Коментари - 1123 са новозаразените с COVID-19 у нас - 40 % от тестваните, а 60 са починали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така правят - два дена ниски стойности, после да избухнат с рекордна.

Явно боко рязко сменя тактиката да психира народа преди коледа и нг за да може да властва отново. ВИДИТЕ ЛИ ако не ме слушате ко става.... Жалка картинка сме !

От згалавието разбирам 40% са тествани и 60 (ама какво ) са починалите

ЩЕ ДАДАД БЪРЗ ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ !!!

Средна възраст на починалите С ковид вчера в България: 71.8 години Средна възраст на починалите С ковид от 16.10 досега: 69.4 години Средна възраст на починалите 108 083 души през 2019: 73.2 години

Горе главата хора. Нинова става санитар и ще се бори с вируса.

А утре 7500 заразени и над 200 починали. По време на война и пандемия няма почивни дни . Но у нас явно това не се отнася за много хора с големи заплати и уж големи отговорности. Затова и статистиката за страната стана трагична, вече сме първи в света по починали на милион население за изминалата седмица, а статистиката на НСИ показва, че трагедията е с още 40 процента по лошо.

Ковид идиотите не обичат ФАКТИ

Ти гледай починалите по възрастови групи, не по средна възраст. Средната възраст е като средната бременност!

Война, миналата седмица беше казано официално. Хиляди заразени, хиляди оздравели, ще има и починали, това ще ни е ежедневието занапред. Жалко, че ще продължи дълго. Заразата не може да затрие света, но ще има много мъка от нея.

Да бе, вие ще се тъпчете в кръчмите, ние ще ви изследваме и лекуваме денонощно?! как ли пък не!

Статистиката се прави в услуга на интересите .вижда се че ефект от маските няма няма.ако си направиш тест за вируси каквито и да са ще са положителни защото живеят там.това е голямата игра.направиха умишлено в света това и в България с ясна финансова цел-масови фалити на държави и нови роби в съответните държави.просто е ясно е паника и смърт.

Германия почва ваксинация през декември. Испания- през януари. Великобритания - също. Великобритания обмисля Ковид паспорти- имаш ваксина , имаш паспорт. У нас все още са на мода конспираторите!

Средната възраст си е средна възраст и е показателна -- С ковид са починали най-вече хора със здравословно състояние, с което е било доста вероятно да починат и без ковид.

Излиза че ти си по-умен от всички японци и всички японски учени. Също така си по-умен от 90%+ от учените в цял свят. Бе Как така не сме чували за такъв гении като тебе?

При работещо дистанционно обучение кретена Вълчев изпрати учителите, както и роднините на учениците на заколение! Политическото решение на краля Слънце Българоубиец!!!

Нали до вчера мерките ви ограничаваха правата???

Имаш ваксина, имаш паспорт. Това си е баш the number of the beast :)

той е скромен гений. пише само с малки букви! пак добре- други гении пишат само с главни букви.

Нали децата затъпява ли от дистанционното обучение??? Нали се изнервя ли получавали психически заболявания??? Не знам Вълчев кой кого праща ама моето дете си е дистанционно обучение и продължава да е в такова. Крайното решение е на самото училище.

Е броя намалява, това не е ли добре не мога да разбера

Няма вирус, бееееее ... Сички на лъжат, само Мангъра казва истината! Бееееее ... Дрогаре комунисти-протестъри, няма вирус, бееееее ... Няма носиме маски, бееееее ... Няма нужда, бееееее ...

88888

Снощи по нат гео излъчиха чудесен филм з ковид. Оказах се права- СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ в сащ са тези, чрез които вярващите в конспиративните теории се ''борят'' срещу ковид и дори срещу ебола. Цялата им истерия тръгва от социалните мрежи в сащ, в които КРАЙНО НЕГРАМОТНИ ЛИЦА и антиваксъри разпространяват идеите си и използват, за да убедят други неграмотни лица, в това, че нямало ковид-19 и че то било едно леко грипче. Вероятно някои от емигрантите ни в сащ са изпаднали дотам, че да се включат в тези ''мрежи'', да плюят на знанията си от българското средно училище и да повярват в тези теории на конспирациите, които са на ниво древни индиански легенди- то няма и нищо европейско в тях, щото до сега нито един ЕС институт или фирма не развива дейност, с която се цели ''чипиране'' на ЕС гражданите...

ХЕХЕ, кажи го на младите и децата!

мисленето не ти е силна страна, бягай да играеш на пилона

И БСП и всичките от площада сте си жалка картинка. Поне си го признава те сами. Хем не щете мерки, хем защо се били препълнени болниците. Хем няма да спазваме мерките, ама после ще ревем защо сме били чакали а не са ни лекували на секундата. Разберете нито сте Бойко нито сте Нинова-за вас, както и за всички нас не седи линейка и резервирано легло във ВИП стая.

Последната права в битката между доброто и злото настъпи. Скоро ще възтържествуваме над проклетия вирус и ще стъпчем представителите на медицинската мафия.

88888

Намерете си снощната програма на нат гео за България и изгледайте 2 те им филмчета от снощи- от 21;00 и от 22;00 ч. бг. време и ще видите прелюбопитни неща...

Малоумната Фандъкова призова да оставим колите и да се блъскаме в мръсните коли на градския транспорт.Те били осигурили стълби в болниците.

Ти си най-дразнещият от всички коментиращи, заклевам се! Ако си пред мен, ще ти счупя носа

Днес прочетохме , че великата специалистка Мими Виткова- бивш министър от БСП, стигнала най- после до прозрението, че било грешка смесването на Ковид болни с другите болни в клиниките?! Нещо, което ние алармирахме още преди две седмици! Пази Боже БСП отново да управлява здравеопазването, както и д-р Москов от ДСБ!

Те щото млади и деца без ковид не умират. Точно затова е показателят средна възраст. Примерно през 2019 са починали 439 души на възраст от 30 до 35 години. Което прави средно по един човек всеки ден, а някои дни и по повече.

Да ви м....а

Една групичка продължава да скача по площада без маски и да иска оставки. А пък поддръжниците на Фейсбук науката смятат че всичко е измама и продължават да не спазват мерките.

Ела да счупиш моя бе, тъпак! На жена е лесно да се правиш на мъж!

Два метра под земята. Нито ваксина ти трябва нито чип ще ти сложат, че ще можеш да си говориш за глупости до второ пришествие. Заради идиотските конспиративни теории и всички тия антиваксър движения, туберкулозата отново се върна в Европа. Да ви е честито.

Добре че управляват ГЕРБ, та в момента не се смесват болни от ковид с други болни!

през девет дерета се надушват.

Имах предвид потребител Беееее! Форевърчо. А ти недей да се пънеш много, колега, предполагам, че тялото ти прилича на бял хляб...

Да приемем ,че не са 40%,а 80 % ! Колкото по голям процент обявяват,толкова повече сами се разобличават в истерията ковид. Ако беше толкова коварен вирусът щяха да умират над 500 човека на ден.При положение,че според НСИ средно на ден в Бг. умират по около 300-350 човека без пандемия.С тази страшна пандемия би било логично да вдигнем бройката.А то се оказва,че смъртността намалява.Друг е въпросът за изкуствено създалата се криза в здравеопазването. Е сега вече може и да се вдигне смъртността ,но не на базата ковид-болни !

я кажи, че явно си от кухнята?

ХЕХЕ, ама сега не говорим за други болести, а за Ковид. Показвайки смъртността по възрастови групи доказва, че заболяването се подмладява все повече. Това е ИСТИНСКИЯТ АНАЛИЗ.

Малко са ти умрелите. Затова правиш всичко възможно да има повече,като не спазваш никакви мерки и разпространяваш идиотски конспиративни теории. Колкото до измислената ви статистика дето цитирате, за 2019-та давате общия брой починали, а за починали до момента давате само починалите от вируса. Без да броите останалите.

тук стана интересно. Форевъра, освен борец за обществено здраве, има и скрити заложби - бияч :)))

Аз не ги разбирам тия работи...надпреварата с проценти на ваксините...Забелязвам обаче че никой не ни обяснява разликите межде отделните марки ваксини,коя на какъв принцип дества, коя не е подходяща за хора с имунни заболявания. Може би х ора с подходящо образование знаят, но въпросът е в това,масовият потребител в лицето на уязвимите групи да с наясно на достъпен за тях език. Човек се грижи за здравето си най-добре,когато е лично информиран,за да напомни на лекарите за своите проблеми, когато го ваксинират. А дали всички лекари са също наясно...е съвсем отделен въпрос.

От давани 60 починали, 39 са със сърдечни проблеми или 65%. За предната година от 108 083 починали, 69 632 са от "Болести на органите на кръвообращението (I00-I99)" или 64.4%. Реално никой не брои починалите от ковида! Дори на портала им дето ги изнасят, явно сменят двама пишещи и единият пише: "при които е бил доказан новият коронавирус" А другият пише: "при които е бил констатиран новият коронавирус" Но и двете не значат починали от коронавируса. Просто бройка починали, сред тези имали коронавируса според тестове, починали неясно от какво. Вероятно включва и неактивните случаи, реално починали БЕЗ коронавируса.

Какъв колега си ти? Баси смешката! Пиша от таблет, класацията на репликите не е ясна!

Лесно е да се каже, когато си страничен наблюдател. Ама ако си от хората, които взимат пробите, как ще се чувстваш? Ще работиш 7/7, докато други работят с нормално време? ТИ нямаш семейство и деца? Ти не се разболяваш? Личен пример: Отивам в лабораторията и питам "Извинете, нали правите PCR тестове?" и получих отговор "За съжаление да..." В крайна сметки и лаборантите са просто хора...

Обикновено грипче, бееееее ... Проста настинка, бееееее ... Леко минава! Бееееее ... Нищо страшно, бееееее ... Само топло чайче и супички стигат, бееееее ...

Да видим до март 2021 от колко комунисти ще се изчистим.