Тръмп запази минута мълчание по повод 11 септември

Президентът на САЩ Доналд Тръмп запази минута мълчание в Белия дом, за да отбележи 16-ата годишнина от атентатите на 11 септември 2001 г.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп запази минута мълчание по повод 11 септември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста бързо забрави собствените си изявления относно сграда номер седем!Смешник!

"минута мълчание" - НАЙ ПОСЛЕ да млъкне тоя....

Как ли е издържал толкова дълго без да мучи? Сигурно ветеринарния го е упоил?

Жалки и нелепи. Сами си организират атентати и след, което играят на опечалени...

Режисьор-постановчиците организираха и проведоха операцията по бутането на Кулите , но пуснаха един съществен страничен ефект-недостатък. Този, който набеждавата за извършител няма никаква възможност и всякакъв капацитет да свърши деянието, или да го свърши без помощ от отговорните институции.

Най големият враг на Америка са самите американци.Те си убиват президентите и си събарят кулите,а после дай да нападаме Афганистан.

Нечий извратен зъл ум организира 11 сеп. и последвалите събития, чак до наши дни. Ако Тръмп и Путин не сложат край на този сценарий, човечеството наистина, ще се затрие. Разследване и ново начало.

тези сами си написаха исторята за сметка на обикновення гражданин които е невероятно ненормален да повярва че собствената му даржава изпални този акт . които е против е гонен и убиван има безкраино много случаи затова. а света цъка и тои се одивлява .

ако има някои които не е видял и разбрал , кои е дърпал и кои дърпа конците с всичките воини и милиони жертви колегите по долу са го описали много деобре ... и докато ние се делим на русофили и русофоби същите смляха и направиха европа слаба ... за тях няма ценности ... те са богоизбраните !! ако има малка светлинка в тунела това е жълтата раса !

А пък аз отивам да уча защото не правя разлика между "И" и "Й". Ама аз знам разликата, просто клавиатурата ми е проблемна!

Образно казано нещата стоят така: руснаците ще бъдат пушечно месо за ашкеназите, американците ще бъдат пушечно месо за сефардите. Заради тях започна Първата Световна война, така беше и при Втората Световна, така ще бъде и при Третата. И само заслепената ашкеназка пропаганда не вижда, че ашкеназите правят сега с бързи темпове руската армия легендарна и непобедима Червената армия е най-силната. Да наистина, в скоро време руската армия ще бъде най-силната в света. Питате се, защо внезапно руснаците се отзоваха със своите безпилотни самолети до френските самолетоносачи, които са в тази част на Израел, която е на съветските ашкенази? С тях ашкеназите ще съсипят сефардите. И отново с тапи в ушите, сефардите казват: Патриотите в Полша са против Иран (прародината на ашкенази), ашкеназите със своите тапи: френските самолетоносачи са до Русия, те са против пиратите в Световният океан. Ние за ашкеназите, американците за сефардите сме само пушечно месо, а пушечното месо никъде и никога не е започвало война. Никога не попитаха пушечното месо: искат ли руснаците война? Вероломно, без да са обявили война, нападнаха и цялата история. Казаха ни, че са бомбандирали Киев, и така започна войната. Можем ли и сега да се оттеглим, както се оттеглихме от войната в Ирак? Не, не можем. В Ирак ашкеназите и сефардите заедно превзеха, според тяхната терминология, ничията територия, ничият нефт. Там те не воюват помежду си. В Афганистан ционистите също не успяха да ни въвлекат. Но те и в Афганистан не воюват помежду си, там са обединени и заедно превземат страната на световните наркотици Афганистан. Но в Русия ашкеназите воюват със сефардите.

Знае се,че много лица с еврейски произход разбират български и истината не им отърва -затова слагате минуси,защото спекулациите с човечеството са удобни за джоба и статута Ви еврейски,но не е ли време рода Ви да се засрами вместо да преследва и заклеймява хората,които Ви казват истината,че ДА евреите местят пешките на световната шахматна дъска и те причиниха и в миналото и днес доста проблеми....време е да спрат,защото нито са богоизбрани,хито е редно да си приписват образа Божии!!!Като не уважават света не могат да изизскват същото.Само най0ниската прослойка на което и да е общество въвлича невинни хора в междуособиците и скандалните истории помежду си...ВРЕМЕ Е ТОЗИ ФАРС ДА БЪДЕ СТОПИРАН И ЗАБРАНЕН, А ИСТИНАТА ДА БЪДЕ КАЗАНА ОТКРИТО,ЧЕ БИТКАТА ЗА НАДМОЩИЕ НАД СВЕТА НА ЕВРЕИ САФАРДИ И АШКЕНАЗИ Е ПРЕДИЗВИКАЛА И ПРЕДИЗВИКВА ВОЙНИТЕ И СВЕТОВНАТА КРИЗА.

кой е луд да вярва на еврейските фантастики ?

Не ги касае дали им вярваш-те те притежават и не те питат искаш ли...

Сега имаме държава, в която всеки умира сам, в която човек за човека е враг. Сега властта у нас е такава, каквато беше по времето на окупираните ашкеназки територий в Съветския Съюз. И ако искаме да прекратим взривяването на ТЕЦ-ове и мини, ежедневно трябва да изхвърляме от себе си държавата, и всеки сам трябва да стане за себе си дъжава, както пеят хазарите : Койтое бил нищо, няма да стане нещо!. Много е възможно Путин и Медведев да са в невъзможност да направят нещо. Възможно е да нямат власт в тази държава. Силните ционисти, силната хазарска власт, тотално са се окопали в Русия. Всичко е възможно. Да си припомним, че на 8 май т.г в 20:55 московско време ционистите взривиха първите две бомби в мината Распадская . На запад, Деня на Победата не се отбелязва като при нас на 9 май, а на 8 май. Вторите две бомби ционистите взривиха на 9 май в 1:25 московско време Денят на нашата Победа посрещнахме със смърт. Втория от двата взрива беше като контролен изстрел в главата. Понесохме жертвите си а след това на Червения Площад се проведе Парада на Победата- ашкенази над сефарди (1941-45г.). Всичко по реда на сценария. А Главната Прокуратура на Руската Федерация трябваше да открие не в Междуреченск някаква глупост, а в Лондон, под прага на офиса на Березовски запалителната клечка Берёза. И все пак е интересно: колко пъти още трябва да запалят кулата в Останкино, московския Манеж, да потопят атомните ни подводници, да взривят Саяно-Шушенската ВЕЦ, мината Распадская, колко трупове на чеченски войници са нужни още, за да се събуди най-накрая във всеки руснак чувството за отбрана?

През декември 1942г. когато мащабите на унищожението на европейските евреи станаха известни (пише Бейт Цви), бъдещият втори президент на Израел задал риторически въпрос: защо ние (ционисткото движение) не знаехме, защо нацистите не ни казаха?, а друг участник на заседанието на ционистките лидери, Моше Арам казва: Ние бяхме неволни съучастници в убийствата. Ционистката (сефардска) организация се преструваше че не знае за катастрофата до есента на 1942г., но те всъщност не искаха да знаят, заключава Бейт Цви. По- нататък Бейт Цви определя, кога сефарските нацисти са решили да започнат унищожаването на ашкенази: явно през лятото на 1941г., защото първият документ е с дата 31 юли 1941г. Планът за унищожаването е бил секретен, и ако противниците на Германия са знаели за него, е можело да прекратят или забавят или да провалят изпълнението на тайната заповед на Хитлер. Но ционистката организация нямаше интерес от огласяването му, тя се държеше безотговорно: още преди началото на втората световна война, през 1939г на ХХI заседание на ционисткото движение в Женева, главата на ционистите, бъдещият първи президент на Израел Хаим Вайцман, обяви война на Германия от името на целият еврейски народ. На 21 август 1939г. това заявление беше публикувано и то позволи след това на сефардските нацисти да заявят, че евреите предизвикаха войната (ето как беше обявена войната на ашкенази).

Както навремето Евреите Сефарди създават нацизма и поставят за лидер сефарда Хитлер така и днес пак тази еврейска клика се бори да наложи всячески Нов Световен Ред/не е ли била същата и целта на нацистите=евреи сефарди,създатели на ционизма-да владеят и контролират света/Сефардите правят всичко да унищожат евреите ашкенази и да ги сринат,но в тази битка въвличат и съсипват целия свят....за тях света е тяхна колония.Сефардите наложиха закона на Обама, който засяга банковата мрежа на ашкеназите. Умишленото сриване на близнаците в Ню-Йорк е дело на евреите. В контекст на войната между сефарди и ашкенази, интригата която създадоха ашкеназите може да се нарече доставка в дома. Сефардите отговориха с избирането на Обама за Президент. Обама веднага събра правителство изключително от сефарди. Всеки може да се убеди в това, без да излиза от дома си, чрез интернет. Тежки дни преживява сега световната икономика. Тежки дни преживяват сефардите. Те отчаяно се защитават от ашкеназите.

Евреите организираха Великата Октомрийска Революция и унищожиха Руската Монархия.Евреите Сефарди започнаха Втората Световна Война начело с Хитлер и хвърлиха за удобство вината на Германия,евреите сефарди съсипаха САЩ назначавайки своя човек Обама,какво пречи съшите тези ционистки кръгове да са организирали и този грозен акт на 11 Септември.

Борбата е за надмощие над света на ашкенази и сефарди.Сефардите са създателите на ционизма,а Хитлер е бил евреин сефард.Ащкенази са белите евреи с произход от Източна и Централна Европа.През Втората Световна Война целта е била Сефардите да унищожат ашкеназите като в борбата помежду си въвличат целия свят.Днес, благодарение на мемоарите на бившите партийни дейци, като например Байгушев, стана известно,че ЦК на КПСС е бил наполовина еврейски, по-точно ашкеназка, другата половина била руска, т.е национална. Сега руското правителство наполовина се състои от ашкенази, наполовина от сефарди. Два ЦК в един ЦК в една единствена партия. Това приключи с победа на евреите ашкенази през август 1991г. Към пълна победа в Русия сега се борят и ашкенази и сефарди. Оригинално започна своя 22 юни 1941 сефардът Хитлер: той предаде на Сталин петата си колония в СССР, състояща се основно от ашкенази, организирайки клането на ашкенази в СССР преди началото на откритите си военни действия на съветска територия. Защо Хитлер така оригинално започна своята светкавична война за да мотивира донякъде работещите за него? Защото задаващата се война със СССР не беше негова война, а войната на сефардите и ашкеназите. А за сефардите най-добрият ашкеназ е мъртвият ашкеназ и обратно. Така в този ден започна Втората световна война и кога приключи тя?

Има една версия, че евреите ашкенази, известни като хазари всъщност са вид българско племе, подобно на хуногондурите на Аспарух. И бягството на Аспарух е следствие загубата на вътрешна борба за трона.

Ако разсъждаваме логически ще разберем защо всички усилия са насочени за срив и затриване на България. Евреите Сефарди,към които е принадлежал Хитлер също и Обама служи на тях имат за цел тоталното унищожаване на ашкенази.Предимно ашкенази са били изпращани в концентрационните лагери по д контрола и решението на сефардите.И ако това е истина за генетичната връзка на а=кенази евреите с българския род то става ясно като бял ден защо сефардите унищожават Българското царство и ни налагат унищожителния комунизъм,друга тяхна форма на нацизъм-с една цел да унщожат наследниците на ашкенази,Ашкенази са белите евреи с произход от българските земи и Централна Европа.Време е светът да си отвори очите и да не бъде простоням свидетел.

светът е не нормален - НИМА ЛЖЕ ТЕРОРИСТИ МОГАТ ДА РАЗБИЯТ АМЕРИКАНСКАТА ПРОТИВО РАКЕТНА -С-МА !!! А какво ще кажем ако русия или китайси поиска да напалне на тая страна която 209 циганина я карат да е на колене то каво трудно е тогава за всяка една нормално развита страна

Наистина от много места се говори и има материали в Youtube,че това е било дело на евреите с цел да рзпалят омраза между религиите и да имат повод след това за нападение над мюсюлманите.От друга пак евреите разселват мюсюлманите и цялата главоблъсканица е тотално объркване на света с крайна цел установяване на Нов Световен Ред и единно глобално управление под формата на комунистическа ''диктатура'' с по-съвременни форми и наименования....свободата и демокрацията са спекулация=всичко се контролира от евреите с пари.Нищо добро не са донесли на света,а точно обратното

Фащ и номерът с "Пърл Харбър', но в по-хард вариант и в добавка с живо предаване на почти всяка телевизия по света в онова време. Толкоз много въпроси зададоха компетентни хора, както и обикновени такива, но за сметка на това повече лъжи се наговориха като отговори.

Шило

Да отдадем почит към паметта на над 3000-те хиляди жертви, пред паметта на останалите на кота 0 пожарникари, медици, полицаи! Оставете конспирациите, мнителността, теориите! Днес е ден на преклонение пред тези, които не се завърнаха при своите съпрузи, родители, деца!

Като че ли тръмп има друго мнение. Каза, че америка никога няма да бъде разколебана и да се огъне пред териристите. Мир на праха на невинните.

Други стотоци хиляди измряха в домовете си, избити от крилатите демократични ракети, с които САЩ разпалваха войни навсякъде по света.... айде няма нужда да плачем на чужд гроб....

Прекалено е дълбока обида към САЩ у много хора, за да проявят съчувствие. Грушна съм, и аз не изпитвам съчувствие.Когато правеха допитване в САЩ дали САщ трябва да нападне някаква страна - 89% за били за това. При условие,че даже не е знаели къде се намира тя. Дали сърби изпитват съчувствие към американци? ами виетнамци?, ами афганци? ами сирийци? ами либийци? ами иракчане? не съм чула да има демонстрации на американско общество срещу убийствена политика на САЩ. Това е техния демократичен избор

Вижте, имам един познат българин, който тогава работеше във въпросният търговски център и късметът му е че е закъснял за работа. Та той спомена, че нито един евреин във въпросният ден не е отишъл на работа.

Точно така е. Били са предупредени предварително. Това излвзна в публичното пространство седмица след рухването. Не е случайно, нали.

Тръмпи е пич и жена му също.

Тръмп е изкуфял дъртак и е малко шантав,тоест хлопа му дъската.

Не съм съгласен. Тръмп сложи железен прът в колелата на колесницата на либерастите и соросоидите. А за жена му имаш ли нещо да кажеш? :) Нали знаеш, в Америка те ценят по парите и по жена ти. По двата показателя Тръмпа е нумеро уно.

да го турим и на тая америка, сган сбрана от кол и въже

По-добре да замълчи вовеки.

Какво е значението на "+" и "-"на този сайт ?

Това, което се случи преди 16 години беше сатанински ритуал организиран от тайните общества (Илюминати, Ротшилд, Рокфелер и т.н.) имащ за цел да сложи началото на Новия световен ред и да подготви света за идването на антихриста. За жалост на нормалната част от човечеството те успяха. И не се заблуждавайте - няма разлика между САЩ, Русия, Китай, ЕС и другите. Всичките им пари са в ръцете на въпросните международни банкери. Дано повече хора се обърнат към Бога и Неговото Слово, защото ни чакат тежки времена. Идва Апокалипсисът.

Извадиха оригиналният гл. инженер-проектант на 2-та небостъргача и той заяви на-живо, че небостъргачите са били конструирани да издържат каквито и да било пожари и земетресение до 7.2 степен. Та въпроса остава - как така се срутиха небостъргачите вертикално надолу от разтопени метални конструкции ? Второто нещо, което беше доказано, е че камък пуснат от 40-я етаж на сградата ще падне ПО-БАВНО отколкото падната всичките етажи. Как е възможно, че не са ли имали закъснение макар и милисекунди бетоновите тавани ? Отговора е много лесен - контролируема многоетажна експлозия на всеки един етаж. Защо буш младши забрани публично разследване ? Защото е лесно да се докаже как е станало всичко.

Минаха 16 години и така и не се разбра откъде "Ал Кайда" има ядрени боеприпаси за да взриви основите на двете кули. А така също откъде "Ал Кайда" има ракета "Томахоук" за да удари Пентагона.

чичко Дони не смее да каже, че тови "атентат" беше изцяло вътрешна работа - църъу и мосад

Все по - малко хора вярват на американците.

Кво се правят!? Сами си ги гътнаха

симо

Рекапитулация....3 000жертви/бог да ги прости/.После 5 обявени войни ,,срещу тероризма,,Афганистан,Ирак,Либия,Иемен,Сирия...Общо около 3/4 милиона избити за периода/огромна част с дронове и от ЧАСТНИ АРМИИ/ и още няколко милиона бежанци....И терористите-живи и здрави!!!!!

Америка не включва ли Мексико и Канада ? Като кажат Америка.

Действително не е правилно, но идва от Pax Americana. Свят, командван от САЩ.

11.09 ще остане в историята като великата вътрешна провокация (Пърл Харбър 2.0), от която фактически започна залеза на американската империя!

ко дтана, Ким Безстрашни нещо го свалиха от новините...

човечец ЦЯЛА МИНУТА без да плямпа глупости и да дращи в туитъра ???

Кога ще кажат истината? Всички се правят на ударени. Два самолета - три небостъргача паднали. Третият очевидно от солидарност.

Намериха се трима (за сега) протестъра дето НЕ вярват че Building 7 е паднал (от солидарност). Според тях той все още си е там.

Какъв интелект струи от лицето на Тръмповица? Досъщ като на нашата подобна.

Едно не мога да разбера-Атентатите в САЩ бяха дело на Ал Кайда. Хиляди американци загинаха и нормално би било да искат да унищожат тази групировка навсякъде по света. Да ама не, противно на всякаква логика, САЩ години наред подпомагаха Джебхат ан Нусра(клон на Ал Кайда) в Сирия по всякакъв възможен начин. Това е чист цинизъм и гавра с памета на загиналите.

Да не говорима за СА и танца със саби.

Нормално, 2002г. САЩ продаде на Саудитска Арабия оръжия, а 2003 г. нападна Ирак с фалшиви обвинения. Афганистан пък го нападнаха заради хероина. През 2001 г. Молла Мохамад Омар издава забрана за отглеждане на опиумен мак. Реколтата е унищожена за ужас на наркобизнеса с хероин. При американското присъствие там добивът му се възстановява и бележи нови върхове.

Прав си, талибаните наистина бяха смазали производството на хероин. Кошмар някакъв, просто не е за вярване.

Путин вриви сам блоковете в Москва и изби стотици руснаци за да има повод да нападне Чечня! Това го знае всяко хлапе! Докато за 9/11 в демократичен САЩ щеше да се знае ако е било направено от ЦРУ! Толкова пропуски в сигурноста имаше след това! Всички тези теории бяха част от хибридната война на кгб срещу САЩ!

Кво КГБ? Буш хвалеше Путин за борбата срещу тероризма. Точно за тия атентати не минава деленето Русия срещу САЩ. Няма как и тук Путин да е виновен.

Викаш Путин сам взриви ,за да има повод ..... вас откачалките трудно да разбере човекът, То крякате че Путин не се подчинява на никакви закони, убива, коли беси. А тук той реши от кумова срама да има повод , да разчисти своя страна от терористи, от алкайда.

Може да ми се смеете,ама тръмповица за мен не е човек,а от онеьи дето си сменят лицето

Фалш, лицемерие и безсрамие!!! Сами си организираха "атентатите", сами си взривиха сградите и то когато бяха пълни със спасители и пожарникари, сами си избиха хората...., а след това поведоха поход срещу целия свят и го удавиха в кръв!!! Модерни варвари!

Популизъм лъжи и цинизъм ----------- Айде бе! То не бяха сноудъновци и кви ли не уикилийксове как един не изкара доказателства, че американците са си взривили сами кулите!

Имаше един сътрудник на ЦРУ Симон Коц дето го самоубиха щото подготвял такива. Доста народ изтрепаха включително учени.

Факта , че са застраховали кулите от ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ само няколко дни преди кървавото театро - от това по-голямо доказателство - ЗДРАВЕ му кажи ! Освен това очевидци казаха , че са видели КРИЛАТА РАКЕТА да удря по Пентагона ! Дори и келява самолетна част изобщо не беше намерена , а записите от охранителните камери и до ден днешен си остават засекретени ! Само последният факт говори съвсем ясно , че Пентагона КРИЕ нещо ! Ха сети се сам какво ...

Абе уважаеми модератори , я казвайте сега ЗАЩО СКРИХТЕ и покрихте скоротечно първата статия за така наречените "Атентати" в Ню Йорк ??? Да не би защото от безбройните коментари стана ясно , че вече НИКОЙ НЕ вЕрва на официалната версия ??? И що не попитате Вашите колеги от BBC : КАК бе аджеба съобщиха за падането на сграда номер 7 , ЦЕЛИ 20 МИНУТИ ПРЕДИ нейното фактическо рухване ??? Щото на този свръх елементарен въпрос и до ден днешен НЯМА логичен отговор ! Така , че Бай Ви Доньо хич да не се прави на загубен , АМИ ДА НАЗНАЧИ ИЗЦЯЛО НОВО разследване - както обеща ! И да започне от там КАК така 2 самолета събориха ТРИ небостъргача ???

Цяла минута не е писал в туитър ли бе?? Че как е издържал?

самолетите събориха кулите,другият се разбил в Пентагона и сублимирал.....за гугутки ли ни вземате???? Слагай си ръката където искаш,мошенническо племе сте.

Интересното е , че записите от многобройните охранителни камери - ВСИЧКИ ДО ЕДИН също Сублимираха !!! Ашколсун на такава Демокрация !

Тази минута мълчание е най-умното нещо, което е казал тоя червенокож блондин.

А саудитска арабия и цру запазиха ли минута мълчание???

Всичко е такова лицемерие и двойни стандарти, че няма да се учудя ако са го направили.