Коментари - 126-ият японски император провъзгласи възкачването си на трона (снимки и видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Такамикура" -името на императорския трон. Започвам да си изяснявам етимологията на нашенснката думичка от последните две срички.И като поставих буквата С на мястото ноа буквата Т, картината ми стана съвсем съвсем ясна. Нейно кралско Височество Масако няма защо да се безпокои, писано и да роди две момчета. У нас това се постига с ядене на чорбаджийски чюти чушки от мъжа поне два месеца преди , но не от назъбените чушки, а от правите чушки. Знам от баба ми по мъжка линия тази рецепта.

Деситу там ли е, тя и съпруга ѝ са на всяка манджа мерудия на всяко събитие. Представям си как Деса ще стърчи като жираф над японките. Имам въпрос: колко ще ни струва на нас?

да живей народната република!

Докато ти философстваш дали го сакаш или ти го сакат, хората управляват за добро или лошо династия на 1500 години.

и между тях изтъпанен-нашият екскурзиант ,заедно с ДЕса...

плаща ли,плаща за безсмислени разходки...

от 59 годишен стана 126 годишен ? Тъпанарписачи ха ха ха...

Все съм си мислил, че последния император е бил Наполеон. А пък то интересно - някво островче, Империя, Император, Бог...

Текстът явно е основан на официалното прес-съобщение, в което се казва, че са присъствали президентите на 5-6 държави, сред които Унгария и Финландия... Сигурен съм, че са присъствали още поне 20-тина президента, но защо са изрично споменати тези, а нашият не? Унгария ?!?! Този диктатор?!

Да им имам императора. Със същия успех могат да ползват и сламено чучело. По-евтино ще им излезе.

Да, така трябва!

Пропускате букви, съкращавате имена... Не ви ли е поне малко срам бе, "журналистчета"?

НАШИЯТ ЕКСКУРЗИАНТ НЕ Е ОПУСНАЛ ГЮВЕЧА...

Днешна Япония не изпълнява критериите за "империя" така че е леко смешно да имат император. Може би се надяват че ще бъдат империя за в бъдеще и просто искат да бъдат подготвени :)))

Ако някога имаш шанса да отидеш там истински, а не с Гугъл мап, ще разбереш че са империя. И че целият свят да тича срещу тях пак не може да ги настигне. Япония е империя в пълния смисъл на думата и всеки иска да има късче от тази империя в дома си.

По - важното е , че Деси Радева - наречена още Деси Коня срази всички с тоалет, интеУЕкт и прословутото си излъчване на трактор ДТ.