17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато не почнат да гърмят политици все ще е така.

ОРБАН И УНГАРЦИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВАТ ЧЕ НЕ СА МАРИОНЕТКИ НА ЖАЛКИТЕ НПО-ПРОПАГАНДИ И РАЗИГРАВАНИТЕ ОТ ТЯХ ЦИРКОВЕ... ЗАЩО НИКОЙ НЕ КОЛЕНИЧИ КОГАТО ДАЕШ ГОРЕШЕ ЖИВИ ХОРА И ИЗБИВАХА ЯЗИДИ И ХРИСТИЯНИ В СИРИЯ И ИРАК, А ИЗРОДИ МРЪСНИ ИЛИ ТЕ НЕ СА ХОРА!? ........ ЗАЩО НЕ КОЛЕНИЧИХТЕ КОГАТО ДАЕШ УБИВАШЕ ХОРА В ЕВРОПА..... В ЗНАК НА ПОЧИТ КЪМ ЖЕРТВИТЕ ЗАГИНАЛИ ПРИ АТЕНТАТИТЕ А!? ЗАЩО НИКОЙ НЕ КОЛЕНИЧИ ПРЕД ЖЕРТВИТЕ НА ГЕНОЦИДА В РУАНДА..... ЗАЩО ВИНОВИЦИТЕ НЕ БЯХА СЪДЕНИ, КАКТО СЪДИХА МЛАДИЧ И МИЛОШЕВИЧ...........!? МЪЛЧЕТЕ ОГЛУШИТЕЛНО.... ЖАЛКИ МАРИОНЕТКИ КОЛЕНИЧА..... ПРЕД СВЕТАТА ТРОИЦА, СВЕТЦИТЕ И ГЕРОИТЕ ПАДНАЛИ ЗА СВОБОДА....... ПРЕД ПРЕСТЪПНИЦИ и НПО-ТРАВЕРСИ "прайдъри" НЕ КОЛЕНИЧА А РОБИТЕ И МАРИОНЕТКИТЕ ДА КОЛЕНИЧАТ ПРЕД ГАНГСТЕРИТЕ И ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ....... ЖАЛКО ЗА ТОЯ ФЛОЙД НА НЕГОВО МЯСТО ТРЯБВАШЕ ДА Е ОНОВА НАРКОМАНСКО ИЗПАДНАЛА БЕЗДАРНО СЪЩЕСТВО БОРАД-саша БАРОН коен гу ебем фостата тоя барон ЗА ГНУСНИТЕ МУ ПОДИГРАВКИ С БЕДНИТЕ НАРОДИ В САЩ Е ТАКА ПОЛИЦИЯТА ТЕПЕ.... ВСИЧКИ НАРЕД ЕВРОАМЕРИКАНЦИ, ЛАТИНОСИ, АФРОАМЕРИКАНЦИ, АЗИАТЦИ И ТН. БАНДИТИ ТЕПАТ ПОЛИЦАИ.... ВОЙНА.... АМЕРИКАНСКА КАРМА "УЕСТЪРН" ОМАГЬОСЪН КРЪГ...... А КОРЕННИТЕ АМЕРИКАНЦИ ЖИВЕЯТ В РЕЗЕРВАТИ И НЯМАТ РАВНИ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА.... НАЦИСТИТЕ НАРИЧАЩИ СЕБЕ СИ"ДЕМОКРАТИ"..... ТРЪГНАЛИ ПО СВЕТА ДА УЧАТ ОСТАНАЛИТЕ НАРОДИ НА ДЕМОКРАЦИЯ ДАААА АМА НАРОДИТЕ НЯМА ДА КОЛЕНИЧАТ В ЗНАК НА УВАЖЕНИЕ НА НАЦИСТИ, КАТОРЖНИЦИ И ГАНГСТЕРИ....

Ама си кух, кух чак дрънчиш като ходиш!

Само черните имаха право на живот там и ето, резултата: чернокож ги е зачаткал... Ма то това там е ежедневие... Да живей либерастията!!!

Притеснително е, че в САЩ има и дни без стрелба ...

Кога ще доживеем сами да се изтребете .

Ако искате да разберете бъдещето на САЩ, погледнете настоящето на Бразилия.

Или на ЮАР...

Вече берат плодовете на мултикултурализма.

Дано не и стигнем хамериканците !!!

Прокарва се много влияние за свободна продажба на оръжие. И сега е доста лесно да придобиеш оръжие. Ето, например вчера в градски транспорт в София, шофьора си носи личното оръжие докато си кара. Няма да мине много време преди да започнат хората да се избиват. След това, ще започнат платени мнения за това как всеки трябва да си купи оръжие за да си защитен!!! А на хората само това им трябва, вместо да се замислят, че проблема не се решава като всеки си купи оръжие, а като се отнеме всяко оръжие законно или закупено на черния пазар.

Швейцарците са въоражени до зъби , но таква неща няма ..явно проблемът не е в оръжието ?

Отдавна не бяха съобщавали за стрелба в САЩ,ПОМИСЛИХ ЧЕ малко са се успокоили страстите ,но съм се излъгал.Пак некакъв негър е рещил че не е на кеф,или се е другирал и взел да стреля пак по хората.Няма да се оправят с тия негри,само всяват страх у хората.Явно трябва по-строги закони,незнам нещо куца в системата.

Подозирам, че в Тексас ще започнат да стрелят без да питат само като видят черен. Тексас не е либерастки щат

Големите градове дори в Тексас са сини

колкото комунделските изроди от герб са десни...

Щерева там стрелят и по петковци като теб.

Фенове на Тръмп са. Приличат на нашите комунисти.

Тъпак :)