Коментари - 1147 са новите болни от COVID - 11 починали и 8 души повече в интензивните отделения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече от над седмица спряха да публикуват "придружаващите" болести, възрастта и пола на починалите. Чрез тези данни бяха разкрили починало 13-годишно момче в катастрофа, че е записано починало от ковид.

Майната ви!

Ало, тролската гилдия, Какво сторихте на троловете, които преди месец или два твърдяха, че в Израел тепърва ковид започва масово да мори ваксинирани? Изглежда така, сякаш цялата партида е минала на евтаназия, защото един жив не е останал, за да отбелжи, че в последния месец там пак има 5 пъти по-малко починали, въпреки по-голямото им население.

Ами продължава да си ги мори. Бавно, тихичко и далеч от светлиноте на прожекторите...

3евзек

Ало, Ковидар, троле наш, Като е далеч от светлните на прожекторите, ти как ги видя в тъмното?

Ти си най големия трол, ква тролска гилдия?

3евзек

Ало, Тоя па, тролице проста, Ако бях най-големият трол, щях да пиша под различно име всеки път. А ти защо отговаряш така, сякаш питам теб?

Тъп ли си? Щото е нелепо най големия трол тук да се обръща към другите с "тролове" или нещо от тоя сорт.

3евзек

Ало, Тоя Па, тролице проста, Задаваш въпрос, отговарям ти точно на него: Не съм тъп. АКо бях трол, щях да отговоря на друг въпрос, не на зададения. Което показва, че не съм трол, ами Зевзек, който ви пуска захранки на цялата гилдия, от която уж не си. Пък и вие двамата не сте "другите". А ти защо не отговори като те питам бе? Защо пак баш по най-тролския начин се опита да отвлечеш вниманието от въпроса за евтаназията? Да не би да е защото пак си същият трол?

И си смени малко репертоара, отговаряш едно и също на всеки. Старостта не прощава:)

3евзек

Ало, Тоя па, тролице проста, Вие двамата, които пишете под 20-ина различни имена, не сте "всеки". Ти ли ще ми казаваш какво да сменям бе? Аз да не съм ти някакъв трол, който си сменя репертоара според случая или според каквато памет са му инсталирали? Като сте едни и същи и пишете едно и също, много ясно, че едно и също ще ви отговарям. Трол!

Немислемо - главният изпълнителен директор на Moderna обявява разработването на нова "инжекция" с мРНК за възстановяване на сърдечния мускул след инфаркт https://dcweekly.org/2022/10/11/cant-make-this-up-moderna-ceo-announces-development-of-new-mrna-injection-to-repair-heart-muscle-after-a-heart-attack/ Откакто беше представена експерименталната "ваксина" Covid-19, западният свят е обхванат от зашеметяващо и ужасяващо явление. Свидетели сме как това се случва на спортисти, изпълнители, музиканти, водещи на новини, войници, гимназисти, здравни работници, случайни хора, политици и т.н. Хората падат на земята като мухи заради проблеми, свързани със сърцето, които в почти всички случаи са причинени от нежелана реакция към инжекцията с иРНК. Това е безспорно; нарастването на тези животозастрашаващи инциденти има ясен и доказан виновник (тъй като многобройни проучвания показват ясна връзка между протеина mRNA spike и множеството възникващи усложнения). не само това, но и хората умират с безпрецедентна скорост. Доказателствата станаха толкова убедителни, че от тази седмица главният хирург на Флорида дори излезе с препоръка хората да се въздържат от ваксината, тъй като тя предизвиква огромен скок от 84% на сърдечната смъртност при мъжете на възраст 18-39 години. "В момента в клиниката имаме супер вълнуваща програма, при която инжектираме иРНК в сърцето на хора след инфаркт. За да отгледаме нови кръвоносни съдове и да реваскуларизираме сърцето. Така че, това е малко като научна фантастика в медицината. За мен това е вълнуващо." https://sp.rmbl.ws/s8/2/0/H/z/8/0Hz8f.caa.mp4?u=4&b=0 Главният изпълнителен директор на Moderna говори и за експерименталните инжекции Covid, като отново потвърди, че те ще бъдат тук в продължение на години, с подсилване всеки сезон - както винаги е било по план. Освен това Бансел твърди, че "не е притеснен", че хората не са били толкова бързи да приемат бустерите, както при оригиналните ваксини, и казва, че вярва, че в крайна сметка те "ще се почувстват комфортно с факта, че сме актуализирали ваксината".

3евзек

Ало, Това е ТРОЛ, Царя на проловете, троле наш, И ти ли реши да се включиш с отговор на въпроса за тролската гилдия, от която уж не си?

информираха че до 2030 ще има ваксина срещу рака. Така, че грижите за човечеството продължават.

Това го слушам от 40 години вече. И да я направят, това не означава автоматично светло бъдеще, защото могат да ти стъжнят живота с кви ли не допълнителни глупости.

Ако е с качество подобно на тази срещу ковид.. Не мерси. Нещо да сте чули за това че пфайзер писнаха ваксината си без да имат доказателства че намалява шанса от разпространение на вируса. Новината обикаляше световните медии миналата седмица. Ама тук раята не трябва да се тревожи с подобни материали....

стария, обикновен,прост сопол му викат ковид. Как звучи само-модерно. Но пък някои забогатяха за поколения напред с едно просто нещо-страха,който парализира мнозина.

Ало, На, троле наш, Кога от стария, обикновен, прост сопол са лежали по 700 души в болница извън сезона. А как така става, че все най-смелите, например ти, сте парализирани от страха?

Най страхливи са ваксинираните. С 5 дози и пак ги е шубе.

3евзек

Ало, Доказано, троле наш, Ваксинирнаите с 5 дози, ако въобще ги има, се броят на пръсти и са предимно възрастни, които наистина има от какво да ги е шубе и хич не са мнозна. Мнозина сте тези, които ви е шубе да носите маска, че току виж сте завъдили някоя опасна бактерия, която да ви види сметката. Мнозина сте тези, които изпитват ужас при чичо доктор, който приготвя игла за инжекция, затова така се дърпате.

Ама много обичат да послъгват , кой - както му изнася .

Като застудее в началото на идния месец, рязко ще скочат (както и предходните години). Въпросът е да няма много починали. При всички положения, е добре да се ваксинирате (ако разбира се сте нормален човек - не визирам антиваксърите и конспираторите. У тях мозък по принцип няма).

Щом за толкова време не си разбрал какво се случва, значи си безмозъчен. Бягай за бустер..

Разбрал съм и се грижа за себе си! Че покрай мен много конспиратори умряха. Някой останаха и с трайни увреждания в резултат на изкаран ковид. И те така. Пък ти ми говори глупости... Ама като ти дойде на главата, тогава вече ще е късно да направиш нещо.

И като доказателство за ненормалните "нормални" ще ти дам пример от тук. Би ли казал, че Ваксо и Зевзека са добре с психиката? Аз не бих го твърдял.

3евзек

Ало, Тоя па, тролице проста, И как би могла да твърдиш подообни неща, след като ти е забранено? Ако те слуша човек, тук само трите трола сте нормални. И това само ако след последната евтаназиационна кампания не сте останали само два.

Нормален човек?! Покрай пЛандемията се видя, че между "нормалните" има повече психично болни и фанатици, отколкото между "конспираторите". А лично аз знам за 2-ма починали веднага след Ковид ваксината. Освен това, се наблюдава свръх смъртност сред най ваксинираните държави. При всички случаи участваш в експеримент.

3евзек

Ало, Тоя па тролице проста, В най-ваксинираните държави се наблдава 10-15% свръхсмъртност в рамките на около два месеца заради жегите и заради Омикрон вълната плюс последствията. А Омикрон вълна имаха, защото от значително по-опасните предишни се опазиха. 10-15% за месец се отразяват на годишната смъртност като 2%. Може би не са ти инсталирали достатъчно памет, за да си припомниш, как около нашите ковид вълни имаше няколко месеца със 100-150% свръхсмъртост, която се отрази на годишната с 40%. Това ли ти е нормалното бе, трол?

Абсолютни локуми и шикалкавене. Тая смъртност в България няма нищо общо с малкото ваксинирани, а с "грижите". А шефа на Пфайзер се покри от неудобните въпроси наскоро.

3евзек

Ало, Тоя па, тролице проста, Много бързо обръщаш палачинката. Значи свръхсмъртността в България е заради "грижите", а в другите държави няма общо, т.е. полагат адеквати грижи. Значи в другите държави, в които полагат адекватни грижи, ваксинират жителите си, а в България, в която са неадекватни, такова нещо няма. Защо така бе, трол? Мислиш че не ви знам принципите на разделното тролене ли? Като ви събера 2-3 твърдения накуп, тогава вкупом започвате да давате заето или отново по най-тролския начин да отклонявате вниманието от въпроса, като ме поучавате колко съм бил тъп или нещо от сорта. Познах ли пак какво ще стане?

Смъртността у нас бележи спад с 19.8% за последните 3 месеца спрямо същия период за 2021 г.. Дяже в Дира излезе товя заглавие ръжецо долен Зевзек.

3евзек

Ало, Зевзека е трол неудачнек, първо пише, после мисли, троле наш, На кого ще викаш "ръжец долен" бе? Смъртността у нас бележи спад с 19,8% за последните три месеца спрямо 2021, първо защото защото хората, които трябваше да умират, вече измряха през 2020, 2021 и 2022, особено през 2021 (намерил трол с коя година да сравнява) когато беше с 40% по-висока от обичайното, но не за 3 месеца, ами за цялата година. А няма ли да кажеш как е през първите три месеца на 2022, спрямо 2019? Или пак ще пропуснеш, понеже си трол?

.

Украинската офанзива май не сработи, зеленият преход остана без ток... Ваксини има ли или цените на електроенергията и газа ги направиха нерентабилни?

Нали Путин застрекя ковида, защо още има заразени.

Путин участваше в Операция Ковид. Факт е, че тая Операция я продължи с Операция Украйна 2022 и Ковида далеч не е толкова актуален. Но едва ли Путин ги ръководи тия операции, както му ги приписват.

* ПродължиХА

Още здравното министерство плаща за тия новини! ДА НЕ ЗАБРАВЯ ЧЕ ПЪРВАТА РАБОТА НА НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ ЩЕ Е ДА ПРИЕМЕ НАРЕДБАТА ЗА МАЙМУНСКАТА ШАРКА КОЯТО Е ПОДГОТВЕНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РУМЕН РАДЕВ!! сещайте се кои ще гласуват ЗА тая наредба?? Питам се а наредби за другите болести имали??

80% гласуваха или с бойкота си подкрепиха тези. Затваряй и ваксинирай наред. Няма измъкване, ще си носите кръста

3евзек

Ало, Супер, троле наш, Какъв кръст бе? Всички кръстове вече ги отнесоха предимно онези, които не се затвориха есента на 2020 и пролетта на 2021, а след това човек не можеше да се вреди от неваксинирани.

Този вторник -- 1147 миналият вторник -- 1414 Спад спрямо миналия вторник: 18.8% Починали "ваксинирани": 36.36% "Ваксинирайте" се :P

"... Починали "ваксинирани": 36.36% ..." Починали неваксинирани - 63.64 % Не се" ваксинирайте" . :Р

Само да ви споделя ковидарската новина от днес сутринта. В Бостънския университет са създали нов вариант в който учените твърдят че са успели да комбинират вирулентността на омикрон със смъртността на оригиналния вариант. 80% от лабораторните мишкит, не са преживели теста. Ся статията минава през peer review. Много са горди.. Стягайте цървулите, че нова чума иде, да не си мислехте че ще минем без нови ковидарски изпълнения...

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.10.13.512134v1 проучването на Da-Yuan Chen и др., озаглавено "Ролята на шипа в патогенното и антигенното поведение на SARS-CoV-2 BA.1 Omicron". Доста бързо след появата на първите варианти на Omicron стана ясно, че белите дробове се засягат много по-рядко, докато дихателните пътища се засягат по-често и по-лесно. Това обяснява намалената патогенност от нивото на грипа до това на обикновената настинка. За да се проучи причината за това, бяха генерирани SARS-CoV-2 вируси,при които шипът Omicron беше вмъкнат в оригиналния SARS-CoV-2 изолати от типа Wuhan. Този химерен вирус (Omi-S) беше сравнен с естествено циркулиращия вариант Omicron. Авторите показват, че Spike, най-често мутиралият протеин в Omicron, има непълна роля в отслабването на Omicron. Той дори се репликира по-бързо от варианта на Омикрон. При мишки с инфекциозни характеристики, съответстващи на човешките, 8 от които, както е известно, са достатъчни за "доказване" на ефикасността на двувалентните мРНК препарати, Omi-S причинява тежко заболяване със смъртност около 80 %. Това предполага, че мутации извън spike са основната причина за отслабената патогенност на Omicron при мишки. Разбира се, мишките не са хора, въпреки че тези с адаптиран към човека АСЕ2 често се използват за проучвания върху животни. Докато тези мишки развиват белодробно заболяване след инфекция със SARS-CoV-2, смъртността при Omi-S е свързана със засягане на централната нервна система поради вирусна невроинвазия. В заключенията си авторите пишат: "Фактът, че заразяването с Omi-S, но не и с Omicron, причинява неврологични признаци като прегърбена стойка и липса на реакция при мишки K18-hACE2, предполага, че признакът на невроинвазия е запазен при Omi-S и че определящите фактори за този признак са извън протеина на шипа."

Лъжливи гадове! Научете първо разликата между болен и заразен? Заразен не значи болен , болен е човек със симптоми! Лъжите са всекидневни и освен това резултати от вторник имат натрупване!

Големи галфони сте! Пандемията официално приключи, обадете се на кукловодите бе, гламари!

Спрете се е,никой не ви иска мнението с тоя ковид,доктор ви каза че всеки който се тества има шанс да е положителен щото коронавирус го има от 100 години

Ало, 33, троле наш, Може да го има от 100 години, но съвсем наскоро се е прехвърлил от трол на човек. Преди това наистина никой не се интересуваше.

https://dcweekly.org/wp-content/uploads/2022/10/Screen-Shot-2022-10-17-at-6.46.37-PM-0T9MAe-770x565.jpeg С течение на времето броят на смъртните случаи сред медицинските специалисти в Канада се увеличава, като достигна до 80 лекаря. Д-р Уилям Макис, доктор по медицина, лекар и изследовател на рака, написа в събота писмо до Канадската медицинска асоциация (CMA) с искане да се проучи внезапното нарастване на смъртността сред канадските медицински специалисти след въвеждането на задължителните ваксинации за медицинския персонал. В писмото си, адресирано до президентите на CMA д-р Катрин Смарт (2021-22) и д-р Алика Лафонтен (2022-23), Макис подробно описва, че трябва да се проведе разследване относно преждевременната смърт на канадски лекари след разпространението на ваксината COVID-19 в страната. "Нашият анализ показва, че смъртните случаи на канадски лекари на възраст под 50 години през 2022 г. ще бъдат 2 пъти повече в сравнение с 2019-2020 г. Шокиращо е, че смъртните случаи на лекари под 40-годишна възраст са 5 пъти по-високи, а смъртните случаи на лекари под 30-годишна възраст са 8 пъти по-високи", твърди Макис. Д-р Макис е лекар по ядрена медицина, който преди това е работил в Института за ракови заболявания "Крос" в Едмънтън. Той е ръководил най-голямата програма за лечение на ракови заболявания на базата на нуклеарна медицина с лутеций (177Lu-DOTATATE) в Северна Америка, в Едмънтън, Алберта, в Cross Cancer Institute, спонсорирана от Университета на Алберта и Alberta Health Services (AHS), оторизирана и финансирана от Health Canada. Д-р Макис е автор и на над 100 рецензирани медицински публикации.

Студотерапията е много добро средство за приключване с тия досадници, пенсионерите. Студ, глад и грипче. И липса на 300 вида лекарства по аптеките, щото трябва да ги изнасяме.Перфектно.

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Дай Боже, да замръкнете с тръба в гърлото! Амин!

От устата ти, в пазвата ти. Каквото пожелаваш, да ти се случи. Амин.

А ти с чугунен кюнец в задника и устата! Изкарах го грипчето и тръбата те очаква теб, посерко!

Вярва в Бога на злото.

38,71 % ваксинирани не са били предпазени от заразяване , както и Файзер декларира пред европейският парламент ( новата "ваксина" не е всъщнсот ваксина). Ковитъпанарите да ходят за 6-та бустерна, абонаментна.

Ало, Клаус Шваб, троле наш, 6-а бустерна засега има само от ваксините против ненужни тролове и се увеличават поради все по-високата резистентност към ваксини. Човешките са с два бустера, най-много три. А ти си трол.

ㅤ

Това е то. През уикенда вирусът си почива и в понеделник вечер започва работа. Не разбрахме във Видин как е? Мори ли го рИкията?..

ПОРЕДНАТА ОПАШАТА ЛЪЖА

Спрете тая тъпня, малоумници такива.

Пак се продължава с манипулациите. Били починали 11 души, а в събота или неделя не беше починал нито един. Просто пишете, че са отчетени или не са отчетени съответните бройки, след като е известно, че във вторник се отчитат бройки от предишните дни. Използвайте правилните термини, лесно е.

*11 души били починали през последното денонощие.

Какви термини да използват, те не могат да пишат!

Ех, Ваксо, Ваксо, Ваксо - Пед..... (ти си го знаеш)