12-часово заседание и 10 точки в дневния ред: Какво приеха депутатите

Заседанието бе съпроводено с разгорещени страсти около решенията да предоставим на Украйна стара бронирана транспортна техника от МВР и прекратяването концесията на пристанище "Росенец"

Обратно в новината

Коментари - 12-часово заседание и 10 точки в дневния ред: Какво приеха депутатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз поддържам всички партии които не поддържат Путин.

До сега не сме имали такъв Парламент: български, независим, успешен, неподкупен/ некорумпиран/ , рутиниран. Браво на Великият Български народ че си го избра. Президента е грешен и направи фатална грешка че се довери на американците и докара ерудитите Асен и Кирчо и ги направи хора от никому неизвестни топ специалисти. Но народа казва: храни куче да те лае.... Хубаво е да го импийчмат та най-после да направи партия която да обедини истинските БЪЛГАРИ и да направи БЪЛГАРСКО правителство защитаващо България.

Нееема никакво значение!

Ясно, КС ги подпомагат за сграда, а КС подпомага Еврозоната. Какво количество безобразия за един ден са направили... Ще плачем зимата. Всяка сесия на тоя парламент от Сряда до петък ражда безобразия. Интересното е, че всяка тяхно решение обслужва ЕС, НАТО и Украйна, но нито едно България.

Христо Иванов Мравояда лъжлив който нямаше никога да се коалира с Бойко. Каква гнус и отврат, Коалицията на крадците от ГЕРБ с коалицията на лъжците от ПП ДБ и т.н., боклуци гадни

Писна ни от Продажни боклуци ! Ще запомня Гаджев и Крушарски Тигър ! Гаджев що за фамилия -гаджалска ли е , шиптърска ли е , Мангалска ли е , да обясни някой не е Българска , то и Тагарев не е Българска ?

ㅤ

"...Комисията по въпросите на Европейския съюз, шенгенското пространство и еврозоната..." Накратко и с притворени очи ВЕК ПЕШ. Ами, то натам е тръгнало, че и по-зле ще стане...

…и когато След Такъв ден, и то с Толкова Многобройни Завършени неща в НС (е, дали ще се Изпълнят - Е въпрос) - Баш към Такава статия и то Баш в Дир.бг - коментарите са кът - значи или Доброто Започна …или - Адът е НепосредственоСкоро.

Милите те,12 часа работа..да им увеличат заплатите двойно.

Къде е тоз храбрец и юнак Kaket Гешката, дето щеше да арестува и съди Путин? Де го тоз нашенски герой бе, покри се нещо кат ланския сняг.

Копейките си вият,кервана си върви.

Тия освен с простотии с друго занимават ли се?

Ами занимават се с парите ти - ще плащаш повече на мутрите - сега им викат застрахователи....

Зелената карта ще поскъпне безобразно. Интересно е какво са им предложили на мутрите, за да млъкнат. 2 години протестираха. Предполагам, че е Бонус малус, където ще има предимно малуси и повече бонуси за застрахователите....