Коментари - 1145 нови заразени с COVID-19, 19 души починаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде го добрият стар грип? Или Короната и него е убилa.

500+

53ма човека ми скубят от портофела по 1000 лева на седмица в данъци вместо по 50 лева на 3 месеца. Не съм доволен.

Ужас. Толкова много жертви на ината, а има доставена адатирана нова ваксина. Мен лично ме тревожи, че все още няма ваксина за маймунската шарка. Това е много важно за мен. Работя със страх.

Еми тя по обратните се разпространява. Нормално е точно теб, да те е страх. Отиди да ти сложат някой бустер, за да се успокоиш...

Екип от трима учени, включително германският изследовател Валентин Брутел, твърдят, че са открили доказателства за лабораторен произход на коронавируса, който според тях е 99,9% създадено от човека копие на естествен вирус. Това съобщи каналът n-tv. Тяхното проучване вече е публикувано в електронната библиотека bioRxiv. Учените твърдят, че са открили своеобразен „отпечатък“ от целенасочена генетична манипулация в генома на Sars-CoV-2. Брутел, който получи докторска степен по имунология от Университетската болница във Вюрцбург, каза пред телевизионния канал, че през лятото на 2021 г. е забелязал характеристики на генома на Sars-CoV-2, които биха могли да показват лабораторен произход. В свободното си време той започва да провежда изследвания с други двама учени. „Комбинирани с други молекулярни данни, нашите резултати показват, че този вирус е 99,9% изкуствено, вероятно манипулирано копие на естествен вирус“, казва Брутел. Според него методите, използвани за това, се предполага, че се използват в много сходна форма от отделни вирусологични лаборатории за производство на синтетични вируси. Брутел добавя още, че самият той използва подобни техники в ежедневната си работа, но той говори за разработването на "напълно безвредни" базирани на протеини лекарства за лечение на автоимунни заболявания. Ученият обясни, че в генома на вируса има непрекъснато повтарящ се модел – примерен отпечатък. Лаборатории, които генетично модифицират РНК вируси, като Sars-CoV-2, събират генетичен материал от отделни ДНК елементи.

Е... щом са трима, значи няма начин да са им платили.

ААА, ЯСНО! ТЕ СИ ПРОДЪЛЖАВАТ ПО СТАРАТА СХЕМА С ВТОРНИЦИТЕ, КОГАТО ТРЪСВАТ НАКУП САТИСТИКИТЕ ЗА ПРЕДИШНИТЕ ТРИ ДНИ! ТАКА СА ИМ ГИ СПУСНАЛИ ОТ ИНСИТУТА "ДЖОН ХОПКИНС", КЪДЕТО СЪБИРАТ ДАННИТЕ И ПОСЛЕ ГИ СПУСКАТ НА ПРОСТИТЕ СЛУГИНАЖИ У НАС, ДА НИ ГИ "ПРЕДСТАВЯТ"!

Ало, ДНЕС ДА НЕ Е ВТОРНИК?!, троле наш, Вече трета година не разбра, че данни събират местните власти и ги публикуват, където не Джон Хопкинс да ги прочете, не обратното. А властите, които събират този тип информация, в събота и неделя не винаги работят. Това не е полиция или пожарна, при които 2 дни закъснение е недопустимо. Което от друга страна не означава, че в смъртния акт, макар издаден с няколко дни закъснение, не са записани дата и час, която съответства. При актовете за раждане е същото. Сякаш си роден преди 2 седмици и затова не знаеш.

Ало, тролската гилдия, Защо днес вкупом не щете да сметнете процента на починалите ваксинирани? К.р ли държите в устенцата си?

Скрий се, че си смешен вече. Набол си се, ок, приеми го и ни остави на мира. На всички стана ясно каква беше целта на тази пЛандемия, така че няма нужда да се хабиш повече. Както някъде се писа, неваксинирания генетичен материал ще стане новия биткоин ;)

3евзек

Ало, Офф, троле наш, Как да ви оставя на мира, след като винаги отговаряте на друг въпрос, само не и на зададения? Никой уважаван Зевзек не би си позволил да остави на мира трол. А сега, понеже си отворил приказка... Докато по тролския ви нюз стрийм пишат какво ли не, сред преболедувалите неваксинирани е около 3 пъти е по-често срещана еректилната дисфункция, а в острата фаза броят на живите попови лъжички в милилитър може и до 0 да спадне. При ваксинирани няма спад в качеството на семенната течност. Нито 2 дни след ваксината, нито 200 дни. А ти пак си трол.

Искам Да успокоя всички наши верни последователи, скоро отново ще се вдигнат мощно бройките, ще се развилнеят онези " щамове" , които валяха от украйнските ни дрончета и пак ще сме Отличниците на Европа и Света, пак нашите неуморни труженици по Ковид отделите ще преследват рекордни бройки, пак статистиците ще вземат числата в свои ръце, пак, пак и пак! Респект и Поклон Приятели!

Ей няма край цирка. 19 били умрели с корона вирус ама не от корона вирус. Страдаш от заплес но си с положителна проба на корона цирка , умираш от заплес но те пишат с корона вирус.

5 април 2022 "Припомняме, че във вторник данните принципно са по-големи, спрямо понеделник, защото в тях влиза информацията от уикенда, която е обработена в първия ден на седмицата." Няколко дена не намирах новина за ковид, а днес... Чудо?

"Проучване на общественото мнение за Covid: Съжалявате ли, че сте се ваксинирали? Беше ли отговорът ни твърде краен? " - https://www.news.com.au/world/coronavirus/australia/covid-poll-a-pulse-check-of-australia-as-we-exit-the-pandemic/news-story/cb910eb5525d0dd24ca38ff5a6240822 според което повече от половината от анкетираните или съжаляват, че са се ваксинирали, или не са ваксинирани и са доволни от решението си; само 35% от повече от 45 000 души са заявили, че са ваксинирани и биха взели същото решение отново, докато нито един човек не е заявил, че не е ваксиниран и съжалява за решението си.

да споменат процента ваксинирани сред "загубилите битката".

Г-н Забравили са, Не можеш ли сам да го сметнеш?

Ши затваряме ли, чи ни ми съ ходи на училиште.

Проучване от началото на октомври https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.09.30.22280573v1.full.PDF разглежда ефективността на ваксината Covid-19 на Moderna срещу инфекции и хоспитализация COVID-19. Това е правено многократно преди, но в това е разгледана конкретно ефективността срещу подвариантите на SAR-CoV-2 Omicron. В проучването са разгледани общо 123 236 лица (30 809 положителни случая и 92 427 отрицателни случая). 12 724 (41,3 %) положителни случая са при тройно ваксинираните, а 9 909 (32,2 %) - при неваксинираните. Имало е 1 793 хоспитализации. Въпреки че защитата срещу хоспитализация (с 3 дози) е била висока, тя е намалявала с всеки нов вариант на Omicron. Освен това авторите твърдят, че ефикасността на ваксината срещу хоспитализация за BA.4/BA.5 може да бъде особено ниска при имунокомпрометирани лица. Тоест, това са хората, които се нуждаят от защита. Интересни са обаче резултатите, които разглеждат ефикасността срещу инфекция. https://substackcdn.com/image/fetch/fauto,qauto:good,flprogressive:steep/https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F8f9f9f0d-3552-48e8-ada8-a2390895a9411107x666.png С изключение на BA.1, при всички останали тествани подварианти на Omicron ефикасността срещу инфекции е отрицателна след 150 дни. Сравняването на ваксинирани лица с 3 дози срещу неваксинирани показва -24,9% ефикасност на ваксината след 150 дни при BA.2. 14 дни след ваксинацията ефикасността е оценена на 61 %, така че можете да видите колко бързо е спаднала до отрицателна територия. BA.12.1 дава -26,8% ефикасност след 150 дни. Тя е спаднала от 82,7 % след 14 дни. Отрицателната ефикасност на ваксината означава, че вероятността да се заразите с SARS-CoV-2 е по-голяма, отколкото при неваксиниран човек. Така че нека да изясним това. Ако не сте били ваксинирани, не сте имали право да пътувате, да посещавате роднини и в много страни да участвате във всекидневния живот. Ако обаче сте били тройно ваксинирани, можехте да си вземете лъскав Vax Pass и да правите каквото си искате. Защо? Официално, защото сте в безопасност. Не можехте да разпространявате вируса. Спасявахте баба си. Но в действителност след 150 дни имаше по-голяма вероятност да се заразите с вируса и следователно да го разпространявате. Всъщност, ако статистиката за ефикасността на хоспитализациите е точна, може би не сте имали някои от симптомите и затова е било по-малко вероятно да си останете вкъщи и да се чувствате зле. Така че е било по-вероятно да имате вируса и е било по-вероятно да се разхождате в ежедневието, предавайки го на всички. И хората са били уволнявани от работа, докато по-заразните са я запазили. А и това е проучване, финансирано от Moderna. Вероятно те не са търсили резултатите!

Ало, Пандемията на ваксинираните Ново проучване, показващо отрицателна ефикасност при ваксинираните NE - nakedemperor.substack.com , троле прост, Ваксинираните се заразяват повече, защото вече прегърнаха живота и няма нужда да се пазят, докато част от неваксинираните още мишкуват по мазета, надявайки се да им се размине. След 3-а доза вероятността за попадане в болница спада около 5 пъти, а от смърт - 20-50 пъти. Почти изключено е да си под 80 и да умреш от Омикрон, затова няма и смисъл. А ти пак си трол.

Те какво са прегърнали?

3евзек

Ало, я тролзеко си спомни за 80 некролога на канадските лекари от100 000 гилдия, троле прост, 80 от 100 000 означава 0,08%, което е около обичайната смъртност във възрастовата група 50-54 за две години. Сигурно броиш и прекараллите ковид преди ваксината. Имай предвид, че са лекари и почти сигурно са били в контакт със заразни. Да не вземат изведнъж да се окажат мнозинство? Защо винаги информация за това липсва в "статистиките" ти? Да не би да е защото пак си трол?

Канадски лекар настоява Канадската медицинска асоциация да разследва необичайната смърт на 80 млади лекари след въвеждането на ваксините - 800% (8 кратен) ръст над базовия/очаквания брой https://dcweekly.org/wp-content/uploads/2022/10/Screen-Shot-2022-10-17-at-6.46.37-PM-0T9MAe-770x565.jpeg С течение на времето броят на смъртните случаи сред медицинските специалисти в Канада се увеличава, като достигна до 80 лекаря. . Д-р Уилям Макис, доктор по медицина, лекар и изследовател на рака, написа в събота писмо до Канадската медицинска асоциация (CMA) с искане да се проучи внезапното нарастване на смъртността сред канадските медицински специалисти след въвеждането на задължителните ваксинации за медицинския персонал. В писмото си, адресирано до президентите на CMA д-р Катрин Смарт (2021-22) и д-р Алика Лафонтен (2022-23), Макис подробно описва, че трябва да се проведе разследване относно преждевременната смърт на канадски лекари след разпространението на ваксината COVID-19 в страната. "Нашият анализ показва, че смъртните случаи на канадски лекари на възраст под 50 години през 2022 г. ще бъдат 2 пъти повече в сравнение с 2019-2020 г. Шокиращо е, че смъртните случаи на лекари под 40-годишна възраст са 5 пъти по-високи, а смъртните случаи на лекари под 30-годишна възраст са 8 пъти по-високи", твърди Макис. Д-р Макис е лекар по ядрена медицина, който преди това е работил в Института за ракови заболявания "Крос" в Едмънтън. Той е ръководил най-голямата програма за лечение на ракови заболявания на базата на нуклеарна медицина с лутеций (177Lu-DOTATATE) в Северна Америка, в Едмънтън, Алберта, в Cross Cancer Institute, спонсорирана от Университета на Алберта и Alberta Health Services (AHS), оторизирана и финансирана от Health Canada. Д-р Макис е автор и на над 100 рецензирани медицински публикации.

3евзек

Ало, За факсинофашистите 800% увеличена смъртност в групата под 30г . е Новото Нормално, троле прост, Какви 800% увеличена смъртност бе? С 800% увеличена смъртност за две години трябва да измрат не 80, ами 500 от 100 000 лекари. Не си погледнал какви са обичайните нива на смърт по възрастови групи, обаче много ти знае устата. https://www150.statcan.gc.ca/t1/tbl1/en/tv.action?pid=1310071001 И то само защото си трол.

А така! Неделя и понеделник, като са малки бройките, не се пуска статийка, но виж във вторник е задължително.

Защо лъжеш бе? Статия от вчера има.

А всъщност... В събота е регистриран починал само един, който не е бил ваксиниран. За такова нещо не си заслужава да хабят мастило или място в базата данни.

Каква решетка са направили днес самолетите над София...

И как така хем пръскат, хем всичко си стои горе? Не трябва ли да пада на земята?

Доста стабилна бройка. Да не би да циркулира някой овълчен щам и да са забравили да ни го обявят от щабо??

"Овълченият щам" има симптоми алчност и властолюбие.

Много ,много хубави и чаровни момичета. Красиви. Имат мило,меко, интелигентно излъчване. Според мен могат да служат да модели на нова Мадона / не певицата/

От какво са починали тези 19 пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция?

Да и защо спряха да изкарват данни за възраст, пол и придружаващи заболявания на починалите? От началото изкарваха тези данни, но започна, да се забелязва, че средната възраст на починалите е над средната продължителност на живота в България и вече не показват тези данно. По тези данни беше разкрито, че 13 годишно момче загинало в катастрофа, е записано починало от ковид. Вече не може да се разкрие, защото скриха тези данни.

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Колко пъти да ти казвам, че средна възраст на починалите и средна продължителност на живота са две различни неща. В застаряла нация като нашата е напълно нормално първата да превишава втората. Вземи да прочетеш най-накрая в интернет какво представлява едното и какво представлява другото. Даже не си забелязала, че средната възраст на всички починали без ковид през 2021 е с 2-3 години по-висока от средната възраст на всички починали с ковид. А ти май пак си трол.

Ваксите са на четворна цена вече. Урсула и физер - искат пачки пачки... та, скоро иде нов щам. Опасен. И нова "бустерна доза". Така де, бустерна. Не подсилваща. Бустерна звучи някак по-куул. Да ева мекеретата ви да ева.

Се стига вече с тея глупости

Явно ваксинките отлежават. Някой ще загуби парички и е време пак за платени постове!

За периода 2022-2023 г. България участва и във второ споразумение за закупуване, последващо развитие, производство и опции за закупуване и доставка на ваксина срещу COVID-19 за държавите членки на ЕС, между Европейската комисия и Pfizer Inc./BioNTech Manufacturing GmbH (SANTE/2021/03/020) с количество от 14 069 808 дози ваксина. След проведени преговори с Франция и Pfizer Inc./ BioNTech Manufacturing GmbH това количество беше намалено чрез преразпределяне на близо 3 000 000 дози на Франция. За 2022 г. предстои доставката на 2 710 904 дози ваксина, а за 2023 г. - на 7 034 904 дози ваксина.

Ако не започнете денят със зеления наркоман - то ще с с ковид. Явно мазохизмът ви допада.... или про$$$$то така и$$$$кате?

37 840 са умрели от настинка? Абсолютна лъжа. Явно продължават да пишат починали в катастрофи и по други причини като умрели от ковид. Фармамафията не се наяде.

Спадът на 7-дневна база е 15% (4253 новозаразени за последните 7 дни при 4987 за предходните 7 дни)