" ! ТО "ПАРИТЕ" ТЕ СИ ГИ ПЕЧАЧАТ, А ВИЕ ВЯРВАТЕ В ТИЯ "ПАРИ". ТАКА, ЧЕ "ПАРИ" НЕ ИМ ТРЯБВАТ НА ТЯХ ... ВАШАТА ЕНЕРГИЯ ИМ ТРЯБВА ... ИЛИ ПО-ТОЧНО - НЕ ИМ ТРЯБВА, АКО ВЕЧЕ СА ВИ ИЗТИСКАЛИ, КАТО ЛИМОН ! Е ТЕ ТОВА Е ИСТИНАТА ! БИЯТЕ СЕГА МИНУСИ И ИЗЧЕГЪРКВАЙТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ!

ама си боцкате децата след 6месеца след като се родят нали?

Шило

Болни има навсякъде, както казвате "в цял свят". И ваксинирани и неваксинирани. Казах ти, къде е проблема. В здравната система и липсата на специализирани инфекциозни клиники и отделения в много региони. както и неизвестния брой хора, които съзнателно не се тестват, че да не са под карантина. Тая неизвестност всъщност е истинския проблем. Може и наистина да се окаже, че сертификата е добър начин за масово тестване.

!!!

ПИСНА НА ЗРИТЕЛИТЕ

От къде се намират тия сороски мастии а

Е как ще видиш логика , като няма такава, какво абщо имат двете неща, много тъпо сравнение. Да се напиеш е твое решение, а да се заразиш не е , твое решение освен , а и това че някой ти е дал сертификат не те прави нито безсмъртен нито ти пазиш околните, даже си по-опасен защото се шляеш къдуто си искаш , размахвайки този сертификат.

да ви пикам на ковида

вие ваксинирате ли си децата с БЦЖ? Все пак знаете че БЦЖ не е 100% ваксина но все пак е задължителна.... Но все пак умират хора от туберкулоза. Така, че пак питам... ваксинирате ли си децата с БЦЖ?

Само да ти кажа че хората които не си поставят ваксина не са антиваксъри , бъркаш нещата. 90% са карали вируса, ти представяшли си ако не го бяха карали колко щяха да са сега заразените .

ако сички спрем да дишаме за един ден, ковидо ша изчезне... ама и ние също... а сега изчезваме бавно

Шило

Да, пич, за разлика-талибаните, аз съм умерен. И , не заради вълка и агнето, а заради хората.

я сакам да знам кръчмите у Столипиново ще се проверяват ли и ще изискват ли сертификат

Шило

Къде сравняваш нещо, за което се знае от десетки години с нещо, което е от 10 месеца и сега преминава през 3-та фаза?