Димитър Ганев пред Dir.bg: Проблемът на ГЕРБ е в дефицита на политическа линия

Парламентът ще гласува новите министри. Предсрочни парламентарни избори ще има, само ако ГЕРБ решат, заяви политологът от ТРЕНД

Обратно в новината

Коментари - Димитър Ганев пред Dir.bg: Проблемът на ГЕРБ е в дефицита на политическа линия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Варненската мама много големи връзки извадила,

всичките гробари взеха да обясняват ,че бсп не са готови и т.н. значи са се усрали до ушите по места и области!!!

Тъй де, бсп са "винаги готови". Смешен си, ама много!

[url=https://goo.gl/iDcUoM][img]https://thecoconuti.com/gif/2/7.gif[/img][/url] OPEN WEBSITE -> https://goo.gl/iDcUoM .

Димитър Ганев: мъна мъна,.. мъна мъна, мъ.... ММЪНА , Мъна!;))))))))))))))

Варненче, стипендиант на фондация "Конрад Аденауер", наследник или поне го гласят на Андрей Райчев. Има правилно политкоректно изказване и последно време е силно лансирано. Също има и майка виден деятел във Варна на правилната партия и явно, притежаваща доста връзки

Кой тоз бря?

"Липса на политическа линия..." Или казано на прост (близък до електората) език - липса на акъл! Но тя там рибата такова...

Политолог, млад, надежден, гегберски:)))))))

"Проблемът е също, че с новите назначения не се вижда някаква нова политическа линия или посока и перспектива." Най-големият проблем на ГЕРБ е дългата скамейка от "специалисти". Като се започне от Папогаления, мине се през Цецо "Алтруиста" и се завърши с радетелките на Истанбулската конвеция - Цецка и Екатеринка. Да не пропусна и Роско Нищото. ... За власт комунистите от ОПГ ГЕРБ продадоха и родителите си, и дедите си. Трубадурът на ГЕРБ ги описа всеобхватно, възпя ги и ги завеща за поколенията: "Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като „шайка” – персони, обединени от престъпна цел. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част от обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... „Шайката ГЕРБ” е най-мрачната част от голямата измама, известна като „български преход”."

на фондация "Конрад Аденауер", наследник на Андрей Райчев.

Радев обърна палачинката и в основните си послания подкрепи ГЕРБ - какво ли не прави една катастрофа, па макар и лека....Що се отнася до продължаването на настоящото управление - ситуацията при предстоящито ценово цунами може да е доста динамична. От тази гледна точка, добре е герберите да изпият горчивата чаша до дъно.

PEYTSCH

Линията е само една БЛАГОСЪСТОЯНИТО, ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИНА. Ако Герб се справи с бедността, печели.

мама е от правилната партия и явно с добри контакти.

Ти им казваш, че са мафия и крадат безобразно, а пък те мислят как по нов начин да лъжат хората... Безобразна партия.

При предстоящото увеличение на всички стоки благодарение на премъдрото им управление нямат шанс да се справят с бедността, по-скоро ще я увеличат.

Кой е тоя?

Кои е Димитър Ганев? Проблема на ГЕРБ е липсата на реална работа. Искат само власт но не и работа

Радвайте се хора ... този път циркът е безплатен! ... но пак е на наш гръб

Kav e toq djendar ve

ГЕРБ не е политическа партия. ГЕРБ е МАФИЯ. ПАРИ - ВЛАСТ - ПАРИ - ВЛАСТ - ... Борисов и Цветанов убиха политическата система. Убиха България. Мафия която управлява чрез корупция. Силови структури подчинени на мафията. Съдебна система подчинена на мафията. Главен прокурор на колене пред мафията.

Ккво властово цинами бе комунист некъпан, чугуненоглав. Властовото цунами беше про последното ви самостоятелно управление с премиер Жан Виденов. 1долар 3000лв.

Check my new devise http://latex.xblog.in/?gain.elise erotic perfume erotic roleplay erotic movies online sexy videos erotic questions

Просто се обърнете към точните хора, специалисти, които да помогнат. Искам да кажа истински експерти. Хора, които знаят какво да се направи за едно успешно управление. Хора, които са с Необременено минало и след това поканете точните хора да осъществят тази линия, и най - важното :воля да се пребори корупцията и шуробаджанащината . Вярвам, че това е възможно и ще се случи един ден.

Това момче на колко години е?

Бедста на ГЕРБ е в генезиса им, в порочното им БСП- ДС генералско, тоест бандитско, престъпно зачатие! Като патерица на БСП, по подобие на ДПС, НДСВ и останалите шайки, наречени партии! И в това, че имат остър дефицит на истински интелигенти, на читави хора, мислещи с главите си. а не с коремите, задниците и кариеристичните си амбиции само!

Вярата, че един престъпник може да стане държавник е нещо много вредно. Това не е вяра. Това е лудост.

1986

Ами гледам, че е проходил, зъбчатата му са покарали и пораснали, може и да говори, - значи определено има годинка-две поне.

Не може! Това ще застраши Стабилността НИ, респективно Статуквото ИМ!

Вярвам, че можете да надминете този светъл пример - все пак от една партия сме се пръкнали ;)

лумпените, които гласуват за мутри, са същите като тези, дето гласуват за "социалисти", очакваш ли да им светнат някакви лампички!

Дефицитът на политическа линия е класика и при случайно управлявляващите и при т.н. опозиция . Елементарно , Ганев ! И едните и другите са криминални престъпни групировки . И представа си нямат от политика , за Държавност не са и чували . Основно качество : Остър интелектуален дефицит по рождение в съчетание с паталогична алчност . Основна цел : Вземи парите и бягай ! Нашия полезен ход : Елиминиране , дератизиране , анихилиране ... подмолно и поединично . Дори разединени имаме съшествено количествено превъзходство Леко , тихо .. под радара . Пък каквото сабя покаже .

Какво е това недоносено дете бе, а и много разбира браво...

Дори когато няма какво да правиш във властта - нежеланието да я оставиш другиму, се явява достатъчен мотив да стоиш там.Стоиш на власт и когато никой не те иска/това е чист БГ вариант/.Доводът да не се допуска ДПС във властта е смехотворен.ДПС управлява и чрез ГЕРБ макар и неофициално.Много хора го знаят ,други са го забелязали.А ако някой не го е забелязал, явно е трудно схватлив.

Не, не очаквам, България в момента представлява един уникален експеримент, един голям резерват, в който съществуват представителите на изчезващи вид, на човекоподобни и от който човеците бягат и не искат да се обърнат назад, с изключение на някои авантюристи, падащи си по силните преживявания в джунглата! Процес, точно обратен на еволюцията на Дарвин!

Патриотите нямали интерес защото били в изгодна позиция....демек ни управляват хора които си гледат личния интерес а не интереса на избирателите ,ТРАГЕДИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Падението предстои,ще ни управляват БСП и ни чака Венецуела 2

Проблемът на Димитър Ганев е дефицитът на мозъчна дейност

Ще вземат властта н а Куково лято комунистите

"Между 2011 г. и 2016 г. работи като политолог в социологическа агенция „Галъп интернешънъл“. В същия период се присъединява към института „Иван Хаджийски“ и става участник в ежемесечните вътрешно и външнополитически анализи на института[8] заедно с проф. Петър-Емил Митев, социолозите Андрей Райчев и Кънчо Стойчев и политолозите Първан Симеонов и Борис Попиванов. " Какво повече да коментира човек за въпросния Димитър Ганев ! Най-вероятно е гонил топките на голф игрището на Андрей Райчев , и там са решили да го правят политолог !

Проблемите на ГЕРБ са много: 1. Тотална КОРУПЦИЯ по всички етажи на властта 2. Некадърност, простотия, шуробаджанщина 3. Три поредни мандата лъжи и кражби и з цяла България 4. Огромна емиграция и липса на хора в България 5. Никой в страната вече не им вярва .. и те самите не си вярват вече 6. Унищожена икономика на страната 7.Унищожено здравеопазване на страната 8. Унищожено правораздаване на странта 9. Цигани навсякъде ....в ролята на електорат на ГЕРБ 10 Тотална излагация с калники, теменужки, ненчовци, московци, плевнелиеци, бойковци, цецовци ... 11. Работещите в България са малко и стават все по-малко 12. Международната изолация става все по-ясна 13. В най-скоро време ги очаква дебела тояга!!!!

Мдаааа .... а КОЙ ли ще е толкоз луд, та сам да се натресе на попарата, дето ГЕРБ я дробиха 10 години ?? и в 3 правителства! Този път ГЕРБ трябва да бъдат оставени тотално да се омажат и яко да гризнат дървото! Пуста дряновица неокастрена ........ и после БОЙ !

Абе кой е този пъпчив пкильо дето до вчера се криеше в поличката на майка си, че ще разяснява мутро-мафиото-чалга-политиката у Булгаристанско.

Moже пьпчивия тиин да е бил шампион по шах за младежи12 год и Соросоидите от Герб да са забелязали да савидяли че от добрия матриал сиреч чел не ч а цсли 3 книги на Карл Маи +Винету

Или Зимбабве 2 КабоВерде 3 и Лесото 4

Тооова ли бил проблемът на ГЕРБ?! Ехее, сега вече, като ги просветли, няма какво да му мислим, ще си оправят "проблема" и ще заживеем в изобилие и щастие!

слушайте го какво ви казва! момичето има гоооолям житейски опит! лани за първи път си купи чорапи сам, а догодина и ще си ги изпере!

а бе то и христофор събев беше ядрен физик, ама ....

Пишеш безмислици.