17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не лажете не сте ни дале евтин ток. Дури 13 жалби имало!!!??? Оооо многу. И тоа сите во последнава година. По инструкции од Софија. Па од македонци има 100 жалби за дискриминација во Македонија. А во Бугарија има ли каде да се жалиш? Имате 16 пресуди од судот за човекови права и вие сте нашле да зборувате за човекови права. Духајте го.

1. Жалко е, че те не могат да се преместят в България. Ще станат аутсайдери. Без имот, с неправилен български и без признати дипломи по специалността им. 2. жалко е, че в Македония има дискриминация. каквото и да говори управляващата партия. Опозицията вече се изхвърли. 3. Жалко е, че тук активността е никаква. Виж в статиите за Украйна как са се развихрили за и против. 4. Жалко е, че всички тук са платени или пристрастни. На други теми. 5. Жалко е, че към тези българи не изразяваме дори морална подкрепа. П.П. Стискам им палци да не ги арестуват други ден, защото вас ще ви пука украинците или руснаците повече се отклоняват от военна служба. П.П.П. дори не очаквам отговор от изявените "писатели" от двата лагера. те тази тема ще я подминат. Или ще влязат само, за да напсуват Путин/Байдън.

Проверих за отговори. Няма. С това приключвам за всички пишещи тук. Ясно е кои плащат.

" комисията връща жалбата за редакция"??!!

Ами нали и те са българи? Погледнете какви са коментарите под статията до тук от нас за тях и си дайте сметка защо така се получава.

А вие им давайте евтин ток, идиоти мръсни продажни.

Мръсни титовисти и сърбомани. Нямат гънки на полираните мозъци.

Скопие да го духа, докато не кандиса да го дъвче!